pejtas
Użytkownik
#1 Anglia FA Cup
W Anglii nie zwalniają tempa, po niesamowicie intensywnym okresie świąteczno-noworocznym przychodzi czas na zmagania w FA Coup. Ja wybrałem te według mnie najpewniejsze wyniki. Stawiam na zdecydowanych faworytów, którzy mierzą się z rywalami o wiele słabszymi. Derby, Stoke i Chelsea w moim typie to według mnie tylko formalność, grają u siebie i na pewno nie zlekceważą rywali. Jedynie United jedzie w delegacje i nie wierzę, że mogliby przegrać lub zremisować. W moim odczuciu będą chcieli załatwić sprawę szybko i uniknąć powtarzania meczu. Nie będę głębiej analizował tych spotkań, po prostu to musi wejść. Wszystkie te spotkania to wielka różnica klas zespołów i nie widzę tutaj innych wyników. Stawiam!
Derby - Southport
Wynik meczu: Derby 1,13 1:0 Było ciężko gol w doliczonym czasie gry ;d
Stoke - Wrexham
Wynik meczu: Stoke 1,15 3:1 Ten mecz także rozstrzygnięty w końcówce ;]
Chelsea - Watford
Wynik meczu: Chelsea 1,16 3:0 Pewna wygrana.
Yeovil - Manchester United
Wynik meczu: Man Utd 1,20 0:2 Pewna wygrana.
AKO 1,81
Stawka: 25zł
EW: 45,25
Betclic
W Anglii nie zwalniają tempa, po niesamowicie intensywnym okresie świąteczno-noworocznym przychodzi czas na zmagania w FA Coup. Ja wybrałem te według mnie najpewniejsze wyniki. Stawiam na zdecydowanych faworytów, którzy mierzą się z rywalami o wiele słabszymi. Derby, Stoke i Chelsea w moim typie to według mnie tylko formalność, grają u siebie i na pewno nie zlekceważą rywali. Jedynie United jedzie w delegacje i nie wierzę, że mogliby przegrać lub zremisować. W moim odczuciu będą chcieli załatwić sprawę szybko i uniknąć powtarzania meczu. Nie będę głębiej analizował tych spotkań, po prostu to musi wejść. Wszystkie te spotkania to wielka różnica klas zespołów i nie widzę tutaj innych wyników. Stawiam!
Derby - Southport
Wynik meczu: Derby 1,13 1:0 Było ciężko gol w doliczonym czasie gry ;d
Stoke - Wrexham
Wynik meczu: Stoke 1,15 3:1 Ten mecz także rozstrzygnięty w końcówce ;]
Chelsea - Watford
Wynik meczu: Chelsea 1,16 3:0 Pewna wygrana.
Yeovil - Manchester United
Wynik meczu: Man Utd 1,20 0:2 Pewna wygrana.
AKO 1,81
Stawka: 25zł
EW: 45,25
Betclic