>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na licencji GNU ;)

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
#75 ⛔minus⛔ 40 zł
⚽ Widzew Łódź - Cracovia X @ 3.20
@ 40 zł
Mecz pachnie mi remisem i to pachnie bardzo nieładnie.
Cracovia zaczęła coś grać, ostatnio parę dobrych występów ale czy to zasługa Cracovii czy słabszej formy przeciwników to ciężko powiedzieć. Co ciekawe, na wyjazdach Cracovia zaliczyła remis w pierwszym meczu i od tamtej pory ma serię pięciu meczy bez remisu.
Widzew ogólnie w dołku ale u siebie trzyma formę (3-2-2). Ostatnio bez remisu.
Wg mnie grająca trochę lepiej ostatnio Cracovia jest w stanie coś tu ugrać a grający typowo u siebie Widzew nie pozwoli wywieźć kompletu punktów, efekt: remis.

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
#76 ✅✅✅ 35
⚽ Tours - Laval 1 @ 1.70
@ 50 zł
Tours ma szanse wbicia się do ścisłej czołówki, bo pierwsze drużyny grają mecze bezpośrednie. Gospodarze podejmą dziś niezmiernie słabo spisujący się Laval, który na wyjazdach odnotował dotychczas 0-1-5. U siebie Tours pociska (2-3-0) i podejrzewam, że dziś też powinni

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
#77 ✅✅✅ 98
⚽ Jagiellonia Białystok - Górnik Zabrze 2 @ 2.40
@ 70 zł
Jak usłyszałem jaki szpital jest w Jadze to ja nie wiem skąd takie kursy?! W tym zespole nie gra chyba 90% zawodników z początku sezonu! Masakra jakaś. Jadę ostro na Górnik, bo wg mnie promo
KONTO: ✅ 478,55zł

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
#78 ⛔⛔⛔ 50

⚽ Southampton - Fulham 1 @ 1.60 ✅
⚽ Marseille - Reims 1 @ 1.57 ⛔

@ 50

#79 ✅✅✅ 35

⚽ Barcelona - Real Madrid 1 @ 1.70

@ 50

#80 ✅✅✅ 29

⚽ Leverkusen - Augsburg 1 @ 1.58

@ 50

#81 ✅✅✅ 42,70

⚽ Wisła Kraków - Zagłębie Lubin under 2.5 @ 1.61

@ 70 zł

Jedna i druga drużyna bramkami nie rozpieszcza. Średnia Wisły to 2.0 bramki na mecz, średnia Zagłębia: 1.9. Obie drużyny po seriach underów zanotowały ostatnio po grubym overze na przełamanie serii (obie po 3-1).

Wisła swój mecz przegrała nie tracąc wcześniej tylu bramek.
Zagłębie wygrało nie strzelając tylu wcześniej.

Wniosek: ostatnie mecze to spory przypadek, bo żadnej drużynie do profilu to nie pasuje. Po prostu każdy kiedyś musi serię złamać.

Dzisiaj to Wisła narzuci swoje tempo (nie za szybkie) a Zagłębie pewnie będzie się dostosowywało - wniosek: wynik w normie tych drużyn czyli poniżej 2.5 bramek.

KONTO: ✅ 535,25 zł

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
#82 ZWROT

⚽ Monaco - Lyon 1 (-1) @ 1.70
@ 50 zł
Lyon zmęczony meczem LE. W końcu wygrali, w sumie zmordowali wygraną. Są bez formy a przed nimi potentat. Nie widzę tutaj za wielkich szans dla Lyonu. Grają ogólnie słabo a do tego będą zmęczeni meczem w LE.
#83 ✅✅✅ 50
⚽ Villarreal - Valencia 1 @ 2.00
@ 50 zł
Villareal gra bardzo dobrze w tym sezonie. Bardzo dobrze jak na ich możliwości. Co prawda ostatnio zaliczyli wpadki na wyjazdach ale u siebie grają zdecydowanie lepiej.
Valencia gra słabo, po prostu. Nie idzie im w tym sezonie i raczej nie będą się liczyć w walce o LM. Co najwyżej o LE ale i tutaj konkurencja spora. Ostatnio przegrali nawet z Sociedad u siebie i są w ewidentnym dołku. Co prawda przełamali się w czwartek ale przeciwnik był o 2 klasy gorszy. Do tego mieli tylko 3 dni na odpoczynek. Zapowiada się bardzo ciężki mecz dla gości i po takim kursie warto na gospodarzy postawić.
Reszta jutro.

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
#84 ⛔⛔⛔ 70 zł
⚽ Sunderland - Newcastle 2 (DNB) @ 1.83
@ 70zł
Sunderland to nieporozumienie w Premiership. Wszystko praktycznie biorą w czapę. Bilans 0-1-7 mówi chyba wszystko. Nie idzie im i to nie tylko z silnymi przeciwnikami. Przegrali u siebie nawet z Fulham.
Z drugiej strony chyba najmniej przewidywalna ekipa tego sezonu PL. Piłkarze Newcastle potrafią robić niespodzianki: te pozytywne jak remis ostatnio z Liverpoolem, po naprawdę niezłej grze (kończyli w 10-tkę i potrafili strzelić gola!). i te negatywne: porażka u siebie z Hull.
Suma sumarum uważam, że ekipę Srok stać tutaj co najmniej na remis. A przy ostatniej dyspozycji strzeleckiej (ostatnio regularnie po 2 bramki na mecz) powinni zdobyć tutaj komplet punktów.
KONTO: ✅ 515,25 zł

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
#85 ✅✅✅ 40,50
⚽ Atl. Madrid - Betis 1 (-1.5) @ 1.81
@ 50 zł
Atl. nie nabiegało się za bardzo we Wiedniu. Gładka wygrana 3-0 pozwoliła szybkie zmiany i odpoczynek kluczowych zawodników (Garcia, Costa, Filipe). Dziś przebój La Ligi zmierzy się z ekipą z drugiego końca tabeli.
Betis zawodzi. W lidze dopiero 18 pozycja i zaledwie 8 p. w 9 meczach. Porażki to nie tylko zasługa gry przeciwko tuzom ligi. Po prostu Betis jest słaby. Nastroje zostały co prawda odrobinę poprawione po meczu LE ale przeciwnik też jest obecnie słabo dysponowany.
Nie ma co się rozwodzić zbytnio nad tym meczem: jak dla mnie Betis dziś popłynie i to więcej niż jedną bramką.
KONTO: ✅ 555,75 zł

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
#86 ✅✅✅ 36 zł
:hokej: Omsk - Magnitogorsk over 5.5 @ 2.20
@ 30 zł
Dziś na pierwszy ogień nowość w moim temacie: hokej!
Ten mecz zwrócił moją uwagę ze względu na jedną rzecz: serię underów po obu stronach. Zarówno Omsk jak i Magnitogorsk to drużyny raczej overowe.
Omsk jest jedną z najbardziej overowych drużych ze średnią 5.8 bramki na mecz, daje im to drugie miejsce w overach w lidze. Goście już tak overowo często nie grają ale jak się over trafi to bardzo mocny i pomimo tylko 7/20 overów mają średnią 5.3 bramki na mecz.
Obie drużyny mają obecnie serię dwóch underów z rzędu a takie serie zdarzają się dość rzadko gospodarzom. Wg mnie dziś będzie dość otwarty mecz.
Omsk u siebie notuje prawie 6 bramek na mecz i zdecydowanie woli overy.
Magnitogorsk na wyjeździe ma obecnie 3 undery z rzędu więc tym bardziej pora na przełamanie!
Kurs zachęcający, mecz już o 13:30!
#87 ⛔⛔⛔ 50
⚽ Getafe - Ath. Bilbao over 2.5 @ 1.95
@ 50 zł
Ciężki mecz do wytypowania zwycięstwa, tego się nie podejmę, jednak zauważyłem pewną ciekawą rzecz odnośnie tych drużyn: obie drużyny grają overowo (Bilbao średnio 3.1 gola/mecz, Getafe 2.8).
Co więcej: u siebie Getafe odnotowało aż 3 overy w 4 meczach! A to nie wszystko, bo Bilbao ma wyjeździe także 3 overy na 4 mecze!
Za faktem overu przemawia także fakt, że ostatni mecz Bilbao na wyjeździe to under, a ogólnie jest to już seria 3 underów z rzędu więc jest szansa przełamania ;) Getafe także ostatnio odnotowało under.
Wniosek: ja tu widzę mocny over 2.5, do tego po niezłym kursie.

Otrzymane punkty reputacji: +8
gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
#88 ⛔⛔⛔ 50
⚽ Górnik Zabrze - Cracovia X @ 3.50
@ 50 zł
Pojedynek topowych ostatnio drużyn. Jeśli wziąć pod uwagę 5 ostatnich meczy mielibyśmy mecz na szczycie!
Zarówno Górnik gra ostatnio znakomicie u siebie jak i Cracovia na wyjeździe.
Pewnie grałbym na Górnik gdyby nie dwa fakty:
1) po zakończeniu meczu z Jagą czerwoną kartkę zobaczył po przepychance Nakulma. Nakulma to motor napędowy Zabrzan i jego brak w moim odczuciu bardzo osłabi siłę rażenia gospodarzy. Niby jest Zachara ale jednak to Czarnego wszyscy się najbardziej obawiali.
2) obie drużyny mają już niezłą serię: Górnik 4 wygrane, Cracovia 3 wygrane. Pora na przełamanie?
Wydaje mi się, że scenariusz będzie mniej więcej taki, że Cracovia coś strzeli a Górnik będzie gonił i dogoni i nikt nie będzie potem spinał się szczególnie by wygrać. Jakoś wydaje mi się, że remis w tym meczu zadowoli obie strony. Dzięki temu Górnik wskoczy na 1 miejsce (co najmniej na kilka dni) a Cracovia w najgorszym wypadku utrzyma 6. pozycję.

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
#89 ✅✅✅ 64
⚽ Wisła Kraków - Widzew Łódź 1 (-1.5) @ 2.60
@ 40 zł
#90 ✅✅✅ 51
⚽ Wisła Kraków - Widzew Łódź 1 (-1) @ 2.02
@ 50 zł
#90 ✅✅✅ 57
⚽ Wisła Kraków - Widzew Łódź 1 @ 1.57
@ 100 zł
Nie rozumiem kursów na ten mecz. Nie mając pojęcia o polskiej lidze można by pomyśleć, że Widzew coś tam gra i w tym meczu ma realne szanse na choćby remis. Ja takich szans jednak nie widzę.
Wisła gra w tym sezonie nadzwyczaj dobrze. Co prawda zaliczyła w końcu wpadkę i przegrała w Bydgoszczy ale potrafiła się od razu odbudować i wygrać z Zagłębiem, drużyną, która po zmianie trenera zaczęła nieźle grać ogrywając m.in. Widzew 3-1 tydzień wcześniej.
Wisła jest najlepiej grającą u siebie drużyną w lidze: 5-2-0 i bilans 11-1 mówi sam za siebie. To nie jest przypadek! Wisła wygrała u siebie zarówno z Legią jak i Lechem więc wniosek jest prosty: po prostu grają bardzo dobrze.
Widzew to przeciwległy biegun. Na wyjeździe są najgorszą drużyną ligi z bilansem 0-0-5 3:15 ! To po prostu tragedia, masakra i co tam jeszcze kto by chciał dorzucić. Ich obecna forma jest tak samo tragiczna jak mecze wyjazdowe: 0-1-4.
Nie twierdzę, że &#39;tabela gra&#39; i jeśli ktoś jest na dole to nie ma prawa sprawić niespodzianki jednak w tym meczu nie widzę takiej możliwości. Nawet jeśli nie zagrałby Głowacki to Wisła powinna ze 2-3 bramki strzelić nie tracąc żadnej.

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
#90 ✅✅✅ 52,50
⚽ Pogoń Szczecin - Piast Gliwice 1 @ 2.05 / WillHill
@ 50 zł
Wg mnie kursy na Pogoń bardzo zachęcają do gry. Pogoń to jedna z rewelacji sezonu. Szczecinianie grają nad wyraz dobrze czego dowodem jest 5. miejsce w tabeli punkt straty do miejsca 3.
Pogoń pokazała w meczu z Koroną, że walka do końca nie jest jej obca. Przez jakiś czas grali osłabieni ale po osłabieniu Korony podnieśli się i wcisnęli kolejne bramki.
W tabeli meczy siebie Pogoń może nie prezentuje się zbyt okazale ale mieli naprawdę ciężkie mecze i ten bilans nie jest tak naprawdę zły.
Z drugiej strony Piast, który ewidentnie obniżył loty po niezłym starcie i obecnie przeżywa dość głęboki kryzys. Ostatnimi czasy potrafili wygrać tylko raz u siebie z ostatnim Podbeskidziem i zremisować z będącą w jeszcze gorszej formie Lechią.
Piast ma także problemy ze strzelaniem bramek. W ostatnich 5-ciu wyjazdowych meczach strzelił ich zaledwie 3 tracąc 11.
Pogoń jest faworytem tego spotkania na papierze, czy okaże się w rzeczywistości to zobaczymy, jedno jest pewne: po takim kursie warto na Pogoń pograć

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
#91 ⛔⛔⛔ 40 // Szkoda, porażka po dogrywce...
:hokej: SaiPa - Kärpät 1 @ 3.10 / UbiBet
Stawka: 40 zł
Dziś zagram jeszcze hokej. Mecz na szczycie ligi fińskiej. Zagrają wicelider i lider tabeli.
Widzę duże value w tym meczu na gospodarzy. SaiPa gra u siebie wyśmienicie, najlepiej w lidze. Po 9 meczach mają bilans 7-1-0-1 (1 porażka i 1 wygrana po OT), a grywali już z mocnymi ekipami a nie tylko leszczami.
Korpat natomiast na wyjazdach już się męczy. Bilans to 4-3-0-2. Co więcej, Karpat ma wręcz niesamowitą serię 11 zwycięstw. Wiecznie wygrywać się nie da. Dziś w końcu zagrają z najbardziej wymagającym przeciwnikiem i to złamanie serii jest wielce prawdopodobne.

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
#92 ⛔⛔⛔ 40
:siata: Arkasspor - BR Volleys 1 @ 1.87 / betClick
@ 40 zł
Dziś jeszcze siatka. A raczej siatkowa liga mistrzów!
Krótko, zwięźle i na temat:
Arkasspor przegrał dość nieoczekiwanie pierwsze spotkanie z Lugano i tym samym skomplikował sobie od pierwszej kolejki sytuację w grupie. Może nie do końca skomplikował, bo za porażkę w TB dostaje się punkt ale jednak.
Ta drużyna jest pretendentem do wyjścia z grupy i dziś zagra mecz, którego jeśli nie wygra to rzeczywiście skomplikuje sobie to wyjście.
O Niemcach dużo powiedzieć nie powiem. W pierwszej kolejce polegli w Trentino 3-1, co niespodzianką na pewno nie było. Porażka z Trentino spowodowała, że przegrali kolejny mecz w lidze i zaledwie 2 dni po tym znowu jadą w podróż do Turcji. Nie wiem kiedy mają łapać świeżość, bo 5 dni temu grali z Trentino, a 2 dni temu z Duren, oba wyjazdy.
O tym jak ciężko się gra w Turcji w każdej dyscyplinie chyba każdy wie.
KONTO: ✅ 636,25 zł

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
#93 ✅✅✅ 96 zł
:hokej: Ekaterinburg - Traktor Chelyabinsk 1 @ 3,40
@ 40zł
Zdecydowałem się pograć jeszcze na ruskiego hoka. Pierwszy mecz przyniósł zysk, zobaczymy dalej.
Nie wiem czym sugerowały się buki wystawiając kursy na mecz ale wg mnie coś tu jest przeszacowane. Kto wie, może buki mają jakieś lepsze info ale to być może, a być może nie, bo kursy jakoś nie świrują.
Otóż obie drużyny są obecnie w dużym gazie. Jedna i druga wygrywa ostatnio seriami. Obie mają tyle samo punktów w lidze. Biorąc pod uwagę ostatnią formę lepiej prezentują się jednak gospodarze! To oni ostatnio grają lepiej i w tym upatruję szansy na wygraną.
Nie widzę takiej wielkiej różnicy między tymi dwoma zespołami, dlatego kurs 3.40 wezmę, bo jest to po prostu value.

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
#94 ✅✅✅ 40zł
⚽ Real Madrid - Sevilla BTS @ 1.80 / bet-at-home
@ 50
Kto nie strzelił w tym sezonie Realowi w Madrycie?
-będąca w mega-dołku Malaga
-Kopenhaga
-koniec listy
Real tracił, traci i tracił będzie bramki.
Komi nie strzeliła Sevilla na wyjeździe w tym sezonie?
-Levante (remis 0-0)
Jak widać Real u siebie tracić lubi, Sevilla regularnie strzela na wyjazdach.
Nie ma sensu doszukiwać się tutaj cudów: wg mnie zobaczymy dziś kilka bramek w tym co najmniej jedną bramkę gości.

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
#95 ⛔⛔⛔ 50
⚽ Newcastle - Manchester City 2 @ 1,67
@ 50
#96 ⛔⛔⛔ 30
⚽ Newcastle - Manchester City 2 (-1) @ @2,02
@ 30 zł
Newcastle to nieprzewidywalna drużyna ale ostatnio to miano jest zdecydowanie negatywne. Dwie kolejki temu zremisowali u siebie z Liverpoolem by ostatnio przegrać z totalnym outsiderem ligi. Sroki nie mogą się odnaleźć i grają w kratkę.
City ostatnio zaliczyło wtopę z Chelsea. Są podrażnieni i to już jest pierwszy argument za nimi. Drugi to ambicje Pellegriniego, by w pierwszym sezonie ugrać jakieś trofeum. Walka o mistrza będzie bardzo ciężka, LM jest praktycznie nieosiągalna, zostają puchary. Wg mnie City zagra pełną parą.

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
#96 ✅✅✅ 36.4
⚽ Juventus - Catania 1 (-1.5) @ 1.52
@ 70 zł
Juve po porażce z Realem i porażce z Fiorą musi się wziąć za siebie. Wygrali już z Genoą teraz pora na rozbicie Catanii. Nie widzę tutaj innego wyniku niż pewna wygrana, szczególnie, że rywal jest z najniższej pułki - na wyjeździe 0-0-4 3:9.
Miałem jeszcze parę pomysłów na tą kolejkę ale jakoś nie jestem przekonany co do żadnego innego meczu.
KONTO: ✅ 728.65 zł

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
#97 ✅✅✅ 67,50
:hokej: Kazan - Dyn. Moscow 1 @ 2.35
@ 50
No tak trochę za dobrze ten hokej ruski idzie ale może to znak, że tu powinienem cisnąć? Póki co cisnę ;-)
Kazań po wspaniałej serii 8 zwycięstw został sprowadzony na ziemię w ostatnim meczu ze słabym Podolskiem. Wydaje mi się, że to mogła być taka trochę zagrywka taktyczna trenera, by przerwać serię przed ważnym meczem, żeby sprowadzić na ziemię zawodników, którzy mogliby już za daleko odlecieć a w meczu z Dynamem mogłoby to się skończyć tragicznie.
I tak oto Kazań serię przerwał, odpoczął 2 dni i zagra u siebie z jedną z najlepszych drużyn - Dynamem Moskwa.
Za Kazaniem (poza przerwaną serią) przemawia do mnie jeszcze jeden argument: Kazań to najlepsza drużyna własnego parkietu w całej konferencji wschodniej, a w KHL druga. Biland 9-2-1-1 mówi sam za siebie, a ta porażka jedyna po OT to właśnie z ostatniego meczu.
To może coś o Dynamie: Dynamo to właśnie ta najlepiej grająca w KHL drużyna u siebie, jednak na wyjazdach... na wyjazdach jest już zdecydowanie gorzej: 5-0-2-2 czyli niewiele ponad 50% wygranych, a powiedzmy sobie szczerze: z potentatami to oni nie grali.
Dodatkowy minus po stronie gości to seria 3W więc taka delikatna sugestia co do przerwania serii ;-)
Zdecydowane value na gospodarzy. Mecz o 16:00

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
#98 ✅✅✅ 39,90
⚽ Granada - Atl. Madrid 2 @ 1.57 /WillHill
@ 70 zł
#99 ZWROT
⚽ Granada - Atl. Madrid 2 (-1) @ 1.88 /WillHill
@ 50 zł
Powiem szczerze: nie widziałem ostatnio jak gra Granada ale za to oglądam regularnie Atletico i muszę powiedzieć, że to, co gra ta drużyna to poezja. To na jakim spokoju grają, jak dominują przeciwnika i strzelają kolejne bramki to Barcelona najlepszych dni Guardioli. Wg mnie ta drużyna to bardzo mocny kandydat do przerwania hegemonii Barcy i Realu ( z tym drugim już wygrali na wyjeździe ).
Mógłbym się rozpisywać długo nad jakością, możliwościami, opisywać jak dobry jest obecnie Costa, że drugą młodość przeżywa Villa a Filipe gra jak najlepsi ofensywni obrońcy na świecie. Atletico jest po prostu kompletne.
Nie wierzę też w zlekceważenie przeciwnika czy podejście na zbyt dużym ludzie do meczu, bo takie rzeczy u Simeone się po prostu nie zdarzają.
Jeszcze garść suchych faktów: Atl. to drużyna grająca bardzo dobrze na wyjazdach: 4-0-1 (porażka w derbach). Granada co ciekawe to też drużyna wyjazdowa, notująca u siebie katastrofalne wyniki (1-0-4).
Gradu bramek się nie spodziewam ale wygrana w okolicach 2:0, 3:0 powinna dziś się pojawić.

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
#100 ⛔⛔ 50
No i dobiłem do setnego kuponu... Jak to zleciało ;-)
⚽ AS Roma - Chievo 1 (-1.5) @ 1.93
@ 50 zł
#101 ⛔⛔⛔ 40
⚽ AS Roma - Chievo 1 (-2) @ 2.58
@ 40 zł
#102 ⛔⛔⛔ 30
⚽ AS Roma - Chievo 1 (-2.5) @ 3.10
@ 30 zł
Pojedynek skrajnie rozstawionych w tabeli drużyn. Roma to rewelacja tego sezonu i to nie przypadkowo. Maja komplet zwycięstw i potrafili sklepać najlepszych. w 9 meczach stracili jedną bramkę a grali już z Napoli czy Interem (oba mecze z czystym kontem).
Do Rzymu na - wg mnie - ostre lanie przyjeżdża totalny outsider ligi - Chievo. Drużyna z bilansem 1-1-7 i piękną serią pięciu porażek.
Nie będę się za bardzo rozpisywał jaki piach gra Chievo i jaki futbol prezentuje obecnie Roma. Dziś widzę totalną miazgę.
KONTO: ✅ 716,05 zł

Otrzymane punkty reputacji: +3
Do góry Bottom