>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na licencji GNU ;)

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
#94 ✅✅✅ 200zł
⚽ Grecja - Paragwaj X @ 3.00
Stawka: 100zł
No cóż, sytuacja w tej grupie wydaje się być rozstrzygnięta. Mali ma teoretyczne szanse na awans ale chyba tylko teoretyczne. Meczu ich z Meksykiem nie ruszam, bo - jak to po dwóch porażkach i odpadnięciu bywa - trener może dać pograć rezerwowym.
Wracając do typu... Obie drużyny grają nieźle. Grecy solidnie ale bez fajerwerków, Paragwajczycy trochę na farcie, ale to też trzeba mieć. Obie drużyny nie lubią prowadzić gry. Paragwaj miał gorsze posiadanie piłki nawet z Mali! Grecy co prawda mieli z Mali lepsze ale Meksykowi już pole oddali. Przy spotkaniu tak niechętnie prowadzących grę drużyn nie widzę szans na wiele akcji, obie lubią grać z kontry a jak tu grać z kontry, skoro nikt nie chce atakować?
Druga sprawa to sytuacja w grupie. W tym momencie obie ekipy mają po 4p. Mali ma 2 więc teoretycznie może przeskoczyć kogoś. Po co więc ryzykować?
Myślę, że mecz będzie bardzo wolny i pod dyktando meczu rozgrywanego równolegle: jeśli Mali będzie remisowało/przegrywało to nic w tym meczu ciekawego się nie wydarzy, a obie ekipy będą się oszczędzały na dalszą część turnieju.

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
#95 ⛔⛔⛔ 100zł
⚽ El Salvador U20 - Kolumbia U20 2 @ 1.20 ✅
???? Kanepi K. (Est) - Kerber A. (Ger) 2 @ 1.32 ✅
:siata: Polska K - Dominikana K 1 @ 1.30 ⛔ 0-3 ;)
Kurs: 2.05
Kolumbia bez oglądania się na konkurencję może zagwarantować sobie pierwsze miejsce w grupie. Przeciwnik słaby, co tu dużo pisać: każdy inny wynik niż wygrana będzie sporym zaskoczeniem.
Tenis standardowo...
Polski startujące w turnieju Boris Yeltsin Cup wystartowały jak burza. Pokonały Włoszki 3:1 i przy dzisiejszej wygranej mają 1 miejsce w grupie i z tegoż miejsca awans. Nie powinien być to żaden problem. Włoszki na luzie pokonały Dominikanę 3:0.
KONTO: ✅ 260zl

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
#96 ⛔⛔⛔ 200zł
⚽ Chorwacja U20 - Nowa Zelandia U20 1 (-1.5) @ 1.48
Stawka: 200zł
Chorwacja, żeby nie oglądać się na innych musi dziś pokonać Nową Zelandię. Przeciwnik nic nie gra, co więcej: nawet nie strzela bramek ;)
Chorwaci do tej pory nieźle sobie radzili pokonując m.in. Urugwaj.
Nowa Zelandia się w ogóle nie liczy. 2 porażki, bramki 0:5, bez komentarza.
Wygrana pozwoli zapewnić awans, być może z pierwszego miejsca (jeśli Urugwaj urwie punkty Uzbekom).
KONTO: ✅ 60zł

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
#97 ✅✅✅ 76zł
⚽ HJK - Lahti 1 @ 1.30
???? Flipkens K. (Bel) - Pennetta F. (Ita) 1 @ 1.36
Kurs: 1.76

HJK podejmuje outsidera, który ostatnio zalicza niezłą serię. Jednak nie ma co się oszukiwać, trzy kolejne zwycięstwa Lahti to efekt meczy z drużynami ze ścisłego dna tabeli: Inter, JJK, KuPS. Wg mnie seria dziś zostanie przerwana i to może bardzo brutalnie.
Tenis wiadomo.
KONTO: ✅ 136zł

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
Wracam do gry. Ruszyła nasz liga. Postanowiłem w pierwszej kolejce coś szarpnąć.
#99 ⛔⛔⛔ 80zł
⚽ Cracovia - Piast X @ 3.20
Stawka: 80zł
Cracovia wiadomo - beniaminek. W I lidze grywali dziwnie, a ich awans przebiegł w dość nietypowych okolicznościach. To już jednak historia i dziś otwarcie sezonu u siebie. Ciężko pisać o składach, dyspozycji itd. więc skupię się na trochę innych aspektach. Wg mnie Cracovia nie będzie chciała przegrać. Wiadome, nie ma gorszej opcji dla beniaminka jak porażka na wstępie u siebie. Od razu wprowadza to nerwówkę, masę domniemań itd. Cracovia więc wg mnie zagra dziś asekuracyjnie.
Piast ma za sobą mecz z dalekim Karabachem, ciężki mecz, porażka ale z szansami na przejście. Mecz już w czwartek więc nikt nie będzie dziś szalał. Uważam, że Piast zagra dziś również defensywnie skupiając się na złapaniu jednego oczka i meczu rewanżowym w el. LE.
KONTO: ✅ 106zł

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
Dziś jubileuszowy kupon. Miejmy nadzieję, że szczęśliwy ;)
#100 ⛔⛔⛔ 108zł
⚽ CSKA Moscow - Samara 1 @ 1.22 ✅
⚽ Lechia Gdańsk - Podbeskidzie B-B under 3.5 @ 1.25 ⛔ Czwarty gol w 90+4...
Kurs: 1.52
Stawka: 108zł
Co do ruskiej ligi to trochę po kursach. To dopiero druga kolejka i ciężko coś powiedzieć.
Co do naszej ligi to sprawa wygląda dla mnie dość prosto: Lechia ogólnie bardzo mizernie w ataku w poprzednim sezonie, szczególnie w drugiej rundzie. Do tego odszedł Traore (9 goli).
Podbeskidzie po niezłym finiszu w poprzednim sezonie straciło najlepszego strzelca Demjana, który strzelił 14 bramek, odszedł także Jeleń (7 trafień). Podbeskidzie straciło więc zawodników, którzy strzelili ponad połowę bramek w poprzednim sezonie.
Wniosek nasuwa się sam: brak takiej ilości snajperów może skutkować tylko underem.
KONTO: 0zł

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
PODSUMOWANIE KUPONÓW 1-100
Po stu kuponach wyszedłem na totalne zero. Nie ma się więc z czego cieszyć ale nie ma i nad czym płakać. Mam nadzieję, że kolejne 100 kuponów przyniesie wymierne zyski ;)
Postaram się także więcej analizować mecze, mniej grać z przypadku.
[STATYSTYKI DYSCYPLIN]
Z niewielką dozą błędów statystyki wyglądają mniej więcej tak:
Piłka nożna: ✅ 87/ ⛔ 38
Tenis: ✅ 18 / ⛔ 8
Siatka: ✅ 3 / ⛔ 7
Kosz: ✅ 0 / ⛔ 1
Jak widać na załączonym obrazku najgorzej poszła siatka, w dodatku większość kursów na nią była w okolicach 1.30, a dwie największe wtopy to kursy rzędu 1.0X - 1.1X. Podsumowanie jest jedno: jeśli będę próbował siatkę to tylko kursy wyższe ale raczej się od siatki póki co odstosunkuję.
Piłka nożna także tak sobie, pół na pół. Kursy ogólne w granicach ~1.50 więc ogólnie na zero. Kilka wtop rzutem na taśmę (bramki w doliczonym czasie gry) albo po graniu egoztyków (under 20). Prawda jest też taka, że nie bardzo było z czego wybierać. Teraz ruszają ligi więc powinno być lepiej.
Tenis zaskoczył mnie dość pozytywnie. Statystyki może nie wyglądają najokazalej ale kilka pierwszych typów grałem na logikę/analizy itd. Potem zacząłem grać po kursach (spadających) - efekt był już o wiele lepszy, a i kursy ciekawe, tą taktykę będę kontynuował.

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
Drugą setkę zaatakujemy mocniej ;)
#101 ✅✅✅ 180zł
⚽ Shaktar - BATE under 3.5 @ 1.25 ✅
⚽ M. Tel Aviv (Isr) - Győr (Hun) 1 @ 1.50 ✅
???? Gimeno-Traver D. (Esp) - De Schepper K. (Fra) 1 @ 1.50 ✅
Kurs: 2.8

Kwale do Ligi Mistrzów.
W pierwszym meczu BATE poległo u siebie 0-1. Mecz odbywał się pod dyktando gospodarzy, którzy w zasadzie zdominowali gości (szczególnie po straconej bramce) jednak nic z tego nie wynikło. Shaktar bronił się idealnie. Nie pomogło BATE 17 rzutów rożnych, a w meczu zdołali oddać na bramkę rywali zaledwie 4 celne strzały! Co jak co ale Kazachowie potrafią się bronić.
Nie potrafią też za bardzo atakować. Mecz w Borysowie na pewno był dla nich szczęśliwy. Oddali 1 celny strzał na bramkę i zdobyli gola. Dziś scenariusz będzie podobny do poprzedniego: tym razem gospodarze będą bronili bramki licząc na kontry, goście będą natomiast cisnęli ile sił.
Efektem tego wg mnie będzie coś pomiędzy 0-0 a 0-1. Nie liczę na bramki gospodarzy, a forma gości pozostawia wiele do życzenia.
Izraelczycy zagrali niezły mecz na wyjeździe wygrywając 2-0. Fakt, spinać się może nie muszą w rewanżu ale nie wypada nie wygrać, szczególnie, że granie na remis często kończy się źle.
Pierwszy mecz totalnie pod dyktando gości, którzy zdominowali Węgrów totalnie. 11 strzałów celnych, 13 rożnych, ponad 20 sytuacji bramkowych. Goście odpowiedzieli ledwo JEDNYM strzałem celnym! Musieli uciekać się o fauli, bo nie dawali rady.
Dodam, że dla Żydów to mecz, w którym na pewno nie odpuszczą bo ich liga jeszcze nie gra i nie ma po co się oszczędzać. Ruszają dopiero za miesiąc. Gyor natomiast zagra inaugurację już w sobotę i chyba na tym trzeba się skupić.

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
#103 ⛔⛔⛔ 100zł
⚽ Partizan (Srb) - Shirak (Arm) 1 (-1.5) @ 1.65 ⛔
???? Svitolina E. (Ukr) - Krunic A. (Srb) 2 (+1.5 seta) @ 1.80 ✅
kurs: 2.97
stawka: 100zł
Mistrz Serbii dość nieoczekiwanie tylko zremisował z mistrzem Armenii w pierwszym spotkaniu. Mecz był dość wyrównany, a Partizan wyrównał w doliczonym czasie. Innego widowiska spodziewam się w Belgradzie.
Partizan u siebie zanotował w poprzednim sezonie 14-0-1. To o czymś świadczy.
Shirak natomiast grał w lidze dobrze tylko u siebie. Wyjazdy to już inna bajka. Tutaj wygrał tylko 10 z 21 spotkań, czyli skuteczność ok. 50% wygranych w lidze armeńskiej.
Wg mnie Partizan zepnie poślady i nie pozostawi dziś wątpliwości kto powinien awansować.
Tenis wiadomo: kursy na Krunic dziwnie poleciały i wielu buków. I to czasem dość mocno.
KONTO: ✅ 30zł

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
Dziś na dzień dobry tenis.
#104 ⛔⛔⛔ 100zł
???? Svitolina E. (Ukr) - Burnett N. (Ita) 1 @ 1.65
???? Scheepers C. (Rsa) - Peer S. (Isr) 1 @ 1.55
Kurs: 2.55
Oba grane po kursach, które spadły dość ostro u prawie wszystkich buków.

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
#105 ✅✅✅ 56zł
⚽ Rubin Kazan (Rus) - Jagodina (Srb) 1 @ 1.20
⚽ Piast Gliwice (Pol) - Karabakh Agdam (Aze) 1X @ 1.30
Kurs: 1.56

Ruscy trochę się mordowali w pierwszym meczu. Chyba zlekceważyli przeciwnika w końcówce, bo po dwóch dość szybkich bramkach w końcówce stracili dwie. Po tym co się dzieje ogólnie w kwalach (LE i LM) myślę, że Rubin nie będzie dziś świrował z graniem na remis tylko pocisną od razu Serbów i pewnie wygrają.
Piast gra nieźle. W Karabakhu trochę zabrakło ale wynik niezły. Oglądałem mecz z Cracovią i powiem, że Piast gra bardzo fajną piłkę, jest bardzo zdyscyplinowany taktycznie, wie, co robić. Wydaje mi się, że Piast awansuje ale aż tak nie zaryzykuję i zagram zabezpieczony typ. Różne rzeczy się dzieją.
KONTO: ⛔ 16zł

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
#106 ZWROT
???? Jabeur O. (Tun) - Linette M. (Pol) 1 @ 1.50 Szkoda, było 6:3 4:1 i krecz...

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
#107 ⛔⛔⛔ 100zł
???? De Schepper K. (Fra) - Mayer L. (Arg) 2 @ 1.35 ✅
⚽ Korona Kielce - Wisła Kraków 1X @ 1.25 ⛔ Gol w doliczonym na 2-3
Kurs: 1.68
Korona widać, że będzie grała to, co grała w poprzednim sezonie: twardo, nieustępliwie, walecznie o każdy metr boiska. Dość nieoczekiwanie kielczanie zremisowali w pierwszej kolejce u siebie ze Śląskiem i to był już znak do tego, że szczególnie u siebie będą ciężko harować na każdy punkt.
Wisła natomiast zagrała bardzo przeciętnie/słabo u siebie z Górnikiem i - nie ma się co oszukiwać - na fajerwerki z ich strony nie ma co liczyć.
Wg mnie Korona powinna dziś co najmniej zremisować. Grałbym czystą jedynkę ale dalej nie gra główny strzelec Korony - Korzym więc ze strzelaniem będzie problem.
KONTO: ⛔ 116zł

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
#108 ⛔⛔⛔ 100zł Totalna porażka...
???? Olaso G. (Esp) - Dzumhur D. (Bih) 2 @ 1.50 ⛔
⚽ Amur - Belogorsk 1 @ 1.35 ⛔
Kurs: 2.00
Od razu mówię, że to kombo po spadających kursach.
KONTO: ⛔ 216zl

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
#109 ✅✅✅ 82,40zł
⚽ Lyon (Fra) - Grasshoppers (Sui) 1 (-1) @ 1.70 ZWROT
⚽ PSV (Ned) - Waregem (Bel) 1 (-1) @ 1.60 ✅
⚽ D. Zagreb (Cro) - Sheriff Tiraspol (Mda) 1 @ 1.40 ✅
Kurs: 3.08
Patrząc na kursy na Lyon trochę ich nie rozumiem. Wpływ na tak wysokie ma chyba argument, że szwajcarska liga już ruszyła i Koniki Polne są już w trybie meczowym. Jednak to właśnie Lyon wyjdzie na świeżości, po podbudowującym meczu z Realem (2:2). Grasshoppers grało dopiero 3 dni temu i po tym meczu będzie grało znowu po kilku dniach. Myślę, że na wyjeździe nie zwojują dużo.
PSV to drużyna swojego boiska. Oni tu rządzą i dzielą i imponującym stosunku bramkowym (58:17 w ubiegłym sezonie). Zulte to wg mnie zesonowiec. Mają ligę mistrzów z drugiego miejsca ale czuję, że w tym dwumeczu zakończą przygodę z poważną piłką.
Zagrzeb to drużyna, która nie powinna mieć problemów z mołdawskim zespołem. Co prawda Sheriff przeszedł pierwszą rundę dość łatwo ale bez przesady.
KONTO: ⛔ 133,60zł

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
#110 ⛔⛔⛔ 100zł
???? Montanes A. (Esp) - Hanescu V. (Rou) 2 @ 1.80 ⛔
⚽ Celtic (Sco) - Elfsborg (Swe) 1 @ 1.55 ✅

Kurs 2.8
Celtic uważam za zespół z dużo wyższej półki niż Elfsborg. Doświadczeni w LM, wypoczęci. Mecz u siebie. No nie widzę tu innego wyjścia jak wygrana. Kurs może trochę szokować ze względu na wysoką wygraną Elfsborga w pierwszej rundzie (z półamatorską drużyną) oraz fakt, że Szwedzi są w trakcie rozgrywek.

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
#111 ✅✅✅ 95zł
Dobra, coś ostatnio się zębatka zepsuła i trzeba ją naprawić...
⚽ Aktobe (Kaz) - Breidablik (Ice) 1 @ 1.50 ✅
???? Montanes A. (Esp) - Thiem D. (Aut) 1 @ 1.30 ✅
kurs: 1.95
stawka: 100zł
Kazachowie u siebie grają bardzo dobrze. W prawdzie w poprzedniej rundzie mieli trochę problemów (pierwszy mecz czapa) ale u siebie pewnie wygrali. Na pewno - poza własnym boiskiem - Kazachom będzie sprzyjała pogoda. Upały, które są w Kazachstanie nie są spotykane w Islandii.
Islandczycy pokonali co prawda Sturm ale piłka austriacka ostatnio stoi chyba na gorszym poziomie niż polska. Może u siebie coś jeszcze zdziałają ale wg mnie na wyjeździe polegną.
KONTO: ⛔ 138.60zł

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
#112 ✅✅✅ 112
⚽ Legia - Molde 1 (0) @ 1.30 ZWROT
⚽ Hafnarfjordur (Ice) - Austria Vienna (Aut) 1 (+1.5) @ 1.30
⚽ Zenit Petersburg (Rus) - Nordsjaelland (Den) 1 @ 1.20
kurs: 2.00
Stawka: 200zł
O Legii pisałem w odpowiednim dziale.
Mistrzowie Islandii co prawda przegrali pierwszy mecz ale tylko 0-1 i mają realne szanse na awans, co było by rzeczą wręcz niebywałą ale czemu nie?
Austriacy grają słabo, start w lidze im nie wyszedł. Niedawno od Salzburga zebrali baty aż 1-5. Nie idzie im póki co ewidentnie.
Islandczycy w środku sezonu. Póki co brylują w lidze potwierdzając, że mistrzostwo się należało. Stoją dziś przed życiową szansą, myślę, że nawet jakby im się pośliznęła noga to tylko odrobinę.
Ruscy wywieźli niewielką zaliczkę z Danii. Nie wierzę, że będą liczyli na remis, bo to się może zemścić. Liczę na pewne zwycięstwo gospodarzy.
KONTO: ⛔ 26.60zł

Do góry Bottom