>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [75]

Status
Zamknięty.
psychol32 490,9K

psychol32

Użytkownik

buk wymaga do obrotu ako z 3 zdarzeń o kursie każdego zdarzenia minimum 1.40. Jest wyzwanie....
Oni takie bonusy dają dwa razy w tygodniu. Tylko że trzeba obrócić w ciągu 24 godzin i sęk w tym że maksymalnie do konta dopisują Ci tyle ile wpłaciłeś. Ja raz tylko się bawiłem ze 100 Euro zrobiłem ponad tysiąc a i tak mi dopisali tylko 100. Szkoda czasu.

kris_nh 2,7K

kris_nh

Użytkownik
Oni takie bonusy dają dwa razy w tygodniu. Tylko że trzeba obrócić w ciągu 24 godzin i sęk w tym że maksymalnie do konta dopisują Ci tyle ile wpłaciłeś. Ja raz tylko się bawiłem ze 100 Euro zrobiłem ponad tysiąc a i tak mi dopisali tylko 100. Szkoda czasu.
to jest bonus na start dla nowego. Dawno się nie bawiłem w bonusy u buka, a że teraz sezon ogórkowy dla mnie bo piłka to wiemy jakie są mecze to się pobawię.
ale dzięki za info ???? dla mnie ten buk jakiś mało czytelny. Jeszcze live sprawdze

psychol32 490,9K

psychol32

Użytkownik
to jest bonus na start dla nowego. Dawno się nie bawiłem w bonusy u buka, a że teraz sezon ogórkowy dla mnie bo piłka to wiemy jakie są mecze to się pobawię.
Spoko. Ja tak samo się bawię w jednym buku dostałem 5 setek na Rolanda
ale dzięki za info ???? dla mnie ten buk jakiś mało czytelny. Jeszcze live sprawdze
Przyzwyczaisz się. Było trzeba zakładać w melbecie to ta sama firma. U nich to trochę bardziej czytelnie wygląda i strona płynniej działa szczególnie na urządzeniach mobilnych

lamora365 495

lamora365

Użytkownik
Spoko. Ja tak samo się bawię w jednym buku dostałem 5 setek na Rolanda

Przyzwyczaisz się. Było trzeba zakładać w melbecie to ta sama firma. U nich to trochę bardziej czytelnie wygląda i strona płynniej działa szczególnie na urządzeniach mobilnych
Polecam apka na androida, o wiele bardziej czytelna

verno 763,7K

verno

Znawca - Hokej
rusek ma bardzo dobrą ofertę ale jak wiecie gram dużo live a u nich strona muli jak jak kujonek na baletach ????

nole 6,1K

nole

Forum VIP
Polecam tak :
Shapo WIN
Sandgren WIN
Cuevas - Bedene @ over 3,5 seta
@ AKO 3,10

Według mnie to AKO to 9/10

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom