>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy pejtas'a

pejtas 464

pejtas

Użytkownik
Statystyki styczeń​

Ilość zagranych kuponów: 73
Ilość wygranych kuponów: 43
Ilość przegranych kuponów: 29
Zwroty: 1
Zainwestowane stawki: 2166 PLN
Stawki wygrane: 2642,92 PLN
Zysk/Strata: +476,92 PLN
YIELD: 22,02%
Styczeń był dla mnie bardzo dobrym miesiącem, wliczając nawet ten tragiczny ostatni tydzień z NBA. Za to w trzech tygodniach było wyśmienicie, zarobiłem trochę kasy i jestem zadowolony.W drugim i trzecim tygodniu YIELD stał na poziomie 35%, a w najlepszym momencie miałem 46% i to najbardziej mnie cieszy. Polubiłem typowanie NBA i w tym miesiącu także pogram kilka kuponów z tej jakże emocjonującej ligi. Podsumowując jestem bardzo mocno zmotywowany na nadchodzący miesiąc i miejmy nadzieję, że będzie jeszcze lepszy. Pozdrawiam wszystkich śledzących temat i życzę wam powodzenia.

pejtas 464

pejtas

Użytkownik
#1 ⚽Anglia Premier League, La Liga
Arsenal - Aston Villa
Wynik meczu: Arsenal 1,28✅ 5:0
+
Southampton - Swansea
Wynik meczu: Southampton DNB 1,22⛔ 0:1 kolejny wynik wbrew logice...
+
Sevilla-Espanyol
Wynik meczu: Sevilla DNB 1,25
AKO 1,95
Stawka: 25 PLN⛔⛔
EW: 48,75 PLN
Betclic

pejtas 464

pejtas

Użytkownik
#2 ⚽Serie A
W Serie A dziś w oko wpadły mi dwa spotkania Lazio i Juve.
Juventus gra swoje w tym sezonie, zdarzyły im się słabsze momenty, ale ostatnie spotkania Starej damy to całkowita dominacja zespołu z Turynu. Juve gra konkretnie we szystkich formacjach. Z przodu wielka moc w postaci Teveza, Vidala i Pogby moim zdaniem trójcy, która ciągnie całą gre Starej damy. Dodatkowo dobra gra w tyłach i kontrola środka pola w prawie każdym spotkaniu. Dziś nie widzę innego rozwiązania jak wygrana Juve.
Drugie spotkanie to Lazio grające na wyjeździe z Ceseną. W tym spotkaniu stawiam na wygraną Lazio, które bardzo mi się podoba. Zagrali ostatnio kilka trudnych spotkań i przegrali tylko z Napoli. Dziś Lazio wygra ponieważ jest to drużyna na prawdę grająca na wysokim poziomie, dużo jakości dają im tacy zawodnicy jak Candreva, Klose, Mauri podobna trójca jak w Juve. Dziś Lazio wygra!
Cesena - Lazio
Wynik meczu: Lazio 1,50⛔ 2:1
+
Udinese Calcio - Juventus
Wynik meczu: Juventus 1,40⛔ 0:0
Edit: Oj dziwna jest ta liga...
AKO 2,10
EW: 52,50 PLN
Betclic

pejtas 464

pejtas

Użytkownik
#3 ⚽Hiszpania La Liga
Sevilla - Espanyol
Wynik meczu: Sevilla 1,62✅ 3:2 Ledwo ledwo, ale jednak ????
+
Barcelona - Villarreal
Wynik meczu: Barcelona 1,20✅ 3:2
AKO 1,94
Stawka: 25 PLN
EW: 48,50 PLN✅✅
Betclic

Otrzymane punkty reputacji: +9
pejtas 464

pejtas

Użytkownik
#7 ???? NBA
Washington Wizards - Charlotte Hornets
Wynik meczu: Charlotte Hornets +7,5 1,88✅ 88-92
Wizards wyraźnie załapali dołek, grają słabo. Dużo nieprzygotowanych rzutów, gdy już prowadzą to wkrada się jakieś dziwne rozluźnienie i w mgnieniu oka tracą przewagę alby w końcowym rozrachunku przegrać.
Hornets odwrotnie, w moim odczuciu grają stanowczo. W trzynastu ostatnich meczach przegrali tylko 3 razy i to nie z byle kim bo dwukrotnie ze Spurs i raz z świetnie radzącymi sobie po powrocie LeBrona Cavaliers.
Mecz pewnie będzie wyrównany, ale nie sądzę żeby Wizzards wygrali tutaj ośmioma punktami.
EW: 47 PLN✅✅
Betclic

pejtas 464

pejtas

Użytkownik
#8 ???? NBA
Phoenix Suns - Memphis Grizzlies
Wynik meczu: Memphis Grizzlies -2,5 1,91⛔ 101-102 Nie wiele brakowało ????
EW: 47,75 PLN

#9 ???? NBA
New Orleans Pelicans - Atlanta Hawks
Wynik meczu: New Orleans Pelicans +3,5 1,88✅ 115-100
Betclic

pejtas 464

pejtas

Użytkownik
#11 ???? NBA
Philadelphia 76ers - Denver Nuggets
Wynik meczu: Philadelphia 76ers +8,5 1,88✅ 105-98
Betclic

pejtas 464

pejtas

Użytkownik
#12 ???? NBA
Minnesota Timberwolves - Miami Heat
Wynik meczu: Miami Heat +2,5 1,88✅ 102-101
Powinno być dobrze. Heat mają potencjał nawet bez Dwyane Wade. Widziałem ostatnio kilka spotkań Miami i sądzę, że nie powinni mieć większych problemów z przejęciem kontroli w meczu i dociągnięciem do końca pozytywnego dla nich wyniku. Bosh i Whiteside to klasowi zawodnicy, bardzo podoba mi się ich gra głównie Hassana Whiteside, który zaimponował mi w meczu z Bulls oraz Celtics. Minnesota gra słabo zarówno u siebie jak i na wyjazdach. W starciu z Heat teoretycznie nie powinni mieć żadnych szans choć różne cuda się dzieją czasami. Ja stawiam jednak na zwycięstwo gości z bardzo przyjemnym plusowym handi.
Betclic

pejtas 464

pejtas

Użytkownik
# 13 ???? NBA
New Orleans Pelicans - Oklahoma City Thunder
Wynik meczu: New Orleans Pelicans -3,5 1,82⛔ 91-102
OKC bez Duranta na cholernie ciężkim terenie o czym przekonała się wczoraj Atlanta, która dostała niezłe bicie. Obawiam się że Westbrook i Ibaka nie wystarczą na Pelikany w pełnej paczce podbudowane okazałą wygraną z Atlantą, która do meczu z nimi miała 19 zwycięstw. Przegrywały tutaj najlepsze ekipy, sama Oklahoma dostała tutaj lanie już 2 razy w tym sezonie i dziś będzie podobnie! ????
EW: 45,50 PLN
#14 ???? NBA
Boston Celtics - Denver Nuggets
Wynik meczu: Boston Celtics -2,5 1,88✅ 104-100
Denver problemy wewnątrz zespołu , konflikt z trenerem. Takie sytuacje na pewno nie wpływają dobrze na grę drużyny. Miałem zagrać 2 typy, ale aż szkoda tego nie spróbować.
Betclic

pejtas 464

pejtas

Użytkownik
#15 ???? NBA
Cleveland Cavaliers - LA Clippers
Wynik meczu: Over 207,5 1,88⛔ 105-94
Zapowiada się na bardzo ciekawe widowisko, szkoda że nie będę miał przyjemności zobaczenia tego spotkania, wiadomo szara rzeczywistość, trzeba rano wstać w miarę przytomnym do pracy ???? , ale nie o tym tutaj.
Cavs po powrocie LeBrona spisują się wyśmienicie i o ich grę dziś jestem spokojny. Clippers także konkretna drużyna, która ma we krwi wysokie zdobycze punktowe. Na parkiecie plejada gwiazd i nie widzę tutaj możliwości aby ten over nie pękł.
EW: 47 PLN
Betclic

pejtas 464

pejtas

Użytkownik
#16 ???? NBA
Charlotte Hornets - Washington Wizards
Wynik meczu: Washington Wizards -1,5 1,88⛔ 94-87
Dziś liczę na przełamanie złej passy magików z Washingtonu, w moim odczuciu mają oni dużo większy potencjał od Hornets i dziś to pokażą przy okazji odgrywając się za porażkę z przed dwóch dni. Nie ważne, że Wizards b2b, jeśli mają wygrać to wygrają, a przeczucie mówi mi, że dziś tak właśnie się stanie.
EW: 47 PLN
Betclic

pejtas 464

pejtas

Użytkownik
#17 ???? NBA
Indiana Pacers - Cleveland Cavaliers
Wynik meczu: Cleveland Cavaliers -5,5 1,80⛔ 103-99
EW: 45 PLN
#18 ???? NBA
Boston Celtics - Philadelphia 76ers
Wynik meczu: Philadelphia 76ers +7,5 1,94⛔ 107-96
EW: 48,50 PLN
Betclic

pejtas 464

pejtas

Użytkownik
#19 ⚽ Premier League
Tottenham - Arsenal
Wynik meczu: Aresenal over 0,5 1,20 ✅ 2:1
+
Queen&#39;s Park Rangers - Southampton
Wynik meczu: Southampton over 0,5 1,22✅ 0:1
+
Manchester City - Hull
Wynik meczu: Manchester City over 1,5 1,30⛔ 1:1
AKO 1,90
EW: 47,50 PLN
Betclic

pejtas 464

pejtas

Użytkownik
#20 ⚽ Niemcy Bundestliga
Wolfsburg - Hoffenheim
Wynik meczu: Wolfsburg 1,55✅ 3:0
+
Stuttgart - Bayern Monachium
Wynik meczu: Bayern Monachium 1,22✅ 0:2
AKO 1,89
EW: 47,25 PLN✅✅
Betclic

pejtas 464

pejtas

Użytkownik
#21⚽ Anglia Premier League, Hiszpania La Liga
Aston Villa - Chelsea
Wynik meczu: Chelsea 1,35 ✅ 1:2
+
Manchester City - Hull
Wynik meczu: Manchester City 1,18⛔ 1:1
+
Villarreal - Granada
Wynik meczu: Villarreal 1,28
AKO 2,04
EW: 51 PLN
To wszystko pograne wczoraj, nie jestem z tego zbyt zadowolony bo wczoraj byłem bardzo wykończony co wpłynęło na moją koncentrację. Muszę nad tym popracować i nie stawiać kiedy nie czuję się na siłach siedzieć przed komputerem. Dziś jest już wszystko ok i mam nadzieję że coś z tego będzie.
Edit: Tak jak pisałem wyżej, trzeba się ogarnąć.
Betclic

pejtas 464

pejtas

Użytkownik
#22???? NBA
Czas zacząć grać rozważniej, nie chodzi mi tutaj o same typy ale o ich ilość. Od dziś nie więcej typów dziennie niż 2.
Dziś w oko wpadły mi dwa spotkania jedno z nich to New Orleans Pelicans - Chicago Bulls. Pelicans wyraźnie forma zwyżkowa, wygrali z mega silnymi Hawks , ogólnie podtrzymuję moją opinię o tym, że na swoim terenie są mega trudnym rywalem.
Nie sposób wspomnieć dziś o Anthonym Davisie, jeden z najlepszych podkoszowych ligi dziś stanie naprzeciw słabej moim zdaniem defensywie Bulls. Oczywiście można się sprzeczać, że Bulls wypoczęci, a Pelikany b2b. Ja nie zwracam dziś na to uwagi, bo jeśli będą mieli roznieść gości z Chicago to zrobią to bez problemowo. Nie wierzę, że Bulls zdołali poprawić swoją grę w obronie i widać to nawet gdy spojrzymy w ostatnie spotkania Byków. Pelicans w ostatnim czasie bardzo mi imponują i wierzę że dziś pokonają Bulls, jeśli ktoś ma tutaj problemy z grą obronna czy w ataku to są to Bulls i dziś powinno to być widoczne.
New Orleans Pelicans - Chicago Bulls
Wynik meczu: New Orleans Pelicans 2,15 72-107 Kontuzja Anthonego Davisa na początku 2 kwarty i koniec meczu dla Pelikanów..
EW: 53,73 PLN
Betclic

Do góry Bottom