>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

TYPY Pirlo poparte analizą...

pirlo2122 349

pirlo2122

Użytkownik
Styczeń​

W statystykach nie ujęty kupon z dnia dzisiejszego. Dodam to potem lub policzę na nowy miesiąc.​

26.01-31.01​

Kupony podane: 24

Kupony trafione: 15

Skuteczność: 63%

Typy podane: 42

Typy trafione: 32

Skuteczność: 77%

Stawka: 2400j

Wygrane: 3055j

Yield: 28%

✅665j

pirlo2122 349

pirlo2122

Użytkownik
Styczeń​

W statystykach nie ujęty kupon z dnia dzisiejszego. Dodam to potem lub policzę na nowy miesiąc.​

Kupony podane: 145

Kupony trafione: 81

Skuteczność: 56%

Typy podane: 252

Typy trafione: 177

Skuteczność: 71%

Stawka: 14 500j

Wygrane: 16 647j

Yield: 15%

✅2 147j

Średni miesiąc poprzednie trochę lepsze. Yield 15% mnie zadowala, skuteczność typów może być. Yield był by większy ale był jeden minusowy okres. Dziś kupon ładnie idzie jak wejdzie staty się sporo poprawią!!!

A tak rozkładał się miesiąc

-26.01-31.01
✅665j
Yield 28%

-21.01-25.01
✅515j
Yield 20%

-16.01-20.01
✅370j
Yield 17%

-11.01-15.01
⛔237j
Yield ⛔8%

-6.01-10.01
✅690j
Yield 30%

-1.01-5.01
✅148j
Yield 8%

pirlo2122 349

pirlo2122

Użytkownik
Podsumowanie mojej działalności na forum​

Listopad, Grudzień, Styczeń i 2 tyg. pażdziernika​

Kupony podane: 457

Kupony trafione: 242

Skuteczność: 53%

Typy podane: 895

Typy trafione: 618

Skuteczność: 70%

Stawka: 48 295j

Wygrane: 55 585j

Yield: 16%

Ile zarobiłem przez ten czas???

✅7 290j

Grając płaską stawką po 100j pomijam kilka typów z listopada za troche więcej. Nie jest problemem podawać stawki po 1000j jak nie idzie ale takimi stawkami płaskimi zrobic zysk to juz nie takie proste.

pirlo2122 349

pirlo2122

Użytkownik
Typy na noc​

Kupon 1

????Denver Nuggets u New Jersey Nets
Zakład na zwycięstwo
Typ: Denver Nuggets
Kurs 1.65⛔
99-115

????Washington Wizards u Dallas Mavericks
Spread
Typ: Dallas Mavericks -2,5
Kurs 1.30✅
92-102

AKO 2.15
Stawka 100j
Wygrana 215j
⛔100j

Kupon 2

????Orlando Magic u Memphis Grizzlies
Totals
Typ: Mniej niż 201
Kurs 1.55✅
97-100

Stawka 100j
Wygrana 155j
✅55j

pirlo2122 349

pirlo2122

Użytkownik
Typy na noc​

vs

????Washington Wizards u New Orleans Hornets
Spread
Typ: New Orleans Hornets -5.5
Kurs 1.55✅
89-97

W New Orleans Arena &quot;Szerszenie&quot; po 2 porażkach podejmą Washington Wizards, którzy na wyjazdach nie wygrali jeszcze ani jednego spotkania!. Nie dziwne więc, że zdecydowanym faworytem będą tu lepsi o klasę gospodarze.

Horents jeszcze tydzień temu zadziwiali wszystkich swoją passą wygranych (10), a także przede wszystkim wzorową obroną. Teraz przegrali jednak 2 kolejne mecze, z rywalami, którzy na pewno byli w ich zasięgu. Były to jednak mecze wyjazdowe, gdzie Hornets radzą sobie gorzej, wydaje się więc, że przed własną publiką nadarza się dobra okazja do przełamania po 2 niepowodzeniach. We własnej hali gospodarze legitymują się świetnym bilansem 19-5, a ostatnio odprawiali z kwitkiem takie drużyny jak Spurs, Thunder czy Magic. Podopieczni Monty&#39;ego Williamsa mają nawet szansę w obecnym sezonie na wywalczenie przewagi własnego parkietu, co oczywiście ma ogromne znaczenie w zbliżających się playoffs. Minusem jest na pewno brak Okafora, który nabawił się urazu w ostatnim meczu z Suns, jednak uważam, że goście są zbyt słabą drużyną, by w pełni wykorzystać absencję centra Hornets.

Jednym z częstych argumentów, z jakimi spotykam się, gdy ktoś boi się zagrać przeciwko Wizards, jest powtarzane jak mantra &quot; w końcu muszą wygrać&quot;. Ok, &quot;w końcu&quot; zapewne się przełamią, jednak mieli już do tego wystarczająco okazji wcześniej, nierzadko walczyli do ostatnich minut o wygraną, jednak fakty są takie, że przegrywają na wyjazdach mecz za meczem. Aktualnie ich bilans wyjazdowy to 0-24, a żeby było jeszcze gorzej, dzisiejsze handi udało im się pokryć w...2 z tych 24 meczów! Tak więc czy rywalem byli Spurs, czy też Timberwolves, Wizards niemal zawsze przegrywali i to w granicach 10-20 punktów. Ostatnio wydawało się, że mogą sprawić sensację w Oklahomie, jednak nie wykorzystali szansy na zwycięstwo w decydujących akcjach 4 kwarty, a po dogrywce schodzili do szatni z 7 punktową porażką. Dodatkowo grają dziś back-to-back, po wczorajszej porażce w Dallas (-10).

New Orleans Hornets mają o co walczyć, a 2 kolejne porażki powinny tylko podziałać mobilizująco na podopiecznych Monty&#39;ego Williamsa. Wizards mogą już mówić o kompleksie meczów wyjazdowych i dziś nie zanosi się na to, by w starciu z dużo silniejszym rywalem odnieśli swoją pierwszą wygraną, nawet pomimo braku Okafora u gospodarzy.
Bizon​

Kupon 1

????Washington Wizards u New Orleans Hornets
Spread
Typ: New Orleans Hornets -5.5
Kurs 1.55✅
89-97

????Boston Celtics u Sacramento Kings
Zakład na zwycięstwo
Typ: Boston Celtics
Kurs 1.35✅
95-90

AKO 2.10
Stawka 100j
Wygrana 210j
✅110j

Kupon 2

????San Antonio Spurs u Portland Trail Blazers
Zakład na zwycięstwo
Typ: San Antonio Spurs
Kurs 1.45⛔
86-99

:hokej:philadelphia Flyers u Tampa Bay Lightning
Spread (włącznie z dogrywką i rzutami karnymi)
Typ: Philadelphia Flyers +1,5
Kurs 1.35⛔
0-4

AKO 1.95
Stawka 100j
Wygrana 195j
⛔100j

Kupon 3

:hokej:pittsburgh Penguins u New York Rangers
1 2 (włącznie z dogrywką i rzutami karnymi)
Typ: Pittsburgh Penguins
Kurs 2.05✅
4-3
Po karnych

Stawka 100j
Wygrana 205j
✅105j

Sporo osób mnie pyta skąd biorę analizy NBA Bizona. A więc nigdy tego nie ukrywałem i nie jest to tajemnicą biorę je ze strony probets.pl. Nie znam lepszego typera NBA może mało ich znam ale jak dla mnie to dobry gość i pisze fajne analizy dlatego bardzo często zasysam jego analizy typy nie zawsze bo często zmieniam je według mojego uznania na dane spotkanie.

pirlo2122 349

pirlo2122

Użytkownik
Typy na dziś​

Kupon 1​

⚽Sampdoria Genua - Cagliari 20.45
Ile padnie goli?
Typ: Mniej niż 2,5
Kurs 1.60✅
0-1

⚽Chievo Verona - SSC Napoli 20.45
Podwójna szansa
Typ: Chievo Verona lub SSC Napoli
Kurs 1.35✅
2-0

AKO 2.20
Stawka 100j
Wygrana 220j
✅120j

Kupon 2

⚽Cesena - Catania 20.45
Ile padnie goli?
Kurs 1.60✅
1-1

⚽Blackburn Rovers - Tottenham Hotspur 21.00
Czy drużyna 1 strzeli bramkę?
Typ: Tak
Kurs 1.40⛔
0-1

AKO 2.25
Stawka 100j
Wygrana 225j
⛔100j

Typy na noc

Kupon 1

????Toronto Raptors u Atlanta Hawks
Spread
Typ: Atlanta Hawks -3.5
Kurs 1.30✅
87-100

????New Orleans Hornets u Oklahoma City
Totals
Typ: Mniej niż 204.5
Kurs 1.45✅
197 Punktów

AKO 1.95
Stawka 100j
Wygrana 195j
✅95j

Kupon 2

????Indiana Pacers u Cleveland Cavaliers
Spread
Typ: Indiana Pacers -3
Kurs 1.50✅
117-112

????Chicago Bulls u Los Angeles Clippers
Totals
Typ: Mniej niż 200.5
Kurs 1.45✅
194 Punkty

AKO 2.20
Stawka 100j
Wygrana 220j
✅120j

Kupon 3

????Milwaukee Bucks u Phoenix Suns
Zakład na zwycięstwo
Typ: Phoenix Suns
Kurs 1.50✅
77-92

:hokej ???? etroit Red Wings u Ottawa Senators
Podwójna szansa (czas reg.)
Typ: Detroit Red Wings lub X
Kurs 1.35✅
7-5

AKO 2.00
Stawka 100j
Wygrana 200j
✅100j

Otrzymane punkty reputacji: +1
pirlo2122 349

pirlo2122

Użytkownik
Panu wyżej odpisałem na PW.​

Typy na noc​

Kupon 1

????San Antonio Spurs u Los Angeles Lakers
Totals
Typ: Mniej niż 200
Kurs 1.50✅
177 Punktów

AKO 1.50
Stawka 100j
Wygrana 150j
✅50j

Kupon 2

????Miami Heat u Orlando Magic
Totals
Typ: Mniej niż 203,5
Kurs 1.50⛔
204 Punkty

:hokej:Calgary Flames u Atlanta Thrashers
Typ: Calgary Flames +1,5
Kurs 1.35✅
4-2

AKO 2.00
Stawka 100j
Wygrana 200j
⛔100j​

J 0

janu1989

Użytkownik
czesto biore Twoje typy powiedz mi skad wzioles z jakiego buka typ na Hurricanes +1,5? i w jakim buku najczesciej stawiasz? z gory dziekuje

P 0

pawelcfc

Użytkownik
Sory że zaśmiecam temat.
Ale muszę Ci podziękować Pirlo2122 za te typy ????
W kuponie 2 dałem mniej niż 204,5 ????
A wynik znasz :p

pirlo2122 349

pirlo2122

Użytkownik
Dziś nic nie gram na dzień tak jak w ostatnich dniach nie mam czasu nic podać. Zagram na 99% coś na noc. Jeśli będę miał typy podam tu w tym miejscu tak jak zawsze wieczorem.​

Typy na dziś​

Jednak coś się znajdzie.​

:hokej:Ciarko KH Sanok - Comarch Cracovia 18.15
1 2 (łącznie z dogrywką i karnymi)
Typ: Comarch Cracovia
Kurs 1.55✅
3-4

:hokej:Frederikshavn Whitehawks - EfB Ishockey 19.30
1X2 (czas reg.)
Typ: Frederikshavn Whitehawks
Kurs 1.40✅
4-1

AKO 2.20
Stawka 100j
Wygrana 220j

✅120j

Kupon 2
:hokej:Thomas Sabo Ice Tigers - Grizzly Adams Wolfsburg 19.30
Typ: X lub Grizzly Adams Wolfsburg
Kurs 1.50✅
2-3
Po dogr.

:hokej:Florida Panthers u New Jersey Devils
Typ: X lub New Jersey Devils
Kurs 1.40✅
4-3
Po dogr.

AKO 2.10
Stawka 100j
Wygrana 210j
✅110j

Typy na noc​

vs

????Miami Heat u Charlotte Bobcats
Zakład na zwycięstwo
Typ: Miami Heat
Kurs 1.40✅
109-97

Charlotte Bobcats to najmłodszy zespół NBA. każdy kolejny sezon był w ich wykonaniu lepszy. Od drużyny właściciel oczekiwał dalszych postępów i wyższego miejsca w tabeli. Obecny sezon zaczął sie dla nich nie najlepiej. Po fatalnej grze (bilans 9-19) ze stanowiska trenera zrezygnował Larry Brown. Właściel M.Jordan postanowił wyciągnąć konsekwencje wsród zawodników i słabo spisujacych się Stephen&#39;a Jackson&#39;a i Geralda Wallace&#39;a wystawił na listę transferową. Odkąd Paul Silas zastąpił na stanowisku trenera Larry&#39;ego Browna w Charlotte Bobcats,gra gospodarzy się poprawiła. Jednak zawodnicy Charlotte Bobcats nie mają dobrej stabilnej formy i grają w kratkę, więc każdy ich występ jest wielką niewiadomą. Obecnie gospodarze zajmują ostatnie miejsce w konferencji gwarantujące walkę w play offs czyli ósme z bilansem 21 zwycięstw w 48 spotkaniach (u siebie 12-11).
Miami Heat praktycznie nic nowego nie napisze w porownaniu z wczorajsza analizą. A więc są wymieniani w roli faworytów jeśli chodzi o zdobbycie mistrzostwa NBA. Wielkie trio Wade-Jame-Bosh to maszynka do zdobywania pkt ich średnia to ok 70 pkt w meczu!! . Gdy ci trzej koszykarze znajdują się na parkiecie można ogadać ich indywidualizm, skuteczność oraz popisowe zagrania które są taką wisienką na torcie dla fanów koszykówki. Natomiast brak któregoś z nich w wyjściowej piątce stawia Miami w trudnej sytuacji jeśli chodzi o wygraną. Miami po wczorajszyej wygranej nad Orlando awansowali na drugie miejsce w konferencji wschodniej.
Osłabienia: Charlotte Bobcats - Desagana Diop oraz Tyrus Thomas Miami Heat - Udonis Haslem
Reasumując postawa Miami w meczu z Orlando utwierdza mnie tylko w przekoaniu jeśli chodzi o ich aspirację. Rywal dzisiejszy jest mniej wymagający ale nie należy go lekceważyć. Lebrona (51pkt w ostatnim spotkaniu) w akcji bedzie dziś mógł podziwiać na żywo M.Jordan (LeBron porównywany jest własnie do niego i gra z takim samym nr na koszulce). Pod znakiem zapytania może stać występ D.Wade&#39; który w meczu z Orlando doznał bolesnego upadku w starciu z Howardem. Po tym upadku gwiazdor z Miami spędził troche czasu w szatni z lekarzem i masarzystą i wyszedł na ostatnią kwartę na parkiet. Gospodarze aby wygrać to spotkanie musieliby wznieść się na wyżyny swoich możliwości co moim zdanem im nie grozi. Dlatego stawiam na Miami Heat.
Fenix​

Kupon 1

????Miami Heat u Charlotte Bobcats
Zakład na zwycięstwo
Typ: Miami Heat
Kurs 1.40✅
109-97

????San Antonio Spurs u Sacramento Kings
Totals
Typ: Mniej niż 204.5
Kurs 1.45⛔
213 Punktów

AKO 2.10
Stawka 100j
Wygrana 210j

⛔100j

Kupon 2

????Orlando Magic u Washington Wizards
Zakład na zwycięstwo
Typ: Orlando Magic
Kurs 1.40✅
110-92
????Oklahoma City u Phoenix Suns
Spread
Typ: Phoenix Suns +9.5
Kurs 1.30✅
111-107

AKO 1.85
Stawka 100j
Wygrana 185j

✅85j

Kupon 3

????Minnesota Timberwolves u Toronto Raptors
Totals
Typ: Mniej niż 222
Kurs 1.50✅
211 Punktów

????Dallas Mavericks u Boston Celtics
Zakład na zwycięstwo
Kurs 1.35⛔
101-97

AKO 2.00
Stawka 100j
Wygrana 200j
⛔100j

Zysk może i nie za wielki ale tylko 2 pudła na 10 typów tak więc skuteczność b.dobra.

pirlo2122 349

pirlo2122

Użytkownik
Nie wiem kiesdy podam coś na dziś może tylko noc. Ciężko powiedzieć.

Typy na dziś

vs

⚽Udinese Calcio - Sampdoria Genua 18.00
Ile goli strzeli zespół 1?
Typ: Więcej niż 1,5
Kurs 1.70✅
2-0
Do przerwy!!!

Przed nami spotkanie inaugurujące 24. Kolejkę. Zapowiada się niezwykle interesująco, obie ekipy bowiem zupełnie inaczej rozpoczęło nowy rok i dla każdej z nich jest to bardzo ważny pojedynek. Więcej szans na zwycięstwo mają gospodarze, czy jednak będą w stanie wypunktować znajdującego się w kryzysie rywala ?

Udinese pod koniec roku grało w kratkę, dobre mecze przeplatało wpadkami. Styczeń w wykonaniu tej ekipy jest jednak niesamowity. Dość powiedzieć, iż nie przegrała od sześciu spotkań. Prezentowała niesamowita skuteczność. Wystarczy przypomnieć mecz z Milanem zremisowany w Mediolanie 4:4, czy zwycięstwa nad Genoą 4:2 oraz Interem 3:1. Przed tygodniem udało się na wyjeździe pokonać Juventus 2:1. Jak zatem widać w ostatnich kilku tygodniach gospodarze mierzyli się z naprawdę silnymi rywalami, i z tych zmagań wychodzili bardzo dobrze. Pewna zadyszka pojawiła się jednak w połowie tygodnia, kiedy to miejscowi zaledwie zremisowali z Bologną 1:1.

Na własnym terenie Udinese gra bardzo dobrze (7:two:2), ponadto wystąpią wszyscy kluczowi dla linii ataku zawodnicy z Di Natale na czele. Jedynym poważnym nieobecnym będzie kluczowy defensor Handanović.

Sampdoria prezentuje się od długiego czasu fatalnie. Nie wygrała od czterech kolejek, z kolei w ostatnich siedmiu tylko raz zgarnęła pełną pulę. Poza tym w styczniu doszło do poważnych zmian kadrowych. Odszedł bowiem kluczowy dla linii ofensywnej Pazzini. Bez niego oraz Cassano zespół gra po prostu fatalnie. Nie może zatem dziwić, iż przed tygodniem uległ wyraźnie Napoli 0:4, z kolei w połowie tygodnia przegrał z Cagliari 0:1. Ta fatalna seria doprowadziła do spadku aż na dwunastą lokatę w tabeli i wszystko wskazuje na to, że sezon udany nie będzie.

Na wyjazdach Doria odniosła w tym sezonie ledwie dwa zwycięstwa (2:4:5), ponadto ławka nieobecnych jest znacznie poważniejsza. W sobotę nie zagrają tacy zawodnicy jak Semioli, Gastaldelo, Lucchini, Pozzi oraz Poli.

Obie ekipy spotkały się w styczniu w Pucharze Włoch. Wówczas Sampdoria wygrała po serii jedenastek., w ubiegłym roku triumfowała tutaj po dobrym meczu 3:2. Teraz jednak jest to zupełnie inna drużyna i do tego znajdująca się w kryzysie. W tym kontekście znacznie więcej argumentów przemawia za miejscowymi.

Na koniec h2h. Na ostatnie 10 meczy Udine wygrywało zaledwie 2 razy. Sampdoria wygrywała 4 razy a 3 razy padł remis. Padło w tych meczach 6 overów i w 7 obie drożyny strzelały przynajmniej po golu. Na 5 meczów u siebie tylko 2 razy Udine strzelało więcej niż 2 gole. Może to i nie ciekawa statystyka w kontekście mojego typu ale dodać trzeba że Udine w poprzednich latach grało słabo i to bardzo w zasadzie i w tym sezonie grali słabo ale odkąd złapali 4 gole z Milanem ta maszynka poszła do przodu. Strzelają dóżo i myśle że dziś 2 gole powinny paść dla Udine. Moim zdaniem Sampa nie będzie się bronić bo musi zacząć łapać punkty a to jest woda na młyn dla Udine które potrafi karcić rywali z kątry. Ja prognozuje ostwarty mecz i wynik powinien oscylować wokół 3-1 może nawet 3-0.

Kupon 1​

⚽Udinese Calcio - Sampdoria Genua 18.00
Ile goli strzeli zespół 1?
Typ: Więcej niż 1,5
Kurs 1.70
2-0
Do przerwy

Stawka 100j
Wygrana 170j
✅70j

Kupon 2

:hokej:Linköpings HC - Luleå HF 18.30
Typ: Linköpings HC
Kurs 1.50✅
2-1

:hokej:Anaheim Ducks u Colorado Avalanche
Typ: Anaheim Ducks +1,5
Kurs 1.40✅
0-3

AKO 2.10
Stawka 100j
Wygrana 210j
✅110j

Typy na noc​

vs

????Chicago Bulls u Golden State Warriors
Zakład na zwycięstwo
Typ: Chicago Bulls
Kurs 1.60⛔
90-101

Drużyna gospodarzy to jeden z założycieli NBA Do zawodnika Golden State Warriors należy rekord w ilosci zdobytych pkt w jednym meczu ( Wit Chambarlain 100 pkt przeciw NY Kniks w 1962r. ). Jest to drużyna która od 16 lat (nie licząc 2007) nie weszła do fazy play offs ani razu). W każdym spotkaniu tracą sporą ilość pkt (średnio 106 pkt) . Najlepszy zawodnik to Monta Ellis ze średnią 25.1 pkt na mecz innym równie skutecznym zawodnikiem jest Stephen Curry ze średnią 19.1 pkt na mecz . Ostatnio gospodarze po serii 4 porażek z rzędu zanotowali 2 wygrane z Milwaukee oraz Utah .Obecnie Golden State Warriors zajmują 12 miejsce w swojej konferencji bilansem 21 zwycięstw w 48 spotkaniach ( u siebie 15-10).

Draft 2008 to nadzieje kibiców Bulls, którzy po erze Jordana musieli przyjmować na siebie żenujące wyniki własnej drużyny. Przebudowa ukochanego klubu, która miała odbyć się wokół zawodnika wybranego z numerem 1 w drafcie (Derrica Rose&#39;a) przynosi wymierne skutki. Zawodnicy Chicago Bulls wychodzą z cienia tej wspaniałej drużyny z lat 90-tych i zaczynają tworzyć własną mam nadzieję równie udaną historię. Głównymi sprawcami dobrej gry zespołu są wspomniany już wyżej rozgrywający Derrick Rose (najwieksza gwiazda i mózg zespołu) oraz grający na pozycji silnego rozgrywającego Carlos Boozer. Ci zawodnicy bardzo dobrze wspólpracują ze sobą a przy tym są bardzo skuteczni w zdobywaniu pkt. Jeśli dodać do tego dobrą grę Luola Denga to Byki wtedy stają się drużyną potrafiącą wygrać z każdym rywalem. Obecnie byki zajmują drugie miejsce w swojej konferencji z bilansem 34 wygranych z 48 rozegranych spotkań (na wyjeździe 11-10)

Osłabienia: Golden State Warriors - wątpliwy występ Ancie Law Chicago Bulls - Joakim Noah

Reasumując byki jeśli maja nadzieje na jeszcze wyższe miejsce w tabeli musza mecze z takimi rywalami wygrywać. Powrót Noaha pod koniec lutego na parkiet bedzie dużym wzmocneineim dla i tak już sielnej ekipy z Chicago. Z taką formą i składem finał NBA jest najbardziej w zasięgu Byków. Rywal dzisiejszy nie jest z górnej półki jednak we własnej hali są groźną ekipą o czym ostatnio boleśnie przekonały się drużyny Utah i Milwaukee (obie ekipy grały osłabione brakiem bardzo ważnych graczy). Chicago przystąpi do tego meczu w najsilniejszym składzie ( nie licząc Noaha który nie gra już od polowy grudnia) więc powinni pokonać przeciętne Golden State Warriors.
Fenix​

Kupon 1​

????Chicago Bulls u Golden State Warriors
Zakład na zwycięstwo
Typ: Chicago Bulls
Kurs 1.60⛔
90-101

:hokej:Minnesota Wild u Phoenix Coyotes
Typ: Minnesota Wild +1,5
Kurs 1.40✅
0-1

AKO 2.25
Stawka 100j
Wygrana 225j
⛔100j

Kupon 2

????Atlanta Hawks u Washington Wizards
Zakład na zwycięstwo
Typ: Atlanta Hawks
Kurs 1.65✅
97-92

Stawka 100j
Wygrana 165j
✅65j

Kupon 3

????Denver Nuggets u Minnesota Timberwolves
Totals
Typ: Mniej niż 229
Kurs 1.50✅
213 Punktów

????Dallas Mavericks u Charlotte Bobcats
Zakład na zwycięstwo
Typ: Dallas Mavericks
Kurs 1.65✅
101-92

AKO 2.50
Stawka 100j
Wygrana 250j
✅150j

7/8 może być
Dzień z ✅em jakieś 460j​

pirlo2122 349

pirlo2122

Użytkownik
Luty​

01.02-05.02

Kupony podane: 19

Kupony trafione: 13

Skuteczność: 70%

Typy podane: 34

Typy trafione: 27

Skuteczność: 80%

Stawka: 1900j

Wygrane: 2550j

Yield: 35%

✅650j

No miałem końskie 5 dni. Zysk jest bardzo dobry biorąc pod uwagę że zagrałem zaledwie 19 kuponów i ostatnio nie mam czasu na grę i rzucam typy nad którymi się za dozo nie zastanawiam choćby dzisiejsze. Yield jest chyba moim rekordowym nie pamiętam czy miałem większy. Mam nadzieje że dalej też będzie tak dobrze. Mam nadzieje że ktoś skorzystał na pewno kilka osób tak.

Tutaj dam nowe statystykę bardzo ciekawe a mianowicie jaką mam skuteczność w podawaniu typów z Włoskiej piłki czyli z Calcio i Pucharze Włoch. Tak sobie dla ciekawości policzyłem bo ostano sam się sobie dziwie że taki mi wszystko wpada.

Skuteczność typów z Włoskiej piłki

Typy policzyłem od 19.01 do dziś dalej mi się nie chce grzebać.​

Podane typy 13

Trafione typy 13

Skuteczność 100%

Śr. kurs podanych typów 1.61

Swoją drogą chodził mi po głowie dzisiaj typ na Juve DNB albo over wynik 1-3 tak więc wszystko by weszło szkoda że nie zaryzykowałem.

pirlo2122 349

pirlo2122

Użytkownik
Typy na dziś​

Kupon 1​

⚽Genoa - AC Milan 15.00
Czy drużyna 1 strzeli bramkę?
Typ: Nie
Kurs 2.40⛔
1-1
Do przerwy!!!
Najbardziej ryzykowany mecz nie wszedł.
Spodziewałem się raczej tego że Milan nic nie strzeli w pierwszej
połówce tak by Genoa nie musiała się otwierać.
Stało się inaczej i stąd gol.​

Stawka 100j
Wygrana 240j
⛔100j​

Kupon 2​

⚽Lazio Rzym - Chievo Verona 15.00
Ile padnie goli?
Kurs 1.65✅
1-1

Stawka 100j
Wygrana 165j
✅65j

Kupon 3​

⚽Brescia Calcio - AS Bari 15.00
Ile padnie goli?
Kurs 1.55✅
2-0

:hokej:EC KAC - EC Red Bull Salzburg 18.00
Typ: EC KAC lub X
Kurs 1.35✅
5-2

AKO 2.10
Stawka 100j
Wygrana 210j
✅110j

Kupon 4

⚽Parma - Fiorentina
Ile padnie goli?
Kurs 1.60✅
1-1

Stawka 100j
Wygrana 160j
✅60j

Nie mam nic na podbitki do 2 kuponów dlatego single. Trochę dozo tych underów to się rzuca w oczy może być ciężko ale ja sądzę że każdy wynik inny niż obstawiłem będzie sporą sensacją. Mecz Lazio, Milanu i Fiorentiny typuje na podstawie ostatnich meczy które miałem okazje oglądać jeśli nie całe to fragmenty i sadzę że w nich takie wynik jak stawiam powinny paść. Przy odrobinie szczęścia może być dobrze. Patrząc na dzisiejsze mecze serie a uważam ze godne rozważenia są typy na Milan under w meczu Milanu, i warty uwagi może być typ na Rome DNB.

Typy na noc​

Ja nic wartego ryzyka nie widzę dziś z NBA ani z NHL może i ten win Bostonu ale ja nic nie proponuje na dziś. Noc przerwy z powodu braku dobrych typów.

pirlo2122 349

pirlo2122

Użytkownik
Dzień udany 4/5. Zysk jakieś ✅135j.

Często mam tak że myślę nad typami jakimiś ale ich nie gram bo np. jest za doże ryzyko albo po prostu jest zły kurs czyli np. typ który mi nie jest potrzebny bo nie nadaje się do dubla najczęściej takie typy mi wchodzą teraz postanowiłem podawać czasem typy które warto rozważyć np. wczoraj chodziło mi po głowie Juve DNB i over a wynik jak wiemy był 1-3 dziś myślałem nad Roma z x lub DNB albo np. typy często podpieram np. dziś hokeya tylko po to żeby nadał się do dubla dał odpowiednie AKO a można spokojnie ryzykować bez podpórek. Teraz postaram się pisać co dziś można rozpatrywać w kontekście gry bo różni są ludzie i różnie grają może komuś się to przyda. Z tym że te typy nie będą liczone do statystyk i nie biorę odpowiedzialności za ich skuteczność ale tylko na prowadze nad czym można się zastanawiać.

Fajny ten mecz Interu 5-3 coś niesamowitego na prawdę jestem pod wrażeniem. Odkąd Leonardo objął Inter to widać w nich polot grę piłką finezje na prawdę jak obejrzałem ich pierwszy mecz jak ich objął to już to było fajne. Ale ich grzechem jest to że tracą masę bramek za dozo żeby myśleć o mistrzostwie za bardzo grają do przodu i narażają się na kontry. Jeśli tego nie poprawią nie wygrają scudeco jestem o tym przekonany. Ciekawostką jest że Inter to najstarsza drożyna w Europie to mnie zdziwiło zawsze się mówiło że Milan to emeryci.​

pirlo2122 349

pirlo2122

Użytkownik
Typy na dziś​

Nie ma dziś nic do zagrania nawet hokeya nie ma jedyny typ warty uwagi to

:hokej:Leksands IF - Bofors IK
1X2 (czas reg.)
Typ: Leksands IF
Kurs 1.45✅
1-0

Ale nie ma nic do dubla a kurs na singla za niski żeby ryzykować dlatego odpuszczam.

Typy na noc

Coś podam późnym wieczorem.

Kupon 1

????Boston Celtics u Charlotte Bobcats
Zakład na zwycięstwo
Kurs 1.50⛔
89-94

????Cleveland Cavaliers u Dallas Mavericks
Spread
Typ: Dallas Mavericks -7.5
Kurs 1.35⛔
96-99

AKO 2.00
Stawka 100j
Wygrana 200j
⛔100j​

Kupon 2

????Los Angeles Lakers u Memphis Grizzlies
Totals
Typ: Mniej niż 201.5
Kurs 1.45✅
177 Punktów

:hokej:Edmonton Oilers u Nashville Predators
Typ: Nashville Predators
Kurs 1.45⛔
4-0

AKO 2.10
Stawka 100j
Wygrana 210j
⛔100j

Kupon 3

????Houston Rockets u Denver Nuggets
Totals
Typ: Mniej niż 225.5
Kurs 1.45✅
211 Punktów

:hokej:Ottawa Senators u Vancouver Canucks
Typ: Vancouver Canucks
Kurs 1.40✅
2-4

AKO 2.05
Stawka 100j
Wygrana 205
✅105j

Nic szczególnego nie wymyśliłem zobaczymy co z tego będzie warty uwagi z NBA jest dziś houston niższy under czy Chicago jakiś niski overek ewentualnie Horners jakiś nicki też overek.

pirlo2122 349

pirlo2122

Użytkownik
Typy na dziś​

Kupon 1​

⚽Rumunia - Ukraina (Teren neutralny) 19.30
Ile padnie goli?
Kurs 1.65⛔
2-2​

Stawka 100j
Wygrana 165j
⛔100j​

Kupon 2​

:hokej:EC Red Bull Salzburg - Vienna Capitals 19.15
1X2 Handicap (czas reg.) -1/+1
Typ: EV Vienna Capitals +1
Kurs 2.00⛔
3-1

Stawka 100j
Wygrana 200j
⛔100j

Typy na noc​

Kupon 1

????Philadelphia 76ers u Atlanta Hawks
Zakład na zwycięstwo
Typ: Atlanta Hawks
Kurs 1.50⛔
83-117

:hokej:Carolina Hurricanes u New Jersey Devils
Typ: X lub New Jersey Devils
Kurs 1.45✅
2-3

AKO 2.20
Stawka 100j
Wygrana 220j
⛔100j​

Kupon 2

????Los Angeles Clippers u Orlando Magic
Totals
Typ: Mniej niż 208
Kurs 1.50✅
186 Punktów

????San Antonio Spurs u Detroit Pistons
Zakład na zwycięstwo
Typ: San Antonio Spurs
Kurs 1.35✅
100-89

AKO 2.00
Stawka 100j
Wygrana 200j
✅100j

Kupon 3

????Indiana Pacers u Miami Heat
Totals
Typ: Mniej niż 206
Kurs 1.45⛔
229 Punktów

:hokej:San Jose Sharks u Washington Capitals
Typ: San Jose Sharks +1,5
Kurs 1.40✅
2-0

AKO 2.05
Stawka 100j
Wygrana 205j
⛔100j​

pirlo2122 349

pirlo2122

Użytkownik
Typy na dziś​

Tragedia ostatnio ale wynikła ona chyba z małej oferty i słabych typów.​

Kupon 1

:hokej:Hokki - Jukurit 17.30
Typ: Jukurit
Kurs 1.40✅
1-3

⚽Dania - Anglia 20.15
1 2 ( X po reg. czasie gry: otrzymasz stawkę z powrotem)
Typ: Anglia
Kurs 1.55✅
1-2

AKO 2.05
Stawka 100j
Wygrana 205j
✅105j

Kupon 2

⚽Francja - Brazylia 21.00
1 2 ( X po reg. czasie gry: otrzymasz stawkę z powrotem)
Typ: Brazylia
Kurs 1.80⛔
1-0

:hokej:IK Oskarshamn - Växjö Lakers HC 19.00
Typ: Växjö Lakers HC
Kurs 1.45⛔
4-1

AKO 2.65
Stawka 100j
Wygrana 265j
⛔100j

Typy na noc​

Kupon 1

????Los Angeles Clippers u New York Knicks
Zakład na zwycięstwo
Typ: New York Knicks
Kurs 1.30⛔
116-108

:hokej:Ottawa Senators u Calgary Flames
Typ: Calgary Flames
Kurs 1.55✅
2-5

AKO 2.00
Stawka 100j
Wygrana 200j
⛔100j

Kupon 2

????San Antonio Spurs u Toronto Raptors
Spread
Typ: San Antonio Spurs -3.5
Kurs 1.50✅
111-100

:hokej:phoenix Coyotes u Dallas Stars
Typ: Phoenix Coyotes +1,5
Kurs 1.40✅
3-2

AKO 2.10
Stawka 100j
Wygrana 210j
✅110j

pirlo2122 349

pirlo2122

Użytkownik
Typy na noc​

Kupon 1

????Golden State Warriors u Phoenix Suns
Totals
Typ: Mniej niż 225
Kurs 1.50✅
200 Punktów

:hokej:New Jersey Devils u Toronto Maple Leafs
Typ: New Jersey Devils +1,5
Kurs 1.35✅
2-1

AKO 2.00
Stawka 100j
Wygrana 200j
✅100j

Kupon 2

????Dallas Mavericks u Denver Nuggets
Spread
Typ: Dallas Mavericks +9
Kurs 1.35✅
120-121

:hokej:Carolina Hurricanes u Philadelphia Flyers
Typ: Philadelphia Flyers
Kurs 1.55✅
1-2

AKO 2.10
Stawka 100j
Wygrana 210j
✅110j

Otrzymane punkty reputacji: +2
pirlo2122 349

pirlo2122

Użytkownik
Luty