NBA GOLDEN @2.10 STS
Oglądałem dwa pierwsze sety i poprostu Hubertowi siedzi serwis i nie popełnia błędow m.in ani w siatke ani podwojnych tymbardziej w auty. Nie widze nawet seta ugranego przez amerykanina, chyba ze nasz młody zacznie popelniac błedy badz siadzie mu serwis jak wczoraj Copilowi z włochem.No.szkoda ze Janowiczowi sie tak kariera potoczyla . Ale taki zywot sportowca to ryzyk fizyk nie ma gwarancji ze odniesiesz sukces.hehe halmenytimes dobre
A swoja droga ktos ogladal ten mecz od poczatku Huberta z Sangrenem i mohlby cos powiedziec jak.wyglada gra? Hubert tak czysci wszystko czy Sangren gra na wyebce?
Ja oglądałem te 2 żałosne sety. Hubert pełne opanowanie, dobrze broni, dobrze serwuje, po prostu dobrze gra, a z drugiej strony zagotowany do czerwonosci wafel Sandgren, dużo atakuje i dużo psuje. Tu by musiało się zmienić diametralnie żeby Amerykanin wygrał meczNo.szkoda ze Janowiczowi sie tak kariera potoczyla . Ale taki zywot sportowca to ryzyk fizyk nie ma gwarancji ze odniesiesz sukces.hehe halmenytimes dobre
A swoja droga ktos ogladal ten mecz od poczatku Huberta z Sangrenem i mohlby cos powiedziec jak.wyglada gra? Hubert tak czysci wszystko czy Sangren gra na wyebce?
Jednak.serwis to w tenisie podstwa, fundament do tego zeby odnosic jakiekolwiek sukcesy. Hurkacz ma dobre warunki fizyczne i je wykorzystuje. Trzeba sie cieszyc ze bedzie kogo ogladac w szlemach moze regularnie jak.jeszcze sie rozwinie i zlapie psuche mocną
Widze nie tylko ja poleciałem anty Hurkacz ???? ????
Oglądałem dwa pierwsze sety i poprostu Hubertowi siedzi serwis i nie popełnia błędow m.in ani w siatke ani podwojnych tymbardziej w auty. Nie widze nawet seta ugranego przez amerykanina, chyba ze nasz młody zacznie popelniac błedy badz siadzie mu serwis jak wczoraj Copilowi z włochem.
Aha, no i z Fogiem ale tam to mógł grać tak jak Fog pozwalaZ tych ostatnich pojedynków Sandgrena widziałem go z Szapo w Madrycie? czy Barcelonie? Tam zagrał taki kał, że złotówy bym na niego nie dał.
Różnie może być wczoraj miały być deszcze a prawie cały dzień suchutko,Pewnie pograją w takim oknie między 14-17 i na dzis tyle.
University of Queensland - Virginia United, over 1.5 FT @ 2.06 Unibet