ona odpuszcza Ronland garros bo chce sie dobrze przygotowac do jakies 250tki ????Mertens to ma coś z głową 7 brejków w gemie nie potrafi wykorzystać
2/3KTP - JJK Jyväskylä
over 2.5 do 70min
@2.00
Shapo na pewno warto, ale jak widzę obok siebie "Fognini" i "grubo", to uruchamia mi się od razu czerwona lampka. Tym bardziej, że przeciwnikiem Andujar, który na kortach ziemnych grać potrafi. Poszukałbym czegoś innego, tym bardziej, jeśli planujesz to grać gruboCo myślicie o postawieniu grubo AKO: DENIS SHAPOVALOV + FABIO FOGNINI + KYLE EDMUND + SIMONA HALEP = @2.07??? PROSZĘ O OPINIE CZY WARTO
Nozna,
Laz St Petersburg HT @ 4
2/4KäPa - Kaarinan Pojat
KäPa over 1.5
@2.30
Dokładnie, w sumie to też FOGNINIEGO się najbardziej obawiam, no ale FABIO ostatnio w formie. W Szwajcarii grał na wysokim luzie i nieźle mu to wychodziło. Tutaj myślę, że się zepnie i jeżeli zdołał ugrać seta na ziemi z Nadalem to znaczy, że w formie jest i na FO powalczy. ANDJULAR natomiast ostatnio wszystko przegrywa.Shapo na pewno warto, ale jak widzę obok siebie "Fognini" i "grubo", to uruchamia mi się od razu czerwona lampka. Tym bardziej, że przeciwnikiem Andujar, który na kortach ziemnych grać potrafi. Poszukałbym czegoś innego, tym bardziej, jeśli planujesz to grać grubo