>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [75]

Status
Zamknięty.
mlk 4,5K

mlk

Użytkownik
To już Hałmenytajms nie jest Naszym najlepszym towarem eksportowym w ramach singla? Trzeba zacząć się bardziej przyglądać zatem Hubertowi, oby nie odkrył prędko CS:GO ;)

mrbrightside 2,6K

mrbrightside

Użytkownik
No.szkoda ze Janowiczowi sie tak kariera potoczyla . Ale taki zywot sportowca to ryzyk fizyk nie ma gwarancji ze odniesiesz sukces.hehe halmenytimes dobre;)

A swoja droga ktos ogladal ten mecz od poczatku Huberta z Sangrenem i mohlby cos powiedziec jak.wyglada gra? Hubert tak czysci wszystko czy Sangren gra na wyebce?

wsc 169,5K

wsc

Użytkownik
NBA GOLDEN @2.10 STS
✅
Widze nie tylko ja poleciałem anty Hurkacz ???? ????

No.szkoda ze Janowiczowi sie tak kariera potoczyla . Ale taki zywot sportowca to ryzyk fizyk nie ma gwarancji ze odniesiesz sukces.hehe halmenytimes dobre;)

A swoja droga ktos ogladal ten mecz od poczatku Huberta z Sangrenem i mohlby cos powiedziec jak.wyglada gra? Hubert tak czysci wszystko czy Sangren gra na wyebce?
Oglądałem dwa pierwsze sety i poprostu Hubertowi siedzi serwis i nie popełnia błędow m.in ani w siatke ani podwojnych tymbardziej w auty. Nie widze nawet seta ugranego przez amerykanina, chyba ze nasz młody zacznie popelniac błedy badz siadzie mu serwis jak wczoraj Copilowi z włochem.
Tylko, ze Copil ma około 35 lat jak dobrze pamietam a Polak chyba 19 to srednie porownanie.

U 2,7K

uzytkownik-148179

Użytkownik

Ja oglądałem te 2 żałosne sety. Hubert pełne opanowanie, dobrze broni, dobrze serwuje, po prostu dobrze gra, a z drugiej strony zagotowany do czerwonosci wafel Sandgren, dużo atakuje i dużo psuje. Tu by musiało się zmienić diametralnie żeby Amerykanin wygrał mecz

mrbrightside 2,6K

mrbrightside

Użytkownik
✅
Widze nie tylko ja poleciałem anty Hurkacz ???? ????

Oglądałem dwa pierwsze sety i poprostu Hubertowi siedzi serwis i nie popełnia błędow m.in ani w siatke ani podwojnych tymbardziej w auty. Nie widze nawet seta ugranego przez amerykanina, chyba ze nasz młody zacznie popelniac błedy badz siadzie mu serwis jak wczoraj Copilowi z włochem.
Jednak.serwis to w tenisie podstwa, fundament do tego zeby odnosic jakiekolwiek sukcesy. Hurkacz ma dobre warunki fizyczne i je wykorzystuje. Trzeba sie cieszyc ze bedzie kogo ogladac w szlemach moze regularnie jak.jeszcze sie rozwinie i zlapie psuche mocną

gaara88 327

gaara88

Użytkownik
Z tych ostatnich pojedynków Sandgrena widziałem go z Szapo w Madrycie? czy Barcelonie? Tam zagrał taki kał, że złotówy bym na niego nie dał.
Z tych ostatnich pojedynków Sandgrena widziałem go z Szapo w Madrycie? czy Barcelonie? Tam zagrał taki kał, że złotówy bym na niego nie dał.
Aha, no i z Fogiem ale tam to mógł grać tak jak Fog pozwala

G 370

golkiper

Użytkownik
IMO wszystko zależy od psychiki Huberta. Jak się nie zagotuje to może wygrać 3-0, ale Sandgren musi się ogarnąć, pewnie pogada z trenerem, zmieni trochę taktykę i ta przerwa to duży plus dla Amerykanina.

wsc 169,5K

wsc

Użytkownik
Wrocili takze wbrew systemowi zagram za poł stawki seta amerykanina z Hubertem po @2.1 STS.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom