>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na licencji GNU ;)

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
#113 ⛔⛔⛔ 100zł
⚽ H. Tel Aviv (Isr) - Pandurii (Rou) 1 @ 1.70 ⛔
⚽ Club Brugge (Bel) - Śląsk Wrocław (Pol) 1 (awans) @ 2.00 ⛔
kurs: 3.4
stawka: 100zł

Izraelczycy dość pewnie przechodzą kolejne rundy. W tej także zanotowali niezły wynik na wyjeździe (1-1). W spotkaniu byli lepsi. Raczej kontrolowali mecz. Stracili bramkę po fatalnym błędzie bramkarza, który prawie sam sobie bramkę wsadził. Ewidentnie nie wszedł w mecz, bo strata bramki była w 4 minucie. Rumuni zagrażali bramce przeciwnika głównie po stałych fragmentach gry (rożne). Z gry prawie w ogóle. Za to remis zawdzięczają głównie bramkarzowi, który bronił dobrze, jednak w obronę goście wjeżdżali jak chcieli.
Wydaje mi się, że dziś trochę szczęścia rumunom braknie i izraelczycy ich pojadą.
Powiem szczerze: jakoś nie wierzę w ten Śląsk. Chciałbym, żeby awansowali, wiadome, ale jakoś sobie to ciężko wyobrazić. Brugia weszła nieźle w sezon w Belgii wygrywając pierwsze dwa mecze. Chyba się za bardzo podniecili i przegrali na Śląsku. Zaliczkę Śląsk ma niewielką, wręcz minimalną.
Mecze, w których Brugge nie strzela u siebie można policzyć na palach jednej ręki i to nie trzeba wszystkich palców. Wg mnie bramka będzie na pewno, a jeśli padnie to szanse są większe po stronie gości. Warto więc ich zagrać.

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
#114 ✅✅✅ 80zł
Ligi europejskie ruszają pełną parą, ruszam więc i ja z konkretniejszymi propozycjami - miejmy nadzieję - pewniejszymi.
⚽ Bayern - Gladbach 1 (-1.5) @ 1.40
Stawka: 200zł
Inauguracja Bundesligi. Co tu dużo pisać: oczekiwania co do FC Hollywood są ogromne i myślę, że po poprzednim sezonie nie będzie dużej presji. Oni mają tylko utrwalić to, co już osiągnęli. Wygrana dwiema bramkami to wg mnie najniższy wymiar kary.

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
#115 ✅✅✅ 70zł
Passa rozpoczęta.
⚽ PSV - Nijmegen 1 (-1.5) @ 1.38
⚽ Lille - Lorient 1 (0) @ 1.23
Kurs: 1.70
Stawka: 100zł
Nejmegen rozpoczęło fatalnie rozgrywki w tym roku. I to u siebie. W czapę 1-4. Teraz mecz na wyjeździe z PSV. Łomot murowany.
Francuska rozpoczyna. Lille wygrało wszystkie mecze towarzyskie, Lorient na tym polu dużo gorsze. W sumie to niewielki wyznacznik ale o czymś świadczy ;)
KONTO: ✅ 23,40 zł

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik

Jako, że nie ma co czekać, leci kupon na sobotę. Kursy na pewno spadną więc warto zagrać już teraz.

⚽ Marseille - Evian TG 1 @ 1.40
⚽ Frankfurt - Bayern BTS (nie) @ 2.15

kurs: 3

Oglądałem wczoraj kawałek meczu OM z Guingamp i powiem, że OM grała nieźle. Jak na pierwszy mecz to nawet bardzo dobrze. Co prawda gospodarze nie strzelili karnego ale i tak OM był lepszy. Siła jest, to widać i z meczu na mecz powinno być coraz lepiej.
Evian pierwszy mecz zremisowało z Sochaux u siebie niczego wielkiego nie pokazując i raczej ten zespół kolejny sezon będzie walczył o utrzymanie.

W drugim typie gram, że Bayern zachowa czyste konto. Typ może trochę ryzykowny ale... W pierwszym meczu Bayern stracił bramkę po strzale samobójczym. Bardzo niefortunna interwencja Dante&#39;go w sytuacji, a której Neuer miał piłkę na ręce. Niby Gladbach coś tam miało ale pewnie bronił Neuer.
Frankfurt przerżnął pierwszy mecz katastroficznie (1-6), bramka po golu z karnego. Nie widzę tutaj za dużych szans na gola.

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
#117 ⛔⛔⛔ 50zł
Postanowiłem skusić się jeszcze na mecze towarzyskie (za mniejszą stawkę).
⚽ Kolumbia - Serbia 1 (0) @ 1.38 ✅
⚽ Bośnia Hercegowina - USA 1X @ 1.30 ⛔
⚽ Niemcy - Paragwaj 1 @ 1.25 ⛔
kurs: 2.24
stawka: 50zł
Pokrótce:
Mecz w Barcelonie. Kolumbia pełnym składem, wraz z Falcao. Chłopaki grają znakomicie ostatnio. Nie ma co tu szukać kwadratowych jaj, nie wierzę, że przegrają (co się nie może wydarzyć). Remis to wg mnie najgorszy możliwy dla Kolumbii wynik.
Bośnia gra w eliminacjach jak z nut. Leją wszystkich jak leci. USA bez Donowana. Ostatnio grywają tylko z cieniasami więc ciężko określić formę. Jeśli Bośnia czegoś nie odwali wielkiego to co najmniej remis jest pewny.
Niemaszków gram głównie z jednego powodu: ostatni ich mecz był w czapę (z USA). Jakoś nie widzę dwóch meczy ze stratą punktów pod rząd...

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik

Jako, że nie ma co czekać, leci kupon na sobotę. Kursy na pewno spadną więc warto zagrać już teraz.

⚽ Marseille - Evian TG 1 @ 1.40
⚽ Frankfurt - Bayern BTS (nie) @ 2.15

Oglądałem wczoraj kawałek meczu OM z Guingamp i powiem, że OM grała nieźle. Jak na pierwszy mecz to nawet bardzo dobrze. Co prawda gospodarze nie strzelili karnego ale i tak OM był lepszy. Siła jest, to widać i z meczu na mecz powinno być coraz lepiej.
Evian pierwszy mecz zremisowało z Sochaux u siebie niczego wielkiego nie pokazując i raczej ten zespół kolejny sezon będzie walczył o utrzymanie.

W drugim typie gram, że Bayern zachowa czyste konto. Typ może trochę ryzykowny ale... W pierwszym meczu Bayern stracił bramkę po strzale samobójczym. Bardzo niefortunna interwencja Dante&#39;go w sytuacji, a której Neuer miał piłkę na ręce. Niby Gladbach coś tam miało ale pewnie bronił Neuer.
Frankfurt przerżnął pierwszy mecz katastroficznie (1-6), bramka po golu z karnego. Nie widzę tutaj za dużych szans na gola.
✅✅✅ 200zł

KONTO: ✅ 173,40

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
#118 ⛔⛔⛔ 100zł
⚽ Chelsea - Hull 1 (-1.5) @ 1.55 ✅
⚽ PSG - Ajaccio 1 @ 1.20 ⛔ PSG oddały 17 celnych strzałów na bramkę, mieli 77% posiadania piłki i 39 sytuacji podbramkowych. Ajacco oddało jeden strzał w stronę PSG w mecz...
⚽ Dortmund - Braunschweig 1 (-1) @ 1.20 ZWROT
kurs: 2,23
Generalnie pewniaki ;) Chelse&#39;a otwiera nowy sezon meczem u siebie z baniaminkiem. Jose na pewno postara się, by wygrana była wysoka i pewna.
PSG po wpadce w pierwszej kolejce nie pozostaje nic innego jak wygrana u siebie.
Dortmund to siła. Lewy dostał podwyżkę, pewnie będzie hasał ;) Do tego po drugiej stronie beniaminek.
KONTO: ✅✅✅ 73.40zł

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
#119 ⛔⛔⛔ 100zł
⚽ Galatasaray - Gaziantepspor 1 (-1.5) @ 1.77
Stawka: 100zł
Galata wygląda bardzo solidnie w tym sezonie. Niewiele zmian w zespole, dotarci zawodnicy. Spodziewam się bardzo mocnego otwarcia w lidze. Ogólnie otwarcie sezonu już nastąpiło: Galata wygrała superpuchar z Fenerbachce. Ich sparingi również wyglądały pokaźnie: wygrane z Porto czy Arsenalem.
Do tego coś, co chyba każdy wie: gra na własnym terenie z psycho fanami za sobą to 12 i 13 zawodnik. Rzadkością jest urywanie punktów zespołowi ze Stambułu u siebie.
A co z przeciwnikiem?
Ciężko powiedzieć. Przygotowania do ligi głównie we własnym kraju. Wyniki nie powalają. Galata chociaż się przetarła w superpucharze a ci nic. Tym bardziej jestem za gospodarzami.
KONTO: ⛔ 26.60zł

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
#120 ✅✅✅ 50zł
⚽ Chelsea - Aston Villa BTS @ 2.00
Stawka: 50zł
Chelsea nie przekonała mnie po pierwszym meczu. Wygrali ale bez szału. Hull było ewidentnie przytłoczone co najlepiej pokazywał karny. Bramkarz wyszedł wystraszony i zamiast w piłkę trafił Torresa w głowę. Widać było, że bardziej interesuje ich niska przegrana i brak kompromitacji niż walka o jakiekolwiek punkty. Co dziwne, gra Chelsea wyglądała też smętnie. Pograli początek, strzelili bramki i ... tempo spadło. Jose też chyba chciał na początek po prostu wygrać.
Co innego Villa. Zespół desperacko broniący się przed spadkiem zapowiada się na rewelację sezonu. W niesamowitym gazie jest nadal Benteke. Wsadził Szczęsnemu dwie bramki z karnych (pierwsza z problemami). Ogólnie grali bardzo dobrze. Fakt, drugiego karnego może nie powinno być i ostatecznie Kościelny nie powinien wylecieć ale mimo wszytko był to mecz na wyjeździe. Wykorzystali co mieli wykorzystać i tak muszą grać. Co z tego, że Arsenal prowadził grę i miał posiadanie 64% skoro to Villa oddała więcej celnych strzałów na bramkę.
Ogólnie myślę, że Villa jest w stanie strzelić bramkę, gospodarze powinni dokonać tego bez większego problemu.

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
#121 ⛔⛔⛔ 100zł
Delikatnie pod LM.
⚽ Schalke - PAOK 2 (+1.5) @ 1.70 ✅
⚽ Lyon (Fra) - Real Sociedad (Esp) 1X @ 1.30 ⛔
⚽ Plzen (Cze) - Maribor (Slo) 1 @ 1.40 ✅
stawka: 30zł
Co do Schalke pisałem w dziale LM dzisiaj. Ogólnie: tragiczna forma, brak Huntelaara, dno.
Lyon rzadko przegrywa u siebie. Jeśli już to z naprawdę klasowymi drużynami, a do takich Sociedad nie zaliczę. Gospodarze w formie, dobry start w lidze. Myślę, że remis to najbidniej dziś wyciągną.
Co do Czechów to uważam, że są lepszą ekipą i u siebie powinni pchnąć Słowaków.

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
#122 ⛔⛔⛔ 100zł
Dziś grubiej na LM
⚽ Din. Zagreb (Cro) - Austria Vienna (Aut) 1X @ 1.17 ⛔
⚽ Schalke (Ger) - PAOK (Gre) 2 (+2.5) @ 1.24 ✅
⚽ Fenerbahce (Tur) - Arsenal (Eng) 1 (+2.5) @ 1.15 ⛔
kurs: 1.66
Dziś dość ostrożnie. Co do Schalke to już pisałem. Co do innych to:
Austria w kryzysie, dużo zmian i widać, że to nie działa.
Arsenal oglądałem ostatnio. Bardzo słaby mecz przeciwko Villi. Z taką grą będzie ciężko wywieźć punkty ze Stambułu.
KONTO: ⛔ 106.6 zł
Podsumowując: granie niskich kursów wychodzi mi bokiem, tak więc wprowadzam sobie dwie zasady:
1. Nie gram kursów poniżej 1.25
2. Meczy Pucharów (szczególnie w trybie mecz-rewanż, z naciskiem na pierwszy mecz) nie gram za grubiej niż 50 zł.

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
#123 ⛔⛔⛔ 100zł
Cisnę już na weekend.
⚽ Monaco - Toulouse 1 @ 1.40 ⛔
⚽ Bayern - Nurnberg 1 (-1.5) @ 1.35 ✅
kurs: 1.90
stawka: 150 zł
Monaco póki co prezentuje się wyśmienicie. Dwie wygrane, bardzo pewne w dodatku. Pojawiły się co prawda zawirowania wokół Falcao i ogólnie podatków ale co to dla piłkarzy?
Goście po drugiej stronie tabeli. Porażka i remis dają im przedostatnią pozycję.
Bayern jest poza zasięgiem na chwilę obecną. Nie tylko dla Norymbergi ale dla obecnej Bundesligi. W tym meczu pytanie będzie jedno: ile? Ostatnie dwa mecze z Norymbergą u siebie to 4:0 i 4:0.

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
#124 ✅✅✅ 45 zł
Drugi weekendowy kupon.
⚽ Dortmund - Bremen 2 (+2.5) @ 1.45

Dortmund podejmuje Werder. Dla mnie kursy przesadzone na gospodarzy. Werder ładnie otworzył sezon i nie wydaje się powtórka w poprzedniego sezonu, gdzie byli chłopcami do bicia. Co więcej mogą wrócić do formy sprzed paru lat i walczyć o puchary. Kurs +2.5 wygląda bardzo zachęcająco. Dortmund prawdopodobnie wygra, ale czy aż trzema bramkami? Wątpię.

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
#145 ⛔⛔⛔ 100zł //Co mnie podkorciło z tą Jagiellonią... Nigdy więcej takich wynalazków!
⚽ Bayern - Nurnberg 1 (-1.5) @ 1.35 ✅
⚽ Jagiellonia Białystok - Pogoń Szczecin 1 (+0.5) @ 1.30 ⛔
kurs: 1,75
KONTO: ⛔ 311.3 zł

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
#146 ⛔⛔⛔ 100zł // Zabrakło minuty
⚽ PAOK (Gre) - Schalke (Ger) 1 (+0.5) @ 1.70
Wielka szansa przed Grekami. Kursy na ten mecz są wręcz niewyobrażalne. To, co zagrało Schalke w pierwszym meczu (1-1) oraz gra na co dzień w Bundeslidze to kompletne dno. Ostatnio znowu czapa, dwie czerwone. Kompletnie rozbita drużyna. I właśnie ta drużyna jedzie na rewanż. Wg mnie remis to maks co mogą tutaj Niemcy uzyskać, ale i na to bym za bardzo nie liczył.

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
#147 ⛔⛔⛔ 100zł //Tu zabrakło 2 minut, ale tak to się kończy jak się chce tylko dowieźć wygraną minimalnym nakładem...
⚽ Freiburg - Bayern BTS - NIE @ 2.00
Chyba tylko przypadek może sprawić, że Bayern straci tu bramkę. Defensywa Bawarczyków z meczu na mecz jest coraz lepsza. Najgorzej wyglądało to w pierwszym meczu z Gladbach i zakończyło się stratą gola po samobóju. Od tego meczu jednak obrona gra coraz lepiej. W pierwszym meczu Bayern pozwolił przeciwnikowi na oddanie 11 strzałów (w tym 6 celnych) - bywało groźnie.
W drugim Frankfurt oddał już tylko 7 strzałów (w tym 2 celne). Ostatnio Norymberga była w stanie tylko 5-cioktornie uderzać na bramkę Neuera (3 celne).
Wniosek jest prosty: po takim kursie warto zaryzykować, bo na wyjazdach defensywa wydaje się grać lepiej niż u siebie, bo atak strzela mniej i trzeba się pilnować do końca.

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
#148 ⛔⛔⛔ 100zł // jednak puchary to loteria...

⚽ QPR - Swindon 1 @ 1.62 / WillHill

Mecz ze spadkowiczem z PL oraz przeciętniakiem League One.
QPR mocno otworzyli sezon. Widać, że nie mają &#39;syndromu spadku&#39; i nie posypali się. Są mocni i wygląda na to, że planują cisnąć znowu do elity.
Póki co Strażnicy rozegrali cztery mecze w Championship i zgarnęli 10p czyli 3 wygrane i remis. Dodatkowo wygrali w poprzedniej rundzie PA pewnie w Exeter 2-0.
Przeciwnik na drugim biegunie nastrojów. Drużyna Swindon po czterech meczach ma zaledwie 4p (1-1-2). Wg mnie goście po ostatnich wynikach nie będą się skupiali na pucharze, bo trzeba się zająć ligą. W sobotę ważny mecz z mającym tyle samo punktów Crewe u siebie i tutaj trzeba zagrać na 100%.
KONTO: ⛔ 611.30zł

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
Dopadł mnie trochę kryzys, ale to chyba zdarza się każdemu, mnie już w tym temacie dopadał więc mam nadzieję, że i z tego wyjdę na prostą.
#149 ✅✅✅ 170zł
Dziś zaryzykuję trochę za niską stawkę.
⚽ Celtic - Shakter rożne 1 (-5.5) @ 1.85 ✅
⚽ AC Milan (Ita) - PSV (Ned) 1 @ 1.67 ✅
⚽ Real Sociedad (Esp) - Lyon (Fra) HT under 1.5 @ 1.44 ✅
kurs: 4.44
Stawka: 50zł
Celtic od pierwszej minuty musi rzucić się do ataku. Już w pierwszym meczu Celtowie osiągnęli lepszy wynik rożnych (6-3). Dziś musi to być dużo więcej, bo trzeba odrabiać dwie bramki.
Milan pierwszy mecz grał ewidentnie pod dobry wynik, a remis był dla nich wynikiem dobrym. Dużo ślamazarnej gry i wyczekiwania na rewanż. Dziś mecz u siebie i wydaje mi się, że Milan nie będzie ryzykował grania na 0:0, bo to się może źle skończyć, a ryzyko jest ogromne, w końcu chodzi o LM i grube miliony ojro. PSV to odmłodzona drużyna, dla której chyba lepiej pograć sobie na przetarcie w LE, tam mają większe szanse i rozegrają więcej meczy.
Sociedad po wygranej na wyjeździe na pewno nie będzie forsował tempa. Hiszpanie raczej będą starali się zwalniać tempo i utrzymywać korzystny wynik. Zaliczka spora. Lyon będzie musiał atakować, ale nie podejrzewam też, że on pierwszej minuty rzuci się na gospodarzy, to doświadczona drużyna i nie powinna grać &#39;na hurra&#39; więc pewnie atakami pozycyjnymi będą mozolnie budowali szanse na gole, nie zapominając, że jedna bramka w czapę praktycznie kończy mecz.
KONTO: ⛔ 441.30 zł

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
#150 ⛔⛔⛔ 100zł
⚽ Kazan (Rus) - Molde (Nor) under 3.5 @ 1.35 ✅
⚽ St. Etienne (Fra) - Esbjerg (Den) 1 @ 1.25 ⛔
⚽ APOEL (Cyp) - Waregem (Bel) 1 (0) @ 1.35 ⛔
@ 2.27
$ 100zł
Rosjanie rozjechali już Molde w pierwszym meczu. Było to w ich wykonaniu bardzo proste zadanie. Wypunktowali Molde jak chcieli. Gospodarze prawie nie zagrozili poważnie bramce Kazania. Wynik 2-0 w zasadzie rozstrzyga awans. Molde dziś przyjeżdża bardziej, bo musi niż chce. Wg mnie mecz będzie dość powolny: gospodarze będą spokojnie rozgrywać, Molde pewnie nie będzie się rzucało na nich, ewentualnie dostaną kontrę i pozamiatane. Myślę, że 1-2 bramki to maks na ten mecz.
Francuzi przegrali pierwszy mecz w mega overowym meczu (4-3). Ewidentnie zlekceważyli przeciwnika. Wygrywali trzy razy i trzy razy dali się dogonić a w końcu przegonić. Dziś sprawa wygląda jasno: tylko wygrana wchodzi w grę.
APOEL po remisie w pierwszym meczu jest faworytem do awansu. Sytuację podkręca fakt, że u przeciwnika nie zagra najlepszy strzelec. APOEL powinien wygrać ale zabezpieczam się na wypadek ewentualnego remisu.
KONTO: ⛔ 541.30zł

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
#151 ✅✅✅ 237zł
No to weekend ;)
⚽ Manchester City - Hull 1 (-1.5) @ 1.53
⚽ Juventus - Lazio 1 @ 1.36
⚽ Fenerbahce - Sivasspor 1 @ 1.62
@ 3.37
Cóż tu dużo analizować? Wszystkie mecze wydają się pewniakami. City ostatnio przegrało więc powinni pocisnąć, Juve ma taką pakę, że nie powinno robić niespodzianek na początku sezonu. Fenerbahce po wycofaniu z LE może się skupić spokojnie na własnej lidze, szczególnie, że odpuścili już jeden mecz przez spotkaniem z Arsenalem.
KONTO: ⛔ 304.3zł

Do góry Bottom