>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na licencji GNU ;)

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
#10 ⛔⛔⛔ 50 zł
⚽ Zenit Petersburg - Austria Vienna under 3.5 @ 1.53
⚽ Basel - Schalke 1 (+0.5) @ 1.50
Zenit pierwszy mecz ostro w czapę. Dziś sprawa jest dość prosta: albo wygrana albo sytuacja od drugiej kolejki zaczyna się komplikować. Jeśli natomiast chcą wygrać to zasada jest prosta: przede wszystkim trzeba strzelić ale nie na hurra. Przewiduję mocną defensywę (strata gola to będzie duży cios) i mozolne tworzenie ataków pozycyjnych. Przy prowadzeniu spokojne granie.
Austria myślę, że pojedzie z założeniem nie przegrania więc głęboka defensywka i nawet przy stracie bramki spokojne szukanie szans.
Schalke gra jakąś mega padakę w tym sezonie. W LM udaje im się ślizgać i jakoś weszli do tej fazy grupowej i nawet pokonali Steauę ale mnie dalej nie przekonują. W lidze grają tragicznie. Po niedawnych dwóch wygranych wydawało się, że wszystko wraca na swoje miejsce jednak zaraz po tym znowu kubeł zimnej wody: najpierw czapa u siebie z Bayernem aż 0:4 a ostatnio remis z Hoffenheim 3:3, co ciekawe Schalke prowadziło do przerwy 3:1. Stracone bramki nie były przypadkowe: po prostu bardzo słaba gra w obronie oraz drewniani stoperzy. Schalke rozgrywało ostatni mecz 3 dni temu pełnym składem.
Basel natomiast dokonało pierwszej sensacji w tej edycji LM: pokonało na wyjeździe Chelsea. i to grali całkiem nieźle. Ostatni mecz ze Sion odpuścili przygotowując się ewidentnie na mecz z Schalke. Wg mnie Bazylea u siebie powalczy o komplet z nieustabilizowanym Schalke. Być może jakimś trafem zremisują ale nie bardzo chce mi się wierzyć, że przegrają.
#11 ✅✅✅ 47.50 zł
⚽ Arsenal - Napoli 1 @ 1.95
@ 50 zł
Napoli jedzie do Londynu po małym maratonie. W ciągu 6 dni zagrali 3 mecze w Serie A i po zalewnie 3 dniach odpoczynku zagrają z Arsenalem. Na pewno tą serię piłkarze Napoli powinni odczuć. Już w meczu z Sassuolo zabrakło pomysłu na grę. Pomimo ogromnego posiadania piłki piłkarze beniaminka potrafili wielokrotnie zagrażać bramce Napoli i strzelić gola. Zapowiada się więc ciężka przeprawa.
Arsenal natomiast jest wypoczęty. Co prawda grali kilka dni temu mecz pucharu z West Brom&#39;em ale w tym meczu z podstawowego składu nie grał prawie nikt (chyba tylko Mertesacker). Tak więc Arsenal miał więcej przerw między meczami.
O tym, że Arsenal jest w ogromnym gazie każdy wie. Napoli też jest w gazie. Jednak wydaje mi się, że doświadczenie Wengera będzie tutaj stroną przeważającą i gospodarze zatrzymają 3 punkty.
KONTO: ⛔ 77.50 zł

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
#12 ⛔⛔⛔ 50 zł
⚽ Juventus - Galatasaray 1 (-1) @ 1.45 ZWROT
⚽ CSKA Moscow - Plzen under 3 @ 1.44
@ 50 zł
Juve jest mocne, każdy to wie. W Kopenchadze zaliczyli wpadkę i już na kolejną nie mogą sobie pozwolić. Do Turynu przyjeżdża rozbita w pierwszej kolejce Galata. Co tu dużo mówić: Juve powinno dziś Galatę pocisnąć od początku do końca i to dość pewnie, żeby wpadka znowu nie stała się faktem.
CSKA ma ogromną indolencję strzelecką. Od 4 meczy bez gola. 3 porażki i remis. W pierwszym meczu 0-3 z Bayernem. Dziś będą walczyli o Ligę Europejską. Trzeba więc zabezpieczyć bramkę i próbować coś upalić. Pilzno raczej też przyjedzie bronić remisu. W tej grupie chyba każdy zdaje sobie sprawę z tego kto będzie grał w fazie pucharowej, a kto będzie walczył o Ligę Europejską. Czuję mecz bez fajerwerków.
#13 ⛔⛔⛔ 50 zł
⚽ Juventus - Galatasaray 1 (-1.5) @ 1.95
@ 50 zł

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
#14 ✅✅✅ 35 zł
⚽ Leverkusen - Real Sociedad 1 @ 1.70
@ 50 zł
#15 ZWROT
⚽ Leverkusen - Real Sociedad 1 (-1) @ 2.05
@ 75 zł
#16 ⛔⛔⛔ 50 zł
⚽ Leverkusen - Real Sociedad 1 (-1.5) @ 2.60
@ 50 zł
Cisnę dziś strasznie w stronę Aptekarzy. Leverkusen bardzo mi się podoba w tym sezonie. Graja naprawdę ładną i uporządkowaną grę, której skutkiem jest trzecia pozycja w Bundselidze i 6-0-1 w meczach. U siebie mają komplent 4 zwycięstw - każde różnicą 2 goli. grają więc bardzo pewnie. Oglądałem ich mecz z United i każdy kto widział ten mecz przyzna, że Diabły miały dużo szczęścia, a i sędziowanie nie było najwyższych lotów. Wynik nie oddaje sytuacji na boisku, gdzie Leverkusen było równorzędną drużyną.
Dziś liczę na duże skupienie i pewnie 3 punkty.
Sociedad to pozostałość po wynikach poprzedniego sezonu. W obecnym z tej drużyny niewiele zostało. Ostatni czas to mordęga zarówno w La Lidze jak i Lidze Mistrzów. Od 6 meczy pozostają bez zwycięstwa, połowę z nich przegrali. Przegrali też pierwsze spotkanie u siebie z Shakhtar&#39;em. Obecnie mają też słabą sytuację w lidze: 7 meczy = 7 punktów i w perspektywie ważny mecz o 6 punktów z Vallecano.
Podejrzewam, że jeśli gospodarze dość szybko ustawią sobie wynik to gościom odechce się grać i wynik może być wysoki.
KONTO: ⛔ 192,0 zł

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
#17 - #37
Wszystkie mecze LE (od godz. 19:00) na remis po 10 zł.
Alkmaar - PAOK ✅ 25 zł

Genk - Thun ⛔ 10 zł

Legia Warszawa - Apollon ⛔ 10 zł
Liberec - Estoril ⛔ 10 zł

Lyon - Guimaraes ✅ 30 zł

Rapid Vienna - Din. Kiev ✅ 26 zł

Rijeka - Betis ✅ 28 zł

Sevilla - Freiburg ⛔ 10 zł

Trabzonspor - Lazio ✅ 24 zł

Tromsö - S. Tiraspol ✅ 23 zł

APOEL - Frankfurt ⛔ 10 zł

Bordeaux - M. Tel Aviv ⛔ 10 zł

Ch. Odessa - PSV ⛔ 10 zł

Dnipro - Fiorentina ⛔ 10 zł

Elfsborg - St. Liege ✅ 27.50 zł

Esbjerg - Salzburg ⛔ 10 zł

Ferreira - Pandurii ✅ 25 zł

Ludogorets - Din. Zagreb ⛔ 10 zł

Swansea - St. Gallen ⛔ 10 zł

Wigan - Maribor ⛔ 10 zł
Dziś wiele wyrównanych meczy więc liczę na remisy.
= ✅ 88,50 zł
KONTO: ⛔ 103.50 zł

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
WEEKEND
#38 ⛔⛔⛔ 50
⚽ Manchester City - Everton 2 (+0.5) @ 2.20
@ 50z zł
Co prawda City nie straciło punków u siebie w lidze ale stracili w LM. Everton pokazuje, że jest bardzo dojrzałą drużyną (chyba bardziej niż MC). Jest na 4. miejscu bez porażki. Czuje, że dziś urwą punkty gospodarzom, którzy po meczu LM mogą jeszcze nie dojść do siebie.

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
#39 ✅✅✅ 101,60 zł
⚽ Liverpool - Crystal Palace 1 (-1.5) @ 1.57 ✅
⚽ Monaco - St. Etienne 1 @ 1.57 ✅
⚽ QPR - Barnsley 1 @ 1.44 ✅
@ 3.54
40 zł
Mały szczurek.

KONTO: ⛔ 51,90 zł

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
#40 ⛔⛔⛔ 50 zł
⚽ Norwich - Chelsea under 3 @ 1.48 ⛔
⚽ Napoli - Livorno 1 (-1) @ 1.35 ✅
@ 2
50 zł

Dwie underowe drużyny. Chelsea bez wygranej na wyjeździe, będą chcieli się pokazać ale żeby tego dokonać muszą zachować czyste konto, bo inaczej będzie bardzo ciężko.
Napoli zaliczyło tylko jedną wpadkę (akurat ją &#39;trafiłem&#39;). Livorno nie powinno stworzyć większego problemu. Jeśli tylko Napoli nie zlekceważy powinno być dość łatwo.
KONTO: ⛔ 101.90 zł

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
#41 ⛔⛔⛔ 30 zl
???? Granollers-Pujol M. (Esp) - Tipsarevic J. (Srb) 2 @ 1.50
@ 30 zł
Jak to z tenisem bywa: nie widzę tutaj logicznych wytłumaczeń, po prostu kursy na Tipsara poleciały w większości buków.

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
#42 ⛔⛔⛔ 30 zł
???? Lopez F. (Esp) - Nieminen J. (Fin) 2 @ 2.11
@ 30 zł
Jak wyżej: kursy na Jarko poleciały znacznie.
#43 ✅✅✅ 31.50 zł
???? Isner J. (Usa) - Giraldo S. (Col) 2 (+1.5 seta) @ 2.05
@ 30 zł
Poza lecącymi na łeb kursami na Giraldo ma on ostatnio niezłe wyniki. W poprzedniej kolejce pozamiatał Kubotem, urwanie seta jest tu więc bardzo realne.
KONTO: ⛔ 130,40 zł

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
#53 ✅✅✅ 51.10 x 3 = 153.30 zł
⚽ Anglia - Polska 1 (1.5) @ 1,73
@ 70 zł
Powyższy typ został zagrany 3x.
Dziwna sprawa, wczoraj podałem ten typ 3 razy i nawet to uzasadniłem, a dziś... Ani typów ani wpisu... Nie wiem czy to problemy techniczne czy to jakiś moderator pousuwał? Dziwne, ja typy zagrałem więc normalnie je zliczę.
KONTO: ⛔ 21.20 zł

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
Jedziemy z weekendem!
#56 ✅✅✅ 57
⚽ Górnik Zabrze - Śląsk Wrocław 1 @ 2.14
@ 50 zł
Górnik jest w gazie. Chłopaki grają naprawdę niezły futbol co potwierdzili rozbijając Pogoń na ich stadionie aż 4-1.
Z drugiej strony Śląsk - upadająca finansowo drużyna, na której odbijają się problemy. Co prawda wygrali z Zagłębiem, ale kto z nimi nie wygrywa? Wcześniej porażki z Legią i Cracovią (0-3 u siebie!), remis z Ruchem. Szału nie ma.
Jeśli Górnik się przyłoży to wygrana powinna być pewna.

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
#57 ✅✅✅ 47,50
⚽ Arsenal - Norwich (-1.5) @ 1.95
@ 50 zł
Arsenal zagra z jedną z najsłabszych ekip Premiership. Nie widzę tutaj szczególnego powodu do niespodzianki. Arsenal po ostatniej wpadce jaką było zremisowanie z WestHam będzie starało się pocisnąć, bo konkurenci gonią (4 zespoły za Arsenalem nadrobiły 2p., Liverpool zrównał się punktami).
Pewna wygrana to to, czego Arsenalowi potrzeba, a u siebie grają bardzo dobrze.

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
#58 ⛔⛔⛔ 50
⚽ Newcastle - Liverpool 2 @ .183
@ 50 zł

#59 ✅✅✅ 38,50
⚽ Chelsea - Cardiff 1 (-1.5) @ 1.77
@ 50
#60 ⛔⛔⛔ 50
⚽ Valencia - Real Sociedad 1 @ 1.95
@ 50 zł
#61 ⛔⛔⛔ 50
⚽ Zawisza Bydgoszcz - Wisła Kraków 2 (0) @ 1.85
@ 50 zł
KONTO: ⛔ 28,20 zł

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
Czas na Ligę Mistrzów!
#62 ✅ 58 zł
⚽ AC Milan - Barcelona under 2.5 @ 2.16
@50 zł
#63 ✅ 96 zł
⚽ AC Milan - Barcelona X @ 4.20
@30 zł

Tutaj opis w dziale LM: http://forum.bukmacherskie.com/f44/3-kolejka-fazy-grupowej-ligi-mistrzow-22-10-2013-wtorek-97509-3.html#post3962113

#64 ⛔ 50 zł
⚽ Arsenal - Dortmund 1 @ 2.30
@50 zł
Arsenal jest w gazie, Arsenal gra ładnie, Arsenal gra skutecznie, Arsenal potrafi podnieść się po stracie bramki jako pierwszy. Arsenal, Arsenal, Arsena Wenger...
Kanonierzy grają bardzo dobrze, naprawdę, mają świetny skład, w końcu utrzymali zawodników i do tego kupili Ozila, który od razu wkomponował się w skład i jest ogromnym wzmocnieniem. No graja po prostu jak z nut.
Dortmund gra nieźle ale tylko nieźle. Pomijając szpital w drużynie (info w dziale LM) to jaj nie urywają w tym sezonie. Można powiedzieć, że Arsenal gra jak Dortmund 2 sezony temu: na świeżości, z polotem, chęcią wygrania czegoś w końcu. Dortmund gra trochę ospale. Wiadomo - ciężko się zmobilizować jak się wygrało 2x z rzędu mistrza. W LM też nie zachwycają wg mnie. Oglądałem ich mecz z Napoli i byli po prostu słabsi. Wygrali z OM ale ta drużyna nie będzie się liczyła w tych rozgrywkach, są po prostu dostarczycielami punków.
Wg mnie wygra drużyna lepsza. Arsenal pokazał, że przypadków w ich grze praktycznie nie ma (poza pierwszym meczem w sezonie z AV).
KONTO: ✅ 75,80 zł

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
Ligi mistrzów ciąg dalszy...
#64 ✅✅✅ 62
⚽ Bayern - Plzen BTS - nie @ 1.62 / WillHill
@100 zł
Bayern tracił gole w trzech kolejnych meczach z rzędu, co jest rzadkością. Dzisiaj mecz na najwyższym poziomie, na pewno defensywa będzie czujniejsza a przeciwnik słabszy. Mój pogląd na ten mecz jest jasny: Pilzno się broni i kontratakuje, Bayern ciśnie i trzyma piłkę przez ok. 70% czasu gry. Z tych 30% nie czuję szansy dla przeciwników na tyle dużej, żeby po tym kursie nie zagrać czystego konta jednej z drużyn.
#65 ✅✅✅ 52,50zł
⚽ Leverkusen - Shakhtar 1 @ 2.05 / Betclick
@50 zł
Obok takiego kursu na Aptekarzy nie mogę przejść obojętnie! Wg mnie Leverkusen jest najmocniejszym kandydatem do awansu w tej grupie.
Oglądałem mecz z United i pisałem już o tym, generalnie uważam, że Diabły miały kupę szczęścia i tyle, a swoją grą nie zasłużyły na wygraną.
Leverkusen grało dotychczas jeszcze z Sociedad, z którym wygrało 2:1. Może nie urywa to dupy ale gospodarze byli zdecydowanie groźniejszą drużyną, stwarzającą sobie znacznie więcej sytuacji niż goście i wygrali zasłużenie.
Aptekarze grają w tym sezonie bardzo dobrze u siebie (4-1-0, 13:5). Ostatnio udało im się zremisować z Bayernem, a wcześniej wygrywali wszystkie mecze różnicą dwóch bramek.
Co do Shaktaru to mają 4 p. Wygrali z Sociedad i zremisowali z United u siebie, co nie jest wyczynem wielkim, bo kto ogląda ligę angielską to wie, że obecnie MU gra po prostu przeciętnie. Co do wyjazdów to Shaktar gra już różnie: w lidze 3-1-2. W poprzednim sezonie LM przegrywali np. z Dortmundem 3-0 więc jaj nie urywają ;)
Shaktar jest dalej groźny i doświadczony w LM ale wg mnie po takim kursie warto zagrać na gospodarzy, którzy w mojej opinii prezentują się na chwilę obecną lepiej.

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
No i Liga Europejska!
#67 ✅✅✅ 38,50
⚽ Anzhi - Tromsø under 2.5 @ 1.77 unibet
@ 50 zł
Obie drużyny mają problem ze strzelaniem bramek. Anżi w dwóch meczach nie strzeliło żadnej, Tromso jedną. I co prawda obie grały z Tottenhamem ale obie też grały przeciwko Tiraspol&#39;owi i nawet tutaj nie zaszalały.
Anżi jest w ogólnej rozsypce: ostatnie miejsce w rosyjskiej lidze, wyprzedaż gwiazd, równia pochyła.
A Tromso? Tromso jest po prostu słabe. Sytuacja w tabeli podobna do Anzhi: 3-cie od końca miejsce i batalia o utrzymanie. W niedzielę arcyważny mecz z Lillestrom, można powiedzieć mecz o 6 punktów i wg mnie tam są już myśli Norwegów. Dziś zapowiada się przesłaby mecz, w którym obejrzymy ogólną padakę i wynik w okolicach 0-0.
#68 ⛔⛔⛔ 50
⚽ Genk - Rapid Vienna 1 @ 1.75
@ 50zł
Genk pociska w tej grupie i nie widzę tutaj przypadku. Dwa wygrane mecze w tej grupie i dzięki kiepskim przeciwnikom ten mecz może w dużej mierze przychylić się do ich awansu (z co najmniej 2. miejsca).
Rapid przeżywa gorszy okres, w lidze ostatnio bez wygranej od 3 kolejek, do tego tylko remis z Din. Kijów, wcześniej porażka z Thun i tylko 1 punkt i najcięższy mecz przed nimi. Sytuacja w tabeli ligi austriackiej także zaczyna wymykać się spod kontroli. Ogólna padaka. Jakoś nie widzę szans na przełamanie w tym meczu. Taki kurs na Genk to zdecydowane value.
#69 ✅✅✅ 125
⚽ Wigan - Kazan X @ 3.50
@50 zł
Śmierdzi mi remisem w tym meczu i to bardzo. Jedna i druga drużyna wydaje się być kandydatem do awansu z tej grupy i raczej nie powinni grać tutaj na pełnej parze. Pozostałe dwie drużyny są tak słabe, że wystarczy z nimi wygrać i mieć spokój z awansem.
Poza tym Kazan to mistrze remisów w lidze rosyjskiej ;) (już łącznie 7 w 13 meczach, więc ponad 50%).

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
#70 ⛔⛔⛔ 50 zł
⚽ Din. Zagreb - PSV 2 @ 2.00
@ 50zł
#71 ✅✅✅ 44
⚽ Elfsborg - Esbjerg over 2.5 @ 1.88
@ 50zł
#72 ✅✅✅ 39
⚽ Fiorentina - Pandurii (-1.5) @ 1.78
@ 50zł