>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na licencji GNU ;)

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
Na weekend zagram różnie, zacznę od remisów...

#207 ⚽ Levante - Elche X
@ 3.20 // 30 zł ⛔⛔⛔

Obie drużyny mają po 17 punktów. Obie lubią remisy (po 5). Co Ciekawe gospodarze u siebie grają dość słabo (1-3-3), goście znowu słabo na wyjazdach (2-3-2). Jak widać prawdopodobieństwo remisu jest w tym meczu wielce prawdopodobne. Co więcej drużyny te nie remisowały od kolejno 4 i 2 kolejek.

#208 ⚽ TNS - Aberystwyth 1 (-1.5) @ 1.48 // 100 zł ✅✅✅ 48
#209 ⚽ TNS - Aberystwyth 1 (-2) @ 1.76 // 75 zł ✅✅✅ 57
#210 ⚽ TNS - Aberystwyth BTS - NIE @ 1.83 // 50 zł ✅✅✅ 41,50

Nie wiem jak to jest ale TNS w tym sezonie u siebie odnotował wynik: 7-0-0 28-0. Dziwne, wręcz niesamowite! 7 meczy bez straty gola! Liczę na kolejny świetny wynik gospodarzy, szczególnie, że goście szału nie robią. Może się przeliczę ale kurs ponad 1.80 na to, że obie nie strzelą jest wg mnie rewelacyjny.

Otrzymane punkty reputacji: +8
gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
#211 ⚽ Manchester City - Arsenal X @ 3.75 // 35 zł ⛔⛔⛔
Szczerze? Jakoś nie liczę na hurra optymizm względem MC. Tak, wiem, wygrali w Monachium, a Arsenal przegrał w Neapolu ale... Oglądałem mecz Bayernu z MC i wcale ta grac gości rewelacyjnie nie wyglądała. Cały czas miałem odczucie, że Bayern po szybkim wpakowaniu dwóch goli po prostu się za bardzo wyluzował. Do tego stopnia, że aż przegrali. A, że przegrać mogli (może nawet powinni w końcu, by zejść na ziemię) to przegrali.
Arsenal też na przegraną mógł sobie pozwolić i pozwolił. Co prawda jedna bramka więcej i byłoby po ptokach ale drugą stracili w doliczonym czasie, a dodatkowo mecz kończyli w 10-tkę. Myślę, że ta porażka też była potrzebna, jak Bayernowi.
City jest jednak mocne u siebie ale Arsenal to nie żadne pionki! Remis będzie wynikiem sprawiedliwym.
#212 100 zł⛔⛔⛔
⚽ Everton - Fulham 1 (-1)
@ 1.53
⚽ Osasuna - Real Madrid 2 (-1) @ 1.32
Rzadko gram wyjazdy ale tutaj widzę zdecydowanie zbyt dużą różnicę klas. Real odpoczął w zasadzie w LM, więc wypoczęty zapewne zaatakuje ostro.
Co do Evertonu to ta drużyna jest fenomenem, bardzo mi się podoba ich styl gry. Myślę, że -1 pokryją spokojnie.
#213 ⚽ Rennes - PSG 1 (+1.5) @ 1.77 // 50 zł⛔⛔⛔
Bez przesady. Kursy w okolicach 1.35 na PSG to jakaś kpina. PSG wyjazdy gra bez szału. Wręcz wydaje mi się, że powoli ich cudowność zacznie maleć, bo ich sposób na wygrywanie jest dość prosty: gramy na Zlatana, on coś strzeli. Jednak coraz mocniejsze krycie powoduje, że Zlatanowi ciężej w Ligue 1 strzelać (za to wali wszystkie karne, ale to inna inszość). Wg mnie jeśli dobrze go pokryją to PSG nie rozwinie skrzydeł, a że tak się da zrobić pokazało Evian pokonując ostatnio PSG 2-0.
Dla mnie skromna wygrana Paryżan albo remis.

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
#214 ⛔⛔⛔
⚽ Wolves - Milton Keynes 1
@ 1.75
⚽ Gijon - Mirandes 1 @ 1.50
// 70 zł
Obie drużyny cisną do wyższych lig. Wolves dość pewnie kroczy do Championship, Gijon do PD. Na ich drodze przeciętni przeciwnicy, którzy nie powinni stanowić wielkiego problemu.
Wilki są najlepiej grającym zespołem u siebie w lidze, Gijon ma przeciwnika z niższej półki. Dla mnie wygrane gospodarzy.

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
#215 ⚽ Atl. Madrid - Valencia 1 (-1.5) @ 2.10 // 50 zł ✅✅✅ 55
#216 ⚽ Schalke - Freiburg 1 (-1) @ 1.65 // 50 zł ✅✅✅ 32,50
#216 ⚽ Leverkusen - Frankfurt 1 (-1) @ 1.90 // 50 zł ⛔⛔⛔
#217 ⚽ Fiorentina - Bologna 1 (-1) @ 1,75 // 50 zł ✅✅✅ 37,50
#218 ⚽ Covilha - Santa Clara 1 @ 2.10 // 50 zł ⛔⛔⛔
KONTO: ✅ 610.70 zł

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
#219 ⚽ Estoril - Gil Vicente X @ 3.86 // 40 zł ⛔⛔⛔
Widzę w tym meczu duże value. Obie drużyny sąsiadują w tabeli, co więcej gospodarze doznali ostatnio trzech porażek z rzędu u siebie. I to nie grali z tuzami, bo drużyny Guimares czy Setubal do takich nie należą. U siebie ogólnie mają bardzo słaby wynik (1-2-3). Goście mają identyczny na wyjazdach. Obie drużyny grają w kratkę i nie widzę tutaj powodów, dla których takim &#39;pewniakiem&#39; wg buków są gospodarze.
#220 ⚽ Trabzonspor - Bursaspor 1 @ 1.90 // 50 zł ⛔⛔⛔
Nie wiem czemu tak wysokie kursy na Trabzon. Podejrzewam, że to wygrane Bursa na wyjeździe, ale te wygrane to żadne cuda. Powygrywali z końcówką tabeli, nic szczególnego. Poza tym chwilowym zrywem przeciwko cieniasom Bursa gra na wyjazdach słabo. Trabzon to znowu typowy zespół (jak większość w Turcji) własnego boiska. To właśnie główny argument za nimi. Dodatkowo ostatnio doznali porażki więc pewnie będą się chcieli zrehabilitować.
KONTO: ✅ 520.70 zł

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
#220 ⚽ Eskisehirspor - Fethiyespor 1 (-1.5) @ 1.90 // 50 zł ✅✅✅ 45
Gospodarze walczą o europejskie puchary. Goście co prawda pokonali ostatnio Fenerbchce ale nich to nikogo nie zmyli. Mistrz Turcji odpuścił ten mecz, bo miejsce w pucharach europejskich zapewni sobie bez problemu.
Gospodarze są póki co za strefą pucharową i zdają sobie sprawę, że tą drogą mogą sobie wywalczyć europę, szczególnie, że tuzy odpuszczają ten puchar.
Goście dodakowo grają w drugiej lidze, której idzie im jak po gruzie.

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
#222 ⚽ QPR - Leicester 1 @ 2.15 // 50 zł ⛔⛔⛔
#223 ⚽ Burnley - Blackpool 1 @ 1.85 // 50 zł ✅✅✅ 42,50
#224 ⚽ Leeds - Barnsley 1 @ 1.80 // 50 zł ⛔⛔⛔
⚽ Liverpool - Cardiff 1 (-1.5) @ 1.50 ✅✅✅
⚽ Atl. Madrid - Levante 1 (-1.5) @ 1.40 ⛔⛔⛔
// 100 zł
#226 ⚽ Waregem - Oostende 1 (-1) @ 1.68 // 50 zł ⛔⛔⛔
#227 ⚽ Crotone - Juve Stabia 1 @ 1,88 // 50 zł ⛔⛔⛔
#227 ⚽ Crotone - Juve Stabia 1 (-1.5) @ 3,35 // 30 zł ⛔⛔⛔

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
#228 ???? Charlotte Bobcats - Milwaukee Bucks 1 (-17,5) @ 5.00 // 40 zł ⛔⛔⛔
Charlotte ostatnio przycieniowali u siebie a stać ich na dużo więcej. To dużo więcej powinno nastąpić z najgorszą drużyną ligi.

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
#231 ⚽ Chelsea - Liverpool 2 @ 3.50 // 70 zł ⛔⛔⛔
Po obejrzeniu ostatnio meczów Liverpoolu oraz Chelsea zdecydowanie warto jest postawić w tym meczu na gości. Ostatnio mieli trochę pecha. Mecz z City powinni wygrać, takie sety jakie oni zmarnowali to aż strach, a City z furą szczęścia. Chelsea nie przekonuje w tym sezonie. Jeśli tylko Pool załapie to o wynik mogę być spokojny.

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
PODSUMOWANIE:
KONTO: ⛔ 56,80 zł
Pomimo bardzo długiego przebywania na plusie (praktycznie przez cały okres gry tym sposobem) ostatecznie na koniec roku jestem minimalnie pod kreską.
Tragedii nie ma, trzeba wyciągnąć wnioski i cisnąć dalej ;)
Z okazji Nowego Roku wszystkim życzę dużo szczęścia i kolejnego roku na plus ????

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
NOWY ROK CZAS ZACZĄĆ!!!
#232 ⚽ Liverpool - Hull 1 (-1.5) @ 2.14 // 50 zł ✅✅✅ 57 zł
Pora na mocne przełamanie The Reds. Oglądałem oba przegrane meczu Liverpool&#39;u (City i Chelsea) i powiem tak: oba mecze były do wygrania, w obu zabrakło szczęścia i nie wierzę, by trzeci raz z rzędu taki pech spotkał gospodarzy.
Co do Hull - oglądałem mecz z MU, wynik niby ładny, ale na boisku już tak różowo nie było. Bramki po katastrofalnych błędach obrony MU. Drugi to w samobój Evans&#39;a, który grał ogólnie beznadziejnie. Ostatni pokonali u siebie Fulham i to dość okazale, ale Fulham to bija prawie każdy, ta drużyna ma najwięcej porażek w sezonie (13).
Liczę na gole Suareza (bez gola od dwóch spotkań, a przecież ma niesamowitą średnią: gol co jakieś 50 minut).
#233 ⚽ QPR - Doncaster 1 (-1.5) @ 2.00 // 50 zł ⛔⛔⛔ 2-1
Po ostatniej czarnej serii QPR musi wrócić do gry jeśli rzeczywiście chce liczyć się w walce o Premiership. Rangersi mieli ciężkie mecze i niestety z czołówką przegrywali (Leicester i Nottingham), zremisowali też w Watfordzie. Wg mnie przyszedł czas na konkretne przełamanie (coś jak w meczu powyżej). Przeciwnik ku temu wyśmienity. Doncaster to dno tabeli, zaledwie jedna wygrana na wyjeździe na 11 meczy, ewentualne remisy to mecze z przeciętnymi / słabymi drużynami. Nie widzę dla nich większych szans, ostatnio zbierają w łeb jak leci.
KONTO: ⛔ 49.80 zł

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
#234 ⛔⛔⛔
⚽ Everton - QPR 1 (-1)
@ 1.57
⚽ Newcastle - Cardiff 1 @ 1.70
@2.67 // 50 zł
QPR wrócili do gry po serii dwóch porażek jednak ta drużyna ma jeden duży feler: mecze wyjazdowe. Jest to najlepiej grająca drużyna Championship u siebie jednak tylko przeciętna jeśli chodzi o wyjazdy.
Gra Evertonu podoba mi się bardzo. Zespół bez gwiazd światowego formatu (jeszcze) rozmontowuje najlepsze drużyny Premiership i cały czas utrzymuj się w czubie tabeli z zaledwie (!) dwoma porażkami - najmniej w lidze!
Ogólnie grają dobrze, nawet bardzo dobrze. Dodatkowa świadomość, że ciężko będzie walczyć o puchary w lidze muszą się skupić na dodatkowych rozgrywkach, która najwięksi zazwyczaj odpuszczają.
Newcastle mnie rozbraja w tym sezonie. Grają strasznie dziwnie: potrafią wygrać z najlepszymi: Chelsea, Tottenham, a przegrać z leszczami. Ogólnie ciężki do przewidzenia zespół ale wg mnie spokojnie powinien wystarczyć na cieniasów z Crystal Palace.
Sytuacja Newcastle w tych rozgrywkach jest podobna do Evertonu: w lidze na puchary praktycznie nie ma co liczyć, tylko cud dawałby europejskie puchary a tam są największe pieniądze. trzeba więc liczyć na wejście od kuchni.

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
#235 ✅✅✅ 55 zł
⚽ Fiorentina - Livorno 1 (-1)
@ 1.50
⚽ Braga - Arouca 1 @ 1.40
@ 2.10 // 50 zł
Fiora gra pewnie i z pokonaniem Livorno problemów mieć nie powinna.
Bragra spisuje się w lidze średnio. Walka o LE (LM jest poza zasięgiem) będzie zacięta i jeśli jest możliwość zagwarantowania sobie miejsca wcześniej to trzeba o to powalczyć ;)

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
#236 ⚽ City - West Ham 1 (-2.5) @ 2.08 // 50 zł ✅✅✅ 54
-City wychodzi najmocniejszym składem
-U siebie grają najlepiej w lidze
-West Ham bez najlepszego napadziora
Czuje pogrom...
KONTO: ✅ 9.2 zł

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
#237 ⚽ Leicester - Derby X @ 3,60 // 50zł ⛔⛔⛔
Mecz na remis. Lider i najlepiej spisująca się drużyna ostatnich kolejek.
Leicester gra super u siebie, Derby jest najlepiej grającym zespołem wyjazdowym.
Wg mnie remis jest najbezpieczniejszym wynikiem dla obu drużyn i nikt na siłę nie będzie ryzykował.

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
#238 ⚽ Everton - Norwich 1 (-1) @ 1,57 // 100 zł ✅✅✅ 57 zł
#239 ⚽ Everton - Norwich 1 (-1.5) @ 2,02 // 50 zł ✅✅✅ 51 zł
Dziś idę mocna w Everton. Pisałem już, że gra tego zespołu jest niesamowita biorąc po uwagę ceny zawodników. Nie ma tam bardziej znanych nazwisk a mimo wszystko okupują wysoką pozycję w lidze z najmniejszą ilością porażek w sezonie.
Do Liverpoolu przyjeżdża Norwich. Drużyna tyłów tabeli, która w ostatnim czasie przeżywa kryzys: drużyna jest od 6-ciu meczy bez wygranej. Co gorsza wpadki przytrafiają się im nie tylko z dobrymi drużynami ale cieniasami. Remisy z Fulham, Crystal Palace czy Sunderlandem to mecze, w których trzeba łapać punkty. Jak z takimi nie potrafią wygrać to z kim chcą?
Forma słaba, Everton ostatnio też lekka zadyszka ale wg mnie to przypadek (czerwone kartki itp.) i dzisiaj taryfy ulgowej nie będzie.

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
⚽ Stoke - Liverpool X/2 @ 4,25 // 30 zł ✅✅✅ 97,50 zł
⚽ Stoke - Liverpool X/X @ 7,10 // 30 zł ⛔⛔⛔
Jeden na pewno nie wejdzie ale liczę, że do przerwy Stoke wytrzyma napór The Reds a potem... kto wie? Stoke u siebie gra nieźle.
KONTO: ✅ 134,70 zł

Do góry Bottom