>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na licencji GNU ;)

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
#47 ✅✅✅ 70zł
⚽ Laval - Chateauroux 1 @ 1.70
Stawka: 100zł
Ostatnia seria drugiej ligi francuskiej i już tylko jedna niewiadoma w lidze: kto spadnie: Laval czy Le Mans? Sytuacja w tabeli wygląda tak:
Laval 39p
Le Mans 37p
Jednak w bezpośrednich pojedynkach lepsze jest LeMans.
Wniosek jest jeden: żeby być pewnym utrzymania Laval MUSI swój mecz wygrać. Remis i porażka co prawda mogą też im dać utrzymanie ale ciekawostką jest, że na Le Mans są niższe kursy pomimo, że grają z przeciwnikiem pokroju przeciwnika Laval (Lens miejsce 12, Chateauroux miejsce 13). Zakładam więc, że Le Mans będzie cisnęło, czy wciśnie to nie wiem, ale Laval nie powinno ryzykować: 3p dają im spokojne utrzymanie bez patrzenia się za plecy.
Mecz godny uwagi na live: jeśli Le Mans by np. przegrywało to Laval może odpuścić oraz jeśli Laval by nie mogło długo wygrać to trzeba pociskać na Le Mans ;)
KONTO: ⛔ 249,07zł

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
#48 ⛔ ⛔ ⛔ 100zł
⚽ Valencia - Granada 1 @ 1.28
⚽ Sturm Graz - Neustadt 1X @ 1.29 ⛔
Kurs: 1,65
KONTO: ⛔ 349,07zł

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
#49 ✅✅✅ 134,50zł
⚽ Lille - St. Etienne X @ 3.69 Pinnacle
Stawka: 50zł
Mecz o miejsce w el. Ligi Europejskiej. W chwili obecnej to goście się znajdują na premiowanym miejscu i muszą zrobić wszystko, żeby tego meczu nie przegrać.
Gospodarze grają ostatnio w kratkę przez to możemy ich nie zobaczyć w przyszłym sezonie na salonach europejskich. Dziś mają ostatnią szansę: wygrana da im miejsce w LE.
Goście grają o wiele więcej! Przy wygranej z Lille i porażce Lyonu mogą nawet zagrać w el. Ligi Mistrzów! Ale wg mnie skupią się na nie przegraniu tego meczu w czym na wyjazdach są mistrzami w tym sezonie. Gospodarze na wyjeździe przegrali w tym sezonie tylko 3 razy i daje im to najlepszy wynik z PSG. Co więcej, aż 10 meczy zremisowali!
Dziś muszą potwierdzić tą dyspozycję wyjazdową a bramy Europy staną otworem.
KONTO: ⛔ 214,57zł

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
#50 ✅✅✅ 55zł
⚽ Din. Zagreb - Hajduk Split 1 @ 1.55
Z wielu źródeł dochodzą informacje o tym, ze po zdobyciu pucharu kraju Hajduk zakwalifikował się do pucharów europejskich i na dzisiejsze spotkanie pojadą okrojonym składem. Warto zaryzykować.
KONTO: ⛔ 159,57 zł

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
#51 ✅✅✅ 61zł
???? Alund M. (Arg) - Roger-Vasselin E. (Fra) 2 @ 1.37 ✅
⚽ Villarreal - Xerez 1 @ 1.18 ✅
Tenisa jak zwykle gram na czuja.
Co do hiszpańskiej: Villareal walczy o bezpośredni powrót do ekstraklasy hiszpańskiej. Dzisiejsza wygrana może ich tylko do tego przybliżyć szczególnie, że w ostatniej kolejce zagrają u siebie z bezpośrednim rywalem i kandydatem do awansu: Almerią.
Kurs: 1,61
KONTO: ⛔ 98,57 zł

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
DZIŚ OSTRO W POLSKĄ I LIGĘ
#52 ⚽ Sandecja - Cracovia 2 @ 2.00 /WillHill ✅✅✅ 100zł
#53 ⚽ Okocimski Brzesko - Dolcan Ząbki 1X @ 1.53 ⛔⛔⛔ 100zł
#54 ⚽ Arka Gdynia - Stomil Olsztyn 1 @ 2.05 /WillHill ⛔⛔⛔ 100zł
Stawka na każdy: 100zł
#55 ✅✅✅ 85zł
???? Bautista R. (Esp) - Chardy J. (Fra) 2 @ 1.37 ✅
???? Cepelova J. (Svk) - Kerber A. (Ger) 2 @ 1.15 ✅
⚽ Urawa - Vegalta Sendai 1X @ 1.18 ✅
Kurs: 1.85
KONTO: ⛔ 113,57zł

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
#56 ⛔⛔⛔ 100zł //Gol w doliczonym czasie...
⚽ GKS Bełchatów - Jagiellonia Białystok 1 @1.67
GKS o życie. Grają ostatnio jak natchnieni. Jeśli dziś wygrają mają szansę złapać kontakt z tymi wyżej (Ruch gra z Legią). Wszystko albo nic dla GKS&#39;u. Jeśli dziś nie wygrają to spadają. Wg mnie będą trawę gryźli itd.
Jaga co ostatnio robi - każdy widzi. Porażka goni porażkę, w dodatku wszystko do zera. Totalnie bez formy, a po ostatnim meczu i bez trenera. Co gorsza ich utrzymanie w lidze zaczyna być mocno wątpliwe. W zasadzie jeśli dziś GKS wygra to może kosztem właśnie Jagi utrzymać się w lidze!
#57 ⛔⛔⛔ 50zł
⚽ GKS Bełchatów - Jagiellonia Białystok 1 (-1.5) @2.67
A teraz statystyki ostatnich 5. meczy:
GKS 4-1-0 bramki: 8-3, 3 mecze na 0
Jaga 0-0-5 bramki 0-15, bez komentarza

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
#58 ✅✅✅ 80zł
⚽ Polonia Warszawa - Piast Gliwice X2 @ 1.40
Stawka: 200zł
Napisałem analizę i coś się zepsuło więc na skróty: w C+ powidziedzieli, że nie zagrają dziś Wszołek, Przybecki i Tosik. Piastowi remis wystarcza do utrzymania pozycji walki w pucharach.
KONTO: ⛔ 183,57 zł

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
#60 ⛔⛔⛔ 100zł
⚽ Real Madrid - Osasuna 1 @ 1.29 ✅
⚽ Cracovia Kraków - GKS Tychy 1 @ 1.36 ⛔
⚽ Grasshoppers - Lausanne 1 @ 1.33 ✅
Kurs: 2,33
Real już bez trenera ale to może właśnie zmobilizuje zawodników do pokazania, że bez Mou gra im się lepiej. Na pewno wielu będzie chciało to udowodnić.
Cracovia o awans. Ostatnia porażka Termaliki z Zawiszą spowodowała, że do obu zespołów Cracovia traci punkt. Dziś Zawisza walczy z czwartą Flotą więc są szanse na stratę punktów. Myślę, że jeśli Cracovia wygra ostatnie 2 mecze to na stówę awansuje.
No i walka o mistrza w Szwajcarii. Basel prowadzi mając 3 punkty nad Pasikonikami. Dziś zagra z trzecią drużyną wiec jest duża szansa na stratę punktów. Grasshoppers za to podejmuje przedostatnią drużynę, więc jest szansa. W zasadzie liderowi wystarczy remis ale może presja spowoduję, że coś nie pyknie. W przypadku zrównania się punktami to Grasshoppers zostaną mistrzami.

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
#61 ⛔⛔⛔ 100zł
⚽ Levante - Betis 2 @ 2.20
Betis walczy o puchary. Strata do Malagi to 2p. ale ta gra w Barcelonie na Camp Nou więc o punkty będzie niezmiernie ciężko. Jeśli Betisowi uda się wygrać, a Malaga przegra to Betis zagra w LE.
KONTO: ⛔ 248,57zł

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
#63 ✅✅✅ 96zł
⚽ Mołdawia - Polska under 3.5 @ 1.35
⚽ Irlandia - Wyspy Owcze 1 @ 1.10
kurs: 1.48
Stawka: 200zł
#64 ✅✅✅ 85zł
⚽ Mołdawia - Polska under 2.5 @ 1.85 Expekt
Co tu dużo mówić: Polska ma problemy ze strzelaniem, głównie za sprawą Lewandowskiego (smutna prawda o jedynym napastniku w taktyce Fornalika), przeciwnicy mają z tym jeszcze większe problemy. Oni albo grają na remis albo przegrywają do zera. Ja tu przewiduję remis albo skromną wygraną Polaków.
#65 ✅✅✅ 55zł
???? Ungur A. (Rou) - Crivoi V. (Rou) 1 @ 1.40 ✅
???? De Schepper K. (Fra) - Berrer M. (Ger) 1 @ 1.50 ✅
Kurs: 2.1
KONTO: ✅ 62,43zł

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
#68 ⛔⛔⛔ 100zł
⚽ Dania - Armenia 1 @ 1.30 ⛔
⚽ Białoruś - Finlandia under 3.5 @ 1.17 ✅
⚽ Iran - Liban 1 @ 1.17 ✅
Kurs: 1.78

Dla Duńczyków to ostatnia szansa na przebudzenie. Obecnie są na czwartym miejscu i dzięki wygranej pozycji nie zmienią ale dojdą czołówkę i włączą się w walkę chyba o baraże (Włochów będzie ciężko minąć). Przeciwnik beznadziejny. Dziś wszystko albo nic ;) Strata 4p (w przypadku porażki) lub 3p (remis) do Bułgarów może być ciężka do odrobienia ( m.in. mecz z Włochami ).

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
#69 ✅✅✅ 50zł
???? Struff J-L. (Ger) - Mayer L. (Arg) 2 @ 2.00
Spadki kursów na Mayera są dość znaczne u wszystkich buków (nawet z 2.20 na 1.80), być może coś w tym jest, zobaczymy. Żadnej dodatkowej analizy nie robiłem.
KONTO: ⛔ 87,57 zł

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
#71 ✅✅✅ 138zł
⚽ Lahti - VPS X2 @ 1.62
???? Hantuchova D. (Svk) - Mladenovic K. (Fra) 1 @ 1.47
Kurs: 2.38
Nie wiem czemu kursy na X2 są takie wysokie, może jest coś czego nie wiem, ale i tak zaryzykuję. Lahti póki co gra suche buły i po 10 kolejkach są na ostatniej pozycji z zaledwie 5-cioma punktami. VPS to drugi biegun - punktowo na pierwszym miejscu razem z HJK i Honką. Na wyjeździe grają bardzo dobrze (4-1-1). Lahti u siebie 1-0-3. Po 1.62 X2 myślę, że warto zaryzykować, zagram też singla undera.
Tenis na czuja.

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
#72 ✅✅✅ 66zł
⚽ Lahti - VPS under 2.5 @ 1.66 / Pinnacle

Dwie bardzo underowe drużyny jeśli chodzi o grę u siebie (Lahti) i na wyjeździe (VPS).
Z wysokich kursów na VPS wnioskuję, że po tragicznym początku mogli zmienić trenera. Wg mnie będzie tu duża walka i remis 0-0 albo 1-1.
KONTO: ✅ 16,43 zł

Do góry Bottom