portland timbers - seattle sounders typ x2 kurs 1.78
odkad seattle wygralo mecz towarzyski z west hamem uwierzyli w siebie i pokazali wkoncu swoj potencjal. tydzien temu stawialem na nich ze wygraja z la galaxy, przegrali 0-1 ale przez caly mecz dyrygowali gra. potwierdzenie swietnej formy nastapilo w wygranym meczu 5;0 z dallas.
portland ostatnio slabiutko w ostatnich 4 meczach tylko 2 bramki, 3 remisy, 1 porazka. mysle ze dzisiaj seattle powalczy nawet o zwyciestwo i tym samym zblizy sie nieznacznie do fazy play-off. wkoncu zespol ktory sie rozkreca nie traci z tygodnia na tydzien nastawienia, oraz motywacji. tutaj nie ma sinusoidy. forma seattle wzrasta i bedzie jeszcze wieksza. wydaje mi sie ze brak dempseya w tym meczu(pauzuje za czerwona kartke) bedzie odpowiednio uzupelniony. zawodnik ktory wchodzi z lawki przeciez chce sie jak najlepiej pokazac i daje z siebie wszystko, czasem wiecej niz zawodnik ktory ma gwarantowane miejsce w I skladzie
ps. seattle, byli juz w lekkiej desperacji, dolku i chcieli z europy zakontraktowac balotellego ktory jest na wylocie z liverpoolu, ale po ostatnim zwyciestwie nad dallas, zawodnicy swoja dyspozycja wybili chyba ten pomysl GM'owi : P kto by chcial w druzynie wlocha - pomysleli sobie zawodnicy - wszedzie gdzie sie pojawia to problemy heh : ) "waste of talent" ... "but for some reason i still find myself supporting him"
corinthians - sao paulo typ x2 kurs 2.25
napisalbym analize ale zaraz sie zaczynaja mecze. mozecie mi wierzyc, kazdy mecz ktory tutaj zamieszczam jest staranie przeanalizowany - tylko po prostu czasem mi sie nie chce pisac analizy, badz nie znajduje na to czasu, bo wole zajac sie analiza nastepnego meczu
ako 4 stawka 100 bwin