1. Spotkanie: Binh Duong - Saigon FC Typ: Binh Duong over 1.5 gola ( 0:0 10min) Kurs: 1.66 Bukmacher: Bet365
Mocniej. 2. Spotkanie: Can Tho - Da Nang Typ: Da Nang over 1.5 gola (0:0 10min) Kurs: 2.25 Bukmacher: Bet365
Powodzenia
Ciekawe co napiszesz jak Milman wygra teraz 2 sety. Pewnie "Buki wiedziały co robią". Stary nie bądź hipokrytą i nie zachowuj się jak chorągiewka na wietrze...
Stefan chyba jest pod wplywem emocji ???? niech Milman wygra dwa nastepne sety . Ale niech mecz wygra Shapo . Wole potem.obejrzec mecz Nadal Shapo niz Nadal Millman
Ciekawe co napiszesz jak Milman wygra teraz 2 sety. Pewnie "Buki wiedziały co robią". Stary nie bądź hipokrytą i nie zachowuj się jak chorągiewka na wietrze...
Stefan chyba jest pod wplywem emocji ???? niech Milman wygra dwa nastepne sety . Ale niech mecz wygra Shapo . Wole potem.obejrzec mecz Nadal Shapo niz Nadal Millman
Taaa koło 16 ma coś ustać, ale potem znowu ma lać. Dziś ciężko żeby pograli. Ja mam z kolei Hurkacza over 35,5 gema, mam nadzieję, że Sangren ogarnie chociaż seta bo gra jak gówno