>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy pejtas'a

pejtas 464

pejtas

Użytkownik
#10 ⚽ Anglia, Capital One Cup
Stoke - Liverpool ----&gt; BTTS 2,00 0:1 ⛔⛔

Spodziewam się dobrego meczu i bramek z obydwu stron. Stoke w ostatnim czasie zachwyciło dobrymi występami w spotkaniach z topowymi ekipami. Wygrane z City, United u siebie i Evertonem na wyjeździe. Z drugiej strony nie za dobry występ w ostatniej kolejce Premier League i przegrana z WBA, które było do pokonania gdyby nie ta czerwona kartka. Stoke pokazało w tym spotkaniu, że gdy się ich porządnie przyciśnie to po prostu się gubią tak jak przy bramce na 2:1 dla WBA w doliczonym czasie gry. Statystyki spotkań obydwu ekip także przemawiają za BTS&#39;em warto więc spróbować.
Przeczucie mówi mi, że obejrzymy dziś kilka bramek i oby tak się stało. Fakt, że jest to mecz pucharowy powinien jeszcze bardziej temu sprzyjać.
Stawka: 25 PLN
EW: 50 PLN
Betclic
Edit: Stoke otrzymało prezent w postaci kontuzji Coutinho oraz Lovrena jak na ten czas filaru defensywy Liverpoolu, ale gospodarze nie byli w stanie przeprowadzić ani jednej składnej akcji. Piłki posyłane na oślep do przodu nie wystarczą na nawet tak osłabiony Liverpool.... Zawiodłem się na Stoke tak jak większość z typujących dzisiejszy mecz....

pejtas 464

pejtas

Użytkownik
#11 ???? USA, NBA
Dallsa Mavericks - Sacramento Kings ----&gt; Under 213,5 1,88 233 ⛔⛔
EW: 47 PLN
Betclic

Edit: A jednak chłopaki pograli otwartą koszykówkę, myślałem że mavs bardziej skupią się na defensywie ;]

pejtas 464

pejtas

Użytkownik

Widząc składy i niemalże rezerwy wystawione przez Villarreal zdecydowałem się pobrać fajny kurs na wygraną gospodarzy, którzy wypuszczają do gry bardzo mocny skład. Powinni sobie poradzić grając u siebie.
Athletic Bilbao - Villarreal ----&gt; Athletic Bilbao wygra 1,80 3:2 ✅✅✅
Stawka: 50 PLN
EW: 90 PLN
Betclic

Edit: Już po pierwszej połowie wiadomo wszystko, Bilbao gra jak zwykłe patałachy, a Villarreal stoi, czeka i wyprowadza dwie kontry które kończą się bramkami...
Edit2: Muszę przeprosić graczy Atleticu, pokazali tutaj wielkie serce do gry, kapitalny powrót do tego spotkania w ich wykonaniu i wygrana w sytuacji gdzie po pierwszej połowie przegrywali 0:2.

Otrzymane punkty reputacji: +10
pejtas 464

pejtas

Użytkownik
#13 ⚽ Anglia, Capital One Cup / Portugalia, Primeira Liga
Everton - Manchester City ----&gt; Manchester City over 4,5 RR 1,48 6RR ✅
Dziś bardzo ciekawe spotkanie w Liverpoolu, Everton podejmuje Manchester City w Pucharze Ligi. Po ostatnich występach obydwu ekip spodziewam się dziś szybkiego meczu z dużą ilością akcji. Nie stawiam tutaj na bramki ani wynik końcowy bo jest to wielkim znakiem zapytania. Idę w stronę kornerów Manchesteru, który nabija ich bardzo dużo i myślę, że dziś przynajmniej 5 kornerów w ich wykonaniu powinniśmy zobaczyć. Oby zagrał Kevin De Bruyne bo jest to główna maszynka do nabijania rożnych w ekipie City, jeśli nie zagra to są inni którzy także powinni nabić kilka rogów np. Navas, który bardzo lubi iść do lini końcowej i nabijać przeciwników. Liczę także na strzały z dystansu i piękne parady Howarda, które będą owocować rożnymi. Powinno być dobrze.
FC Porto - Rio Ave ----&gt; FC Porto over 1,5 1,30 1:1 ???? ⛔

Porto od teraz powinno skupić się na lidze i walce o mistrzostwo Portugalii.
Gospodarze u siebie powinni bez problemów strzelić 2 bramki średniemu Rio Ave. Patrząc w historie to w ostatnich 10 spotkaniach tych ekip Porto tylko raz nie pokryło tej lini. Myślę, że warto spróbować.
AKO 1,92 ⛔⛔
EW: 48 PLN
Betclic

Edit: Porto miało 70 minut na strzelenie drugiej bramki i jej nie strzeliło.... chyba rzadko im się to zdarza ????

pejtas 464

pejtas

Użytkownik
#16 ⚽ Anglia, FA Cup / Francja, Ligue 1
Exeter - Liverpool ----&gt; Under 11,5 RR 1,68 10 RR ✅

Liverpool bez większości ofensywnych zawodników, w obronie podobnie. Mecz na 0:0 bądź na wygraną jednobramkową w którąś ze stron. Na pewno nie będzie to szybkie spotkanie z dużą ilością sytuacji podbramkowych. Kursy na under rzutów rożnych bardzo zachęcające.
PSG - Bastia ----&gt; Under 11,5 RR 1,20 8 RR ✅

Tutaj sytuacja wygląda następująco. PSG powinno kontrolować spotkanie, szybko strzelony gol uspokoi gospodarzy, którzy poczekają na rozwój sytuacji i ukłują jeszcze raz. Nie spodziewam się tutaj wielu rzutów rożnych.
AKO 2,02 ✅✅✅
EW: 101 PLN
Betclic

Edit: Na styku!

pejtas 464

pejtas

Użytkownik
#18 ⚽ Hiszpania, La Liga
Barcelona - Granada ----&gt; Oba zespoły strzelą? NIE 1,50 4:0 ✅
+
Sevilla - Athletic Bilbao ----&gt; Over 1,5 1,28 2:0 ✅
AKO 1.92 ✅✅✅
EW: 96 PLN
Betclic

Edit: Krycha ładnie zanurkował i załatwił mi over ????

pejtas 464

pejtas

Użytkownik
#19 ⚽ Włochy, Serie A / Anglia, FA Cup
Frosinonee - Napoli ----&gt; Napoli -1 RR 1,45 3-9 ✅

Napoli nie czeka tutaj spacerek, ponieważ Frosinone już nie raz pokazywało się z dobrej strony. Goście na pewno będą musieli się dużo napracować co powinno sprzyjać nabujaniu rzutów rożnych. Patrząc na statystyki Napoli w większości meczów pokrywa ten handicap i myślę, że dziś także nie powinno być z tym większych problemów. Główne atuty tego typu to niebezpieczne skrzydła ekipy z Neapolu. Dodatkowo Higuain w formie także powinien często nękać bramkarza rywali, który pewnie kilka razy popiszę się jakąś efektowną paradą parując piłkę na rzut rożny.
Chelsea - Scuntchorpe ----&gt; Under 14,5 RR 1,25 4-6 ✅

Mecz dla Chelsea, która powinna tutaj pewnie wygrać coś ok. 2:0 bądź 3:0. Takie wyniki nie sprzyjają nabijaniu rzutów rożnych. Chelsea jest zespołem, który prowadząc bezpiecznym wynikiem, nie forsuje tępa tylko gra piłką. Analizując wyniki wczorajszych spotkań w FA Cup, chyba nie zdarzyła się sytuacja w meczu, w którym grał mocny zespół z tym słabszym żeby, w którymś z tych spotkań wpadło powyżej 14 kornerów. Myślę, że goście przyjeżdżają tutaj tylko po to aby się pokazać i rozegrać mecz dla swoich kibiców, bo z wynikiem musza z góry być pogodzeni.
AKO 1,81 ✅✅✅
EW: 90,50 PLN
Betclic

pejtas 464

pejtas

Użytkownik
#20 ⚽ Hiszpania, La Liga
Real Socieda - Valencia ----&gt; Valencia lub remis 1,58 2:0 ⛔

Valencia w końcu musi się przełamać na wyjeździe. Dziś okazja do tego myślę, że dobra. Goście podbudowani dobrymi występami z Realem oraz Granadą w pucharze. Morale na pewno idzie w górę , a przy braku kluczowego zawodnika przeciwników myślę, że Valencia powinna wywieść z tego spotkania 3 pkt.
Celta Vigo - Atletico Madryt ----&gt; Under 3,5 1,16 0:2 ✅

Szykuje się mecz w stylu Atleticu, wydaje mi się że wynik zakręci się w okolicach 0:1,0:2 w hardkorowym scenariuszu 1:2. Celta gra nadal bez Nolito i widać gołym okiem, że gdy zabrakło tego zawodnika to Celta gra bardzo słabo. Przegrali z Bilbao u siebie oraz z Malagą na wyjeździe notując bardzo słabe spotkania.
AKO 1,83 ⛔⛔
EW: 91,50 PLN
Betclic

Edit: Eh ta Valencia..... Weekend zamykam, żeby być konsekwentnym tak jak sobie postanowiłem. Nie gram wszystkiego co przyjdzie mi do głowy chodź kilka typów mógłbym jeszcze dzisiaj puścić. Możliwe że zapodam coś z NHL bądź NBA, ale to później. Aha z ostatnich kilku typów jestem bardzo zadowolony, w końcu coś ruszyło :]

pejtas 464

pejtas

Użytkownik
#21 ???? USA, NBA
Memphis Grizzlies - Boston Celtics ----&gt; Memphis Grizzlies +2,5 1,92 101-99 ✅✅✅
Betclic

Edit: Grizzlies wygrali w wielkim stylu. Poradzili sobie bez dwóch bardzo waznych graczy i pokazali, ze na własnym terenie mało kto moze im podskoczyc. Brawa i pokłony dla nich :]

pejtas 464

pejtas

Użytkownik
#23 ⚽ Anglia, Premier League
Bornemouth - West Ham ----&gt; West Ham lub remis 1,85 1:3 ✅✅✅
EW: 46,25 PLN
Betclic

Edit: Coś jest w tym Payecie, piękna bramka i ta cudowna asysta. Teraz już wiem dlaczego kibice West Hamu tak go kochają :]. A bramka na 1:3 też fenomenalna, taki mały paradoks, że to West Ham w pierwszej połowie prezentował się słabo, przerwa dobrze im zrobiła i na boisko wybiegła &quot;inna&quot; drużyna, która zdołała odwrócić losy spotkania ????

pejtas 464

pejtas

Użytkownik
#24 ⚽ Anglia, Premier League
Manchester City - Everton ----&gt; BTTS 1,65 0:0 ⛔

Spotykają się dwie ekipy nastawione głównie na ofensywę, podobnie jak w spotkaniu Evertonu z Tottenhamem stawiam tutaj, że obydwie ekipy strzelą bramkę.
City ma problemy z defensywą co można stwierdzić po wynikach, chodzi mi tutaj o to, że tracą bramki. W ostatnich trzynastu spotkaniach na stadionie The Citizens padł BTS. Dziś będą gościć swoich pogromców z pucharu gdzie dzisiejsi gospodarze przegrali 2:1 i na pewno będą chcieli to sobie odbić. Tak czy siak BTS bardzo prawdopodobny, a kurs bardzo fajny.
Tottenham - Leicester ----&gt; Tottenham lub remis 1,20 0:1 ⛔

Tottenham wyglądał bardzo dobrze w meczu z Evertonem, zaimponowali mi w pierwszej połowie i powiedzmy sobie szczerze trochę pechowo stracili tą bramkę. Remis wywieziony z Goodison Park to dobry wynik, międzyczasie mierzyli się z dzisiejszym rywalem w pucharze gdzie doszło do remisu 2:2. Myślę, że dziś Tottenham powinien przejąć kontrolę nad tym spotkaniem i zdobyć trzy punkty bo w obecnej sytuacji są oni o wiele lepszym zespołem od tracących impet Lisów. W najgorszym wypadku remis.
AKO 1,98 ⛔⛔
EW: 49,50 PLN
Betclic

pejtas 464

pejtas

Użytkownik
#25 ⚽ Anglia, Premier League
Chelsea - West Brom ----&gt; Chelsea over 1,5 1,65 2:2 ✅
+
Swansea - Sunderland ----&gt; Under 3,5 1,22 2:4 ⛔
AKO 2,01 ⛔⛔
EW: 50,25 PLN
Betclic

Edit: Nie wstrzeliłem się z meczami.... o dzisiaj szybko zapominamy i lecimy dalej ????

pejtas 464

pejtas

Użytkownik
#28 ⚽ Belgia, Jupiler League / Portugalia, Primeira Liga
Genk - Zulte Waregem ----&gt; BTS 1,75 ✅
+
Sporting Lizbona - Tondela ----&gt; Sporting Lizbona win 1,10 2:2 ⛔
AKO 1,92 ⛔⛔
Beltcic​

Edit: Ja to mam pecha... Sporting niszczy wszystkich jak leci... strzela po 4 czasami po 6 bramek w meczu, a tutaj mecz z ostatnia drużyną ligi i czerwona kartka dla gracza Sportingu i w efekcie 2:2.
Eh szkoda gadać.

pejtas 464

pejtas

Użytkownik
#29 ⚽ Anglia, Premier League
Tottenham - Sunderland ----&gt; Tottenham over 1,5 1,42 4:1 ✅

Tottenham w ostatniej kolejce zmierzył się z rewelacją tego sezonu Lisami z Leicester. Gospodarze po ciężkim i pechowym jakby nie było dla siebie meczu przegrali 0:1 po bramce Hutha. Warto przypomnieć sobie przebieg tego spotkania ponieważ toczyło się ono pod dyktando Tottenhamu, który dominował w środku pola kreując sobie przy tym wiele okazji, tym razem zabrakło wykończenia, z którym z reguły Koguty nie mają problemów w tym sezonie. Sunderland na koniec roku trafił bardzo ciężki terminarz od początku grudnia mierzył się z bardzo mocnymi ekipami jak Arsenal, Watford, Chelsea, Manchester City, Liverpool. Czarne Koty wszystkie te mecze przegrały, ale nie sprawowały się w nich aż tak źle, o czym mogą świadczyć bramki strzelone z tymi najlepszymi czyli Arsenal, Chelsea oraz City. Ostatnio zagrali na wyjeździe w Walii gdzie gościli ich gracze Swansea, mecz zakończył się hokejowym wynikiem 2:4 do czego przyczyniła się decyzja sędziego z 37 minuty kiedy to pokazał on czerwoną kartkę jednemu z gospodarzy. Sunderland grając w przewadze stracił jeszcze jedną bramkę i to Swansea do przerwy prowadziła 2:1. Po przerwie Sundrland pokazał pazur i z 2:1 wyszedł na 2:4. Nie wróżę na jutro żadnej niespodzianki bo sami wiecie jak gra Swansea i ten mecz nie może być żadnym punktem odniesienia do tego co będzie działo się w jutrzejszym spotkaniu. Tottenham żądny krwi po przegranej będzie chciał oddać kibicom to co się im należy. Dwie bramki dla gospodarzy to w mojej opini formalność.
Manchester City - Crystal Palace ----&gt; Manchester City win 1,33 4:0 ✅

City w ostatniej kolejce zagrało dobre spotkanie z Evertonem niestety nie udało im się strzelić bramki ekipie Martineza. Everton zagrał perfekcyjnie w defensywie i to było kluczem do wywiezienia jednego oczka z Manchesteru. Na podstawie trzech ostatnich spotkań Citizens gołym okiem widać, że do formy wraca Aguero, który załatwił trzy oczka w meczu z Watfordem. Z The Toffies Aguero zabrakło tylko bramki, można przyczepić się do niego o skuteczność, ale biorąc pod uwagę długość absencji to jego gra jak na ten moment wygląda bardzo dobrze, a wydaje się że z każdym meczem będzie wyglądać co raz lepiej.
Palace ostatnio gra słabo, jeszcze nie dawno można było chwalić defensywę, ale po meczu z mierną w tym sezonie Chelsea wywnioskowałem, że coś w tej formacji &quot;strzeliło&quot;. Wyjazdowa Porażka z Aston Villa tylko to potwierdza i skłania mnie do zagrania City po bardzo fajnym kursie.
AKO 1,89 ✅✅✅
EW: 94,50 PLN
Betclic

Do góry Bottom