>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na licencji GNU ;)

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
#153 ⛔⛔⛔ 100zł
Po prawdopodobnie spektakularnej wtopie z koszem kupon na mecze kwale MŚ.
⚽ Kazachstan - Wyspy Owcze 1 @ 1.50 ✅
⚽ Czechy - Armenia 1 @ 1.36 ⛔
⚽ Norwegia - Cypr 1 @ 1.29 ✅
⚽ Niemcy - Austria 1 (-1) @ 1.25 ✅
@ 3.2
100 zł
Kazachstan do potęg piłkarskich nie należy ale nie wyobrażam sobie nawet remisu w tym meczu. Wyspy Owcze to totalny outsider. Kazachowie co prawda w grupie póki co zdobyli ledwo 1 punkt ale grupa ciężka: Niemcy, Szwedzi, Austriacy. Ostatnio poprawili grę i wygrali nawet z Gruzją sparing. Muszą i tutaj zagrać o honor.
Armenia dokonała w poprzednim meczu wręcz cudu pokonując na wyjeździe Danię aż 4-0 jednak ja uważam to za jakieś nietypowe zjawisko występujące raz na 50 lat. Pepiczki wygrały w Armenii 3-0 i nie wydaje mi się, żeby mieli problem u siebie. Z meczu Armenii z Danią należy wyciągnąć wnioski i pojechać gości. Dodatkowo jest to niezwykle ważny mecz dla gospodarzy: remis może ich bardzo oddalić od walki o awans. Strata do Włochów już wynosi 5 punktów więc muszą walczyć o baraże a tutaj mają też stratę do Bułgarów.

Norwegowie (poza Szwajcarią) mają tak słabą grupę, że aż dziw bierze, że są dopiero na 4. pozycji. teraz czeka ich mecz z ostatnim Cyprem u siebie. Jeśli nie z Cyprem (wygrali z nimi na wyjeździe 3-1) i nie u siebie to z kim i gdzie? Ostatni dzwonek do walki o baraże.
Niemaszki są już od dwóch meczy bez zwycięstwa! W tym przerżnęli z USA! Nie ma bata. Jak dla mnie wygrana (jakakolwiek) i praktycznie zapewnienie sobie awansu na MŚ.

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
#154 ✅✅✅ 85 zł
⚽ Kazachstan - Szwecja under 3.5 @ 1.44
⚽ Rumunia - Turcja under 2.5 @ 1.29
@ 1.85
100 zł
Kazachstan to drużyna grająca underowo, tak samo Szwecja. Aż dziwne, że aż tak wysoki kurs jest na undera 3.5. Ja tu czuję mecz bardzo spokojny i rozważny mecz ze strony Szwedów. Ich wygrana ustawi ich w bardzo dobrej pozycji w walce o baraże. Kolejny mecz mają z Austrią u siebie więc wygrana praktycznie postawi ich w sytuacji, gdzie baraże będą zależały tylko od nich. Ja czuję jakieś skromne 0-1, 0-2 ale... zabezpieczyć się warto ;)
W drugim meczu również nie nastawiam się na grad bramek. Zagrają dwie underowe drużyny, które ostatnio zanotował po overze. Dla jednej i drugiej drużyny mecz bardzo ważny. Nie sądzę, żeby ktoś się rzucił i zaryzykował od początku. Patrząc na mecze Rumunów, które poza tym zostały do końca to powinni zagrać przede wszystkim tak, żeby nie przegrać, potem Andora i Estonia i baraże. Remis prawdopodobny.

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
#155 ⛔⛔⛔ 100 zł
⚽ Węgry - Estonia under 3.5 @ 1.36 ⛔
⚽ Włochy - Czechy 1 @ 1.55 ✅
@ 2.1
100 zł
Kolejny mój under 3.5 na tą kolejkę. Oba zespoły zagrały overowo (2.5) ostatnio więc pora na underki ;-) Estonia to bardzo underowy zespół. Ostatnio co prawda remis 2-2 ale Holendrzy ewidentnie zlekceważyli rywala i po szybkiej bramce (2&#39; Robben) myśleli, że będą tylko liczyć gole rywalom. Skończyło się jak się kończyło. Ten mecz to praktycznie decydujące rozstrzygnięcie dla Węgrów. Jeśli nie wygrają, a wygra Rumunia to w zasadzie żegnają się z MŚ. Mecz powinien mieć wiele rozwagi. Ataki pozycyjne i czekanie na błędy.
Włosi mają w zasadzie ostatni ważny mecz do rozegrania w tych el. Pokonanie Czechów, bez względu na wyniki rywali, daje im awans na MŚ. Nie ma co szukać tu niespodzianki. Czesi pokazali, że są w kryzysie. Przerżnęli z Armenią i tym samym bardzo pokrzyżowali sobie plany baraży. Teraz muszą liczyć na innych, bo po ewentualnej porażce z Włochami ciężko będzie o te baraże.
KONTO: ⛔ 469.30 zł

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
#156 ⛔⛔⛔ 100zł
Jedziemy z weekendem!
⚽ Manchester Utd. - Crystal Palace 1 (-1.5) @ 1.68 ✅
⚽ Aston Villa - Newcastle 1 (+0.5) @ 1.30 ⛔
@2.18
100zł
Wg mnie wspaniały kurs na Diabły u siebie z baniaminkiem. United ostatnio przerżnęli w ciężkim meczu z Liverpoolem i na pewno są bardzo podrażnieni szczególnie, że czołówka ucieka a oni znajdują się obecnie (o zgrozo) na 7 miejscu!
Crystal Palace ostatnio ugrał pierwsze punkty, jednak wygrana przeciwko Sunderlandowi, który jest kandydatem do spadku nie jest wyczynem szczególnym.
Villa rozpoczęła ligę z wysokiego C. Walnęli na wyjeździe Arsenal. Potem przyszły cięższe mecze i - minimalne - porażki: z Chelsea 1-2 i Liverpoolem 0-1. Jednak w obu meczach drużyna z Birmingham zaprezentowała się nieźle i w meczu z NU jest wg mnie faworytem.
Newcastle natomiast coś tam ostatnio ugrał ale gra przeciwko cieniasom i wygrywanie ze słabym obecnie Fulham u siebie 1-0 to żaden przekonywujący wynik. Remis - szczęśliwy - to maks co NU może ugrać w tym meczu.

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
#157 ✅✅✅ 112zł
⚽ Leverkusen - Wolfsburg 1 (+0.5) @ 1.25
⚽ Wisła Kraków - Piast Gliwice 1 (+0.5) @ 1.26
⚽ Galatasaray - Antalyaspor under 3.5 @ 1.35
@2.12
100 zł
Leverkusen od kilku sezonów gra bardzo wyrównany futbol na wysokim poziomie. Miejsca w czołówce są praktycznie gwarantowane od wielu lat. Aptekarze również ten sezon zaczęli dobrze i po 4 kolejkach są na 3 miejscu.
Ostatnio przydarzyła im się wpadka i porażka z Schalke ale nie myślę, że przełoży się to na kolejne mecze. U siebie Lever zawsze grało bardzo dobrze.
Wolfsburg parę miejsc dalej. Jest to typowa drużyna własnego boiska. Póki co na wyjazdach zanotowali dwie porażki, dość pewne porażki bo obie po 0-2 i nie zapowiada się na lepiej, bo Leverkusen to drużyna najmocniejsza z dotychczasowych wyjazdów.
Wisła gra nadspodziewanie dobrze. Podopieczni Franza są jednym z niewielu już zespołów bez porażki! Co prawda 4 remisy nie są wyczynem najlepszym ale jednak daje im to obecnie 4 miejsce w tabeli i stawia w roli faworyta w tym meczu.
Piast po odpadnięciu z el LE nie może się odnaleźć. Remisują, przegrywają, ale wygrać nie mogą. Co gorsza nie grali z żadnymi tuzami: porażka z przedostatnią Koroną, remis z ostatnim Zawiszą... Wg mnie coś w Piaście się zacięło i nie bardzo wierzę, że przełamanie nastąpi w tym meczu.
Galata i Antalaya to dwa dość underowe zespoły. Galata na pewno będzie chciała utrzymać z tyłu zero a z przodu z jedną-dwie. Antalaya ma ogromne problemy ze zdobywaniem bramek. Póki co jedna strzelona w 3 meczach. Broni natomiast rewelacyjnie: zaledwie dwie stracone. Galata bramki 3:2.
KONTO: ⛔ 457,3 zł

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
#158 ⛔⛔⛔ 150 zł
Ligę mistrzów czas zacząć ;)
⚽ Bayern - CSKA Moscow 1 (-1) @ 1.22 ✅
⚽ FC Copenhagen - Juventus under 3.5 @ 1.36 ✅
⚽ Chelsea - Basel 1 @ 1.30 ⛔
@2.15
150 zł
To taki kupon &#39;must in&#39;.
Bayern co gra - każdy wie. CSKA co prawda nieźle sobie radzi w rodzimej lidzie ale ta liga jest daleko od czołówki europejskiej, w dodatku przeżywa kryzys. Zwycięstwo gospodarzy nie podlega moim dyskusjom. Ewentualnie handicap ale wierzę w dwubramkową przewagę.
Juve zagra pewnie jak gra zazwyczaj w LM na wyjazdach: strzeli gola i będzie kontrolował mecz, jak się uda to strzeli drugą. Turyńczycy nie zwykli się forsować w takich meczach. Dominacja w posiadaniu piłki i pilnowanie korzystnego wyniku to podstawa.
Chelsea po ostatniej plamie wygrać musi. Jakikolwiek inny wynik będzie dla mnie sporym zaskoczeniem i sygnałem, że jednak z Mou dzieje się coś złego.

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
No i parę singli

⚽ Bayern wygra do zera @ 1.80 / 50 zł ✅✅✅ 40 zł
⚽ Chelsea wygra do zera @ 2.10 / 50 zł ⛔⛔⛔ 50 zł
⚽ Chelsea -1.5 @ 2.05 / 50 zł ⛔⛔⛔ 50 zł
Wielkiej filozofii nie ma, obie drużyny dobrze bronią. Chelsea za Mou broni autobusem, Bayern przenosi grę na połowę przeciwnika.
KONTO: ⛔ 757.30 zł

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
#160 ⛔⛔⛔ 200zł
Jak nie teraz, to kiedy? ;)
⚽ St. Etienne - Toulouse 1 (0) @ 1.28 ⛔
⚽ Liverpool - Southampton under 3.5 @ 1.36 ✅
⚽ Chelsea - Fulham 1 @ 1.31 ✅
@ 2.28
200zł
KONTO: ⛔ 957.30 zł

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
Konto prawie wyczyszczone... Cóż, chyba ostatnia szansa:
#161 ⛔ 42.70
⚽ Monaco - Bastia 1 @ 1.25 ✅
⚽ Napoli - Sassuolo 1 (-1.5) @ 1.45 ⛔
@1.81
42.70 zł
KONTO: ⛔ 1000 zł

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
No cóż, wirtualne konto się wyczyściło po 161 kuponach. Sprawa ciężka, bo na plus udawało mi się wychodzić niezmiernie rzadko. Taktyka grania dość niskich kursów i &#39;pewniaków&#39; zawiodła. Zmieniam więc strategię i zaczynam grę kursów powyżej 1.5 za kolejne 1000 zł. Zobaczymy jak pójdzie tym razem.
Założenia:
- kursy powyżej 1.5
- kombinacje maksymalnie dwóch zdarzeń

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
#1 ⛔⛔⛔ 50 zł // Szkoda, Górnik prowadził ale nie utrzymał...
⚽ Korona - Górnik 2 @ 2.40
50zł
Górnik gra niezłą piłkę w tym sezonie. Potwierdza to prawie co mecz. Ostatnie spotkanie z Legią było wręcz niesamowite jak na polską ligę. Górnik minimalnie przegrał ale swoje sytuacje miał. Dziś ma szanse powrotu na fotel wicelidera.
Przeciwnikiem Korona: zespół totalnie rozbity. Zmiana trenera nie przyniosła pożądanych rezultatów. Udało się wygrać z Piastem by kolejne 3 mecze przegrać, w tym ze słabym Podbeskidziem (1-0) i przesłabym Zagłębiem (2-0). Ja tego zespołu po prostu nie widzę. Szkoda, w poprzednim sezonie bardzo mi się podobali, ogólnie za Ojrzyńskiego. Bardzo waleczny zespół gryzący trawę do końcowych minut. Teraz nie wiadomo już co grają: ani walecznie, ani technicznie... Konsekwencje są opłakane: w meczach &#39;o 6 punktów&#39; z rywalami z ogona tabeli nie potrafili nawet strzelić bramki...

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
#2 ✅✅✅ 50 zł
⚽ Ath. Bilbao - Betis 1 @ 2.00 WillHill
@ 50zł
Dwie drużyny swojego boiska. Zarówno drużyna z Bilbao jak i Sewilli preferuje zdobywanie punktów głównie u siebie. Wynikiem tego jest typ na gospodarzy.

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
#3 ✅✅✅ 50 zł
⚽ Inter - Fiorentina 1 @ 2.00 WillHill
@ 50 zł
Inter na masakrycznym gazie. Fiora też, zobaczmy z kim grał do tej pory Inter a z kim Fiorentina:
Inter miał:
Sassuolo 7-0
Juve 1-1
Catania 3-0
Genoa 2-0
Fiora:
Atalanta 2-0
Cagliari 1-1
Genoa 5-2
Catania 2-1
Obie drużyny grały z Genoą oraz Catanią. Obie wygrały ale pewniej grał Inter wygrywając swoje mecze do zera. Inter też póki co powstrzymał Juve.
Drużyna gra niesamowicie. 13 strzelonych 1 stracona. Fiora gra też ładnie ale wg mnie to nie wystarczy na Inter. Jeśli Genoa czy Catania potrafiły strzelać Fiorze to i zrobi to Inter. Czy Fiora odpowie? Możliwe ale wg mnie nie będzie to wystarczające. Przewiduję 2-1 dla gospodarzy.
KONTO: ✅ 50 zł

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
#4 ⛔⛔⛔ 50 zł
⚽ Angers - Tours 1 @ 2.00
@ 50 zł
Obecny lider rozgrywek Ligue 2 podejmie u siebie trzecią drużynę. Mecz na pierwszy rzut oka wydaje się bardzo ciężki lecz analizując głębiej doszukałem się wskazówek w stronę gospodarzy.
Angers to drużyna, która przede wszystkim gra bardzo dobrze u siebie (3-0-0). Tours co prawda jest drugą co do punktów drużyną wyjazdową ale... to tylko 2-0-2 ! Na wyjazdach zdążyli zaliczyć już wpadki z Clermont i Dijon.
Zauważyłem też, że w tej lidze punkty łapie się zdecydowanie u siebie. Najlepsze drużyny wyjazdowe (Angers i Tours) zdążyły już w przeciągu 4-5 kolejek zaliczać duże wpadki na wyjazdach (Angers przegrało z 18 Laval aż 1-4). Poza tymi dwoma drużynami żadna z pozostałych 18 drużyn na średnio 4 mecze nie wygrała więcej niż jednego!!! Co więcej, jakieś 10 drużyn w przeciągu 4-5 kolejek nie wygrało na wyjeździe ani razu!
Coś czuję, że ta tendencja zostanie dziś podtrzymana.

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
#5 ⛔⛔⛔ 50 zł
⚽ Helmond - Almere 1 @ 1.62
@ 50 zł
Helmond po początkowych wtopach odbudował się i zaczął grać dobry futbol. Początek mieli tragiczny, przegrywali i remisowali. Potem nastąpiła metamorfoza i biorąc pod uwagę ostatnie 5 meczy byli by liderem (4-0-1). U siebie pokonali nawet obecnego lidera oraz wyżej notowane Emmen. Ewidentnie są w gazie.
Almere to outsider ligi a ich 17 pozycja to i tak zbieg wielu sprzyjających okoliczności. Otóż Almere zdobyło dotychczas 8 punktów ale... Aż 7 z nich zdobyła z równie słabymi drużynami (FC Oss - ostatnie miejscie, bez punktu, Achilles 29 - 18 miejsce, Jong FC Twente - 16 miejsce). Dodatkowo u siebie Almere zdobyło aż 7 z 8 punktów.
Dziś nie widzę dla nich zbyt wielu szans na punkty...

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
#6 ⛔⛔⛔ 50 zł
⚽ Dundalk - Limerick 1 @ 1.53 / Bet365
@ 50 zł
Dundalk to wicelider, który został ostatnio bardzo podrażniony. Gospodarze przegrali wyjazdowe spotkanie z liderem i tracą do niego 6 punktów jednak mają zaległy mecz. Mecz dzisiejszy z Limerick&#39;iem, drużyną będącą przeciętniakiem ligi. Do tego przeciętniakiem grającym bardzo słabo na wyjazdach (3-3-7). W dodatku ostatnie punkty zdobyte na wyjazdach to historia, mają serię L3, wcześniej wygrana wyjazdowa ze słabszym od nich Bohemians&#39;em. A niedawno nawet porażka z ostatnim Shelbourne.
Na drugim biegunie Dundalk, który przerwał piękną serię zwycięstw. Szanse na mistrza są dalej i najzwyczajniej w świecie myśląc o tych szansach taki mecz trzeba wygrać.

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
#7 ⛔⛔⛔ 50 zł
⚽ FC Porto - Guimaraes 1 (-1.5) @ 1.55
@ 50 zł
Porto jak gra to gra. Jak wygrywa to zazwyczaj pewnie, różnicą 2 lub więcej bramek. Póki co gospodarze idą dobrze. U siebie dwie wygrane do zera (2-0, 3-0). Ostatnio remis, który powinien ich trochę podrażnić. Dodatkowo w tej kolejce mecz na szczycie: Braga - Sporting więc szansa na odskoczenie.
Goście jak to goście w tej lidze. Przyjadą i będą bronili niewielkiej porażki. Na nic więcej w ich wykonaniu nie widzę.

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
#8 ✅✅✅ 29.50 zł
???? Berdych T. (Cze) - Lu Y-H. (Tpe) 1 (-1.5) @ 1.59
@ 50 zł
Rozstawiony z jedynką Berdych zagra z nierozstawionym Lu Y-H. Nie wiem za bardzo co tu pisać. Ogólnie seria Tajpejczyka (?) trawa już sporo. Ostatnio przegrał w drugiej rundzie US Open gładko z Haas&#39;em, potem zaczął swój race: wygrał jakiś śmieszny turniej na Tajwanie grając z samymi no-name&#39;ami i teraz zaczął cisnąć w Bangkoku.
Berdych natomiast po odpadnięciu z US Open w 1/8 zagrał 1 mecz w pucharze Davisa (wygrał) rozprawił się dość szybo w poprzedniej rundzie obecnego turnieju z przeciwnikiem i po jednodniowym odpoczynku dziś zagra kolejny mecz. Jest wypoczęty, wie, że przeciwnik ma niezłą serię więc nie powinien zlekceważyć.

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
#9 ✅✅✅ 45,50
⚽ Górnik Zabrze - Zawisza Bydgoszcz 1 @ 1.91 SportingBet
@ 50 zł
Oglądałem ostatnie dwa mecze Górnika (z Koroną i Legią) i powiem, że ta drużyna w piłkę grać potrafi. Co prawda z Legią w drugiej połowie trochę gra siadła ale pierwsza była jak nie z naszej ligi. Z Koroną Górnik także grał dobrze i był wg mnie lepszą drużyną. Zawalili sobie stałymi fragmentami gry i jeśli wyciągną wnioski to dziś nie powinno być problemów z wygraną.
Zawisza na papierze ma lepsze czasu: co prawda wygrali z Zagłębiem ale to było Zagłębie w rozsypce, Lecha natomiast (remis 1-1) zanotowała ostatnio słabsze dni.
Dziś moim zdaniem warunki dyktował będzie Górnik i jeśli nie zabraknie konsekwencji to wygrana powinna przyjść dość pewnie.
KONTO: ⛔ 75 zł

Do góry Bottom