>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [75]

Status
Zamknięty.
arass1 379,7K

arass1

Użytkownik
W Paryżu grają już od dłuższego czasu a kort, na którym zaczęła Stosur ciągle jest przykryty.

typer.official 1,6K

typer.official

Użytkownik
Witam

1.
Spotkanie: Binh Duong - Saigon FC
Typ: Binh Duong over 1.5 gola ( 0:0 10min)
Kurs: 1.66
Bukmacher: Bet365

Mocniej.

2.

Spotkanie: Can Tho - Da Nang
Typ: Da Nang over 1.5 gola (0:0 10min)
Kurs: 2.25
Bukmacher: Bet365

Powodzenia

Edit.
1. ✅
2. ⛔

arass1 379,7K

arass1

Użytkownik
Ciekawe co napiszesz jak Milman wygra teraz 2 sety. Pewnie &quot;Buki wiedziały co robią&quot;. Stary nie bądź hipokrytą i nie zachowuj się jak chorągiewka na wietrze...
Chyba nie do mnie miały być skierowana ta wypowiedź...

mrbrightside 2,6K

mrbrightside

Użytkownik
Stefan chyba jest pod wplywem;) emocji ???? niech Milman wygra dwa nastepne sety . Ale niech mecz wygra Shapo . Wole potem.obejrzec mecz Nadal Shapo niz Nadal Millman

filipek1996 1,3K

filipek1996

Użytkownik
Ciekawe co napiszesz jak Milman wygra teraz 2 sety. Pewnie &quot;Buki wiedziały co robią&quot;. Stary nie bądź hipokrytą i nie zachowuj się jak chorągiewka na wietrze...
Haha, to samo miałem napisać. Gość co gem pisze co innego... Jak jeszcze na początku było to śmieszne, to teraz męczy oko i lekko wku%wia :facepalm:
Grasz teraz Millmana ??masz ekstra kurs
O sie Shapo akurat polamal . Jednak nie jest taki pewny
Bukmacher zarabia na marży, a z masówki na 19 latka po kursie @1.40, to się co najwyżej pośmieje :highhive:

deepred 1,1M

deepred

Moderator
Członek Załogi
Ja się akurat cieszę, że deszcz pada, może zawodnicy na których postawiłem się trochę odmulą. ????

deepred 1,1M

deepred

Moderator
Członek Załogi
Słabo pada, ale prognozy na cały dzień są fifty-fifty, może coś jeszcze pograją.

egreg 942

egreg

Użytkownik
Stefan chyba jest pod wplywem;) emocji ???? niech Milman wygra dwa nastepne sety . Ale niech mecz wygra Shapo . Wole potem.obejrzec mecz Nadal Shapo niz Nadal Millman
Dla Ciebie jeśli faworyt przegrywa z dogiem to może by tylko jedna przyczyna ...(pomijam problemy zdrowotne)

G 370

golkiper

Użytkownik
Taaa koło 16 ma coś ustać, ale potem znowu ma lać. Dziś ciężko żeby pograli. Ja mam z kolei Hurkacza over 35,5 gema, mam nadzieję, że Sangren ogarnie chociaż seta bo gra jak gówno

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom