ja osobiscie poza tematem postawilem ht/ft 1/x kurs 15. i niestety nie weszloWam też się wydaje, że będzie x2, bo za dużo ludzi na Polaków postawiło?
przestalo mnie juz bawic podawanie typow, ogolnie znudzila mi sie juz bukmacherka. wiec robie sobie przerwe nie wiem na jak dlugo. trzeba naprawde sporo czasu poswiecac na to aby osiagac spore profity, a zysk 1000zl w miesiac jaki osiagnalem w tym temacie to dla mnie troche za malo. wiec nie bede zamieszczal zadnych typow. teraz wiekszosc czasu poswiecam na baccaracie albo blackjacku liczac karty... tak jest to mozliwe na live mimo ze mieszaja 8 talii kart. od pokera narazie trzymam sie jak najdalej, nie ochlanalem wystarczajaco psychicznie aby do niego wracac. pozatym wstydem bylo by wracac na stawki 1$/2$ i grac z fishami ich donkey pleje. jezeli kiedykowiek do niego wroce to minimum stawki 25/50$ czyli buyin 5000$. moze znowu zachce mi sie za dwa lata reaktywowac ten temat to tutaj zagladne ; ) mozecie pisac sobie dalej, dyskutowac etc.grasz cos dzisiaj na wieczor ???:grin:
ajj wziela mnie chec wczoraj po dluzszej przerwie w bukmacherce na puszczenie sobie jakis meczykow, mialem wklejac typy ktore zagralem rano (weszly) ale forumek byl off : < <angry>????????przestalo mnie juz bawic podawanie typow, ogolnie znudzila mi sie juz bukmacherka. wiec robie sobie przerwe nie wiem na jak dlugo. trzeba naprawde sporo czasu poswiecac na to aby osiagac spore profity, a zysk 1000zl w miesiac jaki osiagnalem w tym temacie to dla mnie troche za malo. wiec nie bede zamieszczal zadnych typow. teraz wiekszosc czasu poswiecam na baccaracie albo blackjacku liczac karty... tak jest to mozliwe na live mimo ze mieszaja 8 talii kart. od pokera narazie trzymam sie jak najdalej, nie ochlanalem wystarczajaco psychicznie aby do niego wracac. pozatym wstydem bylo by wracac na stawki 1$/2$ i grac z fishami ich donkey pleje. jezeli kiedykowiek do niego wroce to minimum stawki 25/50$ czyli buyin 5000$. moze znowu zachce mi sie za dwa lata reaktywowac ten temat to tutaj zagladne ; ) mozecie pisac sobie dalej, dyskutowac etc.
wiec male podsumowanie tematu:
pierwszy temat czyli zrobienie z 300zl - 20 tysiecy zlotych jest od postu nr 1# do 89#
drugi temat zaczyna sie od postu nr 90#
podsumowanie drugiego tematu:
poczatkowy budzet od postu 90#: 1000
obecny budzet w tym temacie: 2000
ilosc zagranych kuponow: 32
ilosc trafionych kuponow: 7
ilosc nietrafionych: 25
ilosc stawek: 5700
wygrane: 6100
yield: 7%
pozdro!
100
4-1brann - valerenga typ 1 kurs 2
typ na seattle byl bardzo dobry. jakby ktos mi powiedzial ze seattle bedzie przegrywalo pierwsza polowe 0-1 to i tak gralbym win seattle. kto ogladal mecz to widzial co sie dzialo ; )btw. na wygrana falkenbergs na live w 78min byl kurs 101zl
4-1
dokladnie kurs wzrosl przed samym meczem i byl 2.2 ale ja rano zagralem za 2 wiec tak napisalem.
po cichu liczylem na drugiego łamańca no ale juz przed przerwa zdazyli strzelic : )
sogndal - molde typ 1x kurs 1.58
seattle - la galaxy typ 1 kurs 2.3
ako 3.6