>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy pejtas'a

pejtas 464

pejtas

Użytkownik
#46 ⚽ Hiszpania La Liga
Atletico Madryt - Rayo Vallecano
Wynik meczu: Atletico Madryt 1,30✅ 3:1
+
Elche - Barcelona
Wynik meczu: Barcelona over 1,5 1,25✅ 0:6
+
Cordoba - Real Madryt
Wynik meczu: Real Madryt over 1,5 1,22✅ 1:2
AKO 1,98
Stawka: 25zł
EW: 49,50zł✅✅
Betclic

pejtas 464

pejtas

Użytkownik
#47 ???? NBA
Portland Trailblazers - Washington Wizards
Wynik meczu: Washington Wizards 1,62⛔ 103-96
+
Charlotte Hornets - NY Knicks
Wynik meczu: Charlotte Hornets 1,25✅ 76-71
AKO 2,03
Stawka: 25zł⛔⛔
EW: 50,75zł
Betclic

pejtas 464

pejtas

Użytkownik
#48 ⚽ Francja Ligue 1, Włochy Serie A

Lyon - Metz
Wynik meczu: Lyon 1,45✅ 2:0
Nie rozumie za bardzo tego kursu na Lyon, ale chętnie skorzystam. W ostatnim czasie grają jak w transie , a to co robi Lacazette to coś niesamowitego. Stawiam na gospodarzy!
+
Inter Mediolan - Torino
Wynik meczu: Inter Mediolan DNB 1,30⛔ 0:1
Tutaj idę w stronę Interu. Po zmianie trenera zaczyna się coś dziać z zespołem na plus. W starciu z Torino nie powinni mieć problemów, ale ja podpieram się tutaj DNB. Wygrana Torino jest bardzo mało prawdopodobna, wiemy jaka to drużyna, może u siebie jeszcze daliby rade powalczyć ale na wyjeździe w najgorszym wypadku zwrot.
AKO 1,89
EW: 47,25zł
Betclic

pejtas 464

pejtas

Użytkownik
#49 ⚽ Włochy Serie A
Parma - Cesena
Wynik meczu: Parma 1,58⛔ 1:2
Spotkanie na dnie tabeli Serie A, w którym stawiam na gospodarzy spotkania. Parma wzięła się za siebie od początku roku i na pewno gra lepiej niż przed nowym rokiem. oczywiście nikt nie mówi tutaj że grają niesamowicie i że są nie do przejścia bo to nie prawda. Oglądałem spotkanie Parmy z Fiorentiną i uświadomiłem sobie, że Parma nie odpuści nikomu na swoim stadionie, bo tylko tutaj może liczyć na jakieś punkty.W starciu z jeszcze słabszym od siebie rywalem muszą wygrywać i tak się dziś stanie.
+
Juventus - Chievo
Wynik meczu: Juventus over 1,5 1,33✅ 2:0
Juve gra konkretnie , mam nadzieje że już nie powtórzą błędów ze spotkania z Sampdorią czy Interem gdzie kontrolowali całkowicie mecz w pierwszej połowie prowadząc jedną bramką, a po przerwie wychodzili i stali jak pionki. W meczu z Napoli pokazali moc i nie wyobrażam sobie żeby tutaj nie było ich stać na dwie bramki przed własną publicznością . Stawiam over 1,5 i dorzucam do ako.
AKO 2,10
EW: 52,50zł
Betclic

pejtas 464

pejtas

Użytkownik
#50 ???? NBA
Chicago Bulls - Miami Heat
Wynik meczu: Chicago Bulls -7,5 1,88⛔ 84-96
Edit: Trochę mnie poniosło ???? Trzeba wrócić na dobre tory, dobrze że złapałem fajny kurs na live -2,5 Miami Heat ???? A tak swoją drogą to bardzo piękny mecz Whiteside, blokował jak w transie.
EW: 47zł
Betclic

pejtas 464

pejtas

Użytkownik
#51 ???? NBA
Cleveland Cavaliers - Oklahoma City Thunder
Wynik meczu: Cleveland Cavaliers -3,5 1,88✅ 108-98
EW: 47zł✅✅
#52 ???? NBA
Golden State Warriors - Boston Celtics
Wynik meczu: Golden State Warriors -17,5 1,82⛔ 114-111
EW: 45,50zł
Betclic

pejtas 464

pejtas

Użytkownik
#54 ???? NBA
Golden State Warriors - Chicago Bulls
Wynik meczu: Golden State Warriors -9,5 1,94⛔ 111:113
Edit:No i nie ma serii 20 wygranych na własnym parkiecie, a szkoda...
Przy tej formie GS na własnym parkiecie i nie tylko , nie widzę dziś szans dla Bulls, którzy grają w moim odczuciu słabo. Nie widze tutaj szans dla gości z Chicago. Dodatkowo na korzyść gospodarzy w ekipie Bulls kontuzjowany jest Mike Dunleavy oraz pojawiły się informacje, że pod znakiem zapytania stoi występ Butlera. To wszystko skłania mnie do gry Golden State Warriors -9,5.
EW: 48,50zł
Betclic

pejtas 464

pejtas

Użytkownik
#55 ???? NBA
LA Lakers - Washington Wizards
Wynik meczu: Washington Wizards -8,5 1,82⛔ 92-98
Wizards muszą wygrywać takie spotkania na spokojnie i wysoko. Muszą porządnie skupić się na nadchodzących ważnych meczach z drużynami z topu. Taki zespół jak Lakers powinni połknąć bez problemowo.
#56 ???? NBA
Miami Heat - Milwaukee Bucks
Wynik meczu: Miami Heat -2,5 1,94⛔ 102-109
EW: 48,50zł
Edit: Miejmy nadzieję, że jutro będzie lepiej ???? Nie łamiemy się!
Betclic

pejtas 464

pejtas

Użytkownik
#56 ???? NBA
Utah Jazz - LA Clippers
Wynik meczu: LA Clippers -6,5 1,85 89-94
EW: 46,25zł
#57 ???? NBA
Houston Rockets - Dallas Mavericks
Wynik meczu: Houston Rockets -3,5 1,85✅ 99-94
EW: 46,25zł✅✅
Betclic

pejtas 464

pejtas

Użytkownik
#58 ???? NBA
Minnesota Timberwolves - Boston Celtics
Wynik meczu: Boston Celtics 1,50
+
Philadelphia 76ers - Detroit Pistons
Wynik meczu: Detroit Pistons 1,30
AKO 1,95
EW: 48,75
Betclic

pejtas 464

pejtas

Użytkownik
#59 ???? NBA
Indiana Pacers - NY Knicks
Wynik meczu: NY Knicks +8,5 1,82⛔ 103-82
#60 ???? NBA
Orlando Magic - Milwaukee Bucks
Wynik meczu: Orlando Magic +4,5 1,82⛔ 100-115
Betclic

pejtas 464

pejtas

Użytkownik
#61 Piłka ręczna LIVE
Polska - Katar
Wynik meczu: Polska +2,5✅ 29:31
Stawka: 383zł
EW: 643,44 zł✅✅✅✅
Edit: Gdy zobaczyłem ten zakład to oczom nie wierzyłem, bo miałem nadzieję że Polska odrobi stratę bardzo szybko. Do końca trzymali mnie w napięciu i szkoda że im się nie udało. Ja notuję plus i mam nadzieję, że będzie to koniec mojej słabej serii.
Betclic

pejtas 464

pejtas

Użytkownik
#62 ???? NBA
Boston Celtics - Houston Rockets
Wynik meczu: Houston Rockets 1,38✅ 89-93
+
Miami Heat - Dallas Mavericks
Wynik meczu: Dallas Mavericks 1,18✅ 72-93
+
Utah Jazz - Golden State Warriors
Wynik meczu: Golden State Warriors 1,16⛔ 110-100 WTF?
AKO 1,89
Dziś liczę na przełamanie, gram bardzo bezpiecznie i liczę że w końcu wejdzie bo ten tydzień to totalna katastrofa ???? Co do spotkań to gram na oczywistych faworytów i myślę, że wszystko musi pójść gładko, nie ma innej opcji.
EW: 47,25zł
Betclic

pejtas 464

pejtas

Użytkownik
#63 ⚽ Anglia Premier League
Manchester United - Leicester
Wynik meczu: Manchester United 1,33✅ 3:1
Manchester gra u siebie z słabiutkim Leicester. W tym spotkaniu przewiduję wygraną gospodarzy ponieważ, którzy w swoich składzie posiadają piłkarzy o co najmniej dwie klasy lepszych od przeciwnika. United pod wodzą Van Gala gra lepiej, oczywiście można przyczepić się do obrony, ale pamiętajmy o tym, że nowy trener boryka się z dużą ilością kontuzji graczy defensywnych. Czerwone Diabły za to nadrabiają bogactwem z przodu i moim zdaniem to powinno tutaj załatwić sprawę. W ataku Van Persie i Falcao, w pomocy kreatywny Mata , nieprzewidywalny Di Mariia i niezastąpiony w United Rooney. Jeśli tylko otworzą wynik meczu to później pójdzie już z górki.
+
West Bromwich Albion - Tottenham
Wynik meczu: Tottenham over 0,5 1,38✅ 0:3
West Brom kontra Tottenham tutaj na pewno będzie zacięty mecz i nikt tanio skóry nie sprzeda. Stawiam na bramkę dla Tottenhamu, który na wyjazdach prawie zawsze je strzela. Z przodu mają niezawodnego Harrego Kane , który strzela bramki jak na zawołanie, a gdy ma gorszy dzień odpowiedzialność z powodzeniem spływa na Eriksena, który także strzelać potrafi. Możliwe że Tottenham tego spotkania nie wygra, ale bramkę strzeli.
AKO 1,84
EW: 46zł✅✅
Betclic

pejtas 464

pejtas

Użytkownik
#64 ⚽ Anglia Premier League
Crystal Palace - Everton
Wynik meczu: BTTS 1,85⛔ 0:1
Crystal Palace pod wodzą nowego trenera gra bardzo przyzwoicie. W końcu rozstrzygają spotkania na własną korzyść, ale nie unikają przy tym straty bramek. Everton można powiedzieć z nożem na gardle ponieważ gra zespołu nie klei się w ostatnim czasie, w ogóle cały sezon The Toffies bardzo mizerny. Zajmują 12 pozycje ktoś powiedziałby że bezpieczną ale od strefy spadkowej dzielą ich tylko 4 punkty. Sądząc po składzie wydaje mi się, że wyjdą tutaj z chęcią strzelania bramek i gry do przodu. Everton ma potencjał i o bramkę nie powinno być trudno.
EW: 46,25zł
Betclic

pejtas 464

pejtas

Użytkownik
#66 ???? NBA
Próbujemy dalej z NBA...
San Antonio Spurs - LA Clippers
Wynik meczu: San Antonio Spurs 1,50 ⛔ 85-105
+
Orlando Magic - Dallas Mavericks
Wynik meczu: Dallas Mavericks 1,30 ✅ 93-108
AKO 1,95
EW: 48,75zł
Betclic

pejtas 464

pejtas

Użytkownik
#67 ???? NBA
Minnesota Timberwolves - Cleveland Cavaliers
Wynik meczu: Cleveland Cavaliers -10,5 1,92✅ 90-106
Cavs w końcu notują ciekawą serie zwycięstw. Powrót LeBrona robi swoje, on sam spisuje się bardzo solidnie po powrocie. Cała drużyna gra dużo pewniej i co najważniejsze wygrywają pewnie swoje spotkania. Muszą korzystać z tej serii i na pewno będą chcieli jutro &quot;połknąć&quot; bardzo mizerny zespół z Minnesoty na dodatek zdołowany porażką z 76ersami . Oczekuje tutaj pewnej i wysokiej zarazem wygranej Cleveland Cavaliers!
Go Go Cavs!
EW: 48zł✅✅
Edit: Nie wiem co stało się z Cavs w 2 i 3 kwarcie bo dostawali lanie, wszystko jednak zakończyło się pewnie wygraną 4 kwartą i ostatni bet w styczniu wchodzi ????
Betclic

Do góry Bottom