Portugalia. Włochy vs Arabia o 2.5. Francja vs Irlandia o 2.5. AKO 4.07 stawka 2/10 GL!
E: Oczywiście Anwil swietnie grał w 4 kwarcie a nie tercji. Słuszna uwaga a moje prze jezyczenie.
Portugalia - Tunezja BTS @2.48 fortuna Portugalia lubi sobie dać wbić bramkę z ogórkami, nie raz się o tym przekonałem. Mecz o nic także będą rozluźnieni, także @2.48 warto łyknąć moim zdaniem.
9. Spotkanie: Memmingen - Rain am Lech Typ: Rain am Lech zakwalifikuje się ( 1:0 66min) Kurs: 4.00 Bukmacher: Bet365
Remis im wystarcza ( pierwszy mecz Rain am Lech wygrali 3:2).
Obym się nie przejechał...
Drobniej
Powodzenia
Edit.
9.
Spotkanie: Memmingen - Rain am Lech Typ: Rain am Lech zakwalifikuje się ( 1:0 66min) Kurs: 4.00 Bukmacher: Bet365
Remis im wystarcza ( pierwszy mecz Rain am Lech wygrali 3:2).
Obym się nie przejechał...
Drobniej
Powodzenia
W sumie: 4/5
Ciekawostka... W pierwszym meczu Rain am Lech wygrywał 3:0 w pierwszej połowie by... Dostać czerwoną kartkę i w drugiej połowie stracić dwa gole... Rewanż... Mieli przewagę, ale nie... Lepiej ???? znów złapać i odpaść...
Portugalia - Tunezja BTS @2.48 fortuna Portugalia lubi sobie dać wbić bramkę z ogórkami, nie raz się o tym przekonałem. Mecz o nic także będą rozluźnieni, także @2.48 warto łyknąć moim zdaniem.
Portugalia. Włochy vs Arabia o 2.5. Francja vs Irlandia o 2.5. AKO 4.07 stawka 2/10 GL!
E: Oczywiście Anwil swietnie grał w 4 kwarcie a nie tercji. Słuszna uwaga a moje prze jezyczenie.