>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na licencji GNU ;)

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
#142 :hokej: Ufa - Sp. Moscow 1 (-1.5) @ 2.00 // 50 zł ⛔⛔⛔
Ufa po dwóch porażkach wyjazdowych wraca do własnej hali gdzie gra nadzwyczaj dobrze (8-0-1-1). Spartak z serią 3W (wszystkie wygrane u siebie) jedzie na wyjazd, gdzie gra przeciętnie. Wg mnie dziś nastąpi przełamanie serii jednej i drugiej drużyny i pewne zwycięstwo gospodarzy.

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
#143 :siata: Latina - Molfetta 2 @ 2.28 // 50 zł ⛔⛔⛔
Dziś postanowiłem zagrać siatkę. Powyższe spotkanie wydaje mi się ku temu bardzo dobre. Goście po 4 meczach mają co prawda tylko dwa zwycięstwa ale należy podkreślić, że porażek doznali z nie lada przeciwnikami, bo z Trentino i Maceratą. Gospodarze natomiast zebrali 3x w czapę i poza Maceratą z samymi lamusami obecnego sezonu. Wszystko po 3-0. Czy przełamią się dziś? Nie sądzę, kursy na gości są zacne i ja skorzystam.

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
#144 :hokej: Lev Praga - Ekaterinburg 2 @ 4.10 // 50ZŁ ⛔⛔⛔ /remis
No nie dał mi żyć ten typ. Musiałem zagrać. Wspaniała seria gości, po takim kursie warto zaryzykować.
KONTO: ✅ 765,05 zł Po wczorajszym blamażu biorę się do roboty...

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
#145 ⚽ Węgry U21 - Albania U21 1 (-1.5) @ 1.80 // 50zł ⛔⛔⛔

W tabeli grupy 4 jest ciasno. po czterech meczach Węgrzy w ciąż z szansami na awans. Ostatnio przegrali dwa mecze (z Austrią i Hiszpanią) więc nie pozostaje nic innego jak pokonanie outsidera grupy.
Węgrzy pokonali już Albanię na wyjeździe (2-1) i trzeba przyznać, że jest to dobry wynik, bo w Albanii gra się bardzo ciężko, bo Albańczycy pomimo straty 20 bramek w 5 meczach to u siebie przegrali 3 mecze tylko jedną bramką!
Na wyjeździe Albania to już zupełnie inny zespół, przegrywający co leci, w sumie można powiedzieć, że zbierający tęgie baty (4-0, 4-1, z Bośnią, którą Węgrzy u siebie walnęli 4-1).
Nie twierdzę, że skoro Węgrzy walnęli Bośnię 4-1, a Bośnia Albanię 4-1 to będzie z 8-0 ;) Po prostu wydaje mi się, że spokojnie powinni sobie poradzić 2-3 do zera.

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
#146 ⚽ Chorwacja U21 - Szwajcaria U21 1 @ 2,20 // 50zł ⛔⛔⛔
Zdecydowani liderzy grupy 5 podejmą u siebie wicelidera. Jednak jest to lekko kulawy wicelider, wynikający z różnej ilości rozegranych meczów w grupie. W ostatniej kolejce Chorwaci pokonali Szwajcarów na ich terenie więc pozostaje wygrać u siebie.
KONTO: ✅ 665,05 zł
Czarna seria trwa, chwila przerwy bo widzę, że granie takiej kupy jak U21 wychodzi mi bokiem. Nie wiem jak oba mecze mogły nie wejść, w dorosłej piłce to nie do pomyślenia...

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
#147 ⚽ Halifax - Aldershot under 2.5 @ 2.05 // 50 zł ⛔⛔⛔
Halifax wymiata u siebie ale z kursów nie wynika, by był faworytem tego spotkania, dlaczego? Aldershot po ostatniej porażce zmieniło trenera. Są więc nowe nadzieje. Nowy trener na pewno nie będzie chciał przegrać pierwszego meczu, a nie przegrać w Halifax&#39;ie jest niezmiernie trudno. Wg mnie zamurują się (a na wyjazdach robią to bardzo dobrze - tylko Cambridge ma mniej straconych) i będą bronili wyniku. jeśli chodzi o strzelanie na wyjeździe są najgorszą drużyną w lidze (5 goli w 9 meczach). Co ciekawe Aldershot pomimo takiej nędzy strzeleckiej ma na wyjazdach mecze, uwaga, 2-3-4! Czyli pomimo 5 strzelonych bramek nie przegrali ponad 50% meczy, co więcej, dwa wygrali! To dowodzi, że wyjazdy im leżą (może poza ostatnim, gdzie przewalili 4-0 z Cambridge, jakby nie to mieliby 5 straconych w 9 meczach).
Wg mnie Halifax mimo wszystko powinien wygrać ale bezpieczniej jest zagrać under 2.5

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
#148 ⚽ St. Petersburg - Yaroslavl 1 (-1.5) @ 1.73 // 50 zł ⛔⛔⛔
Za tym zakładem stoją dwa główne argumenty:
1) pierwsza sprawa to różnica klas drużyn. Gospodarze to liderzy KHL (KZ). Goście są póki co pod kreską.
2) 4 dni temu te drużyny zagrały między sobą i Petersburg przegrał ten mecz 2-0. Podrażniony lider powinien ustawić w szeregu przeciętny Yarsolavl.

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
Dziś ostro na baraże i towarzyskie!
#149 ⚽ Rumunia - Grecja under 2.5 @ 1.62 // 50 zł ✅✅✅ 31
Szał pierwszego meczu spowodował totalną porażkę Rumunów. Wniosek może być tylko jeden: trzeba zacząć pilnować własnej bramki, bo bez tego ani rusz.
Grecy ustawieni, jedyne co muszą to pilnować wyniku, a to potrafią robić wyśmienicie. Przewiduję coś w okolicach 1-1, 0-1.
#150 ⚽ Szwecja - Portugalia 1 @ 2.80 // 50 zł ⛔⛔⛔
Portugalczycy do mnie nie przemawiają. Na wyjazdach grają ogólnie słabo. Wygrywają z takimi drużynami jak Irlandia Północna, Azerbejdżan, Chorwacja, Luksemburg. Gorzej się robi jak w grę wchodzą lepsze zespoły. Szwecja jest mocna u siebie. Zdecydowanie rzadko przegrywa (z Niemcami 3-5), co więcej, w meczach o stawkę poza Niemcami nie przegrali od bardzo dawna. W pierwszym meczu strzelił Ronaldo, teraz liczę na Zlatana. Być może 1-0 i dogrywka.
#151 ⚽ Polska - Irlandia 2 @ 3.30 // 50 zł ⛔⛔⛔

Po ostatnim blamażu &#39;mocniejszym składem&#39; pora na blamaż &#39;drugim garniturem&#39;. Nie ma co się rozpisywać, ja tego po prostu nie widzę inaczej.
KONTO: ✅ 496.05 zł

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
#152 ⚽ Urugwaj - Jordan 1 (-3.5) @ 2.05 // 75 zł ⛔⛔⛔
#153 ⚽ Urugwaj - Jordan 1 (-4.0) @ 2.60 // 50 zł ⛔⛔⛔
Dodatkowy mecz kwalifikacji MŚ. W pierwszym pojedynku Urugwaj wygrał 5-0. Nie podlega wątpliwości kto awansuje. Urugwaj może nie zdominował Jordańczyków ale był bardzo skuteczny. Teraz zapowiada się wg mnie skuteczność + dominacja. Wiadomo, że w Ameryce Południowej ciężko się gra ze względu na klimat (bardzo wilgotny) oraz ogromną liczbę fanatycznych kibiców (stadion mieści 65 000 i tyle może zasiąść).
Być może niektóre gwiazdy odpoczną ale co z tego? Wysoki wynik jest wg mnie formalnością.

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
#154 :hokej: Yaroslavl - Mytishi 1 @ 1.80 // 50 zł ✅✅✅ 40 zł
Gospodarze w gazie. Ostatnio walnęli lidera na ich boisku. Ogólnie świetna forma. Gości w dołku. Z ostatnich 5. meczy udało się im wygrać jeden po dogrywce z jedną z najsłabszych ekip KHL. Być może gospodarze u siebie nie prezentują się statystycznie najlepiej ale jednak obecna forma przemawia mocno za nimi.

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
Weekend, w końcu wracają ligi europejskie i będzie można coś ugrać ;)
#155 ⚽ Hull - Crystal Palace 1 @ 1.83 // 50 zł ⛔⛔⛔
Gdzie, jak nie u siebie, z kim jak nie z Crystal Palace? Hull to zdecydowanie drużyna własnego podwórka, na którym zdobyła aż 11 z 14 punktów, nie doznając porażki. Gra na domowym podwórku jest bardzo uważna, bez podniety o czym świadczą bramki (4:1). Hull z potentatami PL u siebie jeszcze nie grało ale to tylko potwierdza fakt, że z drużynami na własnym lub niższym poziomie radzą sobie dobrze.
Co do gości: wyjazdy 0-0-5 2:11. Porażki z przeciętniakami jak West Brom czy Stoke. Większe wtopy z lepszymi (4:0 z MU, 3-1 z Pool). Zdecydowana większość przegrana &#39;pewnie&#39; różnicą co najmniej dwóch goli.
Wg mnie Hull taki mecz musi wygrać, bo jak nie z Palace to z kim?

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
#156 ⚽ QPR - Charlton 1 @ 1.62 // 75 zł ✅✅✅ 46,50
#157 ⚽ QPR - Charlton 1 @ 2.15 // 50 zł zwrot
QPR to lider jeśli chodzi o mecze u siebie (6-1-0). Dawali radę nie takim ekipom. Charlton co prawda ostatnio zanotował dwie wygrane na wyjazdach (jedyne dotychczas) ale to z przeciętniakami. Wg mnie ten mecz Rangersi muszą pocisnąć, bo coś ostatnio trochę punktów pogubili (3 wyjazdowe remisy i wtopa u lidera) i pasuje to nadrobić.
#158 ⚽ Wolves - Brentford X @ 3.60 // 50 zł ✅✅✅ 130
Mecz na szczycie League One. Lider podejmie czwartą drużynę będącą w niesamowitym gazie. Ogólnie forma tych drużyn jest ostatnio najlepsza w lidze (Brentford 5-0-0, Wilki 4-1-0). Przełamanie serii nie będzie miało pozytywnego wpływu na żadną z tych ekip dlatego przewiduję dużo macania i gra pod remis, gdzie nikt nie ucierpi i będzie mógł spokojnie zbierać punkty do awansu.

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
#159 ⚽ Lyon - Valenciennes 1 @ 1.62 // 50 zł ⛔⛔⛔
Gdzie i z kim jak nie u siebie z Valenciennes? Ostatnio Lyon coś zaskoczył: wygrane z St. Etienne i Guingamp ożywiły zespół. Pora to pocisnąć, bo aż wstyd, gdzie ten Lyon się znajduje (nie mówiąc o tym, gdzie był jeszcze miesiąc temu).
#160 ⚽ Zawisza Bydgoszcz - Widzew Łódź 1 @ 1.83 // 50 zł ✅✅✅ 41,50

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
#159 ⚽ Lyon - Valenciennes 1 @ 1.62 // 50 zł ⛔⛔⛔
Gdzie i z kim jak nie u siebie z Valenciennes? Ostatnio Lyon coś zaskoczył: wygrane z St. Etienne i Guingamp ożywiły zespół. Pora to pocisnąć, bo aż wstyd, gdzie ten Lyon się znajduje (nie mówiąc o tym, gdzie był jeszcze miesiąc temu).
#160 ⚽ Zawisza Bydgoszcz - Widzew Łódź 1 @ 1.83 // 50 zł ✅✅✅ 41,50 zł

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
#161 ⚽ Atl. Madrid - Getafe 1 (-1.5) @ 1.78 // 50zł ✅✅✅ 39

Wg mnie łatwa zwycięstwo dla gospodarzy. Atletico w genialnej formie. Dodatkowo nie muszą się spianć na Ligę Mistrzów, bo awans już mają i do Petersburga moją jechać drugim garniturem.

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
#162 ⚽ Cardiff - Manchester Utd under 2.5 @ 2.03 // 50 zł ⛔⛔⛔
United ma arcyważny mecz we wtorek w Leverkusen. Podejrzewam, że ten mecz potraktują lekko drugim składem, co będzie skutkowało nieskutecznością i minimalnym zwycięstwem lub remisem.

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
#163 ⚽ Livorno - Juventus 1 (+1.5) @ 1.78 // 50 zł ⛔⛔⛔
Jak wyżej: Juve ma mecz o życie z Kopenchagą więc pewnie zluzują przy tym meczu. Jednobramkowe zwycięstwo to wg mnie wszystko co piłkarze Białej Damy osiągną w tym meczu.

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
#164 ⚽ Hertha - Leverkusen X @ 3.50 // 50 zł ⛔⛔⛔
Herta bez remisu u siebie, Lever na wyjeździe. Aptekarze mają w LM mega ważny mecz o życie z MU więc myślę, że remis będzie im na rękę. Tak samo dla Herty. Takie moje przeczucie ;)
KONTO: ✅ 459,55 zł

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
Od jakiegoś czasu kręcę się w kółko sukcesywnie obniżając zarobione pieniądze. Chyba za dużo typów. Trzeba zacząć lepiej wybierać.
Na pierwszy ogień LM.
#165 ⚽ Arsenal - Marseille 1 (-1.5) @ 1.73 // 50 zł ✅✅✅ 36,50
Marsylia odpadła. Nie ma szans nawet na ligę europejską. Arsenal musi pocisnąć jeśli chce wyjść z grupy. Ścisk jest ogromny. Forma Kanonierów wyborna. Trochę męczyli się ostatnio z Southamptonem ale z pomocą Boruca wygrali dość pewnie. Jednak widać było, że myślami chłopaki są już przy wtorkowym meczu.

#166 ⚽ Manchester City - Plzen 1 (-1.5) @ 1.50 // 100 zł ✅✅✅ 50 zł
City potrafi wygrywać głównie u siebie. Potwierdzają to od dawna. Ostatnio zmasakrowali Tottenham. W tym meczu litości nie będzie, a przynajmniej nie powinno. Pewne zwycięstwo = awans.
KONTO: ✅ 546,05 zł

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
#167 Kazan - Maribor 1 (-1) @ 1.63 // 50 zł ⛔⛔⛔
Kazań ma szanse na pierwsze miejsce bez względu na wynik ostatniego meczu. Do tego wymagany jest co najmniej remis, jednak ja uważam, że przed własną publicznością zremisować z tak słabym przeciwnikiem po prostu nie wypada.
#168 Anzhi - S. Tiraspol X @ 3.30 // 50 zł ✅✅✅ 115
Anzhi do awansu potrzeba remisu i na ten remis w tym meczu liczę. Jakoś nie wierzę za bardzo w wygraną ruskich, którzy w lidze jeszcze nie wygrali (na 17 kolejek). Co prawda wygrywali w LE ale tylko skromnie po 1-0 z Tromso. Pierwszy mecz z Tirsapol&#39;em na remis. Dla mnie powtórka z rozgrywki.
KONTO: ✅ 611,05 zł

Do góry Bottom