>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

typy

filipek1996 1,3K

filipek1996

Użytkownik
@Verno
To jest najgorsze, jak przez takie coś nie siada. Jednak widzisz, ty się smucisz, a komuś innemu siada typ. Zawsze jest ktoś poszkodowany/

verno 1M

verno

Znawca - Hokej
@Verno
To jest najgorsze, jak przez takie coś nie siada. Jednak widzisz, ty się smucisz, a komuś innemu siada typ. Zawsze jest ktoś poszkodowany/
hah wiadomo ale ja jestem optymista i dalej wierze 3 bramki strzelić przed 2.5 tercji to nei jest problem ale wiadomo nei zawsze tak jest ???? ladna solowa była chociaż te Detroit się bic potrafi ????

verno 1M

verno

Znawca - Hokej
Minnesota już 1;0..

Detroit 3:1 a to jeszcze 30min wiec mecz otwarty, co do Kingsow przegrali wczoraj tera na szybko dostali brame mysle ze się wku... i pojda do ataku i wysoko wygrają :p

verno 1M

verno

Znawca - Hokej
Verno dobrze prawi, Detroit remis się szykuje. Edit: z taką skutecznością przy przewadze jednak się nie szykuje.
JAkby niepatrzec 2 bramki ż przypadku a a 3 w przewadze 5v3 a Detroit strzelilo normalnie wiec sa w stanie i wydaje mi się ze o ile nei straca bramki to dojdzie do wyrownanai i imam nadzieje do wygranej :p

wall 365

wall

Użytkownik
Oby zostało tak do końca - tak czy inaczej piękny bet, gratuluję. $$ się zgadza!
Swoją drogą co myślicie o Polsce na dzis? Kurs 2... czytałem dużo o Serbii - ogólnie rzecz biorąc oprócz paru znanych nazwisk nie ma tam szału. Poza tym czytałem, że piłka u nich ligowa jak i reprezentacyjna jest w tragicznym stanie. Trener ponoć jakiś dziwny, nie dogadują się z nim kompletnie. Co do naszej reprezentacji - Nawałka ma dziś wystawić pełny skład - jedynie Salamon ma być &quot;nowicjuszem&quot; w pierwszym składzie, ale myślę, że sobie poradzi. Tak to Lewy, Milik nasza siła. Myślę, że powinno być dobrze po takim kursie. Uważam również, że w momencie podania oficjalnych składów na ten mecz, kursy mogą polecieć nawet to 1.75-1.80. ????

verno 1M

verno

Znawca - Hokej
Oby zostało tak do końca - tak czy inaczej piękny bet, gratuluję. $$ się zgadza!
Swoją drogą co myślicie o Polsce na dzis? Kurs 2... czytałem dużo o Serbii - ogólnie rzecz biorąc oprócz paru znanych nazwisk nie ma tam szału. Poza tym czytałem, że piłka u nich ligowa jak i reprezentacyjna jest w tragicznym stanie. Trener ponoć jakiś dziwny, nie dogadują się z nim kompletnie. Co do naszej reprezentacji - Nawałka ma dziś wystawić pełny skład - jedynie Salamon ma być &quot;nowicjuszem&quot; w pierwszym składzie, ale myślę, że sobie poradzi. Tak to Lewy, Milik nasza siła. Myślę, że powinno być dobrze po takim kursie. Uważam również, że w momencie podania oficjalnych składów na ten mecz, kursy mogą polecieć nawet to 1.75-1.80. ????
Moim zdaniem to okazja kurs 2 na singlu zawsze spoko co prawda to jest reprezentacja i jakies potkniecie może być ale na srednia stawke super value imo

Do góry Bottom