>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy od WrogaPublicznego

W 10

wrogpubliczny

Użytkownik

No to tenis na ✅ szkoda, że Zeballos skreczował ale na ruletce pograłem, trochę się zagalopowałem i wygrałem ponad 10 zł :razz: więc 20 zł odrobione i za końcówkę zaraz pomyśle nad jakimś kuponem ????

Otrzymane punkty reputacji: +1
W 10

wrogpubliczny

Użytkownik

Do końcówki dograłem 3,50 zł na ruletce i poszedł dość odważny tripel z Ligi Europejskiej za 5,11 zł.
Jak kupon siądzie to stówa będzie odrobiona i jutro bym coś puścił za 100 zł. Nie jest ten zakład bez szans. Myślę, że Hajduk u siebie z tym rywalem sobie poradzi natomiast rumuńskie zespoły u siebie też mają dużą szansę na odniesienie zwycięstw. Liga rumuńska już wystartowała i rozegrane zostały 2 kolejki więc zarówno Petrolul jak i Panduri są już w sezonie, natomiast ligę holenderską i izraelską czeka dopiero inauguracja sezonu. Vitesse ponadto po sezonie sprzedało swych dwóch najlepszych graczy van Ginkela i Bonyego natomiast w ich miejsce nikt konkretny się nie pojawił. Zobaczymy co z tego wyniknie ale po takich kursach warto popróbować według mnie z tymi typami różnych wariantów. Ja zagrałem tak jak widać a co z tego wyniknie to sie okarze po końcowych gwizdkach ;)

W 10

wrogpubliczny

Użytkownik

W tym tygodniu postanowiłem przetestować poker na bet at home i sprawdzić jak mi pójdzie no i niestety przegrałem 270 zł i zostało mi tylko 200 zł. Lepiej zostane przy swoim stylu i systemie gry ;) No to 200 zł na końcie więc daje dzisiaj 100 zł jak wejdzie gramy dalej za tyle jak nie odrabiamy z pomocą ruletki jak dotychczas. Szkoda, że mnie pokusiło na tego pokera no ale jak brzmi hasło z bet at home Life is game - życie to gra ???? hahaha na dzisiaj taki tripel z eliminacji Ligi Mistrzów

W 10

wrogpubliczny

Użytkownik

Lipa, została stówa jak ją przegram to przerwa ale próbuje teraz grać swoje i już nie bawić się w inne gry itd. Zobaczymy jak długo mi to wyjdzie

Do góry Bottom