no takiego tematu w kuponach ze statystykami nie bylo jeszcze heh moze admini i modzi nie beda mieli nic przeciwko abymy sobie tak luzno tutaj dyskutowali
jak chcecie to jeszcze fajnie wygląda gol przed 9;30 za 1.80 Kapitani z Ottawa, żaden pewniak poparty statystykami tylko typowy nochal ale moim zdaniem value jest kapitani sa mocna druzyna i mogą wladowac szybko lecz ja tu upatruje bardziej gola Ottawy bo będą walczyli od początku i mogą strzelil szybkiego gola potem kapitani się obudza i wygrają ???? ale jest value na tym typie lecz wiadomo nie all in ???? jak ktoś chce może korzystać ale na swoja odpowiedzialność ????
Niechce cie martwic ale, (oczywiście możesz trafic) jak na moje Tampa bd miała problemy bo Detroit graja o play offy i sa w gazie o czym swiadczy wygrana z Panterami a co do Kingsow oni już maja pewne play offy wczoraj przegrali mecz a Minnesota walczy o play offy w dodatku Kingsy wczoraj mieli ciezki mecz (ostatecznie przegrany 5;2) ale przy stanie 3;0 w 3 tercji dali gazu odrobili 3;2 lecz ostateczni przegrali ogolnie caly mecz był ciezki i mogą być zmeczeni, ogolnie jak na takie kursy duże ryzyko LA wgl odpuscilem a co do Tampy postawiłem na Detroit
Detroit w gazie i walczy o play offy sa na styku wiec każdy mecz się liczy ostatni wygrali z Panterami a Tampa gra bardzo w kratke i szczerze mowiac jakos ta druzyna mnie nie przekonuje, jakos od miesiąca codziennie oglądam NHL i w moich typach biore pod uwagę tez gre a nie tylko wynik, ogolnie na tym treble najbardziej obawiam się Detroit ale moim zdaniem mimo wszystko wygraja
ogolnie nie polecam tego typu granai cyzli 3 drogowo ja zawsze gram 2way czyli z OT w NHL dosyć często sa dogrywki wiec wole grac bezpieczniej ale Flyers powinni ich oklepać gładko
@up
Wiem, wiem, ale nie chciałem walić typów w stylu "Czikago" czy Sharks, 1.60 na Sharks, tam może być różnie. Co do Kingsów, ten wczorajszy mecz to pech, a więc widać, że sie starają, jak wyjdą na luzie, raczej powinni ugrać.
@up
Wiem, wiem, ale nie chciałem walić typów w stylu "Czikago" czy Sharks, 1.60 na Sharks, tam może być różnie. Co do Kingsów, ten wczorajszy mecz to pech, a więc widać, że sie starają, jak wyjdą na luzie, raczej powinni ugrać.
Niewiem czy taki pech bo Predatorsi siedzieli na nich praktycznie cale 2 tercje dopiero w 3 dostali kopa po szybkiej bramce (swoja droga przypadkowa bo leciała już do bramkarza i odbila się od kolegi ) Rekiny wiadomo kurs slaby jak na taki mecz ale raczej wygrają graja Solidnei i stabilnie a Nutki ostatnio forma w kratke i przegrywali naprawdę ze słabymi druzynami
Dzis mam dobry humor i się podzielę z wami ???? temat w którym codziennie zakładane sa podteamaty z nazwa meczu a tam ktoś wrzuc streama z yt oczywiście w hd mielgo oglądania ???? https://www.reddit.com/r/NHLStreams/
PS.Zazywczaj link do yt jest podawany około 1h 30min przed meczem wiec wcześniej niema co wchodzić i szukac bo wczesniejm to sa tylko streamy z jakoscia kwadratowa ????
@up
Heh, na mecze24.pl zazwyczaj jest NHL-NBA w bardzo dobrej jakości. Co do tej formy, zobacz co odwalają miśki czy kaczki, jak widać nawet najlepsza passa się kiedyś kończy, dobry też meczyk Huraganów z Szabelkami, moim zdaniem szabelki nie pasują do tej ligi, żałosni są, oglądałem ich mecz z Edmonton Oilers, już sobie wyrobiłem zdanie ;p
@up
Heh, na mecze24.pl zazwyczaj jest NHL-NBA w bardzo dobrej jakości. Co do tej formy, zobacz co odwalają miśki czy kaczki, jak widać nawet najlepsza passa się kiedyś kończy, dobry też meczyk Huraganów z Szabelkami, moim zdaniem szabelki nie pasują do tej ligi, żałosni są, oglądałem ich mecz z Edmonton Oilers, już sobie wyrobiłem zdanie ;p
Ta szabelki slabo niema co nawet ich obstawiać.
FLyers imo pewny meczyk ale Jacketsi sa waleczni i się wcale nie zdziwie jak nawet bd wygrywać ale ostateczni i tak przegrają ????
Nie ogladalem na meczyki ale podejrzewam ze 480 a tu 720HD w 60 fps jest roznica ????
@Verno
Heh, przypomniało mi się jak każdy skreślał kurtki, gdy grali z Panterami. Ostatecznie wygrali 4-3 w dogrywce, jednak Flyers na dobrym gazie, wiadomo, każdy mądry po meczu ;p
@Verno
Heh, przypomniało mi się jak każdy skreślał kurtki, gdy grali z Panterami. Ostatecznie wygrali 4-3 w dogrywce, jednak Flyers na dobrym gazie, wiadomo, każdy mądry po meczu ;p
To specyficzan druzyna i w sumie boje się grac przeciwko nim ja kdzis bo niby sa slabi ale jak trzeba to potrafią się przeciwstawić lecz Flyers w takim gazie nie d ozatrzymanai tymbardziej przez Jacketsow