>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

TYPY Pirlo poparte analizą...

pirlo2122 349

pirlo2122

Użytkownik
Typy na dziś​

Kupon 1

:hokej:Landshut Cannibals - Starbulls Rosenheim 19.30
1 2 (łącznie z dogrywką i karnymi)
Typ: Landshut Cannibals
Kurs 1.65✅
2-0

:hokej:KH Zagłębie Sosnowiec - Comarch Cracovia 19.00
1X2 (czas reg.)
Typ: Comarch Cracovia
Kurs 1.25✅
1-10

AKO 2.15
Stawka 100j
Wygrana 215j
✅115j

Kupon 2

:hokej:Sapa Fehervar AV19 - Vienna Capitals 19.15
Podwójna szansa (czas reg.)
Typ: Sapa Fehervar AV19 lub X
Kurs 1.65⛔
2-4

⚽Atalanta - AC Siena 20.45
Ile padnie goli?
Typ: Mniej niż 2,5
Kurs 1.60✅
0-0

AKO 2.65
Stawka 100j
Wygrana 265j
⛔100j

Na noc nic nie podam dziś.

pirlo2122 349

pirlo2122

Użytkownik
Typy na dziś​

vs

⚽Manchester United - Manchester City 13.45
Ile padnie goli?
Kurs 1.85⛔
2-1
Mecz na remis ale błędy w obronie zadecydowały no i trochę
szczęścia z obu stron. Co ten Roney wymyślił przy bramce???
Coś niesamowitego!!!

Dwudziesta siódma kolejka gier rozpoczyna się od mocnego uderzenia. Do Teatru Marzeń przyjeżdża ekipa Roberto Manciniego, która w tym sezonie ambicje ma spore. Gospodarze liderują stawce, ale ich przewaga topnienie, emocje będą więc spore.

Poprzednia seria zakończyła się meczem na szczycie, bo na Stamford Bridge przyjechał zespół Liverpoolu. Po wielkich sobotnich emocjach, kluczowe spotkanie rozczarowało. Tyczy się to w szczególności postawy gospodarzy, którzy nie potrafili skonstruować żadnej groźniejszej akcji, tym bardziej że w ataku zagrał sprowadzony z The Reds Torres.

Jest sporo przesłanek, że również inauguracyjny sobotni mecz, może mieć niezbyt ciekawy przebieg, z uwagi na gorszą formę miejscowych, oraz minimalizm piłkarski gości. Mancini w perfidny sposób wykorzystał swoje włoskie pochodzenie, stosując swoiste catenaccio w meczu przeciwko Arsenalowi. The Citizens doszli do wniosku, że jeśli meczu nie można wygrać – a Kanonierzy prezentowali wtedy świetną formę – należy go zremisować. Obejrzeliśmy więc spotkanie bez polotu, nudne bo goście całkowicie nastawili się na obronę remisu, nie wyprowadzając praktycznie żadnych akcji, zaś Arsenal bił głową w mur.

Poprzedni mecz pomiędzy oboma zespołami również zakończył się bezbramkowym remisem, jednakże w tym momencie Mancini postąpiłby bardzo głupio grając tylko o remis. Włoski szkoleniowiec stoi przed wielką szansą, aby pokonać sławetnego rywala.

United w poprzednim meczu doznał upokarzającej porażki z ostatnim zespołem ligi. Wprawdzie na takie rozstrzygnięcie się nie zanosiło, ponieważ United za sprawą solowej akcji Nanniego pierwsi strzelili bramkę, a Ferguson był wyraźnie zadowolony, Wolverhampton tak jak czynili to w innych meczach z najmocniejszymi zespołami ligi, walczyli dalej, czego efektem były dwie bramki. Czerwone Diabły mając nawet w świadomości, że poniosą porażkę, nie zrobili zbyt wiele aby odmienić losy meczu.

Manchester United doznał pierwszej porażki i teraz może nawet doznać drugiej. Na własnym terenie spisują się rewelacyjnie, tylko raz stracili punkty, ale nie można się tym sugerować. Co więcej taka passa w tym momencie może działać w drugą stronę i jest argumentem raczej przeciwko graczom Fergusona.

Osobiście sądziłem, że ostatnie dobre mecze przełamią bezbarwność i bladość w wykonaniu United, a stało się inaczej. Fantastyczne zwycięstwo nad Birmingham, odrobienie strat i pokazanie charakteru przeciwko Blackpool i zwycięstwo nad Aston Villą mogły świadczyć o tym, że ekipa Fergusona do zdobyczy punktowych doliczy także dobrą grę.

Stało się wręcz odwrotnie i moim zdaniem ekipa City jeśli odpowiednio się zmotywuje i zagra bardziej otwartą piłkę, będzie w stanie sięgnąć nie tylko po jedno oczko, ale może i nawet po pełną pulę. Ale myślę że United i City stworzą liche widowisko tak jak Chelsea z Liverpoolem żadna z ekip nie będzie chciała przegrać bo lepiej dwóch rannych niż jeden zabity. Moim zdaniem może paść wynik remisowy 0-0 najbardziej prawdopodobne może 1-1 w co wątpię. Dobrym typem w tym meczu wydaję się też to że któraś z drożyn nie strzeli gola.

Teraz trochę statystyk h2h. Na 10 ostatnich meczy w derbach Manchesteru United wygrywało 6 razy zaś City 3 tylko raz padł remis i to w ostatnim meczu w którym padł wynik 0-0. W tych meczach padło 6 underów 4 razy padł over ale podkreślić trzeba że dwa z nich padły w pucharze. Jeśli chodzi o strzelanie to na 8 ligowych meczy w tylko 2 obie ekipy strzeliły po golu.

Wydaje mi się że w tym meczu te statystyki zostaną podtrzymane tym bardziej że na ławce City siedzi nie kto inny jak Włoch który na pewno wbije do głów piłkarzy to że najpierw trzeba bronić a atak to drogo rzędna sprawa ważne żeby nie stracić jak coś strzelimy to będzie super sadze że United podejdą pod ten mecz podobnie.

Kupon 1

⚽Manchester United - Manchester City 13.45
Ile padnie goli?
Kurs 1.85⛔
2-1

Stawka 100j
Wygrana 185j
⛔100j

Kupon 2

⚽Birmingham City - Stoke City 16.00
Ile padnie goli?
Kurs 1.65✅
1-0

????Krasnye Krylya Samara - Lokomotiw Kubań Krasnodar 16.00
Zakład na zwycięstwo
Typ: Lokomotiw Kubań Krasnodar
Kurs 1.35
80-72

AKO 2.25
Stawka 100j
Wygrana 225j
⛔100j​

Kupon 3

⚽Blackpool - Aston Villa 16.00
1 2 ( X po reg. czasie gry: otrzymasz stawkę z powrotem)
Typ: Aston Villa
Kurs 1.60✅⛔
1-1

⚽FC Bayern Monachium - 1899 Hoffenheim 15.00
Czy drużyna 2 strzeli bramkę?
Typ: Tak
Kurs 1.55⛔
4-0

AKO 2.50
Stawka 100j
Wygrana 250j
⛔100j

Kupon 4

⚽AS Roma - SSC Napoli 20.45
Uda się obydwu drużynom strzelić gola?
Kurs 1.70⛔
0-2

????Real Madryt - Power Electronics Valencia (w Madrycie) 18.00
Zakład na zwycięstwo
Typ: Real Madryt
Kurs 1.30✅
69-59

AKO 2.25
Stawka 100j
Wygrana 225j
⛔100j​

Typ nad którym warto się zastanowić:​

:hokej:Sport - Jukurit
Typ: X lub Jukurit
Kurs 1.50⛔
4-2

Ciekawe mam dziś typy i kupony sam jestem ciekaw jak to będzie. Jestem dobrej myśli mam nadzieję że będzie dobrze.

No mój poziom dziś to żenada a teraz i Roma może nie wleźć. Trzeba się zebrać bo jestem w rozsypce mam nadzieję że w nocy coś w końcu drgnie potrzebny jakiś dobry bodziec i wszystko powinno pójść do przodu.​

Typy na noc​

vs

????San Antonio Spurs u Washington Wizards
Zakład na zwycięstwo
Typ: San Antonio Spurs
Kurs 1.35✅
118-94​

Washington Wizards drużyna która może pochwalić się dwoma osiągnięciami tzn mistrzostwem NBA (jako ekipa Washington Bullets) oraz tym że w tej drużynie zakończył swoja sportową karierę Michael Jordan. Ostatnie kilka sezonów goście zajmują miejsca w dolnej części tabeli. Najlepszym zawodnikiem w Wizards jest Nick Young który po odejściu z klubu Arenasa wyszedł z jego cienia. O ile u siebie &quot;Czarodzieje&quot; radzą sobie przyzwoicie to na wyjazdach grają katastrofalnie. Nie wygrali żadnego ze swoich 24 wyjazdowych spotkań. Obecnie goście zajmują 13 miejsce w swojej konferencji z bilansem 14 zwycięstw w 51 spotkaniach (u siebie 14-12)

San Antonio Spurs to drużyna która co roku wymieniana jest w roli faworyta do zdobycia mistrzowskiego tytułu.Grając w finałach zawsze wygrywali (cztery finały cztery mistrzostwa). Małe rotacje jeśli chodzi o transfery, zgrany zespołu oraz dobra, wyrównana kadra to klucz do dobrych wyników jakie osiąga ta drużyna. Gwiazdami w drużynie są Tim Dunkan (ten sezon trochę słaby), rozgrywający Tony Parker oraz kiedyś wiecznie rezerwowy a teraz podstawowy i najskuteczniejszy gracz pierwszej piątki Manu Ginobili. To na nich głównie opiera się gra San Antonio. Obecnie zespół trenowany prze Grega Popovicha zajmuje pierwsze miejsce w swojej konferencji z bilansem 44 zwycięstw w 53 spotkaniach (na wyjeździe 19-7).

Ostatnie 5 spotkań:
Washington
10/02-11 Washington vs. Milwaukee 100:85
06/02-11 Washington vs. Atlanta 92:99
05/02-11 Washington vs. Orlando 92:110
02/02-11 New Orleans vs. Washington 97:89
01/02-11 Dallas vs. Washington 102:92
San Antonio
12/02-11 Philadelphia vs. San Antonio 77:71
10/02-11 Toronto vs. San Antonio 100:111
09/02-11 Detroit vs. San Antonio 89:100
05/02-11 Sacramento vs. San Antonio 100:113
04/02-11 L.A.Lakers vs. San Antonio 88:89

Osłabienia: Washington - Josh Howard,Al Thornton oraz wątpliwe występy Yi Jianlian, Rashard Lewis San Antonio - wątpliwe występy Antonio McDyess, Tiago Splitter

Reasumując dziś nie powinno dojść do niespodzianki. Różnica poziomu obydwu zespołów jest bardzo widoczna. W drużynie Washington zbyt dużo zależy tylko od jednego zawodnika i gdy ma słabszy dzień wówczas cała drużyna leży. Natomiast w San Antonio jest przynajmniej trzech zawodników mogących wziąć ciężar gry na swoje barki. Drużyna gości nie należy do liderów statystyk jeśli chodzi o zbiórki, asysty czy ilość zdobywanych pkt. Jednak jest drużyną z najlepszym bilansem zwycięstw zarówno grając u siebie jak i na wyjazdach. Więc moj typ na San Antonio wydaje się być oczywisty.​
Fenix​

Kupon 1

????New York Knicks u New Jersey Nets
Zakład na zwycięstwo
Typ: New York Knicks
Kurs 1.65✅
105-95

????Charlotte Bobcats u Atlanta Hawks
Zakład na zwycięstwo
Typ: Atlanta Hawks
Kurs 1.30⛔
86-88

AKO 2.15
Stawka 100j
Wygrana 215j
⛔100j​

Kupon 2

????Philadelphia 76ers u Minnesota Timberwolves
Totals
Typ: Mniej niż 206,5
Kurs 1.45✅
194 Punkty

????Oklahoma City u Sacramento Kings
Zakład na zwycięstwo
Typ: Oklahoma City
Kurs 1.50✅
99-97

AKO 2.20
Stawka 100j
Wygrana 220j
✅120j

Kupon 3

????San Antonio Spurs u Washington Wizards
Zakład na zwycięstwo
Kurs 1.35✅
118-94

:hokej:Colorado Avalanche u Nashville Predators
1 2 (włącznie z dogrywką i rzutami karnymi)
Typ: Nashville Predators
Kurs 1.55✅
3-5

AKO 2.10
Stawka 100j
Wygrana 210j
✅110j

Kupon 4

????Dallas Mavericks u Houston Rockets
Zakład na zwycięstwo
Typ: Dallas Mavericks
Kurs 1.85✅
106-102

Stawka 100j
Wygrana 185j
✅85j

Szkoda Atalanty bo już był by plus wszystko było by odrobione a tak ciągle pod kreska. Swoją drogą Atalanta mi ostatnio w ogóle nie wchodzi co na nich postawie dostają chyba ich przestane grać!!!

Otrzymane punkty reputacji: +1
pirlo2122 349

pirlo2122

Użytkownik
Uff widzę że na mojej najlepszej stronce ze statystykami jest już NBA i NHL ostatnio nie było i wczorajsze typy bez statystyk a ostatnio w ogóle nic nie podałem.​

Typy na dziś​

vs

⚽Juventus - Inter Mediolan 20.45
Typ: Inter Mediolan
Kurs 1.80⛔
1-0

W niedzielę czekają nas wielkie piłkarskie emocje. Będziemy świadkami jednego z najciekawszych klasyków włoskiej piłki tzw. Derbów Włoch, w których Juventus gościł będzie Inter Mediolan. Zapowiada się fantastyczna rywalizacja, w której niezwykle trudno wskazać faworyta. Zapraszamy na zapowiedź.

Derby d’italia to jedno z najważniejszych spotkań w całym sezonie. Sama nazwa „derby Włoch” po raz pierwszy użyta została przez dziennikarza Giannego Brery. Początkowo oznaczenie tyczyło się rywalizacji dwóch włoskich drużyn, które nigdy nie spadły z Serie A. Były to właśnie Juventus oraz Inter. Po karnej degradacji Starej Damy sytuacja zasadniczo się zmieniła – nazwa wprawdzie pozostała, jednak jej ciężar gatunkowy znacznie zmalał. Oczywiście nie zmianie to faktu, iż jest to nadal jedno z najbardziej elektryzujące kibiców spotkanie we włoskiej piłce.

Sytuacja ligowa obu drużyn powoduje, iż poza prestiżem jest to dla nich niezwykle ważne spotkanie w kontekście pozycji w tabeli. Juventus po wielu wpadkach ma coraz mniejsze szanse, aby zawalczyć o miejsce w Lidze Mistrzów, z kolei Inter nadal liczy na doścignięcie Milanu i obronę tytułu. Bez wątpienia zatem każda z ekip zagra w niedzielę z pełną motywacją, a jedynym celem będzie zwycięstwo.

Juventus od wielu miesięcy zawodzi swoich kibiców. Dość powiedzieć, iż aktualnie znajduje się zaledwie na pozycji ósmej. Jak na klub, który miał walczyć o ścisłą czołówkę, to wynik wręcz fatalny. Ponadto Stara Dama pożegnała się już z europejskimi rozgrywkami. Jak zatem widać, szanse na jakikolwiek sukces diametralnie maleją. Mimo tak słabej lokaty strata do podium wynosi sześć oczek, przy ustabilizowaniu formy jest zatem do nadrobienia. Niezwykle istotne znaczenie będzie miał właśnie niedzielny pojedynek z Interem, ewentualna porażka sytuację znacznie skomplikuje.

Forma Juventusu od początku roku nie może budzić zadowolenia. W ostatnich czterech meczach Stara Dama wygrała zaledwie raz. Po porażkach z Palermo oraz Napoli udało się pokonać na wyjeździe Cagliari 3:1. Z bardzo dobrej strony zaprezentował się nowy nabytek Turyńczyków, Alessandro Matri, który dwukrotnie wpisał się na listę strzelców. Czy zatem reprezentant Włoch będzie receptą na fatalną i osłabioną linię ofensywną ?

Nadal jednak sytuacja kadrowa nie jest dobra. W ekipie gospodarzy zabraknie takich zawodników jak Rinaudo, De Ceglie, Quagliarella, Traore oraz Iaquinta. Za zdobywanie bramek odpowiedzialni będą właśnie Matri, Del Piero oraz Toni.

Inter pod wodzą Leonardo prezentuje się bardzo dobrze. Trudno jednak powiedzieć czy zdoła do końca rozgrywek nadrobić fatalne wpadki z pierwszej części sezonu. Na ten moment mistrzowie Włoch znajdują się na pozycji trzeciej. Strata do liderującego Milanu stopniała do zaledwie pięciu punktów. Warto dodać, iż Inter ma jeden mecz rozegrany mniej. Szanse na obronę tytułu nadal więc są realne.

Forma w ostatnim czasie jest bardzo dobra. Dość powiedzieć, iż Nerazzurri pokonali Palermo 3:2, Bari 3:0 oraz przed tygodniem Romę 5:3. Fantastycznie w tych meczach zaprezentowali się kluczowi dla drużyny Etoo, Sneijder oraz nowy nabytek Pazzini. To właśnie od och postawy w niedzielę zależało będzie bardzo wiele.

Nadal sytuacja kadrowa Interu najlepsza nie jest i lista nieobecnych robi wrażenie. Na boisku z niedzielę nie zobaczymy takich zawodników jak Stankovic, Mariga, Lucio, Samuel, Milito oraz Chivu.

A na koniec jak zawsze statystyki h2h. Na ostatnie 10 meczy Inter z Juve wygrał zaledwie 4 razy za to Juventus tylko 2 nie trudno policzyć że w 4 meczach padł remis. W Turynie na ostatnie 4 mecze Inter wygrał raz 3 razy padł remis a raz wygrało Juve. Na ostatnie 10 meczy aż w 7 obie drożyny strzelały przynajmniej po golu tylko raz padł wynik 0-0 w ostatnim meczu w Mediolanie. Over padł w połowie meczy.

Podsumowując. Może się wydawać że statystyki nie są optymistyczne odnośnie wyniku ale to tylko złudzenie dla mnie one są czytelne jak książka z obrazkami. Juve jest bez formy chociaż ostatnio gra troszeczkę lepiej niż w meczach poprzednich. Moją przewagą jest to że ostatnio widziałem 3 mecze Juve i dożo wywnioskowałem z ich gry po za tym oglądałem jak spisywał się Inter w meczu z Roma i mogę powiedzieć że obie drożyny dzieli przepaść której nie odzwierciedla za bardzo pozycja obu drożyn w tabeli. Dodać trzeba też że Juve jak dla mnie stacza się z sezonu na sezon grając coraz gorzej może nie długo będzie tylko ligowym średniakiem na razie ku temu idzie. Jeśli Juventus marzy żeby zagrozić Milanowi czy Interowi musi wymienić połowę kadry bo ta to zbieranina przypadkowych grajków. Juve musi zacząć prowadzić rozsądną politykę transferową i znaleźć swój styl. Jak patrzy się na grę Juve jest ona szarpana i taka nijaka za to Inter po tym jak objął ich Leonardo gra z polotem, lekkością z doza ilością podań i co najważniejsze gra piłkę otwartą nie Murinhowską stąd wiele goli.

Wydaje mi się osobiście że Juve nie może dziś zagrozić Interowi nie ma czym Matri czy Krasic dla mnie to dozo za mało bo Inter ma Maicona, Snejdera, Eto czy Pazziniego tak więc dysproporcja jest doza. Wydaje mi się że w tym meczu może paść sporo goli ale raczej spodziewam się ich po jednej drożynie ja prognozuje wynik 2-0 ewentualnie 2-1 każdy inny wynik niż łatwe zw. Interu dla mnie będzie niespodzianką ale to jest mecz na szczycie dlatego lepiej się zabezpieczyć stąd moja podpórka.

Kupon 1

⚽Palermo - Fiorentina 12.30
Typ: Palermo
Kurs 1.40⛔
2-4
Dziwny mecz jedyny komentarz.

⚽Werder Brema - Hannover 96 15.30
Ile padnie goli?
Typ: Więcej niż 2,5
Kurs 1.60⛔
1-1

AKO 2.25
Stawka 100j
Wygrana 225j
⛔100j​

Kupon 2

⚽Sampdoria Genua - Bologna 15.00
Ile padnie goli?
Kurs 1.60⛔

SC Magdeburg - HSV Hamburg
1X2
Typ: HSV Hamburg
Kurs 1.40✅
30-35

AKO 2.25
Stawka 100j
Wygrana 225j
⛔100j​

Kupon 3

⚽Catania - Lecce 15.00
Ile padnie goli?
Kurs 1.70⛔

Pfadi Winterthur - Kadetten Schaffhausen 17.30
1X2
Typ: Kadetten Schaffhausen
Kurs 1.35⛔
30-26

AKO 2.30
Stawka 100j
Wygrana 230j
⛔100j​

Kupon 4

⚽Juventus - Inter Mediolan 20.45
Typ: Inter Mediolan
Kurs 1.80⛔
1-0

Stawka 100j
Wygrana 180j
⛔100j

Moje typowanie ostatnio jest żenujące i śmieszne. Wstyd mi za moje typy. Tak fatalnej passy nie miałem od bardzo dawna co nie obstawie nie trafiam czasem brakuje szczecią ale w większość typów nie wchodzi i to wyraźnie. Cóż przerabiałem już coś takiego i w tamtym miesiącu i jedyną receptą jest przeczekać burze bo po burzy zawsze wychodzi światło. Dziś podam pewnie coś na noc jeśli znów nic nie drgnie radził bym osobom grającym to co ja odpuścić na razie aż nie załapie wiatru w żagle chyba że ktoś ma dozy budżet i może ryzykować bo każda passa się kończy to i skończy się i ta. Mam nadzieję że skończy się szybko bo na razie to załamanie formy ale jeśli tak dalej będzie szło to będzie już głębszy kryzys. Nie ma co zasypywać głów w popiele tylko wziąć się do roboty!!! Mam skromną nadzieję że chociaż Inter dzisiaj wygra to straty nie będą jeszcze tak duże.​

Typy na noc

????Sacramento Kings u Phoenix Suns
Totals
Typ: Mniej niż 212
Kurs 1.45⛔
221 Punktów

:hokej:San Jose Sharks u Florida Panthers
Typ: San Jose Sharks
Kurs 1.70
2-3
⛔

AKO 2.50
Stawka 100j
Wygrana 250j
⛔100j​

Kupon 2

????Los Angeles Clippers u Toronto Raptors
Totals
Typ: Mniej niż 215
Kurs 1.45✅
191 Punktów

:hokej:Anaheim Ducks u Edmonton Oilers
Typ: Anaheim Ducks lub X
Kurs 1.40✅
4-0

AKO 2.05
Stawak 100j
Wygrana 205j
✅105j

Słabo najważniejsze że przełamałem to fatalną passe.​

pirlo2122 349

pirlo2122

Użytkownik
Na dzień nic nie podam nic nie ma do gry. Tylko noc ale to potem pewnie jak będę oglądał Chelsea.

Właśnie dodałem podsumowanie do tamtego okresu wyszedł praktycznie na 0. Podsumowanie ostatni post strona wcześniej.​

Typy na noc​

vs

????San Antonio Spurs u New Jersey Nets
Totals
Typ: Mniej niż 197
Kurs 1.45✅
187 Punktów

New Jersey Nets drużyna która dwa razy była w finale NBA ale nie udało się zdobyć mistrzostwa. Duży wpływ na te osiągnięcia miał Jasson Kidd który zmienił pośmiewisko ligi jakim byli Netsi w podwójnego wicemistrza. Niestety odszedł Kidd odszedł Carter i Netsi wracają jeśli chodzi o styl gry i wyników do tzw korzeni gdy byli mówiąc krótko słabiakami. Najlepszymi graczami w tej mizerii są Brook Lopez ( średnia 19.5 pkt w meczu ) i Davin Harris (15.5 pkt w meczu) Obecnie zajmują 12 miejsce w konferencji wschodniej z bilansem 17 zwycięstw w 55 spotkaniach (u siebie 13-14)

San Antonio Spurs to drużyna która co roku wymieniana jest w roli faworyta do zdobycia mistrzowskiego tytułu.Grając w finałach zawsze wygrywali (cztery finały cztery mistrzostwa). Małe rotacje jeśli chodzi o transfery, zgrany zespołu oraz dobra, wyrównana kadra to klucz do dobrych wyników jakie osiąga ta drużyna. Gwiazdami w drużynie są Tim Dunkan (ten sezon trochę słaby), rozgrywający Tony Parker oraz kiedyś wiecznie rezerwowy a teraz podstawowy i najskuteczniejszy gracz pierwszej piątki Manu Ginobili. To na nich głównie opiera się gra San Antonio. Obecnie zespół trenowany prze Grega Popovicha zajmuje pierwsze miejsce w swojej konferencji z bilansem 45 zwycięstw w 54 spotkaniach (na wyjeździe 20-7).

Ostatnie 5 spotkań:
New Jersey
13/02-11 New Jersey vs. New York 95:105
12/02-11 Charlotte vs. New Jersey 89:94
10/02-11 New Jersey vs. New Orleans 103:101 (d.)
06/02-11 New Jersey vs. Indiana 86:105
05/02-11 Detroit vs. New Jersey 92:82
San Antonio
13/02-11 Washington vs. San Antonio 94:118
12/02-11 Philadelphia vs. San Antonio 77:71
09/02-11 Detroit vs. San Antonio 89:100
05/02-11 Sacramento vs. San Antonio 100:113

Osłabienia:
New Jersey - Damion James San Antonio - Tiago Splitter

Reasumując sytuacja powinna być podobna jak w meczu San Antonio z Washington Wizards. Netsi mieli okazje pokonać ostatnio osłabiony N.Y.Knicks (brak m.in. największej gwiazdy Amar&#39;e Stoudemire) jednak nie sprostali temu zadaniu. San Atonio to natomiast starzy rutyniarze którzy co roku prezentują bardzo wysoki poziom i poniżej niego nie schodzą. Dlatego mój typ to wygrana gości.
Fenix​

Kupon 1

Totals
Typ: Mniej niż 197
Kurs 1.45✅
187 Punktów

:hokej:Washington Capitals u Phoenix Coyotes
Spread (włącznie z dogrywką i rzutami karnymi)
Typ: Washington Capitals +1,5
Kurs 1.35✅
2-3

AKO 1.95
Stawka 100j
Wygrana 195j
✅95j

Kupon 2

Spread
Typ: San Antonio Spurs -4
Kurs 1.50✅
102-85

????Denver Nuggets u Houston Rockets
Totals
Typ: Mniej niż 228
Kurs 1.45✅
223 Pnunktów

AKO 2.20
Stawka 100j
Wygrana 220j
✅120j

Kupon 3

????Portland Trail Blazers u Minnesota Timberwolves
Zakład na zwycięstwo
Typ: Portland Trail Blazers
Kurs 1.70✅
95-81

Stawka 100j
Wygrana 170j
✅70j

Kupon 4

:hokej:Calgary Flames u Colorado Avalanche
Typ: Calgary Flames
Kurs 1.95✅
9-1

Stawka 100j
Wygrana 195j
✅95j

pirlo2122 349

pirlo2122

Użytkownik
Na dziś pewnie znów tylko noc nie chce forsować typów na LM bo ostatnio mi nie idzie z piłka dlatego odpuszczę. Fajna noc ciesze się że nareszcie na swoim poziomie podałem typy. Troszkę strat odrobionych.​

Typy na noc​

Kupon 1

????Miami Heat u Indiana Pacers
Zakład na zwycięstwo
Typ: Miami Heat
Kurs 1.40✅
110-103

????Charlotte Bobcats u Chicago Bulls
Totals
Typ: Mniej niż 190
Kurs 1.45⛔
200 Punktów

AKO 2.05
Stawka 100j
Wygrana 205j
⛔100j​

pirlo2122 349

pirlo2122

Użytkownik
Luty​

11.02-15.02​

Kupony podane: 20

Kupony trafione: 9

Skuteczność: 45%

Typy podane: 34

Typy trafione: 20

Skuteczność: 59%

Stawka: 2000j

Wygrane: 1850j

Yield: ⛔7,5%

⛔150j

Bardzo słabo ale jak się spojrzy jaka była strata na początku jakieś 600j to i tak ładnie to odrobiłem pod koniec. Trzeba się wziąć w garść aby wszystko ładnie odrobić w następnym okresie.

pirlo2122 349

pirlo2122

Użytkownik
Typy na dziś​

Kupon 1

:hokej:Dinamo Riga - Salavat Ufa 18.30
Typ: Salavat Ufa
Kurs 1.50
✅
2-3
Po dogr.

⚽Fiorentina - Inter Mediolan 18.30
Ile padnie goli?
Typ: Więcej niż 1,5
Kurs 1.30
✅
1-2

AKO 1.95
Stawka 100j
Wygrana 195j
✅95j

Kupon 2

:hokej:HC Plzen 1929 - HC Kometa Brno 17.40
1X2 (czas reg.)
Typ: HC Plzen 1929
Kurs 1.55✅
4-1

:hokej:Atlant - Avangard Omsk 17.30
Totals (czas reg.)
Typ: Mniej niż 6,5
Kurs 1.35✅
1-2

AKO 2.10
Stawka 100j
Wygrana 210j
✅110j

Typy na noc​

Kupon 1​

????Los Angeles Lakers u Cleveland Cavaliers
Spread
Typ: Los Angeles Lakers -6
Kurs 1.40⛔
99-104
To jest sensacja!!!

????Indiana Pacers u Detroit Pistons
Zakład na zwycięstwo
Typ: Indiana Pacers
Kurs 1.85⛔
109-115
Po dogr.

AKO 2.60
Stawka 100j
Wygrana 260j
⛔100j

Kupon 2

????Washington Wizards u Orlando Magic
Spread
Typ: Orlando Magic -6,5
Kurs 1.45✅
76-101

:hokej:Calgary-Dallas
Typ 1
Kurs 1.65✅
4-2

AKO 2.40

Stawka 100j
Wygrana 240j
✅140j

Tylko się przymierzyłem nie mam już czasu potem to wszystko ładnie zrobie.​

Nie jest źle nic na noc nie wymyśliłem bo nie miałem czasu po LM już mi się nie chciało. Podałem ryzykowne kupony ale typy dobrałem według stopnia prawdopodobieństwa drogi miał być pewny i wlazł. Ostatnio nic z piłki nie grałem bo bałem się po ostatnich wpadkach ale muszę powiedzieć że przewidziałem over w meczu Interu over 2.5 bo grałem 1.5 ale to tylko na podbitkę, under w meczu Sampdori i Milanu zresztą o tym pisałem w dziale LM no i wczorajsze mecze również zakończyły się dla mnie bez niespodzianek bo skłaniałem się ku Arsenalowi i overowi w meczu Romy. Tak więc forma mam nadzieję wraca jest dobry progres.

pirlo2122 349

pirlo2122

Użytkownik
Typy na dziś​

⚽Sevilla FC - FC Porto 21.05
Typ: FC Porto
Kurs 1.95✅
1-2​

Jedną z najciekawszych par 1/16 Ligi Europy tworzą drużyny Sevilli oraz Porto. W pierwszym spotkaniu to Andaluzyjczycy wystąpią w roli gospodarzy. Faworyta czwartkowej potyczki wskazać bardzo trudno, niemniej jednak w kwestii awansu więcej szans mają przyjezdni. Zapraszamy na zapowiedź meczu.

Sevilla od początku sezonu prezentuje bardzo nierówną formę i można śmiało stwierdzić, iż zawodzi swoich kibiców. Andaluzyjczycy już na starcie odpadli z Ligi Mistrzów ulegając niespodziewanie Bradze. Przez fazę grupową Ligi Europy również przeszli ze sporymi problemami. Udało się zająć druga lokatę , jednak po dramatycznym ostatnim meczu i remisie na własnym terenie z Borussią Dortmund 2:2. W tym kontekście niezwykle trudno ocenić jakie oblicze tego zespołu zobaczymy.

W Primera Division podopieczni Manzano znajdują się dopiero na pozycji ósmej. Wszystko wskazuje na to, że marzenia o jakimkolwiek sukcesie należy odłożyć na kolejne sezony. Forma ostatnich tygodni nie może budzić wielkiego optymizmu. Po remisach z Deportivo 3:3 oraz Malagą 0:0 przytrafiła się przed kilkoma dniami porażka z Racingiem 2:3. Trzy mecze bez wygranej obrazują niestabilną formę i spore problemy praktycznie w każdej formacji. Czy zatem uda się zrehabilitować w Lidze Europy, która pozostaje ostatnim frontem rywalizacji, na której można pokusić się o sukces ?

Porto to wyraźny dominator w lidze portugalskiej. Dość powiedzieć, iż podopieczni Andre Villasa-Boasa jeszcze w tym sezonie nie przegrali i tylko dwukrotnie dzielili się punktami (18:two:0). Jest to fantastyczny wynik jak na ligę, w której rywalizuje się między innymi ze Sportingiem Lizbona, Benficą czy Bragą. Wszystko wskazuje na to, że Porto spokojnie może kroczyć po mistrzowski tytuł, roztrwonienie tak dużej przewagi wydaje się nierealne. Ponadto forma ciągle jest bardzo wysoka. Świadczyć może o tym osiem zwycięstw z rzędu, w tym sprzed kilku dni, na wyjeździe z Bragą 2:0. Bez wątpienia zatem Portugalczycy są jednymi z głównych faworytów do końcowego sukcesu.

W fazie grupowej również zaprezentowali się fantastycznie. Awans wywalczyli bez żadnego problemu. Odnieśli pięć zwycięstw i tylko raz zremisowali. Kluczową rolę odgrywają tacy zawodnicy jak Otamendi, Falcao, Guarin, Moutinho oraz niezwykle skuteczny Hulk. Sytuacja kadrowa jest dobra i kontuzjowani ostatnio Alvaro Pereira oraz Radamel Falcao znajdują się w pełni sił.

Porto jak do tej pory zarówno w kraju jak i Lidze Europy jest nie do zatrzymania. Jest to drużyna, która winna rywalizować w Lidze Mistrzów i wydaje się, że byłaby w stanie zaistnieć w tych elitarnych rozgrywkach. Bez wątpienia zatem w meczu z Sevillą to goście są faworytami do awansu. Na wyjeździe mogą mieć jednak problemy, Andaluzyjczycy mają silna kadrę i mimo pewnego bałaganu w zespole, potrafią postawić trudne warunki. Zapowiada się interesująca rywalizacja, w której nieco więcej szans powinni mieć jednak goście.​

Kupon 1

⚽Sevilla FC - FC Porto 21.05
Typ: FC Porto
Kurs 1.95✅ (BWIN)
1-2

Stawka 100j
Wygrana 195j
✅95j

Kupon 2

⚽Besiktas - Dynamo Kijów 19.00
Ile padnie goli?
Kurs 1.75⛔
1-4

:hokej:JyP - Blues 17.30
Typ: JyP
Kurs 1.30✅
5-1

AKO 2.30
Stawka 100j
Wygrana 230j
⛔100j​

Kupon 3

:hokej:Södertälje SK - Luleå HF 19.00
Totals (czas reg.)
Typ: Mniej niż 5,5
Kurs 1.65✅
0-3

:hokej:Lorenskog - Sparta Sarpsborg 19.00
Typ: X lub Sparta Sarpsborg
Kurs 1.45⛔
6-3

AKO 2.40
Stawka 100j
Wygrana 240j
⛔100j​

Kupon 4

:hokej:Skellefteå AIK - MODO Hockey 19.00
Typ: Skellefteå AIK
Kurs 1.55✅
4-1

:hokej:Lillehammer - Valerenga 18.30
Handicap (reg. czas gry)
Typ: Vålerenga +1,5
Kurs 1.40✅
2-3
Po dogr.

AKO 2.20
Stawka 100j
Wygrana 220j
✅120j

Nie jest źle szkoda tylko 2 typy nie weszły można było ułożyć lepsze kupony. Na noc nic nie zagrałem bo nie miałem już sił i było późno dlatego nic nie podałem.

Otrzymane punkty reputacji: +5
pirlo2122 349

pirlo2122

Użytkownik
Typy na dziś​

Kupon 1

:hokej:BK Mlada Boleslav - HC Slavia Praha 18.10
Typ: HC Slavia Praha
Kurs 1.45⛔
1-0

:hokej:Spartak Moskwa- AK Bars Kazan 17.45
Totals (czas reg.)
Kurs 1.35
✅
1-4

AKO 1.95
Stawka 100j
Wygrana 195j
⛔100j​

Kupon 2

:hokej:HC Ambri-Piotta - HC Davos 19.45
Typ: HC Davos
Kurs 1.40✅
1-4

⚽1. FC Norymberga - Eintracht Frankfurt
Typ: 1. FC Norymbe
Kurs 1.40✅
3-0

Oczywiście tu nie byli goście tylko jak x zwrot
źle wpisałem i tego nie zauważyłem.

AKO 2.00
Stawka 100j
Wygrana 200j
✅100j

Kupon 3

:hokej:EC VSV - EC KAC 19.15
Typ: X lub EC KAC
Kurs 1.65⛔
3-1

:hokej:Atlant - Yugra 17.30
Totals (czas reg.)
Kurs 1.35
✅
2-2

AKO 2.25
Stawka 100j
Wygrana 225j
⛔100j​

Kupon 4

⚽US Grosseto - FC Empoli 20.45
Ile padnie goli?
Kurs 1.65⛔
2-1
Bramka w 90 minucie!!!

⚽Eskisehirspor - Sivasspor 19.00
Typ: Eskisehirspor
Kurs 1.40✅
2-1

AKO 2.35
Stawka 100j
Wygrana 235j
⛔100j​

Typy na noc​

Kupon 1

:hokej:New York Rangers u New Jersey Devils
Typ: New Jersey Devils
Kurs 1.70✅
0-1

:hokej:Boston Bruins u Ottawa Senators
Typ: Boston Bruins lub X
Kurs 1.35✅
4-2

AKO 2.30
Stawka 100j
Wygrana 230j
✅130j

Kupon 2

:hokej ???? etroit Red Wings u Florida Panthers
Typ: Detroit Red Wings
Kurs 1.75✅
4-3

:hokej:philadelphia Flyers u Carolina Hurricanes
Totals, 1. tercja
Typ: Więcej niż 0,5
Kurs 1.14✅
0-2

AKO 2.00
Stawka 100j
Wygrana 200j
✅100j​

pirlo2122 349

pirlo2122

Użytkownik
Ogromna szkoda wczorajszego dnia bo na prawdę zabrakło odrobiny szczęścia w meczu serie b gol padł w 90 min. a Hokey czeski 1-dnym golem drugi mecz hokeya który nie wszedł w sumie też 1-dnym golem bo 3 bramkę stracili po zdjęciu bramkarza w ostatnich sekundach. Szkoda na szczęście nocka udana 4 typy NHL i wszystko weszło. Dzień łącznie chyba około 30j do przodu.

Typy na dziś​

vs

⚽Bologna - Palermo 18.00
Kurs 1.60⛔
1-0​

W pierwszym spotkaniu w ramach 26. Kolejki Serie A Bologna na własnym terenie zmierzy się z Palermo. Gospodarze na własnym terenie są groźni, stąd niełatwo wskazać faworyta tej konfrontacji.

Bologna znajduje się aktualnie na pozycji czternastej. Przewaga nad strefą spadkową wynosi siedem punktów, stąd na ten moment jest w miarę bezpieczna. Od początku roku gospodarze prezentują się nieźle. Byli w stanie zremisować z Fiorentiną i Udinese, pokonali z kolei Bari, Catanię oraz Lazio. Przez blisko ostatni miesiąc pozostawali bez porażki i wydawało się, że stać ich będzie nawet na zaatakowanie pierwszej dziesiątki. Nie udało się to jednak, gdyż przed tygodniem drużyna doznała wyraźnej porażki z Sampodorią. Rywale już w pierwszym kwadransie byli w stanie zaaplikować trzy trafienia i rozstrzygnęli praktycznie losy rywalizacji (1:3). Ta porażka nie musi jednak świadczyć o regresie formy, szczególnie, iż na własnym terenie miejscowi są bardzo groźni.

Na Stadio Renato Dall&#39;Ara Bologna w tym sezonie przegrała zaledwie raz (6:4:1). Jest to naprawdę świetny wynik, który może napawać optymizmem przed sobotnim meczem. Warto podkreślić, iż gospodarze byli w stanie pokonać tutaj tak silne ekipy jak Udinese oraz Lazio, zremisowali również z Juventusem. Bez wątpienia zatem nie przestraszą się Palermo, które na wyjazdach gra przeciętnie. Warto podkreślić także dobrą sytuację miejscowych, w sobotę zabraknie jedynie Ekdala oraz Garicsa. Na boisku zobaczymy z kolei kluczowego dla linii ataku Di Vaio.

Palermo to aktualnie siódma drużyna w lidze. Największym problemem tej ekipy jest jej forma na wyjazdach. Dość powiedzieć, iż Sycylijczycy na boiskach rywali wygrali tylko czterokrotnie (4:two:6), co jak na klub walczący o miejsce w czołówce nie może zachwycać. Warto zaznaczyć, iż nie byli w stanie pokonać nawet ligowego outsidera – Bari (1:1). Jeżeli już w ostatnim czasie Palermo wygrywa na wyjazdach, to głównie z zespołami walczącymi o utrzymanie lub beniaminkami (Ceseną i Lecce.). Bologna to silniejszy rywal, stąd o punkty łatwo nie będzie.

Przed tygodniem Sycylijczycy zaliczyli sporą wpadkę na własnym terenie, gdzie ulegli słabiutkiej na wyjazdach Fiorentinie 2:4. Trudno ocenić czy ta porażka znamionuje regres formy, na pewno jednak negatywnie wpłynęła na nastroje w klubie. Nie poprawia ich również sytuacja kadrowa. W sobotę nie zobaczymy takich zawodników jak Cassani, Pinilla, Goian, Darmian, Paolucci oraz Balzaretti. Wystąpią jednak największe gwiazdy, czyli Miccoli oraz Pastore. To właśnie o Argentyńczyku ostatnio było głośno, gdyż prezydent Palermo Maurizio Zamparin uznał, iż jest on warty 70 milionów euro.

Na początku bieżącego sezonu Palermo na własnym terenie rozbiło rywala aż 4:1. W ubiegłym sezonie, na wyjeździe zanotowało jednak porażkę 1:3. Bez wątpienia zatem jest to inny team na boiskach rywali, a to może w sobotę okazać się kluczowe. Na pewno silnych na własnym obiekcie gospodarzy pokonać będzie bardzo trudno.

Trochę h2h. Na ostatnie 8 meczy obu drożyn w aż w 7 obie strzelały przynajmniej po golu tylko 1 raz tylko 1 drożyna strzeliła bramkę. Over padł w 4 meczach i to 4 ostatnich. Jeśli chodzi o zwycięstwa to Palermo wygrało 4 z 8 meczy i to wszystkie u siebie na 3 mecze wyjazdowe nie wygrało żadnego i przegrało 1. W 4 ostatnich meczach między tymi drożynami zawsze wygrywał wysoko gospodarz ale nigdy do 0.

Te statystyki skłaniają mnie ku typowi że obie strzelą. Myślę że to będzie mecz w którym może paść sporo bramek ale nie wykluczam wyniku 1-1 dlatego nie zagram overa. Sądzę że Palermo stać jest nawet na komplet punktów mi osobiście wydaje się że Palermo tego meczu nie przegra przynajmniej zremisuje dlatego skłaniał bym się również ku Palermo DNB lu z X kursy bardzo atrakcyjne odpowiednio 2.10 i 1.50.

Ktoś może zarzucić przeciw moim typom to że Bologna gra wspaniale u siebie może i tak jej bilans to 6 zw. 4 x i 1 porażka pamiętna z Milanem gdzie Bologna do pierwszej bramki grała na prawdę dobrze. Ale jeśli prześledzi się jej wyniki z kim grała to one szczerze nie rzucają mnie na kolana. Remis z Interem w pierwszej kolejce pamiętamy jak grał Inter za Beniteza mnie on nie dziwi dalej wygrana z Udine gdzie wówczas było bez formy 4 porażki i 1 remis następnie remis z Sampdoria też nie dziwi kolejny mecz to Juventus komentarz taki że nawet Lech z nimi remisował. Kolejne mecze to Lece, Brescia czy Chievo drożyny słabe z dołu tabeli grające słabo na wyjazdach. Następnie przyszedł Milan i baty 0-3 Po Milanie przyszły Fiołki i remis 1-1 a więc wynik słaby jak na wtedy grającą Fiorenitine. Wygrana z Lazio nie rzuca na kolana bo w tej rundzie Lazio mocno spuściło z tonu tym bardziej na wyjazdach i win z Catanią słabo grającą na wyjazdach ba z drożyna która jeszcze w tym sezonie nie wygrała na obcych boiskach. A więc jeśli się prześledzi z kim grała i wygrywała Bologna to tu jakiś sensacji nie ma moim zdaniem Bologna potrafi wykorzystać każdy kryzys rywali np. Udine, Juve, Lazio czy Inter no i potrafi wygrywać ze słabeuszami to czyni z niej drużynę dobrze punktującą u siebie jest bardzo skuteczna i grozna.

Palermo gra słabo na wyjazdach przynajmniej tak wynika ze statystyk na 12 mwczy 4 zwycięstwa 2 remisy i aż 6 porażek. Popatrzmy teraz z kim grało Palermo na tych wyjazdach Brescia porażka ale to początek sezonu to nie ma co się tym sugerować. Juve wygrana i to z hendim. Fiorentina wygrana. Udine porażka Milan również. Z cesena wygrana i poraża ze wspaniale grającym Napoli raczej wstydu nie przynosi. Remis z Bari i Porażka z Interem. No i ostatni mecz to wygrana z Lece. Odniosę się teraz do formy drużyny w ostatnich meczach bo te mecze widziałem. Mecz z Interem powinni wygrać i nie ma co się oszukiwać prowadzili 0-2 i przegrali a po drodze nie strzelili karnego tam uciekł im przynajmniej 1 punkt. Ostatnio z Fiorentina nie wiem jak mogli przegrać bo zawsze jak strzelali bramkę dominowali i to mocno ale Fiołki znikąd strzelali bramkę na remis potem ich kontrowali i zrobiło się po meczu. A ich gra wyglądała na prawdę dobrze kombinacyjna i szybka.

Moim zdaniem jeśli Palermo nie zagra frajersko może spokojnie ten mecz wygrać. Tą drożynę stać na to żeby każdemu z czołówki urywać punkty ale ich największą bolączką są tracone głupio bramki bardzo głupio przegrywają wydawać by się mogło wygrane mecze. O ich atak trzeba być spokojnym bo Pastore gwarantuje bardzo doza jakość a jego technika użytkowa jest ogromna w ostatnim meczu grał kapitalnie jeśli dziś podtrzyma jakość bramka dla Palermo na pewno padnie. Bologna gra u siebie więc spodziewam się że przynajmniej jeden błąd w obronie Palermo wykorzystają dlatego typ na obie strzelą jest bardzo dobry.​

Kupon 1

⚽Bologna - Palermo 18.00
Kurs 1.60⛔
1-0

:hokej:Sparta Sarpsborg - Stavanger 15.00
Typ: Sparta Sarpsborg lub X
Kurs 1.35✅
3-1

AKO 2.20
Stawka 100j
Wygrana 220j
⛔100j​

Kupon 2

⚽Inter Mediolan - Cagliari 20.45
Ile goli strzeli zespół 1?
Typ: Więcej niż 1,5
Kurs 1.50⛔
1-0

:hokej:SaPKo - D Team 17.30
Typ: SaPKo lub X
Kurs 1.35⛔
1-2

AKO 2.00
Stawka 100j
Wygrana 200j
⛔100j​

Kupon 3

⚽Borussia Dortmund - FC St. Pauli 15.30
Kurs 1.80
⛔
2-0

Stawka 100j
Wygrana 180j
⛔100j​

Kupon 4

⚽Hamburger SV - Werder Brema 15.30
Typ: Hamburger SV
Kurs 1.45
✅
4-0

⚽RC Lens - FC Sochaux Montbeliard 19.00
Typ: RC Lens
Kurs 1.40⛔
2-3

AKO 2.00
Stawka 100j
Wygrana 200j
⛔100j​

Coś niesamowitego jak mogę ostatnio nie mieć nawet łezki szczęścia. Cały dzień spisany na straty przez pojedyncze gole!!!

Typy na noc​

vs

:hokej:Colorado Avalanche u San Jose Sharks
Kurs 1.45
0-4

Na pewno ciekawie będzie dziś za Oceanem gdzie w hokejowej lidze dojdzie do dziewięciu spotkań. Rozpoczną najwcześniej w Edmontonie, dokąd wybiorą się gracze Atlanty. To spotkanie już o 21:30. Ciekawie zapowiada się walka słabszych zespołów w Toronto gospodarze podejmą Senatorów. Interesujące będzie zakończenie tej nocy. O godz. 4:00 w Vancouver zagrają Orki z Gwiazdami, natomiast ostatnim spotkaniem będzie rywalizacja Sharks z Colorado. To spotkanie rozegrane zostanie w hali Rekinów o godz. 4:30, i myślę że gospodarze bez problemów powinni pokonać gości.

Rekiny po słabym początku sezonu grają coraz lepiej i wyprzedzili m.in. Caps. Są obecnie na 9 miejscu w ligowej tabeli. Piąte miejsce zajmują na Zachodzie. Co ciekawe nieco lepiej radzą sobie na wyjazdach(18-11-3), niż we własnej hali(14-10-3). Ostatnio również grają dobrze. Pokonali u siebie wspomnianych Caps 3:2. Wcześniej na wyjeździe pokonali po dogrywce Nashville 2:1. Przed spotkaniem z Predators niespodziewanie doznali dwóch wyjazdowych porażek 1:2 w New Jersey, oraz 2:3 w Sunrise z Panterami. W bardzo dobrej formie jest ostatnio center Joe Pavelski(51-13-29). Wyróżnia się również Patrick Marleau(59-22-22). Nie można zapominać również o dwójce najlepiej punktujących w zespole: Dany Heatley(59-20-28) oraz Joe Thorntonie(57-14-34) znacznie pomagali zespołowi. Kontuzjowany jest bramkarz Antero Niittymaki(12-6-3). Na tej pozycji ostatnio gra Antti Niemi(19-15-3) i radzi sobie całkiem nieźle, puszczając w ostatnich pięciu spotkaniach 10 bramek.

Goście grają w tym sezonie bardzo słabo. W lidze zajmują 24 miejsce, z tym że w konferencji Zachodniej wyprzedają tylko Edmonton. Po tym co ostatnio prezentują raczej mogą zapomnieć o fazie Play-Off. U siebie grają słabo(14-14-4), no a na wyjazdach(11-12-3) również nie ma zachwytu. Obok Senatorów to obecnie najsłabiej grający zespół Ligi. Na pewno w tym sezonie nie dopisuje tej drużynie szczęście. Kontuzje prześladują wielu graczy. Dużym osłabieniem jest brak Matta Duchene(57-21-26). Nie zagrają również obrońcy Adam Foote(41-0-8); Kyle Cumiskey(18-1-7); Kyle Quincey(21-0-1), oraz lewoskrzydłowy TJ Galiardi(35-7-8). Przy wczorajszym opisywaniu Senatorów pisałem o wymianie Anderson/Elliott. Dzisiaj Avs oddali do St.Louis dwójkę bardzo dobrych graczy: obrońcę Kevina Shattenkirka(46-7-19), oraz prawoskrzydłowego Chrisa Stewarta(36-13-17). Są to znaczne osłabienia zespołu i tak mocno osłabionego kontuzjami. W bramce stanie dziś Peter Budaj(12-11-4), który w ostatnich 4 spotkaniach puścił 14 bramek. Nie broni najlepiej, a jak wiemy Rekiny są zespołem mocno ofensywnym i oddają dużo strzałów na bramkę rywala. Przy osłabionym zespole Avalanche Budaj na pewno będzie miał sporo pracy.

W tym spotkaniu wyraźnym faworytem są gospodarze. Każdy inny wynik niż ich wygrana w 60 min. będzie dla mnie bardzo dużym zaskoczeniem. Rekiny mają obecnie lepiej broniącego bramkarza, a Avs są bardzo osłabieni. Nie sądzę żeby byli w stanie dziś powalczyć z Rekinami. Powodzenia.
Lukasz89119​

Kupon 1

:hokej:Ottawa Senators u Toronto Maple Leafs
Typ: Toronto Maple Leafs
Kurs 1.55⛔
1-0

:hokej:New Jersey Devils u Carolina Hurricanes
Typ: New Jersey Devils +1,5
Kurs 1.35✅
4-1

AKO 2.10
Stawka 100j
Wygrana 210j
⛔100j​

Kupon 2

:hokej:Los Angeles Kings u New York Islanders
Typ: Los Angeles Kings lub X
Kurs 1.40⛔
0-3

:hokej:Colorado Avalanche u San Jose Sharks
Kurs 1.45✅
0-4

AKO 2.05
Stawka 100j
Wygrana 205j
⛔100j​

pirlo2122 349

pirlo2122

Użytkownik
Nic mi nie wchodzi w każdym kuponie coś nie trafiam. Mam fatalną skuteczność do tego nie ma NBA a więc nie ma na czym odrabiać strat. Jeżeli dziś nie będzie plusa robię przerwę bliżej nie określoną!!!​

Kupon 1

⚽Lecce - Juventus 12.30
Ile padnie goli?
Typ: Więcej niż 2,5
Kurs 1.75⛔
2-0

Stawka 100j
Wygrana 175j
⛔100j

Kupon 2

⚽Lazio Rzym - AS Bari 15.00
Typ: Nie
Kurs 1.65✅
1-0

:hokej:Lokomotiv Jarosławl - Avangard Omsk 15.00
Handicap (reg. czas gry)
Typ: Avangard Omsk +1,5
Kurs 1.35✅
1-2

AKO 2.25
Stawka 100j
Wygrana 225j
✅125j

Kupon 3

⚽Parma - Cesena 15.00
Ile padnie goli?
Kurs 1.65⛔
2-2

:hokej:OHK Dinamo Moskwa - Sibir Novosibirsk 15.00
Totals (czas reg.)
Kurs 1.40✅
1-1

AKO 2.35
Stawka 100j
Wygrana 235j
⛔100j​

Kupon 4

⚽Chievo Verona - AC Milan 15.00
1X2
Typ: AC Milan
Kurs 1.75✅
1-2

:hokej:Storhamar - Stjernen 17.00
1X2 (czas reg.)
Typ: Storhamar
Kurs 1.20✅
2-1

AKO 2.10
Stawka 100j
Wygrana 210j
✅110j

Zobaczymy jak to dziś będzie jeśli nie wejdą przynajmniej 2 kupony to robię przerwę kilka dni najprawdopodobniej chyba że będzie co zagrać z NHL.

Typy na noc

Kupon 1

:hokej:Montreal Canadiens - Calgary Flames (McMahon Stadium, Calgary, Alberta)
Kurs 1.70✅
0-4

:hokej:Washington Capitals u Buffalo Sabres
Totals, 1. tercja
Typ: Więcej niż 0,5
Kurs 1.14⛔
Nawet pierwsza tercja nie wchodzi!!!

AKO 1.95
Stawka 100j
Wygrana 195j
⛔100j​

Kupon 2

:hokej:pittsburgh Penguins u Chicago Blackhawks
Typ: Pittsburgh Penguins +1,5
Kurs 1.60✅
2-3

:hokej:philadelphia Flyers u New York Rangers
Typ: Philadelphia Flyers lub X
Kurs 1.45✅
4-2

AKO 2.35
Stawka 100j
Wygrana 235j
✅135j

Kupon 3

:hokej:Montreal Canadiens - Calgary Flames (McMahon Stadium, Calgary, Alberta)
Kurs 1.70✅
0-4

Stawka 100j
Wygrana 170j
✅70j

Wszystko by było ładnie pięknie jak by nie ta pierwsza tercja. Jest plus nareszcie!!!

Otrzymane punkty reputacji: +2
pirlo2122 349

pirlo2122

Użytkownik
Typy na dziś​

Kupon 1

:hokej:Odense Bulldogs - Herning Bluefox 19.30
1X2 (czas reg.)
Typ: Herning Bluefox
Kurs 1.35⛔
3-3

⚽Varese - Frosinone
Ile padnie goli?
Kurs 1.70⛔
3-3

AKO 2.30
Stawka 100j
Wygrana 230j
⛔100j​

Kupon 2

:hokej:SonderjyskE - AaB Ishockey 19.30
1X2 (czas reg.)
Typ: SonderjyskE
Kurs 1.35⛔
2-2

⚽Vestel Manisaspor - Trabzonspor 19.00
1 2 (goście wygrają w reg. czasie
gry: otrzymasz stawkę z powrotem)
Typ: X
Kurs 1.80✅⛔
1-2

AKO 2.45
Stawka 100j
Wygrana 245j
⛔100j​

pirlo2122 349

pirlo2122

Użytkownik
Luty​

16.02-20.02

Kupony podane: 27

Kupony trafione: 12

Skuteczność: 45%

Typy podane: 50

Typy trafione: 33

Skuteczność: 66%

Stawka: 2700j

Wygrane: 2550j

Yield: 5.5%

⛔150j​

Strata taka sama jak ostatnio i ciągle minus.​

pirlo2122 349

pirlo2122

Użytkownik
Typy na noc​

Kupon 1
????Memphis Grizzlies u Denver Nuggets
Spread
Typ: Memphis Grizzlies +6
Kurs 1.45⛔
107-120

:hokej:San Jose Sharks u Detroit Red Wings
Typ: San Jose Sharks +1,5
Kurs 1.40✅
4-3

AKO 2.05
Stawka 100j
Wygrana 205j
⛔100j

Kupon 2

????Indiana Pacers u Washington Wizards
Totals
Typ: Mniej niż 215
Kurs 1.45✅
209 Punktów
:hokej:phoenix Coyotes u Philadelphia Flyers
Typ: Phoenix Coyotes +1,5
Kurs 1.50✅
3-2

AKO 2.20
Stawka 100j
Wygrana 220j
✅120j

Kupon 3
????Houston Rockets u Detroit Pistons
Zakład na zwycięstwo
Typ: Houston Rockets
Kurs 1.80✅
108-100

Stawka 100j
Wygrana 180j
✅80j

Kupon 4
:hokej:New Jersey Devils u Dallas Stars
Typ: New Jersey Devils lub X
Kurs 1.45✅
1-0

????Atlanta Hawks u Los Angeles Lakers
Zakład na zwycięstwo
Typ: Los Angeles Lakers
Kurs 1.30✅
80-104

AKO 1.90
Stawka 100j
Wygrana 190j
✅90j

pirlo2122 349

pirlo2122

Użytkownik
Typy na noc​

vs
????Chicago Bulls u Toronto Raptors
Spread
Typ: Chicago Bulls -3
Kurs 1.40
⛔
113-118
Gospodarze są jedyną drużyną która obecnie reprezentuje Kanadę w NBA. Przez Toronto przewinęli się tacy gracze jak: Vince Carter, Tracy McGrady, Marcus Camby czy nie tak dawno Chris Bosh. Od momentu założenia czyli 1995 r zespół nie osiągnął wielkich sukcesów Jest to główna przyczyna tego że największe gwiazdy odchodzą z tego zespołu i nie chce się wiązać z tym klubem na dłużej. Po odejściu przed tym sezonem Bosha drużyna z Toronto została przebudowana. Raptors są teraz dość młodą drużyną a zarazem najbardziej międzynarodową ze wszystkich ekip z NBA (gra w niej aż sześciu graczy spoza USA.). Statystyka Toronto wyglądają następująco: 15 zwycięstw w 57 spotkaniach ( bilans na własnym parkiecie 10-18) co daje im w konsekwencji 14 miejsce w swojej konferencji.
Draft 2008 to nadzieje kibiców Bulls, którzy po erze Jordana musieli przyjmować na siebie żenujące wyniki własnej drużyny. Przebudowa ukochanego klubu, która miała odbyć się wokół zawodnika wybranego z numerem 1 w drafcie (Derrica Rose&#39;a) przynosi wymierne skutki. Zawodnicy Chicago Bulls wychodzą z cienia tej wspaniałej drużyny z lat 90-tych i zaczynają tworzyć własną mam nadzieję równie udaną historię. Głównymi sprawcami dobrej gry zespołu są wspomniany już wyżej rozgrywający Derrick Rose (największa gwiazda i mózg zespołu) oraz grający na pozycji silnego rozgrywającego Carlos Boozer. Ci zawodnicy bardzo dobrze współpracują ze sobą a przy tym są bardzo skuteczni w zdobywaniu pkt. Jeśli dodać do tego dobrą grę Luola Denga to Byki wtedy stają się drużyną potrafiącą wygrać z każdym rywalem. Obecnie byki zajmują drugie miejsce w swojej konferencji z bilansem 38 wygranych w 54 rozegranych spotkań (na wyjeździe 13-12).

Toronto Raptors
23/02-11 Charlotte vs. Toronto 114:101
17/02-11 Toronto vs. Miami 95:103
14/02-11 Toronto vs. L.A.Clippers 98:93
12/02-11 Toronto vs. Portland 96:102
Chicago Bulls
18/02-11 Chicago vs. San Antonio 109:99
16/02-11 Chicago vs. Charlotte 106:94
13/02-11 New Orleans vs. Chicago 88:97
10/02-11 Utah vs. Chicago 86:91
08/02-11 Portland vs. Chicago 109:103
Osłabienia Toronto Raptors - Linas Kleiza oraz wątpliwy występ Reggie Evans Chicago Bulls - brak
Reasumując drużyna z Chicago w tym roku w play offsach może sporo namieszać. Grając bez swojego najlepszego centra znakomicie spisywali się w NBA. Dzisiejszy powrót po kontuzji Joakima Noaha spowoduje że &quot;Byki&quot; staną się jeszcze bardziej silniejsi. Dzisiejsza konfrontacja w Kanadzie z młodą drużyną z Toronto nie powinna przysporzyć zawodnikom z Chicago najmniejszych problemów dlatego stawiam na ta drużynę.​
Fenix​

Kupon 1
????Atlanta Hawks u Phoenix Suns
Zakład na zwycięstwo
Typ: Phoenix Suns
Kurs 1.65✅
97-105
????Oklahoma City Thunder u San Antonio Spurs
Zakład na zwycięstwo
Kurs 1.30✅
105-109

AKO 215
Stawka 100j
Wygrana 215j
✅115j

Kupon 2
????Washington Wizards u Philadelphia 76ers
Totals
Typ: Mniej niż 206
Kurs 1.50⛔
????Chicago Bulls u Toronto Raptors
Spread
Typ: Chicago Bulls -3
Kurs 1.40
⛔
113-118

AKO 2.10
Stawka 100j
Wygrana 210j
⛔100j​

Kupon 3
????Sacramento Kings u Orlando Magic
Spread
Typ: Orlando Magic -9
Kurs 1.45⛔
105-111
:hokej:phoenix Coyotes u Tampa Bay Lightning
Typ: Phoenix Coyotes +1,5
Kurs 1.45
⛔
3-8

AKO 2.10
Stawka 100j
Wygrana 210j
⛔100j​

Kupon 4
????Memphis Grizzlies u Minnesota Timberwolves
Totals
Typ: Mniej niż 210
Kurs 1.45✅
199 Punktów
????Washington Wizards u Philadelphia 76ers
Spread
Typ: Philadelphia 76ers -4
Kurs 1.45✅
94-117

AKO 2.10
Stawka 100j
Wygrana 210j
✅110j

pirlo2122 349

pirlo2122

Użytkownik
Typy na noc​

vs

????Boston Celtics u Denver Nuggets
Zakład na zwycięstwo
Typ: Boston Celtics
Kurs 1.50⛔
76-89
Dla mnie spora niespodzianka zwłaszcza rozmiary porażki!!!

Jeszcze parę dni temu mecz Nuggets i Celtics zapowiadałby się jako zacięty mecz z głównym udziałem Carmelo Anthony&#39;ego, jednak obecnie rozpoczyna się dla gospodarzy era bez swojej gwiazdy, która zdobywa już punkty dla Knicks. Nowi gracze pozyskani w wymianie za Carmelo dziś dopiero zadebiutują, i trudno oczekiwać, by pokonali z miejsca tak uporządkowaną ekipę, jaką stanowią goście.

Raymond Felton, Wilson Chandler, Danilo Gallinari i Timofey Mozgov - ci gracze zasili kadrę Nuggets, i choć Gallinari czy Felton w barwach Knicks w tym sezonie prezentowali się dobrze ( zwłaszcza Felton), to jednak teraz będą musieli przystosować do taktyki George&#39;a Karla, dla Feltona będzie to oznaczało prawdopodobnie mniej minut (Lawson grający na jego pozycji sprawuje się co najmniej przyzwoicie), nie wiadomo też jak szybko, i czy w ogóle uda się zbudować odpowiednią &quot;chemię&quot; w drużynie, tym bardziej, iż mówi się o niezadowoleniu Feltona z transferu, co dziwić nie może. Pierwszy mecz bez Anthony&#39;ego Nuggets pewnie wygrali z Memphis, jednak dziś przyjdzie im się zmierzyć z o klasę lepszym rywalem.

Boston pierwszy mecz po przerwie na All-Star wygrał bardzo pewnie, i nie należy w tym momencie lekceważyć sukcesu kosztem Warriors, bowiem ten teren już od kilku lat był nie do zdobycia dla Bostonu. Tym bardziej cieszy styl i rozmiary wygranej, aż 115-93. Było to już trzecie z rzędu zwycięstwo Celtics, a serię tę rozpoczęli z wysokiego C, pokonując Miami Heat. Choć w zespole wciąż urazy leczy kilku zawodników, to jednak trzon drużyny jest zdrowy i wg mnie na Nuggets to wystarczy, tym bardziej, że gospodarze napotkają na swej drodze czołową obronę ligi.

Boston powinien poradzić sobie na trudnym terenie w Denver, ponieważ obecna siła (?) &quot;Bryłek&quot; jest zagadką, i wątpliwe, by nowi zawodnicy już dziś uporali się z tak doświadczonymi rywalami.​
Bizon​

Kupon 1

????Boston Celtics u Denver Nuggets
Zakład na zwycięstwo
Typ: Boston Celtics
Kurs 1.50⛔
75-89

:hokej:New York Islanders u Philadelphia Flyers
Typ: Philadelphia Flyers
Kurs 1.40✅
3-4

AKO 2.10
Stawka 100j
Wygrana 210j
⛔100j

Słabo ale tylko jeden kupon i dlatego. Ostatnio trafiam ogromne niespodzianki np. dziś boston czy ostatnio Chicago czy Orlando. Sporo ostatnio tych niespodzianek!!!

pirlo2122 349

pirlo2122

Użytkownik
Typy na noc​

Kupon 1

????Sacramento Kings u Charlotte Bobcats
Zakład na zwycięstwo
Typ: Charlotte Bobcats
Kurs 1.45✅
98-110

????New York Knicks u Cleveland Cavaliers
Zakład na zwycięstwo
Typ: New York Knicks
Kurs 1.30⛔
109-115

AKO 1.90
Stawka 100j
Wygrana 190j
⛔100j​

Kupon 2

????Sacramento Kings u Charlotte Bobcats
Totals
Typ: Mniej niż 209,5
Kurs 1.45✅
208 Punktów

????Utah Jazz u Indiana Pacers
Zakład na zwycięstwo
Typ: Indiana Pacers
Kurs 1.40⛔
95-84

AKO 2.05
Stawka 100j
Wygrana 205j
⛔100j​

Kupon 3

????New York Knicks u Cleveland Cavaliers
Totals
Typ: Mniej niż 227
Kurs 1.45✅
224 Punkty

:hokej:New York Rangers u Washington Capitals
Typ: Washington Capitals
Kurs 1.55⛔
6-0

AKO 2.25
Stawka 100j
Wygrana 225j
⛔100j​

Kupon 4

????New Jersey Nets u San Antonio Spurs
Spread
Typ: San Antonio Spurs -6
Kurs 1.40✅
96-106

:hokej:New Jersey Devils u Tampa Bay Lightning
Typ: New Jersey Devils +1,5
Kurs 1.40✅
2-3

AKO 2.00
Stawka 100j
Wygrana 200j
✅100j

pirlo2122 349

pirlo2122

Użytkownik
Jeśli w tym miesiącu nie będzie nawet minimalnego plusa zawieszam temat na jakiś czas bo nie ma sensu podawać typów jeśli nie wiążą one się z zyskiem.​

Typy na dziś​

Kupon 1

⚽Juventus - Bologna 20.45
Kurs 1.90✅
0-2
Marco di Vaio a jakże!!!

Stawka 100j
Wygrana 190j
✅90j

Kupon 2

⚽FC Schalke 04 - 1. FC Norymberga 15.30
Ile padnie goli?
Kurs 1.80✅
1-1

:hokej:Severstal Cherepovec - Atlant 15.00
Handicap (reg. czas gry)
Typ: Severstal Cherepovec +1,5
Kurs 1.25✅
2-1

AKO 2.25
Stawka 100j
Wygrana 225j
✅125j

Kupon 3

⚽Wolverhampton Wanderers - Blackpool 16.00
Kurs 1.40⛔
4-0

:hokej:SaiPa - Pelicans 17.30
Typ: SaiPa
Kurs 1.50✅
4-3

AKO 2.10
Stawka 100j
Wygrana 210j
⛔100j​

Kupon 4

⚽1. FC Kaiserslautern - Hamburger SV 15.30
Podwójna szansa
Typ: X lub Hamburger SV
Kurs 1.40✅
1-1

:hokej:Severstal Cherepovec - Atlant 15.00
Typ: Severstal Cherepovec lub X
Kurs 1.45✅
2-1

AKO 2.05
Stawka 100j
Wygrana 205j
✅105j

Typy na noc​

vs

:hokej:Washington Capitals u New York Islanders
Typ: New York Islanders +1,5
Kurs 1.40✅
3-2​

Bardzo ciekawe spotkanie na dzisiejszą noc zostanie dzisiaj rozegrane na lodowisku New York Islanders, którzy podejmą u siebie Washington Capitals. Nie przekreślałbym szans gospodarzy, którzy mogą dzisiaj powalczyć o zwycięstwo mimo, że ligowa tabela mówi coś zupełnie innego.

Isles ostatnio przegrali dwa mecze na wyjeździe z Toronto oraz Philadelphiom. Mimo tego, że nie byli faworytami zaprezentowali się bardzo przyzwoicie i poważnie zagrozili obu drużynom. Capitals po kilku fajnych meczach wczoraj sromotnie przegrali u siebie z Rangersami 0:6. Spodziewałem się raczej wygranej gospodarzy i to z handicapem (odpowiednia analiza pojawiła się wczoraj na Dużych Kursach). Nie dość, że wczoraj drużyna zagrała bardzo słabo to jeszcze dzisiaj do Uniondale wybrała się w okrojonym składzie. Z powodu kontuzji nie będzie mógł zagrać Siemion Varlamov, do tego kontuzję ma trzeci bramkarz Branden Holtby. Caps byli zmuszeni powołać czwartego bramkarza Todda Forda. Przez to drugi mecze po wczorajszej klęsce zagra Michał Neuvirth. Po tym jak wczoraj się zaprezentował można mieć wątpliwości czy dzisiaj zagra na jakimś dobrym poziom. Warto również dodać, że z powodu śmieci babci do Kanady wyjechał Mike Green i dzisiaj przeciwko Wyspiarzom nie wystąpi. Będzie to już 14 mecz w sezonie bez tego podstawowego obrońcy drużyny ze stolicy USA. Isles przed tymi dwoma przegranymi meczami prezentowali się naprawdę bardzo solidnie. Potrafili m.in pokonać Los Angeles Kings 3:0 lub Floridę Panthers 5:1. Jedynym słabszym meczem u siebie była konfrontacja z Boston Bruins.

Znakomicie spisuje się formacja Moulson - Tavares - Parenteau. Cała ta trójka się silnikiem napędowym drużyny i dzięki nim Isles wygrali już kilka meczów w tym sezonie. Przede wszystkim ten pierwszy ma w tym miesiącu znakomitą skuteczność, gdyż z 27 bramek w tym sezonie w lutym zdobył, aż 10. John miał nieco lepszy początek lutego, a ostatnio nieco słabiej jednak bez wątpienia jest to jeden z najlepiej rokujących graczy młodego pokolenia w NHL. Kto wie czy za kilka lat jak pewnie trafi do lepszego klubu nie będzie walczył o Puchar Stanleya. P.A razem z Austriakiem Michaelem Grabnerem rozgrywają bardzo dobry sezon. Najlepszy w karierze obu i tutaj też rokowania wobec nich są bardzo dobre. Bardzo duże osłabienia w bramce zostały chyba już zażegnane, bo strzełem w dziesiątkę okazało się sprowadzenie Ala Montoyi. Montoya wyraźnie wyrasta na postać nr 1 w bramce Isles prawdopodobnie do końca sezonu. Zakładąc, że ofensywa Caps nie jest tak mocna jak w poprzednim sezonie Al może dzisiaj zagrać kolejny dobry mecz.

Liczę na to, że Isles sprawią dziś małą niespodziankę i pokonają Caps. Capitals po wczorajszym meczu na pewno nie będą dziś w dobrej formie psychicznej. Isles ostanio zaskoczyli i liczę, że mogą wygrać to spotkanie. Po takim kursie typ jak najbardziej value.​
Pietaszek89​

Kupon 1

????Dallas Mavericks u Washington Wizards
Spread
Typ: Dallas Mavericks -4
Kurs 1.40✅
105-99

:hokej:Colorado Avalanche u Los Angeles Kings
Typ: Los Angeles Kings
Kurs 1.45✅
3-4

AKO 2.05
Stawka 100j
Wygrana 205j
✅105j

Kupon 2

????Chicago Bulls u Milwaukee Bucks
Totals
Typ: Mniej niż 189
Kurs 1.45✅
158 Punktów

:hokej:Washington Capitals u New York Islanders
Typ: New York Islanders +1,5
Kurs 1.40✅
3-2

AKO 2.05
Stawka 100j
Wygrana 205j
✅105j

Podsumowanie nie robię od 21 do 25 bo miesiąc krótki i już będzie na koniec miesiąca.​

pirlo2122 349

pirlo2122

Użytkownik
Typy na dziś​

vs

⚽AS Bari - Fiorentina 15.00
Typ: Fiorentina
Kurs 1.45✅⛔
1-1

Podopiecznych Sinisy Mihajlovica w najbliższym czasie czeka seria trzech przynajmniej teoretycznie &quot;łatwych&quot; spotkań, w których muszą poprawić swój dorobek punktowy, aby załapać się do europejskich pucharów. Dzisiaj zmierzą się z zamykającym ligową tabelę AS Bari, a następnie rywalizować o ligowe punkty będą z Catanią i Chievo, a więc niżej notowanymi ekipami.

Viola w tym sezonie bez wątpienia zawodzi (dopiero 12. lokata), ale w rundzie rewanżowej ma to do siebie, że jak przegrywa, to tylko i wyłącznie z mocnymi klubami (w Rzymie z Lazio i przed własną publicznością z Interem Mediolan). Nie ulega wątpliwości, że ich dyspozycja w meczach wyjazdowych jest fatalna (jedno zwycięstwo w 13 spotkaniach), ale jak wspominałem - dzisiaj powinno się to zmienić, bo AS Bari w żadnym stopniu nie jest wymagającym przeciwnikiem.

Fiorentina przed tygodniem bezbramkowo zremisowała na Stadio Artemio Franchi z Sampdorią, wcześniej przegrała z mistrzem Włoch, a jeszcze wcześniej pokonała Palermo i to 4-2. Oczywiście, są momentami przebłyski, ale brakuje regularności, aby poważnie myśleć o walce o nieco wyższe pozycje, niż ta obecna. Ja jednak przed dzisiejszą potyczką jestem dobrej myśli, tym bardziej, że na Stadio San Nicola Viola zawita w mocnym składzie. Z piłkarzy, którzy zanotowali występy w tym roku zagrać nie mogą tylko Santana (21/4) i Kroldrup (14/0).

Kłopoty, włącznie z tymi kadrowymi mają natomiast w AS Bari, które do niedzielnego starcia przystąpi osłabione brakiem pięciu graczy, którzy odgrywali w tym sezonie ważną rolę. Na liście nieobecnych znajdują się Barreto (13/4), Kutuzov (14/1), Belmonte (16/0), Rudolf (18/2) oraz Rossi (20/0), którzy co ciekawe - zdobyli połowę wszystkich bramek uzyskanych przez zespół.

Klub Kamila Glika udanie wznowił rozgrywki po dwutygodniowej przerwie (wygrana z Lecce), ale z każdym kolejnym meczem było coraz gorzej. W ośmiu spotkaniach Galletti zdobyli tylko punkt, remisując bezbramkowo z Genuą i ponosząc aż siedem porażek i ich szanse na utrzymanie się w Serie A są już tylko iluzoryczne.

Bezradność ekipy prowadzonej przez Bortolo Muttiego, który 10 lutego zastąpił na stanowisku trenera Giampiero Venturę, jest widoczna i trudno uwierzyć, aby graczom Bari udało się coś zdziałać w tym sezonie. Seria zwycięstw? Niemożliwe, a takiej właśnie oczekuję od Fiorentiny, która ma predyspozycje do tego, aby regularnie zdobywać punkty, a w przypadku konfrontacji z drużynami pokroju Galletti - wygrywać. Gospodarze w przeciwieństwie do Violi, nie mają po prostu argumentów czysto sportowych i to zespół Artura Boruca musi wykorzystać.
M​

Kupon 1

⚽Catania - Genoa 12.30
Ile padnie goli?
Kurs 1.55
⛔
2-1

Kurs 1.45
✅⛔
1-1

AKO 2.20
Stawka 100j
Wygrana 220j
⛔100j​

Kupon 2

⚽Werder Brema - Bayer Leverkusen 17.30
Typ: Bayer Leverkusen
Kurs 1.70✅
0-2

:hokej:Barys Astana - AK Bars Kazan 12.00
Totals (czas reg.)
Kurs 1.30
⛔
1-6

AKO 2.25
Stawka 100j
Wygrana 225j​

Kupon 3

⚽Palermo - Udinese Calcio
Kurs 1.50⛔
0-7

:hokej:Sibir Novosibirsk - Salavat Ufa 12.00
1 2 (łącznie z dogr.)
Typ: Salavat Ufa
Kurs 1.50✅
2-6

AKO 2.25
Stawka 100j
Wygrana 225j
⛔100j

Kupon 4

⚽Palermo - Udinese Calcio 15.00
Typ: Udinese Calcio
Kurs 2.20✅
0-7

Stawka 100j
Wygrana 220j

✅120j

Kupon 5

Kurs 1.45✅⛔
1-1

⚽Werder Brema - Bayer Leverkusen 17.30
Typ: Bayer Leverkusen
Kurs 1.70✅
2-2

AKO 2.50
Stawka 100j
Wygrana 250j
✅⛔0j

Ładnie ten kupon wpisze potem tereaz nie mam czasu.

Spokojnie można było zrobić dziś plusa ale niestety trochę szczęścia zabrakło no i dozę zbiegi okoliczności np. Leverkusen prowadzi 0-2 i remisuje w ostatnich minutach podobnie Fiorentina na szczęście miałem te typy z podpórką i większych konsekwencji nie poniosłem przez nie.

Mecze hockeya są o 12 tak więc jeśli nie wejdzie to można kontrować pozostałe typy. Ja mogę coś skontrować żeby nikt nie był zaskoczony.

Typy na noc​

Kupon 1

????Golden State Warriors u Minnesota Timberwolves
Zakład na zwycięstwo
Typ: Golden State Warriors
Kurs 1.65⛔
123-126

:hokej:St. Louis Blues u Calgary Flames
Typ: X lub Calgary Flames
Kurs 1.40✅
0-1

AKO 2.35
Stawka 100j
Wygrana 235j
⛔100j​

Kupon 2

????Golden State Warriors u Minnesota Timberwolves
Totals
Typ: Mniej niż 220.5
Kurs 1.45⛔
249 Punktów

????Atlanta Hawks u Portland Trail Blazers
Zakład na zwycięstwo
Typ: Portland Trail Blazers
Kurs 1.45⛔
90-83

AKO 2.10
Stawka 100j
Wygrana 210j
⛔100j​

Kupon 3

????Dallas Mavericks u Toronto Raptors
Totals
Typ: Mniej niż 214
Kurs 1.45✅
210 Punktów

:hokej:New Jersey Devils u Florida Panthers
Typ: New Jersey Devils
Kurs 1.75✅
2-1

AKO 2.55
Stawka 100j
Wygrana 255j
✅155j

Kupon 4

????Charlotte Bobcats u Orlando Magic
Totals
Typ: Mniej niż 202.5
Kurs 1.45✅
186 Punktów

:hokej:Toronto Maple Leafs u Atlanta Thrashers
Typ: Toronto Maple Leafs +1,5
Kurs 1.45✅
2-3

AKO 2.10
Stawka 100j
Wygrana 210j
✅110j

pirlo2122 349

pirlo2122

Użytkownik
Typy na noc​

Kupon 1

????Phoenix Suns u New Jersey Nets
Zakład na zwycięstwo
Typ: Phoenix Suns
Kurs 1.70✅
104-103

:hokej ???? etroit Red Wings u Los Angeles Kings
Typ: Detroit Red Wings +1,5
Kurs 1.35✅
7-4

AKO 2.30
Stawka 100j
Wygrana 230j
✅130j

Kupon 2

????Chicago Bulls u Washington Wizards
Totals
Typ: Mniej niż 202
Kurs 1.45✅