>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [75]

Status
Zamknięty.
cosmograf 1,8K

cosmograf

Użytkownik
Co myślicie o postawieniu grubo AKO: DENIS SHAPOVALOV + FABIO FOGNINI + KYLE EDMUND + SIMONA HALEP = @2.07??? PROSZĘ O OPINIE CZY WARTO

quinty 2,3K

quinty

Użytkownik
Ebden wziął medykala jak coś. Długo to trwało dość. Także under gemów w 4 secie do pogrania

piotrex007 119,2K

piotrex007

Użytkownik
Co myślicie o postawieniu grubo AKO: DENIS SHAPOVALOV + FABIO FOGNINI + KYLE EDMUND + SIMONA HALEP = @2.07??? PROSZĘ O OPINIE CZY WARTO
Shapo na pewno warto, ale jak widzę obok siebie &quot;Fognini&quot; i &quot;grubo&quot;, to uruchamia mi się od razu czerwona lampka. Tym bardziej, że przeciwnikiem Andujar, który na kortach ziemnych grać potrafi. Poszukałbym czegoś innego, tym bardziej, jeśli planujesz to grać grubo ;)

cosmograf 1,8K

cosmograf

Użytkownik
Shapo na pewno warto, ale jak widzę obok siebie &quot;Fognini&quot; i &quot;grubo&quot;, to uruchamia mi się od razu czerwona lampka. Tym bardziej, że przeciwnikiem Andujar, który na kortach ziemnych grać potrafi. Poszukałbym czegoś innego, tym bardziej, jeśli planujesz to grać grubo ;)
Dokładnie, w sumie to też FOGNINIEGO się najbardziej obawiam, no ale FABIO ostatnio w formie. W Szwajcarii grał na wysokim luzie i nieźle mu to wychodziło. Tutaj myślę, że się zepnie i jeżeli zdołał ugrać seta na ziemi z Nadalem to znaczy, że w formie jest i na FO powalczy. ANDJULAR natomiast ostatnio wszystko przegrywa.

mrbrightside 2,6K

mrbrightside

Użytkownik
co ten Rubin zrobił w taju z isnerem zagrał dwie kosmiczne piłki miał mini brejka i przy swoim serwisie setową i nie wytrzymała mu głowka prosty blad a potem podwojny grał bezbłednie cały set i wdecyujacym momencie zagrał fatalnie drżącymi rączkami
no i deszcz i w pisdu

typer.official 1,6K

typer.official

Użytkownik
7.
Spotkanie: Bate Borisov - Isloch
Typ: over 2.5 gola (1:1 79min)
Kurs: 2.00
Bukmacher: Bet365

Szkoda że nie ma w ofercie over 1.5 gola w meczu Isloch bo wziąłbym...
Ewentualnie za drobne Isloch następny gol ( 1:1) po 9.00
Powodzenia
Edit.
⛔

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom