>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na licencji GNU ;)

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
#169 Marseille - Montpellier 1 @ 1.90 // 50 zł ✅✅✅ 45 zł
Marsylia ostatnio wróciła na właściwe tory w lidze. Ligę Mistrzów mają już za sobą więc spokojnie mogą skupić się na L1. Dziś zagrają z przeciętnym Montpellier, które od dawna nie zaznało smaku wygranej, co więcej w 14 meczach tego sezonu udało im się posmakować tylko dwa razy. Goście to mistrzowie remisów (9 / 14 meczy). Jednak nie upatruję dziś remisu, dlatego? Marsylia gra u siebie nieźle, co prawda 3-0-3 nie powala na kolana ale jednak z tych trzech porażek dwie były z PSG i Monaco więc można powiedzieć , że mieli prawo ;) Z takimi leszczami jak Montpellier wygrywali u siebie i wg mnie wygrają i dziś.

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
Z powodu problemów technicznych forum dziś na szybko typy bez analizy, bo zaraz znowu może przestać działać ;)
#170 ⚽ Aston Villa - Sunderland 1 @ 2,00 // 50 zł WillHill ⛔⛔⛔
#171 ✅✅✅ 58,75 zł
⚽ Monaco - Rennes 1 @ 1,50
⚽ Leicester - Millwall 1 @ 1,45
50 zł
#172 ⚽ Leyton Orient - Sheffield Utd 1 @ 2.10 // 50 zł ⛔⛔⛔

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
#173 :hokej: Novokuznetsk - Medvescak Zagreb 1 @ 3.40 // 40 zł ⛔
Bardzo ciekawe spotkanie. Buki faworyzują gości, czy słusznie? Wg mnie już nie i &#39;już&#39; ma tutaj duże znaczenie. Gospodarze to outsider ligi, drużyna z pięcioma wygranymi na 31 meczy ale... Ale ta najsłabsza drużyna dokonała ostatnio rzeczy wręcz niemożliwej: pokonali na wyjeździe Dynamo Moskwa. I można by to uznać za przypadek jeśli nie fakt, że w następnej kolejce pokonali Kazań! Dla przypomnienia: Dynamo to druga drużyna konf. zach. a Kazań to lider konf. wsch. Czyli coś w tej drużynie drgnęło, przynajmniej tak mi się wydaje.
Goście na papierze wyglądają nieźle ale... Ta drużyna jest przesłaba na wyjazdach: zaledwie dwie wygrane (+jedna po dogrywce) na 14 meczy.
Widzę tutaj duże value na gospodarzy. Nie wiem co tam się stało, może zmiana trenera czy coś, nie wiem... Ważne, że są w gazie i warto to wykorzystać.
KONTO: ✅ 574.80 zł

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
#174 ⚽ QPR - Bournemouth 1 @ 1.57 // 75 zł ✅✅✅ 42,75 zł
#175 ⚽ QPR - Bournemouth 1 (-1) @ 2.00 // 50 zł ✅✅✅ 50 zł

QPR ostro walczy o powrót do PL i u siebie idzie im to wyśmienicie (7-1-0) - najlepiej w lidze. Gorzej sprawy się mają na wyjazdach, gdzie ostatnio znowu zaliczyli wtopę. Nie ma, że boli: trzeba się pozbierać i ten wygrać, bo konkurencja depcze po piętach!
Bournemouth to drużyna, której zadaniem jest walka o utrzymanie. Póki co radzą sobie na tyle na ile powinni: 17 miejsce (na 24) gwarantuje względny spokój. Coś tam u siebie szarpną, na wyjazdach już gorzej i byle się utrzymać.

Otrzymane punkty reputacji: +2
gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
#176 ⚽ Avellino - Frosinone 1 @ 1.85 WillHill // 50 zł ✅✅✅ 42,50
#177 ⚽ Avellino - Frosinone 1 (-1) @ 2.49 // 50 zł zwrot
Dużo o tym meczu zostało napisane na forum więc nie będę powielał.
KONTO: ✅ 710,05 zl

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
#178 ⚽ Liverpool - Norwich Norwich 1 (-1.5) @ 1,77 // 50zł ✅✅✅ 38.50
Wg mnie gruba przesada. To co, że Liverpool przegrał z Hull, zdarza się, to był wyjazd i w ogóle ;) Ale mecze u siebie w PL to całkowicie co innego (MC potwierdzi). Pool u siebie rządzi i takim Norwich to wg mnie pozamiata. Szczególnie, że obie drużyny zdecydowanie lepiej radzą sobie u siebie, a Norwich na wyjazdach notuje &#39;fenomenalne&#39; 1-0-5.
#179 ⚽ Manchester Utd - Everton X @ 3.90 // 30 zł ⛔⛔⛔
United gra już nieźle, dlatego stawiam tu na remis, ponieważ Everton gra bardzo dobrze.
#180 ⚽ Southampton - Aston Villa 1 @ 1.73 // 50 zł ⛔⛔⛔
Southampton potknął się ostatnio dwa razy, ale co to były za razy. Z Arsenalem powinni zremisować w mojej opinii, należało się. Z Chelsea chyba za szybko strzelili i zaczęli bronić. W końcu wracają do siebie, gdzie takich jak Villa leją praktycznie za każdym razem w tym sezonie. W tym meczu nie widzę innego wyjścia. Villa co prawda coś tam ostatnio gra ale to tylko z cieniasami PL. Szkoda, ze Boruc nie zagra ale myślę, że jego zastępca nie będzie miał za dużo do roboty.

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
#181 ⚽ Zagłębie Lubin - Podbeskidzie B-B X2 @ 2.03 // 50zł ⛔⛔⛔
Sytuacja Zagłębia beznadziejna. Jeż dostał po gębie od kibiców, bramkarzowi rozwalili samochód, kibice przeciwko zawodnikom. Podbeskidzie po wygranej z Legią może pocisnąć.
KONTO: ✅ 618.55 zł

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
#182 ⚽ Galatasaray - Elazigspor 1 (-1.5) @ 1.61 // 100 zł ✅✅✅ 61
#183 ⚽ Galatasaray - Elazigspor 1 (-2) @ 2.02 // 75 zł ZWROT
#184 ⚽ Galatasaray - Elazigspor 1 (-2.5) @ 2.42// 50 zł ⛔⛔⛔

Cieszy kurs na gospodarzy. Galata jak zawsze mierzy wysoko a u siebie jako jedni z niewielu są do tej pory niepokonani. Każdy wie jaki tam jest młyn.
Elazigspor to ostatnia drużyna w lidze. Na wyjeździe grają mega padakę. Ostatnio przegrywali wyjazdy średnio po 4:0. Czemu Galata ma im nie naładować?
Galatasary jest na pewno podrażnione. Ostatino zremisowali z trzecim Kasimpasem a wcześniej doznali dotkliwej porażki z Fenerbachce (oba wyjazdy).
Pora na przełamanie i to konkretne, bo kibice na pewno mają już wiele do zarzucenia i będą cisnęli.

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
#185 ⚽ Burnley - Barnsley 1 @ 1.70 // 50 zł ✅✅✅ 35
Mecz na przełamanie trzeciej drużyny z ostatnią.
#186 ✅✅✅ 80,25
⚽ Liverpool - West Ham (-1) @ 1.50
⚽ PSG - Sochaux 1 (-1.5) @ 1.38
// 75 zł

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
ja nie wiem co się z tym forum dzieje. podalem 3 typy i ... nie ma ich.
Pomijam fakt, ze 2/3 weszly (duzego plusa by nie bylo) ale sam fakt, ze ich tu nie ma, mnie irytuje. Nie wiem czy ja coś zle robie czy to forum ostatnio gorzej działa...
#188 ⚽ Genk - Lokeren 1 @ 1,75 // 50 zł
#189 ⚽ Midtjylland - Aarhus 1 @ 1,90 // 50 zł
#190 ⚽ Luzern - Aarau 1 @ 1.75 // 50 zł
to były moje typy... zachowane jak przy dodawaniu... ehh...

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
Pomijam powyższe typy i jadę jakby ich nie było...
#188 ⚽ Creteil - Metz 2 @ 3.60 // 30 zł⛔⛔⛔
Nie wiem czemu takie a nie inne są kursy na ten mecz. Może buki coś wiedzą, ale co?
Metz to lider drugiej ligi pewnie zmierzający do Ligue 1 (7p przewagi nad drugim Angers i Lens i 10 nad czwartą drużyną). Chłopaki grają wyjazdy najlepiej w lidze.
Creteil gra przeciętnie, ostatnio dwie czapy i sytuacja robi się ciepła. Do tego za 4 dni bardzo ważny mecz z Arles, którzy mają tyle samo punktów. Jakoś nie chce mi się wierzyć, że rzucą wszystkie siły o mecz pucharowy, który praktycznie nic im nie daje. Nie oszukujmy się - szans na ligę europejską nie mają. Co innego Metz. Idą pewnie do Ligue 1 więc mogą się o to postarać, chociaż postraszyć. Dla mnie value.

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
#189 ⚽ Bayern - Manchester City 1 (-1) @ 1.70 // 100 zł ⛔⛔⛔
Bayern kocha takie mecze. City nienawidzi. Co tu dużo mówić, dla mnie pewna wygrana gospodarzy.

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
#190 :siata: Novosibirsk - Zenit Kazan 1 @ 2.20 // 30 zł ⛔⛔⛔
Delikatnie na gospodarzy. Grają oni niesamowicie u siebie. Typowy zespół własnego parkietu. Na wyjazdach gorzej ale przegrana z Maceratą 2:3 czy 1:3 z Zenitem nie jest tragedią. Grają dobrze i dziś powinni to potwierdzić. Zenit też woli grać u siebie. Z Maceratą dostali łomot 0:3, wygrali wyjazd tylko z Posojilnicą.
Mecz o 13:00!

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
#191 ⚽ Austria Vienna - Zenit Petersburg X @ 4.20 // 35zł ⛔⛔⛔
Trochę podchwytliwy mecz. Nie wydaje mi się, żeby Zenit rzucił się na przeciwnika. Porto będzie miało arcytrudną sytuację i jakoś nie chce mi się wierzyć w ich wygraną.
W takim wypadku Zenit pewnie będzie spokojnie kontrolował sytuację.

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
Dziś na ligę europejską postanowiłem zagrać na remisy drużyn, którym tylko remis do szczęścia jest potrzebny albo grają o pietruchę, tak oto:
#195 ⚽ Salzburg - Esbjerg X @ 6.00 // 30 zł ⛔⛔⛔
Salzburg wygrał do tej pory wszystkie mecze w grupie, Esbjerg tylko jeden przegrał - z Salzburgiem. Obie ekipy już z grupy wyszły, mecz o pietruszkę, remis zaspokaja Salzburg i utrzymuje ich na pierwszym miejscu.
#197 ⚽ Din. Zagreb - Ludogorets X @ 3.40 // 30 zł ⛔⛔⛔
Kolejny mecz o pietruchę. Nie podejrzewam, żeby w tej sytuacji goście zagrali najmocniejszym składem, ponieważ już w niedzielę zagrają ważny mecz u siebie, który muszą wygrać, bo po ostatniej porażce i remisie dogonił ich Litex. Dinamo pewnie powalczy na tyle na ile potrafi więc z osłabionym Ludo powinni zremisować.
#198 ⚽ M. Tel Aviv - Bordeaux X @ 4.00 // 30 zł ⛔⛔⛔
Goście już o nic nie grają. Żydki w sumie potrzebują punktu by spokojnie awansować. Pierwsze miejsce im już nie grozi (4 p. straty). Wg mnie mecz bez spiny na remis.
#199 ⚽ Pandurii - Ferreira X @ 3.50 // 30 zł ✅✅✅ 75
Dwie najsłabsze drużyny grupy E. W pierwszym meczu padł remis i nie przewiduje tutaj szału. Mecz o nic.
#200 ⚽ PSV - Ch. Odessa X @ 4.05 // 30 zł ⛔⛔⛔
Mecz o awans. Nie widzę tutaj PSV jako zdecydowanego faworyta. Widzę go jako drużynę, która po prostu będzie chciała przejść dalej. Do tego wystarczy im remis i wg mnie ten remis dzisiaj tutaj padnie.
#201 ⚽ St. Gallen - Swansea X @ 3.50 // 30 zł ⛔⛔⛔
Remis to wszystko czego Anglikom do szczęścia brakuje. Gospodarze bez szans na awans.
Mecze o 21:05 przeanalizuję później.

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
#202 ⚽ Din. Kiev - Rapid Vienna X @ 4,60 // 30 zł ⛔⛔⛔
#203 ⚽ Guimaraes - Lyon X @ 3.40 // 30 zł ⛔⛔⛔
#204 ⚽ PAOK - Alkmaar X @ 4.30 // 30 zł ✅✅✅ 99
#205 ⚽ Thun - Genk X @ 3,70 // 30 zł ⛔⛔⛔
#206 ⚽ Apollon - Legia Warszawa X @ 3,40 zł ⛔⛔⛔
Niestety ale zabrakło trochę do wyjścia na plus. W wielu meczach brakło naprawdę niewiele...
KONTO: ✅ 724.20 zł

Do góry Bottom