20dobra pany... odrazu pisze ze typy sa ciezkie dzisiejszej nocy... ja gram tylko za symboliczne 20zl wiec nie szalejcie prosze ze stawka
calkowite ako bedzie 224. napisalbym analizy ale juz czasu nie ma na to, bo tyle zeszlo mi na te mecze:
san antonio -8,5 kurs 2.27
cleveland - 14,5 kurs 2.1
philadelphia +13.5 kurs 2.05
orlando +6,5 kurs 2.3
milwaukee +5,5 kurs 2.27
sacramento +6,5 kurs 2.13
golden state warriors -14,5 kurs 2.07
link do kuponu: https://www.efortuna.pl/pl/strona_glowna/nahled_tiketu/index.html?ticket_id=Mzk5MDE2NDgxODU3MzMwMDrjqhIIKEYtCu8L2l0%3D&kind=MAIN
nie szkodzi nadrobiles meczem bohemians : D jak tylko masz jakies fajne typy to smialo wrzucaj tutaj do tematu, to samo pozostali uzytkownicy tego forum. jak cos mi wpadnie w oko toji sobie dolacze do swojego ako : ) zawsze chcialem aby ten temat tak wygladal - dawanie typow, wymienianie sie opiniami, musimy sobie pomagac nazwajem ludzie : )
Dokladnie tak ???? jakies wskazowki na nocne NBA?nie szkodzi nadrobiles meczem bohemians : D jak tylko masz jakies fajne typy to smialo wrzucaj tutaj do tematu, to samo pozostali uzytkownicy tego forum. jak cos mi wpadnie w oko toji sobie dolacze do swojego ako : ) zawsze chcialem aby ten temat tak wygladal - dawanie typow, wymienianie sie opiniami, musimy sobie pomagac nazwajem ludzie : )
i dokladnie taki kuponik mialem dzisiaj grac w nocy. na underdogow : ) tylko z mniejszym handi. doloze jedynie cos do tego z nhlJa gram cos takiego, nie jest to jaksi pewniak ale ostatnio w NBA troche niespodzianek a jak wygrya nawet faworyt to mala roznica wiec ryzykuje cos takiego jak chcecie obczajcie ????
http://imgur.com/hLsRDLG
Wlasnie analizowalem ten mecz i w niedziele Anthony Davis doznal kontuzji. Nie zagra do konca sezonu a jest liderem drużyny i rzucał 24,3 punktu na mecz.. sądzę że warto zaatakować jakies handi na miami bo u pelikanow bedzie ciezko z ofensywaCo sądzicie o takim typie:
New Orleans Pelicans - Miami Heat 1
jest ryan anderson ktory bedzie zwinnie przemieszczal sie po zaslonach asika i splashowal za 3. holiday tez cos ostatnio sie przebudzil - wkoncu dawny all star heh ja gram dodatnie handi w strone pelikanow. pozatym z clipersami wygrali tez bez davisa, no ale clipersi ostatnio padakaWlasnie analizowalem ten mecz i w niedziele Anthony Davis doznal kontuzji. Nie zagra do konca sezonu a jest liderem drużyny i rzucał 24,3 punktu na mecz.. sądzę że warto zaatakować jakies handi na miami bo u pelikanow bedzie ciezko z ofensywa
Polecam dograc Flyersjest ryan anderson ktory bedzie zwinnie przemieszczal sie po zaslonach asika i splashowal za 3. holiday tez cos ostatnio sie przebudzil - wkoncu dawny all star heh ja gram dodatnie handi w strone pelikanow. pozatym z clipersami wygrali tez bez davisa, no ale clipersi ostatnio padaka
na dzisiaj bardzo ale to bardzo fajny typ z nhl jest na chicago ze wygraja z dallas. widac ze chlopaki z wietrznego miasta troche zlapali zadyszke (moze oszczedzaja sie przed play-offami?) i ostatnio troche zwolini tempo. 3 porazki z rzedu u siebie. niedawno przegrali z obecnymi liderami - czyli wlasnie dallas. nie chce tutaj dorabiac jakis chorych analiz, tymbardziej ze nie zamierzam nikogo przekonywac. napisze tak:
gram win chicago kurs 2.2 , badz zagram handi -1,5 kurs 3.1