>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na licencji GNU ;)

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
#103 ✅✅✅ 42
⚽ PSG - Lorient 1 (-1.5) @ 1.60 Bet365
@ 70
O tym meczu rozpisywał się nie będę, podam szybko argumenty:
1) PSG to lider tabeli, podrażniony ostatnim remisem, przez co zrównał się punktami z Monaco a Lille siedzi na ogonie (2 p. straty)
2) Lorient to najgorsza drużyna jeśli chodzi o wyjazdy (0-0-6 3:12)
3) Nie ma znaczących absencji w drużynie PSG
4) PSG u siebie to pewnie grający zespół ogrywający leszczy pokroju Lorient (albo nawet wyższego) średnio po 3-4 do zera

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
#104 ✅✅✅ 35
:hokej: Sparta Praha - Liberec 1 @ 1.50
@ 70 zł
#105 ✅✅✅ 45
:hokej: Sparta Praha - Liberec 1 (-1.5) @ 1.90
@ 50 zł
Sparta to lider czeskiej extraligi. Liberec to outsider. Nie kalkuluję za bardzo, nie wnikam w szczegóły. Lider powinien wygrać i to pewnie.
KONTO: ✅ 838,05 zł

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
#106 ✅✅✅ 32,50
⚽ Manchester City - Norwich 1 (-1.5) @ 1.65
@ 50 zł
Nie widzę tutaj nic poza pewną wygraną gospodarzy. Ostatnia porażka z Chelsea spowodowała, że City wypadło z czołówki i nawet po dzisiejszej wygranej nie zdołają się przebić do najlepszych. W meczu pucharowym wielu podstawowych graczy odpoczywało więc sił nie powinno zabraknąć.
Dodać należy, że City to drużyna własnego boiska (4-0-0), gdzie rzadko traci punkty a często wygrywa i to pewnie (bramki 13:2).
Norwich to cieniasy, które o punkty walczą tylko z drużynami w obrębie swojego miejsca i nie widzę żadnych argumentów ku przełamaniu tej sytuacji.
#107 ✅✅✅ 53,50 zł
⚽ West Brom - Crystal Palace under 2.5 @ 2,07 // ComeOn!
@ 50 zł
Uważam, że w tym meczu dominował będzie West Brom a dzięki temu Crystal nie zdobędzie bramki i przegra 1:0, 2:0. Overy notowane są zazwyczaj z drużynami lepszymi, które strzelały (przede wszystkim CP) wiele bramek. W bezpośrednim pojedynku nie liczę na wysoki wynik.
#108 ✅✅✅ 88 zł
⚽ Rennes - Marseille X @ 3.20
@ 40 zł
#109 ⛔⛔⛔ 40
⚽ Evian TG - Toulouse X @ 3.17
@ 40 zł
#110 ⛔⛔⛔ 40
⚽ Lyon - Guingamp X @ 3.67
@ 40 zł
#111 ⛔⛔⛔ 40
⚽ Reims - Bastia X @ 3,30
@ 40zł
Analizując ligę francuską wybrałem 4 mecze do remisów, myślę, że warto, bo prawdopodobieństwo remisów jest w każdym meczu wysokie, a wystarczy, że wejdą dwa i będzie plus.

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
#113 ✅✅✅ 41 zł
⚽ Everton - Tottenham under 2.5 @ 1.82
@ 50 zł
Pojedynek mocnych drużyn, będących w formie. Everton u siebie znakomity, znakomicie grają także Koguty na wyjazdach. To będzie zacięte spotkanie, dużo macania się. Wg mnie każdej drużynie będzie zależało bardziej na nie przegraniu niż wygraniu. Z tego powodu przewiduję niewiele sytuacji bramkowych i becz z małą ilością bramek. Dodatkowym faktem popierającym jest bramkostrzelność drużyn: Everton po starcie underowym miał niezłą serię 4 overów, ostatnio przełamali i myślę, że zatrzymają się na tym. Tottenham to znowu chyba najbardziej underowa drużyna ligi, szczególnie na wyjeździe (4:1 w 4 meczach!).
Liczę na zacięty mecz w środku pola.

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
#114 ✅✅✅ 180 zł

⚽ Omsk - Ekaterinburg 2 @ 4.60 Sportingbet

@ 50 zł

Duże value w moim przekonaniu. Być może w końcu błędnym ale ryzyko podejmę.
Omsk gra ostatnio padakę, zresztą nigdy nie grali cudów. Ostatnio co prawda zmordowali z Ufą po dogrywce i wygrali Nizekamskiem ale to drużyna w kryzysie.

Teraz przyjdzie zmierzyć się gospodarzom z drużyną będącą na wysokiej fali. Ekaterinburg ostatnio gra i to gra wyśmienicie! I ten trend chcę wykorzystać. Wiem, każda seria się kiedyś kończy, ale czy akurat w tej kolejce? Dyspozycja gości jest rewelacyjna, czemu nie podtrzymać jej?

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
#115 ✅✅✅ 55 zł
:hokej: Straubing - Köln 2 @ 2.10
@ 50 zł
Koln to najlepiej grająca na wyjeździe drużyna niemieckiej DEL oraz jej lider.
Ostatnio zaliczyli wtopę dość niespodziewaną u siebie ze słabym Schwenninger i jak na taką drużynę przystało: plamę należy zetrzeć. A sytuacja do tego jest wyborna. Po pierwsze wyjazd, czyli to, co Koln lubi najbardziej, dwa, drużyna środka tabeli, która u siebie gra dość słabo (3-0-2-3).
Nie będę się za dużo rozpisywał, bo nie udaję, że na taj lidze znam się jakoś specjalnie. Uważam, że jest to dobry mecz dla Koln na pokazanie, że ostatnia wtopa była przypadkiem i nie przypadkiem są liderem DEL.
KONTO: ✅ 1088,05 zł

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
#116 ✅✅✅ 29

⚽ Plzen - Bayern BTS - NIE @ 1,58 bet-at-home

@ 50

Bayern zaczął tracić bramki seriami i tak jak na początku sezonu ciężko było znaleźć kogoś, kto Monachijczykom strzeli, tak teraz mało kto nie strzela. Jednak wszystkie serie się kiedyś kończą i wg mnie ten mecz to będzie przerwanie serii traconych bramek przez Bayern.
Ostatnio Bayern stracił zarówno u siebie jak i na wyjeździe. Uważam, że to jest syndrom zbytniego rozluźnienia spowodowanego wygrywaniem wszystkiego jak leci. Brak motywacji. Liga Mistrzów to jednak inna bajka i nie wierzę, że jakiś luz Bayern będzie miał w meczu z Pilznem.
Mecz ten będzie miał specjalne znaczenie dla gości: jeśli wygrają zagwarantują sobie awans do kolejnej rundy.

W pierwszym meczu Bayern totalnie zdominował Czechów pakując im 5 bramek. Pilzno dodatkowo nie oddało ŻADNEGO strzału na bramkę Neuera.

Co prawda nie liczę na to w tym meczu jednak patrząc na mecze gospodarzy w LM to raczej na wielkie zagrożenie nie będzie w tym meczu miejsca.

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
#117 ⛔⛔⛔ 50 // Szkoda, gospodarze zmarnowali karnego przy 1-1
⚽ Antalyaspor - Kayserispor 1 @ 2.00
@ 50 zł
Antalyaspor po niemiłosiernie słabym początku wreszcie zaskoczyła! Nie wiem czy zmienili trenera czy co ale można powiedzieć, że są rewelacją ostatnich kolejek z bilansem 3-1-1 (porażka najpóźniejsza). Co ważne: wszystkie wygrane przyszły z drużynami wyżej notowanymi! Wręcz przy pierwszej wygranej była to sensacja bo Antalyaspor był bez zwycięstwa a pokonał Besiktas!
Ewidentnie w drużynie gospodarzy dzieje się ostatnio bardzo dobrze.
Co do gości to jest wręcz odwrotnie. Po 4. kolejkach gra nie wyglądała najgorzej a drużyna ta znajdowała się nad gospodarzami z bilansem 1-1-2 jednak miło złego początki: ostatnie 5 kolejek to pasmo klęski: 0-1-4! Dodatkowo remis uzyskany w starciu z drużyną o punkt lepszą (przedostatnie miejsce). Drużyna jest w głębokim kryzysie i według mnie z będącym w gazie Antalyasporem nie mają szans.

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
#118 ZWROT
⚽ Real Sociedad - Manchester Utd 1 (0) @ 2.10 @ 50 zł
Real się obudził. Po słabszym początku sezonu zaczęli w końcu coś grać a ostatnia wygrana z Osasuną wygląda imponująco. Wiadomo, Osasuna to nie Manchester ale widać, że jest postęp. Co prawda przegrali pierwszy mecz, przegrali też dwa pozostałe spotkania w LM ale te mecze były na styku. Śmiem twierdzić, że z MU zagrali dobry mecz. Przegrali 1:0 ale po samobóju na początku meczu, później MU nie potrafiło znaleźć drogi do siatki Sociedad.
Z Leverkusen też mieli sporo pech. Co prawda karnego na raty strzelili ale stracili drugą bramkę w doliczonym czasie gry. Pierwszą w doliczonym czasie pierwszej połowy. Zabrakło koncentracji w końcówce a grali całkiem dobrze.
Manchester znowu niby coś zaczął grać ale jak ktoś obserwuje ligę angielską wie, że, że cudów nie ma: wygrane z Fulham czy wymęczone zwycięstwo ze Stoke szału nie robię, a wygranej z CAP z Norwich nawet nie biorę pod uwagę. Poza tym MU gra przeciętnie. Niby widać jakieś przebłyski ale mnie to nie przekonuje.
Licząc na niezłą formę Sociedad oraz przełamanie serii 4 wygranych MU (trzeba przypomnieć, że MU nigdy na wyjazdach rewelacji nie robiło) zdecydowałem się na zagranie w stronę gospodarzy. Kurs zachęcający a za remis zwrot.
KONTO: ✅ 1067,05 zł

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
#119 ✅✅✅ 45 zł
⚽ Ajax - Celtic 1 @ 1,90 // 50 zł
Ajax przegrał pierwszy mecz trochę niesprawiedliwie. Znaczy z gry nie wyglądali gorzej, po prostu czegoś zabrakło i wydaje mi się, że w tym meczu to coś się odnajdzie. A jeśli tak to raczej nie powinien mieć problemów z pokonaniem Celticu. Dla Ajaxu jest to ostatni gwizdek. O punkty z Barcą czy Milanem na pewno nie będzie łatwo.

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
#120 ⛔⛔⛔ 50 zł
⚽ Basel - Steaua Bucharest 1 @ 1.62 // 50 zł
Bazylea rozegrała niezły mecz w Bukareszcie przegrywając w końcówce. Jeśli zagrają przynajmniej tak samo to powinni spokojnie poradzić sobie ze Steauą. Dodatkowo jest to mecz o co najmniej 3 miejsce (prawo gry w LE). Jeśli gospodarze podołają to kto wie, może powalczą o dalszą przygodę z LM?
#121 ✅✅✅ 65 zł
⚽ Dortmund - Arsenal 2 (+0.5) @ 2.30 // 50 zł
No kurdę, taki kurs na X2? Oglądam mecze obu zespołów i aż takiej różnicy klas nie widzę. Mogę się oczywiście mylić ale Arsenal wg mnie nie przegra 2x z Dortmundem. Pamiętam jak do Monachium jechali na pożarcie i wygrali mało co nie sprawiając sensacji. Arsenal gra bardzo dobrze wyjazdy, lepiej niż u siebie. Po kursie powyżej 2 na Arsenal lub remis stawiam w ciemno.
KONTO: ✅ 1127,05 zł

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
Typy na sucho, opisy po 15
#122 ✅✅ 36,50
⚽ Dnipro - Ferreira 1 (-1.5) @ 1.73 // 50 zł
Bardzo ważny mecz dla Dnipra. Może on dać awans do kolejnej rundy. Pierwszy mecz dość łatwo wygrany w Portugalii i nie widzę większego powodu, dla którego Ukraińcy nie powinni wygrać u siebie, szczególnie, że u siebie dotychczas zagrali jeden mecz i ulegli Fiorze. Pokrycie handicapu nie powinno być problemem. Ferreira wg mnie już nie liczy na cud. W lidze są na ostatnim miejscu i muszą się skupić na niej. Liga europejska niestety nie dla nich w tym sezonie. Uważam, że szybka bramka może spowodować załamanie u gości i pogrom.
#123 ✅✅✅ 50
⚽ Esbjerg - Elfsborg 1 @ 2.00 // 50 zł
Kolejny mecz o awans dla gospodarzy, sytuacja niemalże identyczna. Gospodarze pokonali Elfsborg na wyjeździe i powinni pokonać i dziś. Esbjerg w lidze ostatnio padakę ale po pierwsze mieli ciężkie mecze a po drugie wszystko jest podporządkowane Lidze Europejskiej. Dzisiejszy mecz może okazać się historycznym dla tego małego klubu.
#124 ⛔⛔⛔ 50
⚽ Ludogorets - Ch. Odessa 1 @ 1.95 // 50 zł
No i kolejna szansa na historyczne osiągnięcie dla gospodarzy. Ludo to rewelacja tej edycji LE. Przebojem wdarli się na salony i dziś mogą dokonać czegoś niesamowitego dla klubu: awansować do fazy pucharowej LE. W lidze idzie świetnie, w tabeli LE mają 3 wygrane i to nie z byle kim! Dzisiejsza wygrana zagwarantuje dalszy udział. Motywacji na pewno nie zabraknie.
#125 ⛔⛔⛔ 50
⚽ Maribor - Waregem 1 @ 2.30 // 50 zł
O tym jak słaba zrobiła się liga belgijska świadczy nie tyle sytuacja Waregem ale i Liege w LE. Obie drużyny zbierają w łeb i to ostro. Teoretycznie goście mają szansę na wyjście z grupy ale w rzeczywistości ja tego nie widzę. Gospodarze co prawda przegrali z Wigan i Kazaniem ale w każdym meczu powalczyli, strzelili bramkę. W poprzednim meczu wygrali w Belgii. Trzeba podkreślić, że było to zasługą naprawdę dobrej gry. Początek był fatalny i od 12&#39; przegrywali 0-1 ale już w przerwie schodzili jako prowadzący. Potem dołożyli trzecie trafienie i pomimo gry w osłabieniu przez ponad pół godziny potrafili dowieźć pewne zwycięstwo. Przy wygranej Kazania z Wigan (bardzo prawdopodobne) szanse Mariboru na powalczenie o awans stają się bardzo realne.
#126 ⛔⛔⛔ 50
⚽ Legia Warszawa - Trabzonspor 1 @ 2.70 // 50 zł
Wg mnie po takim kursie szkoda nie zagrać Legionistów. Oglądałem mecz w Turcji i co tu dużo mówić: Legia była po prostu lepsza. Brakowało szczęścia i obiektywności arbitrów, którzy z kilku metrów nie potrafili zauważyć oczywistych fauli. Mecz powinien się ułożyć całkowicie inaczej mimo gry na wyjeździe. Dziś Legia walczy u siebie, wierzę w przełamanie niemocy strzeleckiej i pokonanie Turków, którzy przyjadą raczej bronić remisu, bo wiedzą, że w otwartej walce będą mieli problemy. Cofnięcie się i bronienie to woda na młyn Legii, która w lidze na co dzień gra przeciwko cofniętym przeciwnikom.
#127 ⛔⛔⛔ 100
⚽ Tottenham - S. Tiraspol BTS - nie @ 1.50 // 100 zł
Strata bramki przez gospodarzy w tym meczu będzie dla mnie nie lada zaskoczeniem. Tottenham gra w obronie wyśmienicie w tym sezonie co potwierdza zarówno w LE (zero straconych w 3 meczach) jak i w lidze angielskiej (5 straconych w 10 meczach, tylko Southampton ma mniej). Kurs wart większego przyłożenia szczególnie, ze Tiraspol gra beznadziejnie. Póki co jedna strzelona bramka. W meczu z Tottenhamem oddali 3 celne strzały, z beznadziejnym Tromso 6, a z Anżi zaledwie 2!
KONTO: ✅ 962.55 zł

Otrzymane punkty reputacji: +3
gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
#128 ⚽ Monaco - Evian TG 1 (-1.5) @ 1.98 // 50 ⛔⛔⛔ 50
Po ostatniej wtopie z Lille nie widzę innej wyjścia jak tylko pewne zwycięstwo.
Monaco to najlepiej grając u siebie drużyna. Nie mieli żadnych problemów dotychczas. Walnęli u siebie Lyon, St. Etienne czy Bastę (wszyscy lepiej stali niż Evian). Prawie każde zwycięstwo było pewne (bramki 12:3 to potwierdzają).
Evian na wyjazdach znowu gra cienko. Wygrywają tylko ze słabszymi a z lepszymi regularnie zbierają łomot (3:0, 3:0, 2:0).
Klasowy zespół po porażce powinien się maksymalnie zmobilizować i przerwać złą passę.

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
#129 ⚽ Viborg - Midtjylland X @ 3.50 // 50 zł ⛔⛔⛔
Dwie drużyny lubiące remisy i będące bez nich od dwóch kolejek. Obie drużyny wyraźnie w kryzysie. Ostatnie mecze słabe. Goście zaledwie 1-3-1, gospodarze 2-1-2. Puntów prawie tyle samo. Żadnych serii dających nadzieję na lepszą grę. Midtjylland to obecny lider z bilansem 7-6-1, remisować więc lubią. Viborg 5-5-4 - sytuacja podobna. Wydaje mi się, że żadna ze stron nie będzie dziś dominującą i raczej będą wszyscy patrzeć przez pryzmat nie przegania niż szarapania o wygraną.

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
#130 ⚽ Chelsea - West Brom 1 (-1.5) @ 1.98 // 50zł ⛔⛔⛔ 50
#131 ⚽ Liverpool - Fulham 1 (-1.5) @ 1.67 // 50 zł ✅✅✅ 33,50
#132 ⚽ Real Madrid - Real Sociedad BTS @ 1.70 // 50 zł ✅✅✅ 35
#133 ⚽ Moenchengladbach - Nurnberg 1 @ 1.62 // 50 zł ✅✅✅ 31
KONTO: ✅ 912,05 zł

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
#134 ⚽ Juventus - Napoli X @ 3,70 // 50 zł ⛔⛔⛔
Ja to widzę dość prosto: żadna drużyna nie podejmie ryzyka porażki w tym meczu. Obie zdają sobie sprawę, że porażka w tym meczu może mieć bardzo złe przełożenie na dalsze losy gry o mistrzostwa. Po co więc ryzykować w 12. kolejce? Wg mnie trochę się pomacają, strzelą po jednej bramce i z remisem będą patrzyły z nadzieją na gonienie Romy.
#135 ⚽ Roma - Sassuolo 1 (-1.5) @ 1,90 // 50 zł ⛔⛔⛔
I stało się: Roma w końcu straciła punkty. Zawodnicy wiedzą, że nie są nietykalni, zeszli na ziemię w tym meczu muszą pocisnąć, bo tak grają klasowe drużyny: po wpadce podnoszą się w dobrym stylu. i Sassuolo rozpisywał się nie będę: cienka drużyna, która łapie punkty głównie z drużynami swojego pokroju (remis z Napoli uważam za zlekceważenie przeciwnika przez gości).
#136 ⚽ St. Etienne - Lyon X @ 3,30 // 50 zł ⛔⛔⛔
Lyon ogólnie gra niesamowitą padakę na wyjazdach (1-0-4) może więc pora na coś, czego jeszcze nie było?
KONTO: ✅ 762.05 zł

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
#137 ⚽ Halifax - Hyde 1 (-1) @ 1.83 // 100 zł ✅✅✅ 83
#137 ⚽ Halifax - Hyde 1 (-1,5) @ 2.35 // 50 zł ✅✅✅ 67,50
Na dziś wydaje mi się, że mam perełkę, jednak biorąc pod uwagę ligę to może się okazać trochę plastikową perełką jednak ja zaryzykuję.
Halifax to drużyna środka tabeli jedna, uwaga, to wicelider występów u siebie! Na własnym terenie mają bilans 7-2-0 i 90% punktów zdobywają u siebie.
Hyde to jakiś totalny outsider tej ligi. Drużyna na ostatnim miejscu z bilansem 0-3-15 (!), a bilansem wyjazdowym 0-1-7 9:28.
Bilanse oraz forma (domowa dla gospodarzy oraz wyjazdowa dla gości) nie pozostawiają złudzeń: ten mecz powinni wygrać gospodarze i powinni wygrać go pewnie!

Otrzymane punkty reputacji: +1
gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
#139 :hokej: TPS Turku - Kärpät 1X @ 2.05 // 50 zł ✅✅✅ 52,50 zł
Turku to taki trochę outsider fińskiej ligi a Karpat to obecny lider ale jednak widzę value w graniu na 1X, oto dlaczego:
1) TPS gra nieźle u siebie, nieźle, bo jak na tak słabą drużynę ma bilans 5-0-0-5 więc potrafi punkty u siebie urwać, do tego u siebie rozegrali najmniej meczy w lidze, może jakby zagrali za 2-3 więcej (jak inni) to w tabeli byliby wyżej
2) Karpat na wyjazdach ma 4-4-0-2 czyli widać, że męczą się a pewnie wygrywają jakieś 40% meczy, reszta często po dogrywkach, jest wg tych statystyk 60% szans na 1X
3) Karpat ma serię 13 zwycięstw (normalnych lub po dogrywkach), czas więc może na wtopę?
4) historia występów pomiędzy tymi drużynami - z tego roku - pokazuje, że mecze były zacięte, a bilans nie wskazuje konkretnie lepszej drużyny: Karpat wygrał dwa razy ale raz 2:0 a raz 4:3, pozostałe dwa mecz to dwa remisy, po których raz wygrywał Karpat raz TPS. Jak widać mecze były ostatnio zacięte i dwa razy kończyły się remisem.
KONTO: ✅ 965,05 zł

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
#140 :hokej: Novokuznetsk - Podolsk 1 @ 2.75 @ 50 zł ⛔⛔⛔
Krótko, zwięźle i na temat: pojedynek dwóch słabych drużyn po dłuższej przerwie. Novokuznietsk potrafi wygrywać tylko u siebie. Podolska tak samo, na wyjazdach na 11 meczy ma 1-1-3-6. Gospodarze mają także złą serię. Jeśli nie u siebie i nie z Podolskiem to gdzie i z kim chcą się przełamać?
Mecz już o 13:00!

Do góry Bottom