>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

TYPY Pirlo poparte analizą...

pirlo2122 349

pirlo2122

Użytkownik
Chyba tyle na dzień może jeszcze coś potem wybiorę ale raczej nie bo mam 4 kupony na noc pewnie coś zagram wieczorkiem.

mythic 10

mythic

Użytkownik
Zagrałem darta w czasie nie wiem w czym problem. Może jeszcze zaraz zarzucisz mi że wszystkie moje typy są grane po czasie i pewnie stąd mam taki zysk a nie inny??? Jakoś dóżo osób kożysta z moich typów i nikt mi nie mówił że zagrałem po czasie...Czekaj zaraz sobie screeana zrobisz. Tylko poczekaj aż podam wszystkie typy Nie chce żadnej napinki z twojej strony żeby nie było jak ostatnio.

Nie napinam się tylko zauważyłem niepoprawność proste.
A mógłbyś wrzucić screena z tego darta? i będzie po sprawie. Nie zarzucam że wszystkie, ale ten był podany po fakcie. Wiec jak chcesz się pochwalić to wrzuć screena a nie wrzucasz to do rozliczenia.

PS. ortografia sam nie jestem mistrzem ale są granice.

pirlo2122 349

pirlo2122

Użytkownik
Czyli kupony dobrałem idealnie bo wszystkie weszły oprócz jednego na którym nic nie weszło. Może mi ktoś zaraz napisze że podałem coś po czasie...

pirlo2122 349

pirlo2122

Użytkownik
Typy na noc

vs

????Indiana Pacers u New York Knicks
Spread
Typ: New York Knicks -4
Kurs 1.55✅
92-98

New York Knicks mają za sobą 2 kolejne porażki, jednak dziś przed własną publiką, w starciu z Indianą Pacers, powinni wrócić na zwycięską ścieżkę.

Knicks pomimo porażek od kilku spotkań prezentują się bowiem lepiej, niż w niejednym wygranym wcześniej przez nich meczu, przede wszystkim widać poprawę w największym mankamencie drużyny Mike&#39;a D&#39;Antoniego, czyli defensywie. Porażki z Magic 112-103 i 106-98 z Miami raczej wielkiej ujmy Knicks nie przynoszą, po pierwsze były to mecze wyjazdowe z trudnymi rywalami, po drugie goście potrafili w obu meczach nawiązać wyrównaną walkę niemal do samego końca (pomimo, że z Orlando przegrywali już blisko 20 punktami). Te 2 trudne wyjazdy, poprzedziły 2 domowe wygrane, z Bulls i Thunder, tak więc widzimy, że nowojorczyków nie oszczędzał kalendarz, a mimo to wypadli we wszystkich 4 meczach co najmniej przyzwoicie. Hala Madison Square Garden powinna dziś być dużym atutem gospodarzy, którzy na ostatnich 10 meczów przegrali tu jedynie 3 spotkania, z Hawks, Celtics i Heat.

Ta dobra statystyka domowa Knicks może niepokoić gości z Indiany, którzy na obcych parkietach przegrali...7 z rzędu meczów!. 7 porażek już nie wygląda dobrze, a jeśli spojrzymy na to jakie to były przegrane, sprawa ma się jeszcze gorzej. Pacers, którzy w obecnym sezonie walczą o playoffs, w ostatnich wyjazdach grają tragicznie - kolejno -14 z Wizards, -11 z Celtics, -19 z Bulls, -14 z Hawks. Ogółem Pacers przegrali 7 z 10 ostatnich spotkań, na pewno nie bez znaczenia jest znaczny spadek formy lidera drużyny Jima O&#39;Brien&#39;a, Danny&#39;ego Grangera, który jeszcze nie dawno grał na poziomie 25 punktów, obecnie nie może przekroczyć 18, i często szwankuje u niego skuteczność. 2 kolejne spotkania ze słabymi Wizards, w tym ostatnie wygrane, także odsłaniają słabości Pacers. Dość powiedzieć, że w obu tych meczach Indiana zaliczyła razem...40 strat, widać także posuchę, jeśli chodzi o dokonania ofensywne drużyny - w 6 z rzędu meczach Indiana nie przekroczyła granicy...95 oczek.

Knicks z rozgrywającymi świetny sezon Feltonem i Stoudemire&#39;m, w niezłej formie, we własnej hali, powinny spokojnie poradzić dziś sobie z Pacers, którzy są raczej bez formy, a na wyjazdach już od dobrego miesiąca prezentują się fatalnie.
Bizon​

Kupon 1

????Indiana Pacers u New York Knicks
Spread
Typ: New York Knicks -4
Kurs 1.55✅
92-98

:hokej:New York Rangers u Florida Panthers
Totals, 1. tercja
Typ: Więcej niż 0,5
Kurs 1.14⛔

AKO 1.75
Stawka 100j
Wygrana 175j
⛔100j

Kupon 2

????Phoenix Suns u Sacramento Kings
Zakład na zwycięstwo
Typ: Phoenix Suns
Kurs 1.50⛔

????Boston Celtics u Toronto Raptors
Totals
Typ: Mniej niż 203
Kurs 1.55✅

AKO 2.35
Stawka 100j
Wygrana 235j
⛔100j

Kupon 3

:hokej:Vancouver Canucks u Colorado Avalanche
1 2 (włącznie z dogrywką i rzutami karnymi)
Typ: Vancouver Canucks
Kurs 1.85✅

:hokej:philadelphia Flyers u Detroit Red Wings
Totals, 1. tercja
Kurs 1.14
⛔

AKO 2.10
Stawka 100j
Wygrana 210j
⛔100j

pirlo2122 349

pirlo2122

Użytkownik
ALE PECH CO ZROBIĆ TYLKO W TYCH MECZACH NIE PADŁA BRAMKA W 1 TERCJI
!!! Chyba najgorsza noc z moich wszystkich do tej pory.

Typy na dziś

vs

????Miami Heat u Charlotte Bobcats
Totals
Typ: Mniej niż 194.5
Kurs 1.50✅
178 punktów

Charlotte Bobcats po zmianie trenera zanotowali pewien postęp, jednak wciąż jest to przeciętna, nastawiona na defensywę drużyna. Miami Heat po ostatnich męczarniach z Warriors powinni dziś wrócić do swojej optymalnej gry, z jedną z najlepszych w lidze obron, dlatego stawiam na under sumy punktów.

Charlotte po zwolnieniu Larry&#39;ego Browna wygrali 2 z 3 meczów, a jedyną porażką był zacięty mecz i 95-96 z Warriors. Tradycyjnie już mecze &quot;Rysiów&quot; nie obfitują w zbyt wiele punktów, a kolejne 2 mecze to odpowiednio 191 i 193 oczka pod wodzą nowego szkoleniowca, który dotąd poprowadził zespół w 3 meczach. Dziś nie zanosi się na to, by underowe tendencje miały się odmienić, tym bardziej, że zabraknie chyba największej, choć już przyblakłej gwiazdy (?) drużyny, Geralda Wallace&#39;a, który w obecnym sezonie rzuca dla Bobcats średnio ponad 16 punktów. Handerson który zagra w jego miejsce nie jest jeszcze chyba gotowy godnie zastąpić Wallace&#39;a, bowiem rzuca w tym sezonie jedynie 3 punkty w 12 minut gry.

Miami ostatnio złapało małą zadyszkę, na kolejne wygrane ciężko pracując w ostatnich kwartach, i tracąc dużo punktów, jednak w starciu z dosyć przewidywalnymi Bobcats, Heat powinni wrócić do tego, do czego nas przyzwyczaili przez ostatnie tygodnie, czyli bardzo szczelnej defensywy (92,31 średnio traconych punktów - drugie miejsce w lidze, do tego najniższe skuteczności rywali). W ostatnim meczu defensywa Heat przespała pierwszą połowę, w której straciła ponad 70 punktów, jednak po pierwsze rywalem byli nieobliczalni i ofensywnie nastawieni Warriors, po drugie, w 3 i 4 kwarcie gospodarze stłamsili już swoich rywali, pozwalając im rzucić w tych częściach jedynie 35 punktów.

Osłabieni Bobcats przeciwko jednej z najlepszych defensyw ligi nie powinni dziś przekroczyć overu. Goście z Florydy powinni wyciągnąć wnioski z ostatnich 2 spotkań, i dziś przede wszystkim nie pozwolić rywalom na rozwinięcie skrzydeł w ofensywie.
Bizon​

Kupon 1

????Miami Heat u Charlotte Bobcats
Totals
Kurs 1.50✅
178 punktów

????Benjamin Becker (GER) - Fernando Verdasco (ESP)
1 2
Typ: Fernando Verdasco (ESP)
Kurs 1.30⛔
2-1

AKO 2.00
Stawka 100j
Wygrana 200j
⛔100j

Kupon 2

????Golden State Warriors u Orlando Magic
Spread
Typ: Orlando Magic -5.5
Kurs 1.45✅
90-110

????Radek Stepanek (CZE) - Tobias Kamke (GER)
1 2
Typ: Radek Stepanek (CZE)
1.35✅
2-1

AKO 2.00
Stawka 100j
Wygrana 200j
✅100j

Kupon 3

????Minnesota Timberwolves u Boston Celtics
Totals
Typ: Mniej niż 206
Kurs 1.70✅
189 punktów

:hokej:Chicago Blackhawks u Los Angeles Kings
Totals, 1. tercja
Kurs 1.14✅
1-1

AKO 1.95
Stawka 100j
Wygrana 195j
✅95j

Kupon 4

????Philadelphia 76ers u New Orleans Hornets
Totals
Kurs 1.50✅
161 punktów

:hokej:Vancouver Canucks u San Jose Sharks
Spread (włącznie z dogrywką i rzutami karnymi)
Typ: Vancouver Canucks +1,5
Kurs 1.40✅
4-3

AKO 2.10
Stawka 100j
Wygrana 210j
✅110j

pirlo2122 349

pirlo2122

Użytkownik
Typy na dziś​

vs

Skövde HF - Skuru IK
1X2
Typ: Skövde HF
Kurs 1.50⛔
19-20

Już jutro o godzinie 19:00 rozegrany zostanie pierwszy mecz 12. rundy Elitserien w Szwecji. Ekipa z miasta położonego na południowy wschód od jeziora Wener, Skovde podejmować będzie na własnym obiekcie drużynę Skuru, mającą swą siedzibę w malutkim miasteczku o tej samej nazwie położonym w Gminie Nacka, w okolicach Sztokholmu.

Faworytem tego spotkania są gospodynie, któe są ekipą znacznie bardziej doświadczoną lecz w obecnym sezonie nie posiadającą zbyt wielu argumentów w grze przeciwko takim zespołom damskiej Elitserien jak np. prowadząca ekipa Savenhof czy zajmującej drugą lokatę ekipie Lugi. Na dzien dzisiejszy gospodynie znajdują się na miejscu siódmym dającym im jak narazie prawo gry w fazie Play Off, a tuż za ich plecami, ze stratą jednego oczka znajdują się dzisiejsze przeciwniczki ze Skuru. Za ekipą gospodyń tego pojedynku z pewnością przemawia fakt, iż rozegrały one na swoim parkiecie w tym sezonie już 5 spotkań i aż 4 wygrały. Ekipa gości na 5 wyjazdowych spotkań wygrała zaledwie jedno i rónie cięzko będzie im zwyciężyć na trudnym terenie w Skovde. Dodatkowo za zawodniczkami prowadzonymi przez Magnusa Friska, 45-letniego i niezwykle doświadczonego trenere, przemawia historia. Od 2008 roku na parkiecie Skovde rozegrały obie ekipy 3 spotkania i wszystkie z nich wygrywały właśnie gospodynie łącznym stosunkiem bramek 93:77. W jutrzejszym spotkaniu nie będzie ważna już różnica zdobytych goli, ale sam fakt pokonania głównego przeciwnika do gry w Play Offach. Warto bowiem dodać, że za plecami obu ekip czai się drużyna H43, która w święto Trzech Króli rozegra na własnym parkiecie spotkanie z ekipą Karra, zajumującą 11 , przedostatnią lokatę w tabeli. Jeżeli chodzi o ostatnie mecze obu ekip w Elitserien, ekipa Skovde radzi sobie znakomicie bowiem w 3 ostatnich spotkaniach zdobyła komplet punktów. Tego samego powiedzieć nie można o ekipie Skuru która przegrała ostatnie dwie potyczki ligowe, w tym właśnie ze Skovde na własnym obiekcie.

Myślę, że warto zagrać na zwycięstwo gospodyń tego pojedynku bowiem jak podaje miejscowy dziennik svt w ekipie Skovde z pewnością zobaczymy już na parkiecie Therese Wallter, a więc urodzoną 1 maja 1982 roku w Helsingborgu szwedzką piłkarkę ręczną, reprezentantke swojego kraju grającą na pozycji obrotowej. Oprócz tego za ekipą Skovde przemawia nie tylko historia, ale także ostatnie potyczki ligowe i nie wydaje mi się, aby seria zwycięstw została nagle przerwana.
Mboss​

Kupon 1

Skövde HF - Skuru IK 19.00
1X2
Typ: Skövde HF
Kurs 1.40⛔
19-20

⚽Manchester United - Stoke City 21.00
1X2
Typ: Manchester United
Kurs 1.35✅
2-1

⚽Fulham FC - West Bromwich 21.00
Czy drużyna 1 strzeli bramkę?
Typ: Tak
Kurs 1.25✅
3-0

AKO 2.40
Stawka 100j
Wygrana 240j
⛔100j

Piłka ręczna jest pierwsza jak nie wejdzie gram na 90% kontrę tak więc żeby się nikt nie zdziwił kuponu na minuty przed rozpoczęciem meczu.

Kontra zagrana ale z braku możliwości nie wpisałem na forum. Wpisze teraz do statystyk chyba liczył nie będę.

Kupon 2

⚽Manchester United - Stoke City 21.00
1X2
Typ: Manchester United
Kurs 1.35✅
2-1

⚽Fulham FC - West Bromwich 21.00
Kurs 1.25✅
3-0

AKO 1.70
Stawka 100j
Wygrana 170j
✅70j

Typy na noc

Kupon 1

????Milwaukee Bucks u Miami Heat
Spread
Typ: Miami Heat -5,5
Kurs 1.50✅
89-101

????San Antonio Spurs u New York Knicks
Spread
Typ: New York Knicks +12,5
Kurs 1.35✅
115-128

AKO 2.05
Stawka 100j
Wygrana 205j
✅105j

Kupon 2

????Toronto Raptors u Chicago Bulls
Zakład na zwycięstwo
Typ: Chicago Bulls
Kurs 1.25
91-111

????Atlanta Hawks u Sacramento Kings
Totals
Typ: Mniej niż 195,5
Kurs 1.55
210 punktów

AKO 1.95
Stawka 100j
Wygrana 195j
⛔100j

Kupon 3

????Toronto Raptors u Chicago Bulls
Totals
Typ: Mniej niż 203.5
Kurs 1.65✅
202 punkty

Stawka 100j
Wygrana 165j
✅65j

Mocno wstępne na na noc!!!
Może coś dobiore jeszcze kupon 4 jak nic nie bedzie to tak zagram.

pirlo2122 349

pirlo2122

Użytkownik
Niestety nie miałem czasu siąść do komputera i podać kontrę tego kuponu co mówiłem bo nie było mnie w domu ale na szczęście jest coś takiego jak tel. komórkowy i mogłem zagrać. No niestety też nie mogłem dziś podać żadnych typów na ligę angielską.

Typy na noc

vs

:hokej:Calgary Flames u Vancouver Canucks
Kurs 1.45
✅
1-3

Kolejna ciekawa noc z NHL przed nami. Z pewnością hitem wieczoru za oceanem będzie pojedynek Pingwinów z Tampą. Równie ciekawie powinno być w Rogers Arenie gdzie lider ligi spotka się z Płomieniami. O godz. 4:00 nad ranem naszego czasu Orki powalczą o siódmą wygraną z rzędu. Szczerze myślałem że ich dobrą passę przerwą Rekiny w ostatnim pojedynku, no ale się myliłem, no i jeżeli zdołali pokonać San Jose to dzisiaj bez problemów powinni odprawić kolejnego rywala jakim są gracze z Calgary, którym ostatnio nie potrzebnie zaufałem.
Gospodarze dzisiejszego spotkania są w znakomitej formie, dzięki której przedarli się na czoło tabeli. Po trzech wygranych wyjazdowych spotkaniach z Dallas 4:1, Colorado 2:1, oraz wspomnianymi Rekinami 4:3, wracają na swój lód na kolejne trzy spotkania. Dwa pierwsze- dzisiaj z Calgary, oraz za dwa dni z Edmontonem powinny paść łupem gospodarzy. Problemy graczom mogą sprawić rywale z Detroit, bo to już wyższa półka. Wydaje mi się że mobilizacja na dzisiejszy mecz, nie jest zbyt potrzebna. Doświadczeni gracze jak bracia Sedin- najlepiej obecnie asystujący gracz ligi- Henrik(38-9-41), oraz czwarty w rankingu strzelców Daniel(38-21-28), są w bardzo dobrej formie. Siłą Canucks jest przede wszystkim zespół. W gronie graczy punktujących jest 22 zawodników, nie licząc bramkarzy którzy asystowali pięciokrotnie. Jest to zespół doświadczony i zgrany co pomaga mu wygrywać z najlepszymi. Daniel Sedin w jednym z wywiadów powiedział: &quot;We have two great goalies&quot;. Sprawdza się to w 100%. Luongo(18-8-3) to goalie o którym nie trzeba wiele pisać, zaskoczeniem może być forma drugiego bramkarza Orek: Schneider(7-0-2) spisuje się w tym sezonie bardzo dobrze, i gra tych bramkarzy przynosi same korzyści, obaj są mocnym punktem zespołu.
Gości opisywałem dwa dni temu przed spotkaniem z Islanders. Wiele się od tego czasu nie zmieniło. Jak wiemy tamto spotkanie przegrali 2:5. Nie zagrali złego spotkania, oddając 43 strzały na bramkę rywali, jednak brakło im skuteczności, gdyż dobrze w tamtym spotkaniu zaprezentowali się bramkarze Isles. Płomienie dobrze radzą sobie u siebie, natomiast na wyjazdach grają słabiej(7-3-11). W tym sezonie te zespoły spotkały się już raz w hali Flames i wtedy wygrali goście 7:2. Nie mam nic przeciwko aby dzisiaj powtórzyli ten wynik. W bramce stanie dziś Kiprusoff(16-16-1), który jest słabszym bramkarzem od Luongo, który dziś stanie po drugiej stronie tafli. Mam nadzieję że wygrana Orek w tym spotkaniu okaże się formalnością. A kurs 1,80 jest moim zdaniem dobrym jak na to spotkanie. Powodzenia. Ja z zabezpieczeniem zagram ten mecz.
Lukasz89119​

Kupon 1
????Milwaukee Bucks u Orlando Magic
Spread
Typ: Orlando Magic -6
Kurs 1.35✅
87-97

????Golden State Warriors u New Orleans Hornets
Totals
Typ: Mniej niż 202,5
Kurs 1.65⛔

213 punktów
Dla mnie spora niespodzianka.
AKO 2.25
Stawka 100j
Wygrana 225j

⛔100j

Kupon 2
????Chicago Bulls u New Jersey Nets
Zakład na zwycięstwo
Typ: Chicago Bulls
Kurs 1.46⛔
94-96

:hokej:Calgary Flames u Vancouver Canucks
Kurs 1.45✅
1-3

AKO 2.15
Stawka 100j
Wygrana 215j

⛔100j

Kupon 3
????Chicago Bulls u New Jersey Nets
Totals
Typ: Mniej niż 191.5
Kurs 1.45✅
190 punktów
????Los Angeles Lakers u Phoenix Suns
Zakład na zwycięstwo
Typ: Los Angeles Lakers
Kurs 1.50✅
99-95

AKO 2.20
Stawka 100j
Wygrana 220j
✅120j

pirlo2122 349

pirlo2122

Użytkownik
Typy na dziś
Nie mam za bardzo czasu szkoda jest serie a ale postaram się na szybko 1 kupon wybrać!!!

Kupon 1 ⚽Cagilari-Ac Milan
Typ 2
Kurs 2.10✅
0-1

Stawka 100j
Wygrana 210j
✅110j

Kupon 2

⚽Genoa-Lazio
Typ 2DNB
Kurs 2.00
0-0

Stawka 100j
Wygrana 200j
✅⛔0j

vs

Cagilari-Ac Milan
Typ 2
Kurs 2.10✅
0-1

Przed meczem z Cagliari

Po krótkiej, świątecznej przerwie wracamy na włoskie boiska, by śledzić poczynania Milanu w ligowych rozgrywkach Serie A. Tym razem rossoneri wyjadą do Cagliari, by zmierzyć się z drużyną, którą nie tak dawno jeszcze prowadził obecny szkoleniowiec czerwono-czarnych, Massimiliano Allegri. Sardyńczykom bliżej obecnie do strefy spadkowej niż do czołówki tabeli, gdzie toczy się walka o panowanie w lidze włoskiej. Cagliari zajmuje obecnie 13. pozycję, mając na koncie 5 zwycięstw, tyleż samo remisów i 7 porażek. W ostatnich dwóch spotkaniach byli podopieczni Allegriego, najpierw w ładnym stylu pokonali na własnym boisku Catanię, by tuż przed świętami ulec na wyjeździe beniaminkowi Serie A - Cesenie. Milan powrócił do Włoch ze zgrupowania w Dubaju, skąd przywiózł puchar Emirates Challenge Cup, zdobyty dzięki wygranej nad drużyną Al-Ahli. Rossoneri, po &quot;przedświątecznej&quot; wpadce z Romą na San Siro, nadal utrzymują fotel lidera i będą starali się podbić Sardynię, by dobrze rozpocząć noworoczne rozgrywki i umocnić swoją pozycję w tabeli Serie A.

Trener Rossoblu ma do dyspozycji niemal całą kadrę na spotkanie z Milanem. Niedostępny z powodu kontuzji jest jedynie rezerwowy bramkarz - Marchetti i białoruski pomocnik Mikhail Sivakov. Przewiduje się, że Sardyńczycy zagrają w ustawieniu 4-3-1-2. Duet napastników tworzyć będą, łączony ostatnio z powrotem do Milanu, Alessandro Matri oraz Robert Acquafresca - piłkarz z polskimi korzeniami. Donadoni może jednak zdecydować się na wystawienie Nenè, który ustrzelił hattricka przeciwko Catanii. Tuż za napastnikami, na pozycji trequartisty, powinniśmy zobaczyć Lazzariego, a w pomocy zagrają najprawdopodobniej Biondini, Conti i Nainggolan. Na skrzydłach defensywy Donadoni może postawić na Pisano i Agostniego, a na środku o piłkę walczyć będą Canini i Astori - były piłkarz Milanu, który w poprzednim sezonie niefortunnie trafił do własnej bramki właśnie podczas meczu z przeciwko swojej byłej drużynie. Między słupkami w drużynie Cagliari zobaczymy najpewniej Aggaziego.

W Milanie powiedzenie &quot;stara bieda&quot; (biorąc pod uwagę sytuację kadrową) może być odebrane aż nazbyt dosłownie. Kontuzja goni kontuzję - ledwo do gry powrócili Thiago Silva i Pato, a już z urazami zmagają się Boateng i Zambrotta, którzy nie zagrają przeciwko Cagliari. Dodatkowo z powodu kontuzji, w jutrzejszym spotkaniu, nie wystąpią Pirlo, Flamini i oczywiście wracający bardzo powoli do zdrowia Pippo Inzaghi. Nie przewiduje się zmian w formacji rossonerich, a więc powinniśmy zobaczyć Milan grający standardowo w ustawieniu 4-3-1-2. W ataku zobaczymy najpewniej Pato i Robinho, zabraknie niestety Ibrahimovica, który pauzuje za kartki. Tuż za dwójką napastników powinien zagrać Seedorf, gdyż Allegri nie ma tutaj zbyt wielu opcji - Boateng ma problemy z mięśniami, a świeżo upieczony rossonero, Antonio Cassano nie jest jeszcze w formie, która pozwolałaby mu rozegrać pełny mecz. W pomocy na pozycji Pirlo wystąpić może Ambrosini, wspierany na bokach przez Gattuso i Strassera. Na środku obrony, w duecie z Thiago Silvą zobaczymy pewnie Bonerę, chociaż trener rossonerich ma do dyspozycji także Mario Yepesa - taka sytuacja jest wynikiem urazu, jakiego doznał podczas dzisiejszego treningu Nesta, który mimo że powołany na mecz, będzie raczej oszczędzany. Na spotkanie z Cagliari powołany został również Sokratis Papastathopoulus. Możliwy jest występ Massimo Oddo, który dobrze spisał się podczas meczu z Al-Ahli, jednakże od pierwszych minut na bokach obrony zagrać powinni Abate i Antonini. W bramce oczywiście Abbiati. Allegri powołał też kilku młodych rossonerich na to spotkanie - oprócz Strassera są wśród nich także Montelongo, Oduamadi, Merkel i Beretta - strzelec bramki w meczu o puchar Emirates Challenge Cup. W składzie Milanu zabraknie Ronaldinho, którego przyszłość jest wciąż niepewna.

Dla Massimiliano Allegriego będzie to z pewnością szczególny mecz z uwagi na fakt, że zanim objął Milan przez 2 lata prowadził Cagliari. Z kolei obecny szkoleniowiec rossoblu - Roberto Donadoni spędził w Milanie praktycznie 12 lat jako piłkarz, z roczną przerwą na grę w NY Metro Stars, tak więc nie zabraknie z pewnością sentymentów, które nie powinny jednak mieć wpływu na grę obydwu drużyn. Cagliari dysponuje o wiele mniejszym potencjałem niż Milan, ale niewykluczone, że na własnym stadionie drużyna rossoblu powalczy o najwyższą stawkę, mając w swoich szeregach takich snajperów jak Matri czy Nenè. Rossoneri muszą z kolei uważać, by nie stracić cennych punktów grając ze słabszym rywalem, gdyż mają &quot;za plecami&quot; takie drużyny jak Napoli czy Lazio, które są o trzy oczka niżej w tabeli i tylko czekają na potknięcie obecnego lidera Serie A. Warto przy okazji wspomnieć, że ostatnie zwycięstwo Cagliari nad Milanem miało miejsce w sezonie 1998/99, a więc przeszło 12 lat temu, a w ubiegłym sezonie Milan pod wodzą Leonardo dwa razy tryumfował nad Sardyńczykami. Obydwa mecze obfitowały w bramki - na San Siro padło ich aż 7 (Milan 4:3 Cagliari), a na Stadio Sant&#39;Elia oglądaliśmy 5 goli (Cagliari 2:3 Milan).

Pierwszy gwizdek pana Rizzoliego już jutro o godzinie 15:00.

CAGLIARI - MILAN:
Bilans spotkań ligowych w Cagliari: 4-14-11; bramki: 25-38.
Przewidywane składy:
Cagliari: Agazzi; Pisano, Canini, Astori, Agostini; Biondini, Conti, Nainggolan; Lazzari; Acquafresca, Matri.
Milan: Abbiati; Abate, Bonera, Thiago Silva, Antonini; Ambrosini, Gattuso, Strasser; Seedorf; Pato, Robinho.
Ławki:
Cagliari: Pelizzoli, Perico, Ariaudo, Laner, Cossu, Nenè, Ragatzu.
Milan: Amelia, Nesta, Yepes, Oddo, Merkel, Beretta, Cassano.
Trenerzy:
Cagliari: Roberto Donadoni.
Milan: Massimiliano Allegri.
Kontuzjowani, inne:
Cagliari: Marchetti, Sivakov.
Milan: Zambrotta, Inzaghi, Boateng, Pirlo, Flamini.
Zawieszeni:
Cagliari: brak.
Milan: Ibrahimovic.
Zagrożeni zawieszeniem:
Cagliari: Cossu, Nainggolan, Matri.
Milan: Ambrosini, Pirlo.
Byli gracze:
Cagliari: Astori, Matri.
Milan: brak.
Sędziuje: Nicola Rizzoli z Bolonii.

Ac Milan.pl

Skład jest całkiem dobry wraca Silva, Nesta odpoczywa jest Cassano na ławce. Sadzę że Straser nie wyjdzie w pierwszym składzie ale nie ma Pirlo
to największe osłabienie no i Zambroty ale potencjał w ataku jest ogromny i sadzę że spokojnie Milan powinien strzelić tyle goli aby wygrać.

Typy na noc

vs

:hokej:philadelphia Flyers u New Jersey Devils
Typ: Philadelphia Flyers
Kurs 1.70✅
4-2

Kolejnym spotkaniem jakie opisuje na dzisiejszą noc jest spotkanie odbywające się w Prudential Center gdzie Diabły podejmą gości z Philadelphii. Spotkanie odbędzie się o 1:00 naszego czasu.

Gospodarze tego spotkania to ostatnia ekipa ligi, zespół który do przedostatnich w tabeli graczy Islanders, traci 8 pkt. Ta przewaga w ostatnim czasie się powiększyła, gdyż gracze z Nowego Yorku zagrali kilka dobrych spotkań. Z kolei Diabły konsekwentnie tracą punkty. Przegrali dwa dni temu we własnej hali z Minnesotą, a skoro nie dali rady Wild, to nie sądzę żeby dzisiaj sprawili niespodziankę w pojedynku z Flyers. Wcześniej ponieśli porażę 6:3 w Carolinie. Ich domowy bilans spotkań nie jest zbyt dobry(6-12-2). Jeszcze gorzej radzą sobie na wyjazdach. Nie dostępni na to spotkanie są: Zach Parise(12-3-3) oraz obrońca Matt Taormina(17-3-2). W bramce wystąpi drugi goalie zespołu Hedberg(5-8-1).

Goście to czwarty obecnie zespół w ligowej tabeli. Gracze Flyers dobrze radzą sobie w spotkaniach na własnym lodzie(12-6-2) jak i w hali rywala(12-4-3). Philadelphia pokonała ostatnio na wyjeździe dużo groźniejszego rywala od New Jersey jakim jest Detroit w stosunku 3:2. Za dwa dni te ekipy znów się spotkają, lecz tym razem w Philadelphii. W następnym tygodniu dla Flyers zapowiada się ciężki tydzień. Wyjazdy do Buffalo, Bostonu i Atlanty, nie będą łatwym zadaniem.Ciągle kontuzjowany jest Pronger(31-4-11). Dzisiaj w bramce stanie Boucher(8-4-2).

Myślę że skoro Diabły nie poradziły sobie ostatnio z Wild, to dziś nie będą miały wiele do powiedzenia w pojedynku z Flyers. Przewaga zespołu z Philadelphii nad Diabłami powinna być wyraźna i mam nadzieję że zwycięstwo okaże się formalnością. Powodzenia.
Lukasz89119​

Kupon 1

:hokej:philadelphia Flyers u New Jersey Devils
Kurs 1.70✅
4-2

:hokej:New York Islanders u Edmonton Oilers
Typ: New York Islanders +1,5
Kurs 1.40✅
1-2

AKO 2.40
Stawka 100j
Wygrana 240j
✅140j

Kupon 2

????Oklahoma City u Dallas Mavericks
Zakład na zwycięstwo
Typ: Oklahoma City
Kurs 1.75✅
99-95

:hokej:Buffalo Sabres u San Jose Sharks
Totals, 1. tercja
Kurs 1.14
2-0

AKO 2.00
Stawka 100j
Wygrana 200j
✅100j

pirlo2122 349

pirlo2122

Użytkownik
Styczeń

1.01-5.01

Kupony podane: 20

Kupony trafione: 11

Skuteczność: 55%

Typy podane: 36

Typy trafione: 26

Skuteczność: 73%

Stawka: 2000j

Wygrane: 2148j

Yield: 8%

✅148j

pirlo2122 349

pirlo2122

Użytkownik
Typy na dziś​

Kupon 1

⚽FC Basel - Karlsruher SC
Uda się obydwu drużynom strzelić gola?
Kurs 1.50✅
1-1
37 min.

:hokej:Avtomobilist - Nowokuznieck 13.00
Totals (czas reg.)
Typ: Mniej niż 6,5
Kurs 1.30✅
3-3

AKO 2.00
Stawka 100j
Wygrana 200j
✅100j

Jeszcze można grać under w meczu Niznekams ja już nie mam z czym zagrać. Jak mi hokey nie wejdzie z 13 gram kontrę najprawdopodobniej z tym typem 2 gim hokeya i Basel

Kupon 2

:hokej:Comarch Cracovia - Ciarko KH Sanok
1X2 (czas reg.)
Typ: Comarch Cracovia
Kurs 1.70✅
5-3

:hokej:MMKS Podhale Nowy Targ - KS KTH Krynica
1X2 (czas reg.)
Typ: MMKS Podhale Nowy Targ
Kurs 1.40✅
5-4

AKO 2.40
Stawka 100j
Wygrana 240j
✅140j

Kupon 3

:hokej:Stoczniowiec Gdańsk - Aksam Unia Oświęcim
1X2 (czas reg.)
Typ: Aksam Unia Oświęcim
Kurs 1.70⛔
3-4 po dogr.

:hokej:Neftekhimik Nizhnekamsk - Amur Chabarowsk
Totals (czas reg.)
Typ: Mniej niż 6,5
Kurs 1.30
7 bramek

AKO 2.25
Stawka 100j
Wygrana 225j
⛔100j

Typy na noc

vs

????San Antonio Spurs u Indiana Pacers
Spread
Typ: San Antonio Spurs -2.5
Kurs 1.60✅
90-87

Wciąż najlepsza ekipa NBA, San Antonio Spurs, zawita do Indiany na mecz z Pacers. Stawiam tu na gości, którzy po 2 z rzędu porażkach staną przed dobrą okazją do rehabilitacji.

Spurs przegrali 2 kolejne pojedynki wyjazdowe, jednak drużyny Knicks i Bostonu są obecnie poziom wyżej od Pacers. Po fatalnym dla gości z San Antonio meczu w Madison Square Garden, gdzie stracili najwięcej punktów od dobrych kilkunastu lat, przed meczem z Bostonem w obozie &quot;Ostróg&quot; była już pełna mobilizacja, co ostatecznie poskutkowało bardzo zaciętym meczem na tym niewygodnym parkiecie, a Manu Ginobili miał szansę w ostatniej akcji zapewnić wygraną swojej drużynie. Został jednak zablokowany, tak więc Spurs zaliczyli 2 porażki, pierwszy raz w tym sezonie. Wg mnie dziś nie będzie mowy o kolejnej, bo Spurs to wciąż jedna z lepiej zbilansowanych drużyn, z jednym z najlepszych trenerów, a przegrane te raczej nie mogą jeszcze świadczyć o trwałym spadku formy dzisiejszych gości.
Pacers z bilansem 14-18 ciągle mają nadzieje na miejsce premiowane awansem do playoff, jednak fakty są takie, że obecnie grają w kratkę, a 8 porażek w 11 ostatnich meczach, odwrotnie niż w przypadku Spurs, może już świadczyć o pewnym regresie formy Pacers. Podopieczni Jima O&#39;Briana przegrali nawet z przedostatnią drużyną ligi, Wizards i to 14 oczkami. Szwankuje przede wszystkim ofensywa, która ostatnio regularnie ma problemy ze skutecznością, zwłaszcza na dystansie, warto dodać także, że klub z Indiany nie potrafił rzucić 100 lub więcej oczek w...7 z rzędu spotkaniach.

San Antonio jest zespołem znacznie bardziej dojrzałym i poukładanym, a 2 porażki powinny tylko zwiększyć koncentracje i mobilizację u gości, którzy nie zwykli przegrywać kilku meczów z rzędu.
Bizon​

Kupon 1

????San Antonio Spurs u Indiana Pacers
Spread
Typ: San Antonio Spurs -2.5
Kurs 1.60✅
90-87

????Houston Rockets u Orlando Magic
Spread
Typ: Orlando Magic -4
Kurs 1.40✅
95-110

AKO 2.25
Stawka 100j
Wygrana 225j
✅125j

Kupon 2​

????Miami Heat u Milwaukee Bucks
Zakład na zwycięstwo
Typ: Miami Heat
Kurs 1.35✅
101-95
Był to zakład na zw. tak więc jest✅
Zle wpisałem.

????New York Knicks u Phoenix Suns
Spread
Typ: New York Knicks +6
Kurs 1.50✅
Miałem grać czyste New York singla ale zagrałem z podpórką do dubla
121-96

AKO 2.00
Stawka 100j
Wygrana 200j
✅100j

Kupon 3

:hokej:Edmonton Oilers u Vancouver Canucks
1X2 (czas reg.)
Kurs 1.60✅
1-6

Stawka 100j
Wygrana 160j
✅60j

Otrzymane punkty reputacji: +2
pirlo2122 349

pirlo2122

Użytkownik
Typy na dziś

Nie wiem czy dziś będę miał typy na noc. Możliwe że nic nie będę grał z braku czasu.

vs

⚽Malaga CF - Athletic Bilbao 18.00
-Uda się obydwu drużynom strzelić gola?
Kurs 1.60✅

-Malaga DNB
Kurs 1.60✅⛔

-Over 2.5
Kurs 1.75⛔

1-1

W spotkaniu inaugurującym 18. Kolejkę Malaga gościła będzie Bilbao. Obie drużyny w tym sezonie walczą o zupełnie inne cele. Znacznie wyżej notowani są goście, jednak miejscowi po kilku solidnych wzmocnieniach liczą w końcu na marsz w górę tabeli.

Malaga ma za sobą fatalną pierwszą cześć sezonu. Drużyna grała słabo i po siedemnastu kolejkach znajduje się w dolnych rejonach tabeli. Włodarze doskonale zdają sobie sprawę z faktu, iż bez zmian walka o utrzymanie może być niezwykle trudna. W tym celu, jeszcze w ubiegłym roku, pozyskano Manuela Pellegriniego, który jako uznany trener, ma być gwarantem ligowego bytu. W styczniu pozyskano z kolei kilku nowych, interesujących zawodników. Klub zasilił Julio Baptista, Nacho Camacho i Sergio Asenjo. Ponadto na celowniku znajduje się Diego Bounanotte. Przed malagą lepsze czasy. Drużyna, której od pewnego czasu właścicielem jest Abdullah Al-Thani z tak wzmocnionym składem powinna nie zapewnić sobie utrzymanie, a w kolejnych sezonach zawalczyć nawet o górną część tabeli.

Początek roku w wykonaniu gospodarzy był niezwykle udany. Podopieczni Pellegriniego pokonali na wyjeździe Gijon 2:1. Było to niezwykle ważne zwycięstwo, szczególnie po fatalnej końcówce roku. Teraz sympatycy tej ekipy liczą, że w końcu uda się podtrzymać lepszą formę i raz na zawsze odskoczyć od strefy spadkowej. Sytuacja kadrowa przed sobotnim meczem jest niezła, zabraknie jedynie kontuzjowanego Eliseu.

Athletic mierzy w tym sezonie w lokatę w szerokiej czołówce. Już jednak pierwsza część sezonu pokazała, że niełatwo będzie ją osiągnąć. Sytuacja w górnej części tabeli jest napięta i wyrównana, a forma ekipy z Bilbao niezbyt stabilna. Końcówka roku była udana o czym świadczą zwycięstwa nad Espanyolem oraz Levante, a także bezbramkowy remis w Pucharze Króla na Camp Nou. Niestety pierwsze dni stycznia przyniosły spore rozczarowanie. Baskowie przegrali niespodziewanie na własnym terenie z Deportivo 1:2 i przed kilkoma dniami zremisowali na San Mames z Barceloną 1:1 i tym samym pożegnali się z Pucharem.

Teraz pozostaje skoncentrować się już tylko na Primera Division i ustabilizować formę. W sobotę na boisku nie zobaczymy jednak kilku zawodników. Zabraknie kontuzjowanych Ibai Gomeza i Jon Aurtenetxe oraz pauzującego za kartki Ustariz. Zagra jednak kluczowy dla drużyny Llorente.

Do poparcia mojego typy dodać trzeba że na ostatnich 10 meczy obu drożyn w 7 obie strzeliły przynajmniej po bramce na 5 meczy w Maladze w 3 obie strzeliły. Athletick w tym sezonie na 17 meczy tylko raz nie strzelił bramki a Malaga na 8 meczy u siebie nie strzeliła tylko raz. W ostaniach meczach obu drożyn padały bramkowe remisy.

Kupon 1

⚽Malaga CF - Athletic Bilbao 18.00
Kurs 1.60✅
1-1
Zgodnie z przewidywaniami!!!

⚽Bangor City - Haverfordwest County 15.00
Ile padnie goli?
Typ: Więcej niż 2,5
Kurs 1.35✅
3-0
21 min.

AKO 2.15
Stawka 100j
Wygrana 215
✅115j

Kupon 2

:siata:Indykpol AZS UWM Olsztyn - AZS Politechnika Warszawska 17.00
1 2
Typ: AZS Politechnika Warszawska
Kurs 1.40⛔
3-2

:hokej:Lokomotiv Jarosławl - Dinamo Mińsk 15.00
1X2 (czas reg.)
Typ: Lokomotiv Jarosławl
Kurs 1.45⛔
1-2

AKO 2.00
Stawka 100j
Wygrana 200j
⛔100j

Kupon 3

:hokej:New Jersey Devils u Philadelphia Flyers 19.00
1X2 (czas reg.)
Kurs 1.70✅
1-2

????Orlando Magic u Dallas Mavericks
Zakład na zwycięstwo
Typ: Orlando Magic
Kurs 1.50✅
117-107

AKO 2.60
Stawka 100j
Wygrana 260j
✅160j

Kupon 4

????Boston Celtics u Chicago Bulls
Zakład na zwycięstwo
Typ: Boston Celtics
Kurs 2.10⛔
79-90

Stawka 100j
Wygrana 210j
⛔100j

Na noc jednak podałem ale wcześnie jeszcze słaba oferta itd. tak więc gram tylko 2 typy z NBA i dziś wieczorny z NHL zobaczymy co z tego będzie trochę mnie dziwi kurs na Boston można zagrać z jakąś podpórka w postaci hendicapu jak by ktoś chciał do dubla ja możliwe że zagram zamiast czystego Bostonu podpórkę i plus do tego jakiś mecz jeszcze nie wiem może się to zmienić.

pirlo2122 349

pirlo2122

Użytkownik
Typy na dziś​

⚽AC Milan - Udinese Calcio
Kurs 1.70✅
1-1 po 1 połowie
4-4
Tak jak przewidywałem.

Przed nami interesujący pojedynek, w którym lider – AC Milan – gościł będzie znajdujące się w dobrej formie Udinese. Faworytami są gospodarze, jednak ich trudna sytuacja kadrowa powoduje, że żadnego rezultatu wykluczyć nie sposób.

Milan jak do tej pory prezentuje się najlepiej w Serie A. Ekipa z Mediolanu pewnie przewodzi stawce z pięcioma punktami przewagi nad resztą stawki. Forma jest stabilna i bardzo wysoka, a jeżeli już przytrafiają się wpadki, to z silnymi rywalami. Rok 2010 gospodarze zakończyli porażką z Romą 0:1. Nowy Rok rozpoczął się jednak pozytywnie, od wygranej po trudnym meczu z Cagliari 1:0. Podopieczni Massimo Allegriego zagrali jednak przeciętnie i w opinii wielu nie zasłużyli na zwycięstwo. Warto zaznaczyć, iż bramkę na wagę kompletu punktów zdobył Rodney Strasser, który ma szanse z czasem stać się wielką gwiazdą. Na ten moment jest jeszcze u progu swojej kariery, choć zaczyna się ona od mocnego uderzenia.

Największym problemem lidera jest sytuacja kadrowa. Prawdziwa plaga dotknęła drużynę przed niedzielnym meczem i z nieobecnych graczy można by stworzyć niezły team. Na boisko w meczu z Udinese nie zobaczymy takich zawodników jak : Boateng, Flamini, Pirlo, F.Inzaghi, Zambrotta, Jankulovski, Roma, Onyewu, Nesta oraz Ambrosini. Bez tak wielu ważnych zawodników o zwycięstwo może być bardzo trudno. Niemniej jednak kadra drużyny jest solidna i na boisku pierwszoplanowe role odgrywali będą Seedorf, Pato, Ibrahimovic czy Robinho. Z tak uznanymi graczami to właśnie Milan jest zdecydowanym faworytem.

Udinese aktualnie znajduje się na pozycji ósmej. Nie jest to jednak zbyt okazała lokata szczególnie w kontekście pierwszej, niezwykle udanej części sezonu. Forma od wielu tygodni jest niestabilna i zwycięstwa na własnym terenie przeplatane są generalnie wyjazdowymi porażkami. Na zakończenie roku Udinese musiało uznać wyższość Lazio 2:3, z kolei w pierwszej noworocznej kolejce wygrało z Chievo 2:0.

Właśnie to wyjazdy są najsłabszym punktem drużyny. Na boiskach rywali wygrała ona jak do tej pory zaledwie dwukrotnie i zanotowała aż sześć porażek (2:eek:ne:6). Warto podkreślić, iż ostatnia wygrana na boisku rywala miała miejsce jeszcze w październiku Wszystko zatem wskazuje na to, że o wywiezienie punktów z Mediolanu będzie niezwykle trudno. Zebrette postarają się jednak o sprawienie niespodzianki, a na mecz z liderem o motywację możemy być spokojni. Sytuacja kadrowa, szczególnie w porównaniu z Milanem, jest w miarę dobra. Zabraknie wprawdzie takich graczy jak Basta, Ferronetti i Pinzi. Zagrają jednak kluczowi dla jakości gry zespołu Sanchez oraz Di Natale.

W ubiegłym sezonie górą byli gospodarze, którzy wygrali po interesującym meczu 3:2. Teraz także ich zwycięstwo jest najbardziej prawdopodobne. Wprawdzie ławka kontuzjowanych jest długa, to jednak kadra i tak jest niezwykle mocna, a fatalna forma na wyjeździe gości nie wróży niespodzianki.

Do potwierdzenia mojego typu dodam tylko że Milan w 18 meczach tylko z Juve, Romą i Cesena nie strzelił bramki a Udine od 4 meczy w każdym strzela przynajmniej 1 gola po za tym wspomnieć muszę o ostatnich spotkaniach obu ekip w 5 meczach w 4 obie strzeliły a średnia zdobywanych bramek to ponad 4. Tak więc spodziewam się dziś otwartego meczu okraszonego kilkoma bramkami.

Przed meczem z Udinese

Już jutro w ramach 19. kolejki Serie A Milan będzie podejmował na San Siro Udinese. Rossoneri dobrze rozpoczęli nowy rok, pokonując na wyjeździe Cagliari, pomimo osłabienia związanego z kontuzjami i brakiem zawieszonego za kartki Ibrahimovica. Skromy wynik 1:0 zapewnił Milanowi młody Strasser, który zaliczył swoje pierwsze trafienie w pierwszym zespole. Udany debiut zaliczył również Antonio Cassano, asystując przy golu Rodneya. Milan utrzymuje w dalszym ciągu fotel lidera, a dodatkowo główni rywale w walce o scudetto - Lazio i Napoli - stracili ostatnio punkty. Dzięki temu przewaga rossonerich nad drugą pozycją, okupowaną przez rzymskie Lazio, wzrosła do 5 oczek. Najbliższy rywal Milanu - Udinese - również rozpoczął 2011 rok od zwycięstwa, pewnie wygrywając z Chievo na własnym stadionie. Wynik tego spotkania został ustalony już w pierwszej połowie i zebrette zdołali go obronić pomimo tego, że od 35 minuty grali w dziesiątkę, osłabieni czerwoną kartką Pinziego. Udinese zajmuje obecnie ósmą pozycję w tabeli Serie A i nie zanosi się raczej na to, by bianconeri włączyli się do walki o scudetto, nie mniej jednak Milan nie powinien lekceważyć drużyny, która wygrywała w tym sezonie z Fiorentiną i Napoli. Warto jednakże wspomnieć, że zespół Udinese wyraźnie gorzej radzi sobie w wyjazdowych spotkaniach - od października każdy mecz tej drużyny poza Friuli kończył się jej porażką. Milan z kolei zaliczał już w tym sezonie porażki na własnym stadionie z takimi klubami jak Juventus i Roma. Trzeba również zauważyć, że do wielkiej formy wraca ubiegłoroczny i obecny lider klasyfikacji strzelców ligi włoskiej - Antonio Di Natale i to jego powinni najbardziej obawiać się obrońcy i bramkarz rossonerich. W ubiegłym sezonie spotkania obydwu drużyn zakończyły się kolejno zwycięstwem Udinese na własnym stadionie (1:0) i wygraną Milanu na San Siro (3:2).

Sytuacja kadrowa Milanu nie uległa poprawie przed meczem z Udinese - wręcz odwrotnie. O ile z ustawieniem formacji ataku Allegri nie powinien mieć problemów - wraca Ibrahimovic, a oprócz niego dostępni są również Pato, Robinho i Cassano - o tyle sytuacja pomocy jest niemalże opłakana. Kontuzjowani są Pirlo i Boateng, a zawieszony jest Ambrosini, niepewny był również występ Gattuso, gdyż w trakcie meczu z Cagliari opuszczał boisko dość mocno poobijany, ale wygląda na to, że już wszystko w porządku. Przewiduje się więc, że w ataku zobaczymy duet Pato - Ibrahimovic, a rolę trequartisty będzie pełnił Robinho, którego w pewnym momencie może zmienić Cassano. Powołany został również Oduamadi, który być może przy korzystnym wyniku dostanie swoją szansę i zmieni w końcówce Pato, gdyż młody Brazylijczyk dopiero co wrócił po dłuższej przerwie spowodowanej kontuzją. Na środku pomocy, przed obrońcami powinniśmy zobaczyć Gattuso, a po bokach odpowiednio z lewej strony Seedrofa i po prawej Strassera. Trener Rossonerich powołał również Merkela, który będzie jedynym rezerwowym pomocnikiem przy rozstawieniu rossonerich w formacji 4-3-1-2. Obrona powinna pozostać bez zmian, a więc rolę skrzydłowych defensorów pełnić będą Antonini i Abate, a na środku zagrają Thiago Silva i Bonera. Wśród powołanych obrońców Allegri ma do dyspozycji również Montelongo, Oddo, Papastathopoulusa i Yepesa. Między słupkami bramki Milanu zobaczymy tym razem Amelię, gdyż Abbiati dołączył do coraz szerszego grona kontuzjowanych piłkarzy Milanu.

Jeśli chodzi o skład Udinese, to wśród kontuzjowanych znajduje się tylko dwóch rezerwowych - Basta i Ferronetti, których brak jest raczej małą stratą, gdyż obydwaj piłkarze nie kwalifikują się obecnie do pierwszego składu i nie zadebiutowali jeszcze w wyjściowej jedenastce swojego klubu. Niepowetowaną stratą może okazać się natomiast brak Pinziego, który w poprzednim spotkaniu obejrzał czerwony kartonik i został tym samym wykluczony na mecz z Milanem. Jeśli chodzi o ustawienie bianconerich, to media serwują nam ciekawe informacje, a mianowicie według LGdS Udinese miałoby zagrać przeciwko Milanowi tylko trzema obrońcami w składzie Benatia - Zapata - Coda. W pomocy na środku zagraliby zatem Asamoah, Inler i Badu, a rolę skrzydłowych pełniliby Armero i Isla. W ataku wystąpić powinien obecny lider klasyfikacji strzelców - Di Natale i Chilijczyk Alexis Sanchez, którym podobno żywo interesuje się ostatnio Inter Mediolan. Dość ryzykowne ustawienie jak na wyjazdowy mecz, ale niekoniecznie pozbawione sensu, gdyż celem takiej formacji może być zdominowanie środka pola, a jak wiemy, formacja pomocy Milanu jest bardzo osłabiona. Być może będzie to najsłabszy punkt drużyny rossonerich i w związku z tym trener Francesco Guidolin będzie chciał ten fakt wykorzystać, wystawiając aż pięciu pomocników, którzy będą mieli za zadanie sprawowanie całkowitej kontroli w środku boiska. W bramce bianconerich powinien wystąpić Handanovic.

Zdziesiątkowany Milan będzie się z pewnością starał odnieść drugie tegoroczne zwycięstwo, zwłaszcza, że po ostatniej porażce z Romą musi dać satysfakcję publiczności na San Siro. Udinese z kolei będzie próbowało przerwać fatalna passę wyjazdowych porażek i choć wątpliwe, by nastąpiło to akurat na San Siro przeciwko Milanowi, to jednak futbol jest pełen niespodzianek, a wszystko jutro zweryfikuje boisko.

Początek spotkania o godzinie 15:00.

MILAN - UDINESE:
Bilans meczów ligowych w Mediolanie: 20-11-4; bramki: 83-37.
Przewidywane składy:
Milan: Amelia; Abate, Thiago Silva, Bonera, Antonini; Gattuso, Strasser, Seedorf; Robinho; Ibrahimovic, Pato.
Udinese: Handanovic; Benatia, Zapata, Coda; Asamoah, Inler, Radu, Armero, Isla; Di Natale, Sanchez.
Ławki:
Milan: Roma, Sokratis, Oddo, Yepes, Merkel, Cassano, Oduamadi.
Udinese: Belardi, Domizzi, Cuadrado, Pasquale, Abdi, Corradi, Denis.
Trenerzy:
Udinese: Francesco Guidolin.
Kontuzjowani:
Milan: Abbiati, Zambrotta, Nesta, Flamini, Pirlo, Boateng, Inzaghi.
Udinese: Basta, Ferronetti
Zawieszeni:
Milan: Ambrosini.
Udinese: Pinzi.
Zagrożeni zawieszeniem:
Milan: Pirlo.
Udinese: Handanovic.
Byli gracze:
Udinese: Jankulovski.
Sędziuje: Paolo Valeri z Rzymu.
Ac milan.pl​

Kupon 1

⚽Sampdoria Genua - AS Roma 12.30
Ile padnie goli?
Kurs 2.05✅
2-1 jest 85 min.
Roma strzeliła wszystkie gole!!!

Stawka 100j
Wygrana 205j
✅105j

Kupon 2

⚽SSC Napoli - Juventus
Ile padnie goli?
Kurs 1.95✅
3-0

Stawka 100j
Wygrana 195j
✅95j

Napoli jeszcze nie pewne muszę pomyśleć intensywniej

Kupon 3

⚽Catania - Inter Mediolan
Handicap 1:0
Typ: Inter Mediolan
Kurs 3.30⛔????
1-2 Szkoda!!!

Stawka 100j
Wygrana 330j
⛔100j

O typie nie będę się rozpisywał powiem tylko że w tym meczu widzę coś czego nie dostrzegają inni czyli pewne zw. Interu. Powiem nawet więcej dla mnie to najpewniejszy mecz z tych które stawiam dziś z Serie a. Mam nadzieje że wejdzie.

Kupon 4

⚽AC Milan - Udinese Calcio
Kurs 1.70✅
1-1 1 połowa

⚽Leicester City - Manchester City
1 2 ( X po reg. czasie gry: otrzymasz stawkę z powrotem)
Typ: Manchester City
Kurs 1.30✅⛔
2-2

AKO 2.25
Stawka 100j
Wygrana 225j
✅170j

Kupon 5

⚽Lucchese v Foggia
Typ 2
Kurs 2.00⛔⛔
4-2

Stawka 100j
Wygrana 200j
⛔100j

Typy na noc

vs

????Phoenix Suns (-7) vs Cleveland Cavaliers
Kurs 1.55✅
108-100

Phoenix Suns po zmianach kadrowych borykają się ze sporymi kłopotami, dość powiedzieć, że z nowymi zawodnikami bilans Suns to 1-6. Dziś jednak czas na przełamanie, bowiem do Phoenix zawita najgorsza ekipa ligi, Cleveland Cavaliers.

Po wymianie na linii Orlando - Waszyngton - Phoenix, wiele osób twierdziło, że to właśnie Suns najbardziej zyskali, pozyskując przede wszystkim wzmocnienia dla swojej defensywy, w postaci Gortata i Pietrusa. Jak dotąd trenerowi Gentry&#39;emu nie udaje się jednak poukładać nowych klocków, a wyniki Suns rozczarowują (obecnie 4 z rzędu porażki). Wciąż jednak jest to zespół na miarę 1 rundy playoffs, i dziś doskonała okazja do odbudowania się. U siebie &quot;Słońca&quot; są zawsze mocniejsze niż na wyjazdach, a ostatnie porażki miały miejsce z nieporównywalnie trudniejszymi od Cavs rywalami - do Phoenix zawitali kolejno Lakers i Knicks.
Cavaliers są chyba największym rozczarowaniem obecnego sezonu. Oczywiście, po stracie Jamesa trudno było oczekiwać choćby dodatniego bilansu, jednak to co wyprawiają Cavs może przyprawić o ból głowy nawet największych ich sympatyków. O ile niedawne porażki z Bulls czy Dallas można w pełni zrozumieć, o tyle baty zebrane kolejno od Raptors u siebie (-15) i Warriors na wyjeździe (-18) pokazują, że dla obecnych Cavaliers nie ma chyba nadziei na lepsze jutro. Kadrowo podopieczni Byrona Scotta nie wyglądają może i źle, bo mamy tu Jamisona, Williamsa czy Varejao, jednak w praktyce ta grupka graczy ma tylko pojedyncze zrywy i na Suns powinno być to za mało. Na domiar złego ciężko nawet mówić ja jakimkolwiek wypracowanym przez Cleveland stylu, bo zespół jest w tym sezonie trapiony ciągłymi kontuzjami, co dotyczy także dzisiejszego meczu - nie zagrają najprawdopodobniej trzej starterzy - Varejao, Parker i Gibson. Zmienia się więc rotacja, zmieniają liderzy w punktach, nie zmieniają się tylko wyniki - aktualnie Cavs kontynuują serię 9 porażek.

Suns w przeciwieństwie do gości z Ohio mają o co walczyć, posiadają dużo lepszy skład i choć są bez formy, to jednak gdzie i z kim, jak nie u siebie z Cavs drużyna Marcina Gortata ma się przełamać?
Bizon​

Kupon 1

????Phoenix Suns (-7) vs Cleveland Cavaliers
Kurs 1.55✅
108-100

Stawka 100j
Wygrana 150j
✅50j

Kupon 2

????Miami Heat u Portland Trail Blazers
Zakład na zwycięstwo
Typ: Miami Heat
Kurs 1.50✅
107-100

????New York Knicks u Los Angeles Lakers
Spread
Typ: New York Knicks +11,5
Kurs 1.40⛔
87-109

AKO 2.10
Stawka 100j
Wygrana 210j
⛔100j

Nie mam siły nic podać od siebie więcej

Otrzymane punkty reputacji: +1
pirlo2122 349

pirlo2122

Użytkownik
Typy na dziś​

Nic wartego uwagi nie widzę to zrobię podsumowanie.

Styczeń

6.01-10.01

Kupony podane: 23 zwrotu nie liczę.

Kupony trafione: 15

Skuteczność: 66%

Typy podane: 37

Typy trafione: 27

Skuteczność: 73%

Stawka: 2300j

Wygrane: 2990j

Yield: 30%

✅690j

Mogło być lepiej gdybym miał więcej czasu i chęci żeby wybrać lepsze typy z dzisiejszej nocy no i nic na dzień dzisiejszy nie gram tak więc mimo tego i tak spory✅. Jestem z tego powodu zadowolony.

pirlo2122 349

pirlo2122

Użytkownik
Typy na noc

vs

????Detroit Red Wings u Colorado Avalanche
Typ: Detroit Red Wings +1,5
Kurs 1.33✅
4-5

O godz. 3:30 naszego czasu na lodowisku w Pepsi Center gospodarze, czyli zespół Avalanche zmierzą się z bardzo dobrze grającymi ostatnio Skrzydłami z Detroit. Będzie to spotkanie wyjazdowe Wicelidera z zespołem z samego środka tabeli.

Gracze Colorado grają u siebie nieźle(11-8-3), jednak ich gra w ostatnim czasie nie zachwyca. Nowy rok zaczęli od wyjazdowej porażki w Calgary 2:3, następnie przegrali u siebie z Orkami 1:2. Na przełamanie po dogrywce wygrali z Buffalo u siebie i kolejno ponieśli u siebie dwie porażki: z Phoenix 0:2 i z Islanders 3:4 po dogrywce. W ostatnim spotkaniu dobrze zagrał bramkarz Isles broniąc 34 strzały. Po dzisiejszym spotkaniu grają dwa spotkania wyjazdowe z: Chicago i Minnesotą, po czym wracają na kolejne 5 spotkań do siebie. W bramce stanie dziś Budaj(10-6-3). Nie pewny jest występ Kevina Shattenkirk&#39;a(31-5-15), gdyż wczoraj nie trenował. Nadal nie graja po kontuzjach: Stewart(23-11-14), oraz Cumiskey(11-1-4).

Red Wings, co ciekawe lepiej grają na wyjazdach(14-5-1) niż we własnej hali(13-5-4). Jak widać nie jest to wielka różnica, jednakże patrząc na ich ostatnie wyniki widać że dobrze im się gra na wyjazdach. Nowy rok zaczęli od dwóch domowych porażek: 3:4 po dogrywce z Islanders, oraz 2:3 z Flyers. Po czym zaczęli serię 5 wyjazdowych spotkań, które na razie im służą: 5:3 z Oilers, 5:4 po karnych w Calgary, oraz 2:1 po karnych w Vancouver. Teraz pora na Colorado, a na koniec za 3 dni zagrają z Columbus. W bramce zagra Howard(22-7-3). Jest on jednym z lepszych bramkarzy ligi. Kontuzjowany jest drugi goalie zespołu Osgood. Od 22 grudnia kontuzjowany jest Datsyuk(33-12-27), a od 26.12 Cleary(35-16-10). Wcześniej w listopadzie kontuzji doznał Modano(20-2-6). W ostatnich dwóch spotkaniach nie grał także Filppula(40-10-15), jego występ dzisiaj jest jednak możliwy. Pomimo tego widać że nawet bez tak uzdolnionych zawodników Skrzydła potrafiły wygrać z Orkami na wyjeździe.

Sądzę że forma Detroit na wyjazdach, pomoże im w wygraniu dzisiejszego spotkania w regularnym czasie 60 min. Wielu doświadczonych graczy Red Wings powinno poradzić sobie z Budajem. A kurs wystawiony przez bukmacherów wydaje się nieco zawyżony. Powodzenia.
Lukasz89119​

Kupon 1

????Memphis Grizzlies u Charlotte Bobcats
Zakład na zwycięstwo
Typ: Memphis Grizzlies
Kurs 1.70⛔
82-96

????Detroit Red Wings u Colorado Avalanche
Typ: Detroit Red Wings +1,5
Kurs 1.33✅
4-5

AKO 2.30
Stawka 100j
Wygrana 230j
⛔100j

pirlo2122 349

pirlo2122

Użytkownik
Typy na dziś​

Typy na noc

vs

????New York Knicks u Portland Trail Blazers
Ile punktów zdobędzie NY Knicks?
Typ: Poniżej 100
Kurs 1.85✅⛔
100 punktów

Totals
Typ: Mniej niż 210.5
Kurs 1.45✅

Zakład na zwycięstwo
Typ: Portland Trail Blazers
Kurs 1.50⛔

100-86

Portland Trail Blazers są groźni szczególnie we własnej hali Rose Garden, a zważywszy na to, że dziś do tej hali zawita inna ekipa własnego parkietu, New York Knicks, postawię tu na gospodarzy.
Blazers przerwali co prawda serię 8 kolejnych wygranych przed własną publiką, jednak ulegnięcie rozpędzonym Heat po dogrywce na pewno wstydu nie przynosi. Na dobrą sprawę, Blazers powinni tamto spotkanie wygrać, bowiem jeszcze na 2 minuty do końca 4 kwarty prowadzili 7 oczkami. Ostatecznie jednak LeBron James zagrał chyba najlepszy mecz w sezonie i Portland poległo. Gospodarze pokazali jednak kawałek dobrej koszykówki, a kolejny świetny mecz rozegrał LaMarcus Aldridge, który potwierdził tym samym wysoką i stabilną dyspozycję z poprzednich spotkań. We wspomnianej wcześniejszej serii 8 wygranych u siebie, Blazers odprawili z kwitkiem Orlando czy Utah i co ważne prezentowali się szczególnie dobrze w defensywie, tylko raz dopuszczając rywali na więcej niż 100 punktów.
New York Knicks lepiej radzą sobie w Madison Square Garden, co potwierdzili też w ich ostatnim meczu, kiedy to dostali tęgie lanie od Lakers na ich parkiecie, przegrywając 87-109. Dla Knicks była to 4 porażka w ostatnich 5 meczach na obcych parkietach, a zdecydowana większość poprzednich wygranych na wyjazdach, została odniesiona kosztem najsłabszych ekip ligi, jak Wizards, Raptors czy Bobcats. Generalnie podopieczni Mike&#39;a D&#39;Antoniego mieli dosyć łatwy kalendarz w minionej części sezonu, i na pewno spotkania z drużynami o dobrej obronie, jaką dysponuje także Portland, nie są mocną stroną nowojorczyków. Dziś w połączeniu z faktem gry na wyjeździe powinno się to złożyć na ich porażkę, nawet pomimo faktu, iż Amar&#39;e Stoudemire jest nie do zatrzymania już od dłuższego czasu.
Portland na pewno ma duży niedosyt, po tym jak wypuścili zwycięstwo kosztem faworyzowanych Miami Heat. Dziś powinni powetować sobie to niepowodzenie na Knicks, którzy na wyjazdach mają spore problemy.
Bizon​

Kupon 1
Ile punktów zdobędzie NY Knicks?
Typ: Poniżej 100
Kurs 1.85✅⛔

:hokej:Edmonton Oilers u Dallas Stars
Totals, 1. tercja
Kurs 1.14✅
0-1

AKO 2.10
Stawka 100j
Wygrana 210j
✅14j

Kupon 2
Totals
Typ: Mniej niż 210.5
Kurs 1.45✅

????Indiana Pacers u Philadelphia 76ers
Totals
Typ: Mniej niż 196,5
Kurs 1.45⛔
214 punktów

AKO 2.10
Stawka 100j
Wygrana 210j
⛔100j

Kupon 3​

????Indiana Pacers u Philadelphia 76ers
Zakład na zwycięstwo
Typ: Philadelphia 76ers
Kurs 1.45⛔
11-103

????Cleveland Cavaliers u Los Angeles Lakers
Spread
Typ: L.A. Lakers -8
Kurs 1.30✅
57-112

AKO 1.90
Stawka 100j
Wygrana 190j
⛔100j

Kupon 4

????Phoenix Suns u Denver Nuggets
Zakład na zwycięstwo
Typ: Denver Nuggets
Kurs 1.55✅
98-132
:hokej:phoenix Coyotes u Columbus Blue Jackets
Typ: Phoenix Coyotes +1,5
Kurs 1.35
4-3

AKO 2.10
Stawka 100j
Wygrana 210j
✅110j
Dodam tylko że sporo osób pisze do mnie u jakiego buka gram. TO mnie powoli zaczyna irytować bo chyba wszyscy którzy coś wiedzą o bukmacherach internetowych i ich ofertach wiedzą że gram w BWIN i Bet365. Oczywiście jeśli ktoś spojrzał na mój pierwszy post to wie że zacząłem od grania na BWIN-ie a potem doszedł mi Bet365 a za nie długo może dojdzie mi Expect oczywiście o nowym buku będę pisał. Cały czas gram BWIN i Bet.

pirlo2122 349

pirlo2122

Użytkownik
Wczoraj niestety nie miałem siły nic podać ale może to i lepiej bo patrząc po wynikach było kilka niespodzianek możliwe że którąś bym trafił.

Typy na dziś​

vs

:hokej:Sibir Novosibirsk - Avangard Omsk 14.00
1 2 (łącznie z dogrywką i karnymi)
Typ: Avangard Omsk
Kurs 1.70
✅
2-3 po dogr.

Przed nami kolejne spotkania Rosyjskiej Ligi hokeja na lodzie KHL. W czwartek o 14.00 Sibir Novosibirsk podejmie przed własną widownią Avangard Omsk. Moim zdaniem faworytem tego spotkania jest zespół gości, który w ostatnim czasie spisuje się rewelacyjnie o czym mogli przekonać się hokeiści Salavatu Ufa.

Gospodarze zajmują obecnie w tabeli 7 lokatę. Jest to drużyna nieobliczalna zwłaszcza u siebie dlatego dzisiejszy mecz bedzie niezwykle ciekawy i interesujacy. Sibir zgromadził do tej pory 75 oczek. U siebie hokeiści z Novosibirska wywalczyli 42 punkty z kolei na wyjazdach dołożyli 33 oczka. 7 lokata to bardzo wysokie miejsce dla tej drużyny. Myślę że stać ich spokojnie na play-off, jednak o wywalczeniu jakiegoś wysokiego miejsca w lidze raczej mogę tylko pomarzyć. Jednak wiadomo że jest to sport i wszystko jest możliwe.

Goście z Omska to obecny vicelider, który zgromadził do tej pory 86 punktów. Jest to drużyna grająca w tym sezonie bardzo równo i przedewszystkim bardzo dobrze. Avangard u siebie wywalczył 55 oczek z kolei z meczów wyjazdowych dołożył 31 punktów. W tym sezonie Omsk będzie moim zdaniem głównym kandydatem do Mistrzostwa KHL. Bardzo dobre spotkanie Omsk rozegrał w Ufie gdzie pokonał tamtejszy Salavat 3-2. W ostatnich 12 meczach Omsk nie przegrał w regulaminowych 60 minutach notując
9 wygranych 2 wygrane po dogrywce oraz porażke po dogrywce.

Ostatnie spotkania obu ekip:
Sibir:
Sibir - Novokuznieck 2-1(po dogrywce)
Astana - Sibir 0-1
Niznekamsk - Sibir 3-2
Kazan - Sibir 7-1
Ekaterinburg - Sibir 0-4

Omsk:
Dinamo Ryga - Omsk 2-3
Omsk - Cheljyabinsk 4-0
Omsk - Magnitogorsk 5-3
Omsk - Novokuznieck 4-3( po dogrywce)
UFA - Omsk 2-3

Podsumowując oba zespoły w tym sezonie bardzo pozytywnie zaskakują bynajmniej w rundzie zasadniczej. Omsk moim zdaniem w tym sezonie ejst jednym z pwoazniejszym kandydatów do tytułu. Stawiam na Omsk.

Kupon 1

⚽FC Basel - Roda JC (Teren neutralny)16.00
Ile padnie goli?
Kurs 1.50✅
2-1

:hokej:Sparta Sarpsborg - Lorenskog 19.00
1X2 (czas reg.)
Typ: Sparta Sarpsborg
Kurs 1.45✅
5-4

AKO 2.20
Stawka 100j
Wygrana 220j

✅120j

Kupon 2

:hokej:Sibir Novosibirsk - Avangard Omsk 14.00
1 2 (łącznie z dogrywką i karnymi)
Typ: Avangard Omsk
Kurs 1.70✅
2-3

:hokej:Salavat Ufa - Lokomotiv Jarosławl 15.00
Totals (czas reg.)
Typ: Więcej niż 4,5
Kurs 1.40✅
2-3
2 tercja

AKO 2.40
Stawka 100j
Wygrana 240j

✅140j

Typy na noc

Kupon 1

????Washington Wizards u Minnesota Timberwolves
Zakład na zwycięstwo
Typ: Minnesota Timberwolves
Kurs 1.50✅
97-109

????Orlando Magic u Oklahoma City
Spread
Typ: Orlando Magic +4,5
Kurs 1.40✅
124-125

AKO 210j
Stawka 100j
Wygrana 210j
✅110j

Kupon 2

:hokej:Vancouver Canucks u New York Rangers
Kurs 1.80⛔
0-1

:hokej:Toronto Maple Leafs u Phoenix Coyotes
Totals, 1. tercja
Kurs 1.14✅
1-0

AKO 2.05
Stawka 100j
Wygrana 205j
⛔100j​

Kupon 3

:hokej:Nashville Predators u Florida Panthers
Typ: Nashville Predators
Kurs 2.00⛔
2-3

Stawka 100j
Wygrana 200j
⛔100j

pirlo2122 349

pirlo2122

Użytkownik
Typy na noc

Niestety dziś nie miałem czasu nic zagrać a szkoda bo już wczoraj zastanawiałem się nad Islandią i Borusią na over, DNB lub obie strzelą szkoda bo by weszło. No cóż tak bywa.

vs

????Sacramento Kings u New York Knicks
Spread
Typ: New York Knicks -6.5
Kurs 1.65⛔

New York Knicks sezonu 2010/2011 to kompletnie inna drużyna, niż ta, którą mieliśmy (nie)przyjemność oglądać w ostatnich kilku latach. Liderowani przez Amar&#39;e Stoudemire&#39;a pewnie zmierzają do playoffów, a mecze z rywalami pokroju Kings u siebie muszą wygrywać.

Knicks wygrali &quot;tylko&quot; 2 z ostatnich 4 spotkań, jednak jeśli spojrzymy, że wszystkie te mecze rozgrywali na wyjazdach, to są to aż 2 wygrane. Dla podopiecznych Mike&#39;a D&#39;Anotniego 2 zwycięstwa, szczególnie to w Portland, to spory sukces zważywszy na fakt, iż większość wygranych zaliczają oni u siebie w Madison Square Garden. Nie będę szczególnie odkrywczy, jeśli powiem, że Knicks to skrajnie ofensywna drużyna (pierwsza pozycja w NBA jeśli chodzi o zdobywane punkty), która szczególnie dobrze czuje się z rywalami o podobnej charakterystyce. Kings na pewno obroną nie grzeszą i dziś powinni być wygodnym dla Knicks rywalem, nie wspominając już o samej kadrze obu drużyn.

Kings do niedawna byli niemal na samym dnie ligi, przegrywając mecz za meczem. Po kilku wygranych w ostatnim czasie ich sytuacja nieco się poprawiła, jednak widać wyraźnie, że wciąż jest to zespół jednego gracza - Tyreke&#39;a Evansa, który miał ogromny udział w niemal każdym z niedawnych zwycięstw swojej ekipy. Ostatnio jednak nabawił się urazu, i Kings ponownie przegrywają, co tyczy się szczególnie wyjazdów - aktualnie drużyna z Kalifornii przegrała...11 kolejnych spotkań na obcych parkietach. Dzisiejszą linię pokryło nawet Toronto, tak więc &quot;nie ma słabych&quot; na Kings poza domem. Evans pozostaje day-to-day, tak więc być może opuści kolejny występ, a nawet jeśli zagra, to jego dyspozycja będzie wątpliwa.

Knicks u siebie, w niezłej formie, przeciwko jednej z najsłabszych drużyn ligi, przegrywającej niemal wszystko na wyjazdach - faworyt jest więc tylko jeden i tak też postawię.
Bizon​

Kupon 1

????Chicago Bulls u Indiana Pacers
Totals
Typ: Mniej niż 197
Kurs 1.50✅
99-86

????Charlotte Bobcats u Boston Celtics
Spread
Typ: Boston Celtics -3.5
Kurs 1.40✅
94-99

AKO 2.1
Stawka 100j
Wygrana 210j
✅110j

Kupon 2

????Sacramento Kings u New York Knicks
Spread
Typ: New York Knicks -6.5
Kurs 1.65⛔
93-83

????Cleveland Cavaliers u Utah Jazz
Totals
Typ: Mniej niż 206
Kurs 1.45⛔
99-121

AKO 2.40
Stawka 100j
Wygrana 240j
⛔100j

Kupon 3

????Charlotte Bobcats u Boston Celtics
Totals
Typ: Mniej niż 196
Kurs 1.45
193 punkty

????New Jersey Nets u Los Angeles Lakers
Ile punktów zdobędzie LA Lakers?
Typ: Więcej niż 102
Kurs 1.85⛔
100 punktów

AKO 2.70
Stawka 100j
Wygrana 270j
⛔100j

Kupon 4

????Portland Trail Blazers u Phoenix Suns
Zakład na zwycięstwo
Typ: Portland Trail Blazers
Kurs 1.90⛔
111-115

:hokej:Colorado Avalanche u Minnesota Wild
Totals, 1. tercja
Kurs 1.14✅
2-0

AKO 2.20
Stawka 100j
Wygrana 220j
⛔100j

pirlo2122 349

pirlo2122

Użytkownik
Typy na dziś​

vs

⚽SSC Napoli - Fiorentina 18.00
-Uda się obydwu drużynom strzelić gola?
Kurs 1.95⛔
-Typ Napoli
Kurs 1.60⛔
-Over 2.5
Kurs 2.05⛔
0-0
Dla mnie wynik na miano sensacji!!!

Po rozgromieniu Juventusu w poprzedniej serii spotkań Napoli umocniło się na pozycji wicelidera, do prowadzącego Milanu traci tylko cztery punkty. Sobotnia wygrana pozwoli im na zmniejszenie tego dystansu. Fiorentina potrzebuje trzech punktów by oddalić od siebie widmo strefy spadkowej, od której, mimo zajmowanej dwunastej pozycji, dzieli ją pięć punktów.

Nowy rok podopieczni Waltera Mazzarriego rozpoczęli od porażki na San Siro z Interem Mediolan, ale w kolejnym meczu zaprezentowali się znacznie lepiej ogrywając turyńską „Starą Damę” 3:0, wszystkie gole na swoim koncie zapisał Edinson Cavani, dzięki czemu urugwajski snajper przewodzi wespół z Antonio di Natale w klasyfikacji najskuteczniejszych piłkarzy Serie A. Znakomita wygrana rozbudziła apetyty kibiców, a w mediach coraz częściej postrzega się Azzurrich jako jednego z kandydatów w kontekście walki o mistrzostwo kraju.

Fiorentina miała włączyć się do walki o przepustkę do europejskich pucharów, jednakże od początku sezonu spisuje się znacznie poniżej oczekiwań. Na wyniki bezpośrednio rzutuje sytuacja kadrowa, która mocno utrudnia pracę trenera Sinisy Mihajlivocia. Równie ważnym czynnikiem mającym istotny wpływ na miejsce Violi w tabeli jest jej postawa w meczach wyjazdowych.

Piłkarze Fiorentiny kompletnie nie radzą sobie na terenie przeciwnika, nie wygrali żadnego z piętnastu kolejnych meczów na obcych boiskach. Po raz ostatni z kompletu punktów poza domem dane im było cieszyć się w marcu ubiegłego roku, kiedy to udało im się pokonać… Napoli, choć tamta potyczka nie należała do najłatwiejszych. Na przerwę w lepszych nastrojach schodzili gospodarze cieszący się z objęcia prowadzenia. Obraz gry uległ dopiero po zmianie stron. Przyjezdni wzięli się w garść odrabiając straty z nawiązkom.

Fiorentina całkiem udanie zainaugurowała drugą część rozgrywek włoskiej ligi. Na sześć możliwych punktów drużyna z Toskanii zdobyła cztery remisując z Bolonią oraz wygrywając w bardzo szczęśliwych okolicznościach z Brescią w minionym tygodniu. Fiora rozstrzygnęła spotkanie na swoją korzyść, choć przegrywała już różnicą dwóch bramek.

Teraz jednak nie mogą liczyć na kolejny uśmiech losu. Fiorentina wystąpi bez Freya, Joveticia, Vargas, Avramov, Natali, Cerci, zaś w składzie rywali zabraknie jedynie zawieszonego Marka Hamsika. Poza tym w porównaniu do zespołu z Neapolu brakuje im formy, a siła ofensywna została mocno zredukowana. Gospodarze kapitalnie spisują się przed własną publicznością, na ich korzyść przemawiają wszystkie argumenty, w związku z tym z łatwością powinni sobie poradzić.

Na poparcie mojego typu dodam że na ostatnie 10 meczy obu drożyn w 3 przynajmniej 1 drożyna nie strzeliła a w Neapolu na 4 ostatnie pojedynki obie strzeliły w 3 meczach. Na 19 meczy w tym sezonie Napoli strzelało przynajmniej 1 gola w 18 meczach w tym u siebie strzelała w każdym. Fiorentina zaś na 18 meczy zaledwie w dwóch kończyła zawody z 0 na końce. Te argumenty skłaniają mnie ku graniu na typ obie strzelą ale warte również ryzyka jest zagranie Napoli lub over 2.5 po całkiem ciekawych kursach. Ja osobiście prognozuje wynik 2-1.

Kupon 1

⚽Inter Mediolan - Bologna 20.45
Ile goli strzeli team 1?
Typ: Więcej niż 1.5
Kurs 1.50✅
4-1

⚽West Bromwich - Blackpool 16.00
Kurs 1.50✅
2-2

AKO 2.25
Stawka 100j
Wygrana 225j
✅125j

Kupon 2

⚽SSC Napoli - Fiorentina 18.00
Kurs 1.95⛔
0-0

Stawka 100j
Wygrana 195j
⛔100j

Kupon 3

⚽Wigan Athletic - Fulham FC 16.00
Podwójna szansa
Typ: X lub Fulham FC
Kurs 1.50✅
1-1

⚽VfB Stuttgart - FSV Mainz 05 15.30
Kurs 1.60⛔
1-0

AKO 2.4
Stawka 100j
Wygrana 240j
⛔100j

Kupon 4

⚽VfL Wolfsburg - FC Bayern Monachium 15.30
Ile padnie goli?
Kurs 1.55⛔
1-1
Niewykorzystany karny poprzeczka w doliczonym czasie!!!

⚽FC Schalke 04 - Hamburger SV 18.30
Kurs 1.60⛔
0-1

AKO 2.50
Stawka 100j
Wygrana 250j
⛔100j

Typy na noc

Kupon 1

????Atlanta Hawks
vs
Houston Rockets: Jamal Crawford
powyżej/poniżej 18.5 punktów
Typ 1
Kurs 1.85⛔

Stawka 100j
Wygrana 185j
⛔100j

Kupon 2

????Toronto Raptors u Washington Wizards
Zakład na zwycięstwo
Typ: Washington Wizards
Kurs 1.45✅95-98

:hokej:Columbus Blue Jackets u Detroit Red Wings
Typ: Detroit Red Wings
Kurs 1.50✅
5-6 Po dogr.

AKO 2.20
Stawka 100j
Wygrana 220j
✅120j

Kupon 3

????New Orleans Hornets u Charlotte Bobcats
Totals
Typ: Mniej niż 191
Kurs 1.45✅
169 punktów

????Orlando Magic u Minnesota Timberwolves
Zakład na zwycięstwo
Typ: Orlando Magic
Kurs 1.30✅
108-99

AKO 1.90
Stawka 100j
Wygrana 190j
✅90j

Kupon 4

????Dallas Mavericks u Memphis Grizzlies
Totals
Typ: Mniej niż 192
Kurs 1.90✅
159 punktów

:hokej:St. Louis Blues u San Jose Sharks
Totals, 1. tercja
Kurs 1.14✅
1-1

AKO 2.20
Stawka 100j
Wygrana 220j
✅120j

pirlo2122 349

pirlo2122

Użytkownik
Typy na dziś

vs

⚽Lecce - AC Milan
Kurs 1.75✅
1-1
80 min.

Spotkaniem kończącym weekendowe zmagania na włoskich boiskach będzie rywalizacja pomiędzy Lecce i Milanem. Zdecydowanymi faworytami są oczywiście goście, niemniej jednak gospodarze przed tygodniem byli sprawcami wielkiej niespodzianki i zapewne nie zamierzają na tym poprzestać. Zapowiada się zatem interesująca rywalizacja.

Lecce jako tegoroczny beniaminek ma spore problemy z opuszczeniem strefy spadkowej. Aktualnie znajduje się na pozycji osiemnastej i przed tą ekipą niezwykle trudna walka o utrzymanie. Zarówno końcówka roku, jak i początek nie były szczególnie udane. Jeszcze w grudniu Lecce uległo Napoli 0:1, z kolei w styczniu przegrało na własnym terenie z Bari 0:1. Niewielu spodziewało się zatem, iż stać będzie tę ekipę na odniesienie zwycięstwa w kolejnym meczu nad Lazio i to w Rzymie. Zupełnie niespodziewanie beniaminek zwyciężył ówczesnego wicelidera 2:1. Warto zaznaczyć, iż była to pierwsza wyjazdowa wygrana tej ekipy. Czy zatem to tylko jednorazowy wypadek, czy może zapowiedź poprawy jakości gry ? Ta pierwsza ewentualność wydaje się być bardziej prawdopodobna.
Warto zaznaczyć, iż Lecce to najsłabsza defensywa w całej lidze. W dotychczasowych meczach zawodnicy beniaminka stracili aż 36 bramek. Ponadto w pierwszej kolejce, jeszcze w sierpniu Milan rozbił rywala aż 4:0. Ten wynik pokazuje różnicę, którą występuje pomiędzy tymi drużynami. Na własnym terenie Lecce jednak lekceważyć nie można. Przegrało bowiem zaledwie trzykrotnie w dziewięciu seriach spotkań. Jeżeli zatem beniaminek jest groźny, to właśnie u siebie. Sytuacja kadrowa nie jest jednak najlepsza. Na boisku nie zobaczymy kilku ważnych zawodników. Nie zagrają Giuliatto, Reginiussen oraz Oliveira.
Milan to bezsprzecznie najlepsza ekipa pierwszej części sezonu. Drużyna ma bardzo mocny skład i przez wiele tygodni prezentowała stabilną formę. W ostatnim czasie pojawiły się jednak głosy, iż Rossoneri mogą z czasem nie wytrzymać presji. Inter prowadzony przez Leonardo gra coraz lepiej i bez wątpienia stać go na pogoń za lokalnym rywalem.
W grudniu Milan uległ na własnym terenie Romie 1:2. Wprawdzie w pierwszej noworocznej kolejce pokonał skromnie Cagliari 1:0, to jednak przed tygodniem zaledwie zremisował na własnym boisku z Udinese po świetnym meczu z obu stron 4:4. Niemniej jednak zaledwie jedna wygrana w trzech ostatnich meczach pokazuje, iż forma nie jest już tak stabilna.
Milan prezentuje jednak najlepszą ofensywę w Serie A, co przeciwko najsłabszej defensywie może okazać się decydujące. Wprawdzie w niedziele nie zagrają Abbiati, Boateng, Zambrotta i Inzaghi, to jednak niezwykle silna trójka w ataku Robinho, Pato orazIbrahimović, powinna zagwarantować zwycięstwo.
Na wyjazdach Rossoneri prezentują się najlepiej w lidze i na terenie słabego beniaminka będą chcieli to potwierdzić. Niemniej jednak statystyki wzajemnych spotkań z ostatnich lat są interesujące. Lecce nie przegrało ani razu w ostatnich czterech meczach, w których gościło Milan. Odniosło jedno zwycięstwo i trzykrotnie zremisowało. To pokazuje, że to wcale nie musi być łatwe spotkanie.
Po głębszej analizie doszedłem do wniosku że najlepszym typem na ten mecz jest własnie Lece to score. Moim zdaniem Milan strzeli spokojnie 2 gole ale i przynajmniej 1 straci.

Przed meczem z Lecce

Już dzisiaj Milan rozegra pierwsze spotkanie rundy rewanżowej Serie A, a rywalem rossonerich będzie Lecce. Ostatnie spotkanie tych dwóch zespołów miało miejsce na San Siro i zakończyło się wysokim zwycięstwem Milanu - 4:0. Również dzisiaj Lecce jest skazywane raczej na porażkę. Salentini zajmują odległą 18. pozycję w ligowej tabeli i nic nie wskazuje na to, by mogli się w najbliższym czasie wyrwać ze strefy spadkowej. Warto również zwrócić uwagę na statystykę straconych bramek, która pokazuje, że Lecce ma najsłabszą obronę w całej lidze. Giallorossi czeka niewątpliwie ciężka przeprawa z Milanem na Stadio Via del Mare, choć rossoneri nie mogą zlekceważyć przeciwnika, który w ostatniej kolejce pokonał na wyjeździe Lazio. Ostatni mecz pierwszej rundy Serie A, Milan zremisował grając na własnym stadionie z Udinese. Oglądaliśmy przy tym prawdziwą kanonadę na San Siro, gdyż mecz zakończył się wynikiem 4:4, a decydujące bramki padały w ostatnich minutach spotkania. Ten remis nie zmienił jednak sytuacji rossonerich w tabeli Serie A. Milan lideruje wciąż rozgrywkom i ma przewagę trzech punktów nad drugim w tabeli Napoli, które straciło wczoraj punkty remisując na własnym stadionie z Fiorentiną.
Trener Lecce, Luigi De Canio nie ma raczej powodów do zadowolenia jeśli chodzi o kadrę, którą może wystawić na to spotkanie. W zespole giallosrossich niedostępnych z powodu kontuzji jest czterech piłkarzy: Giuliatto, Reginiussen, Ofere i Brivio. Niepewny był też występ Rubena Olivery, ale wydaje się, że z napastnikiem już wszystko w porządku i będzie mógł zagrać w tym spotkaniu. Według Corriere dello Sport Lecce wyjdzie na boisko ustawione w formacji 4-4-1-1, gdyż taki wariant zastosował De Canio podczas meczu treningowego swoich podopiecznych. Nowy nabytek giallorossich - obrońca Nenad Tomovic uważa, że jeśli jego zespół zagra tak jak w Rzymie, to jest w stanie sprawić niespodziankę Milanowi. W bramce Lecce powinniśmy więc zobaczyć Rosatiego, a na środku obrony, razem ze wspomnianym wyżej Serbem, wystąpi najprawdopodobniej Fabiano. Na skrzydłach defensywy spodziewamy się obecności Mesbaha i Donatiego. W środku pola przewiduje się czwórkę pomocników w składzie: Munari, Giacomazzi, Bertolaccii i Piatti. W ataku rolę najbardziej wysuniętego napastnika pełnić powinien Corvia, wspomagany przez grającego za jego plecami Di Michele.
W Milanie sytuacja kadrowa uległa poprawie od ostatniego spotkania - do składu powracają Flamini i Nesta, którego brak był chyba najbardziej odczuwalny. Kontuzje leczą wciąż Abbiati, Jankulovski, Zambrotta, Boateng, Pirlo i Inzaghi. Podczas przedmeczowej konferencji Massimiliano Allegri dał do zrozumienia, że Antonio Cassano nie jest wciąż gotowy, by rozegrać całe spotkanie, ale zapewniał jednocześnie, że zobaczymy dzisiaj byłego piłkarza Sampdorii na boisku. Dostępny będzie już Ambrosini, który pauzował ostatnio za kartki. W bramce zobaczymy po raz kolejny Amelię, w obronie rossonerich w roli środkowych defensorów oglądać powinniśmy Nestę i Thiago Silvę, a na bokach Abate i Antoniniego. Allegri zaznaczył jednak na konferencji, że Bonera jest obecnie faworytem do zastąpienia Luki na tej pozycji. W pomocy zagra najprawdopodobniej Gattuso, Ambrosini i Flamini, choć Francuz równie dobrze może rozpocząć mecz na ławce, bo nie wiadomo czy będzie miał od razu siły, by rozegrać całe spotkanie. Allegri dysponuje również będącym w dobrej formie Strasserem i spisującym się ostatnio nieco słabiej Seedorfem - piłkarzem, który według trenera rossonerich nie ma cech pozwalających mu wejść w mecz w roli rezerwowego, tak więc zobaczymy go pewnie w wyjściowej jedenastce Milanu. Pytanie tylko, czy Seedorf zagra w roli treqartisty kosztem Robinho, jak przewiduje LGdS, czy może wystąpi na boku pomocy zamiast Flaminiego. W ataku sytuacja pozostanie pewnie bez zmian, a więc duet Ibra - Pato.
Mecz z Lecce nie powinien stanowić większego wyzwania dla Milanu, biorąc nawet pod uwagę fakt, że beniaminek Serie A zdołał ostatnio pokonać na wyjeździe Lazio. Będzie to jednak bardzo ważny mecz dla rossonerich w aspekcie umacniania pozycji lidera tabeli i wykorzystania potknięcia Napoli do zwiększenia swojej przewagi nad grupą pościgową. Podchodząc do tego spotkania, Milan musi mieć również na uwadze niepokojąco dobrą passę największego rywala rossonerich - Interu Mediolan, który pod wodzą Leonardo wygrał wszystkie możliwe spotkania i ma na obecną chwilę osiem punktów straty do lidera tabeli, oraz dwa zaległe spotkania do rozegrania.
Pierwszy gwizdek pana De Marco juz dziś o godzinie 20:45.
LECCE - MILAN:
Bilans spotkań ligowych w Lecce: 1-7-5; bramki: 12-19.
Przewidywane składy:
Lecce: Rosati; Donati, Tomovic, Fabiano, Mesbah; Munari, Bertolacci, Giacomazzi, Piatti; Di Michele; Corvia.
Milan: Amelia; Abate, Nesta, Thiago Silva, Antonini; Ambrosini, Gattuso, Flamini; Seedorf; Pato, Ibrahimovic.
Ławki:
Lecce: Benassi, Gustavo, Rispoli, Vives, Grossmuller, Olivera, Jeda.
Milan: Roma, Bonera, Yepes, Merkel, Robinho, Strasser, Cassano.
Trenerzy:
Lecce: Luigi De Canio.
Kontuzjowani, inne:
Lecce: Giuliatto, Reginiussen, Ofere, Brivio.
Milan: Abbiati, Jankulovski, Zambrotta, Boateng, Pirlo, Inzaghi.
Zawieszeni:
Lecce: brak.
Zagrożeni zawieszeniem:
Lecce: Ferrario, Mesbah, Di Michele, Gustavo, Fabiano, Grossmuller.
Milan: Pirlo.
Byli gracze:
Lecce: brak.
Milan: Amelia.
Sędziuje: Andrea De Marco z Chiavari.
Ac milan.pl​

Kupon 1
⚽Cagliari - Palermo
Ile padnie goli?
Typ: Mniej niż 2,5
Kurs 1.65⛔
3-1

Stawka 100j
Wygrana 165j
⛔100j

Kupon 2
⚽Tottenham Hotspur - Manchester United
Kurs 1.65⛔
0-0

⚽UD Almeria - Real Madryt
1X2
Typ: Real Madryt
Kurs 1.25⛔
1-1

AKO 2.10
Stawka 100j
Wygrana 210j
⛔100j

Kupon 3
⚽Lecce - AC Milan
Kurs 1.75✅
1-1
80 min.

:hokej:Ottawa Senators u Washington Capitals
Totals, 1. tercja
Kurs 1.14✅
1-0

AKO 2.00
Stawka 100j
Wygrana 200j
✅100j

Kupon 4
⚽Cesena - AS Roma 15.00
Kurs 1.60⛔
0-1

⚽Eintracht Frankfurt - Hannover 96
Czy drużyna 2 strzeli bramkę?
Kurs 1.35✅
0-1 15 min.

AKO 2.25
Stawka 100j
Wygrana 225j
⛔100j

Ostatnio strasznie słabo mi idzie!!!

Typy na noc​

vs

:hokej:Vancouver Canucks u Minnesota Wild
Kurs 1.60
⛔
0-4
Mało spotkań dzisiejszej nocy w NHL, ale na pewno nie będą to nudne mecze. Pierwszy już o 21:00 w Washingtonie, gdzie Caps podejmą Senatorów. Najciekawiej jednak zapowiada się spotkanie Strażników z Nowego Yorku z Lotnikami. Ja zajmę się spotkaniem w Minnesocie, gdzie Wild podejmą Liderów Ligi. To spotkanie będzie drugim tej nocy, i rozpocznie się o północy naszego czasu w Xcel Energy Center.
Gospodarze zajmują 21 miejsce w ligowej tabeli. Lepiej o dziwo grają na wyjazdach(11-7-3), niż w domu(10-11-2). Strzelają mało bramek-tylko 109 w 44 spotkaniach to 2.48 bramki na mecz. Ostatnio są bez formy. Przegrali ostatnio u Siebie 1:4 z Colorado, wcześniej przegrali kolejno w Nashville 1:5, oraz 0:4 z Stars w domu. Co ciekawsze przed tymi porażkami wygrali dwa wyjazdowe spotkania w Pittsburgu 4:0, oraz w Bostonie 3:1. Potwierdza to ich dobrą formę na wyjazdach, no ale niestety słabszą we własnej hali. W meczu na pewno zagra dopiero trzeci bramkarz zespołu Khudobin(0-1-0). Podstawowy Backstrom jest kontuzjowany. Khudobin grał niewiele z Predators i puścił bramkę, broniąc tylko 4/5 strzałów, no i wiele to o nim nie mówi, ale cały mecz zagrał już z Colorado i obronił 14/17 SOG. No a klasa napastników Avalanche jest prawie niczym przy ofensywie Orek. Nadal z kontuzjami zmagają się Zidlicky(30-4-16), oraz Latendresse(8-3-3).
Orki, jak już wspomniałem liderują w tabeli. Mają dwa punkty przewagi nad Red Wings. Strzelają sporo bramek co przekłada się na 3.34 bramki na mecz. Ostatnio grają dobrze(8-1-1). Wygrali ostatni mecz w Washingtonie 4:2. Wcześniej jednak przegrali z Rangersami 0:1 po bramce Wolskiego. Na wyjazdach jednak radzą sobie dobrze(14-6-3). Skutecznie ostatnio zagrali obrońcy Orek: Edler(44-5-21), oraz Ehrhoff(41-7-18), którzy strzelili po bramce. Dwie dołożył Daniel Sedin(44-27-31). Często ostatnio punktuje Kesler(44-2-18). Dwa spotkania bez punktu zaliczył najlepiej asystujący gracz Ligi- Henrik Sedin(44-9-46). Dzisiaj mam nadzieję że zapunktuje po raz kolejny. W bramce gości wystąpi Schneider(8-1-2). Ostatnio odniósł pierwszą porażkę w 60 min. z Rangersami, broniąc jednak dobrze- 34/35 SOG. Ogólnie broni on bardzo dobrze, ze skutecznością .929.
Wydaje się że dobrze dysponowani gracze Canucks, w połączeniu ze słabym goalie gospodarzy, to pewne zwycięstwo gości. I na takie też liczę. Kursy na Orki minimalnie spadły, bo przed potwierdzeniem bramkarza Wild- kurs na expekt na gości wynosił 2,25 teraz jest już 2,10. A np. Bwin daje za wygraną gości 1,95, czego rano jeszcze nigdzie nie było. Żeby było bezpieczniej zagram zwycięstwo łącznie z dogrywką i karnymi. Powodzenia
Lukasz89119​

Kupon 1
????Denver Nuggets u San Antonio Spurs
Totals
Typ: Więcej niż 202.5
Kurs 1.45✅
207 punktów
:hokej:philadelphia Flyers u New York Rangers
Podwójna szansa (czas reg.)
Typ: Philadelphia Flyers lub X
Kurs 1.45✅
3-2

AKO 2.10
Stawka 100j
Wygrana 210j

✅110j

Kupon 2
:hokej:Vancouver Canucks u Minnesota Wild
Kurs 1.60⛔
0-4
????Los Angeles Lakers u Los Angeles Clippers
Zakład na zwycięstwo
Typ: Los Angeles Lakers
Kurs 1.45⛔
92-99

AKO 2.35
Stawka 100j
Wygrana 235j
⛔100j

pirlo2122 349

pirlo2122

Użytkownik
Styczeń​

11.01-15.01

Kupony podane: 28

Kupony trafione: 12

Skuteczność: 43%

Typy podane: 51

Typy trafione: 31

Skuteczność: 61%

Stawka: 2800j

Wygrane: 2569j

Yield: ⛔8%

⛔237j

No tak jak się spodziewałem najsłabszy mój okres na forum. Nie osiągnołem progu 50% skuteczności kuponów i dlatego taki ⛔. Skuteczność typów na poziomie 60% nie jest zła bywało gorzej a ✅ był spory tu niestety moczyły mi często kupony 1 typ i dlatego spadła skuteczność kuponów.

Do góry Bottom