>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [83]

Status
Zamknięty.
staryczlowiekimoze 670

staryczlowiekimoze

Użytkownik
kosz kazakhstan
Olimpi - Kutaisi 2 1.75

na stsach przy 23-25 po 1.6
e: z tym kazkhstanem dobrze przycisnalem dla mnie gruzja kzakhstan mongolia jeden wschod, zaparzylem sie na siatkowke, na szybko bylo napisac to wypadlo na kazakhstan. Astana tezzprzeciez w Gruzji lezy.

staryczlowiekimoze 670

staryczlowiekimoze

Użytkownik
czaje sie jeszcze jak pograc w meczu darussy jak cos wymysle to napisze.
krka - buducnost over 157.5 mi sie widzi po 1.9 ewentualnie na gospodarzy jakis over, potrafili porzucac u siebie z chedevita(sorki z Cibona) ostatnio Budu pod forma (fakt mieli mocnych rywali) to albo dodatnie albo jakis plus punktowy na gospodarzy ale na spokojnie mnie swieta nie obchodza a ja je wiec jak przyjdzie cos do glowy bede pisal.
mysle tez ze zenit sie postawi ale co za duzo to nie zdrowo skoncza kazachy to bede myslal

nole 6,1K

nole

Forum VIP

HC Barys Astana - Admiral Władywostok @ under 5,5 gola
Chaika Niżny Nowogród - Loko Jarosław @ under 5,5 gola
@ AKO 3,10

staryczlowiekimoze 670

staryczlowiekimoze

Użytkownik
Artyrau +18.5 kosz 1.85
to na bank kazakhstan.
im chcesz szybciej podac typ bo kursy lataja to lejesz nazwy jak leci. wstyd mi troche za ten kazachstan w ostatnim poscie bo na geografii znam sie lepiej niz nie jeden student ???? biologii..
Tobol u siebie nie porywal nigdy pogramami +20 to samo miedzy obiema ekpiami. i takie tam..ale to po co pisac komu sie chce czytac a tu kursy trzeba lapac.
astana tez przeciez lezy w gruzji ale chyba to pisalem ale ktos wykasowal..jednak jest ???? dobrze jest znam sie na geografii.
na kursy nie patrzylem ale Tobol ich nie piznie 12oma.

staryczlowiekimoze 670

staryczlowiekimoze

Użytkownik
wbilem wlasnie na czat stsu co by sledzic wynik z komentarzami, malolaty sraja przy wyniku Plus 6 wyzwyzwiska komedia co tam sie dzieje dobrze ze wpadlem co by sie posmiac tylko
oczywscie juroszka nie wspieram wiec bez zalogowania.
Artyrau +18.5 kosz 1.85
to na bank kazakhstan.
Artyrau +18.5 kosz 1.85
im chcesz szybciej podac typ bo kursy lataja to lejesz nazwy jak leci. wstyd mi troche za ten kazachstan w ostatnim poscie bo na geografii znam sie lepiej niz nie jeden student ???? biologii..
Tobol u siebie nie porywal nigdy pogramami +20 to samo miedzy obiema ekpiami. i takie tam..ale to po co pisac komu sie chce czytac a tu kursy trzeba lapac.
astana tez przeciez lezy w gruzji ale chyba to pisalem ale ktos wykasowal..jednak jest ???? dobrze jest znam sie na geografii.
na kursy nie patrzylem ale Tobol ich nie piznie 12oma.
✅ 12 nie polecialo jednak + jest +
kosz kazakhstan
Olimpi - Kutaisi 2 1.75

na stsach przy 23-25 po 1.6
e: z tym kazkhstanem dobrze przycisnalem dla mnie gruzja kzakhstan mongolia jeden wschod, zaparzylem sie na siatkowke, na szybko bylo napisac to wypadlo na kazakhstan. Astana tezzprzeciez w Gruzji lezy.
przed koncem zazwyczaj nie rozliczam ale tu juz po zawodach ✅
2 na plus jade jade cos na minutach zarzuce

staryczlowiekimoze 670

staryczlowiekimoze

Użytkownik
Panowie znacie może wynik BK Tobol Kostanay - Barys Atyrau II?
83-77 toboł in play
tobol 17oma
bankowo nie -18.5
jak malo ogarniety gracz wbije na oficialna strone kazachskiej koszykowki a wynk wyjawi eci ci za chwile
musialem wyjsc do sklepu po swiateczne prezenty dla siebie wiec wybacz to opoznienie

uzytkownik-120277 650

uzytkownik-120277

Użytkownik
Może mi ktoś pomóc jak ktoś ma 5 min przed wigilia? Z nudów puściłem sobie jeden meczyk dzisiaj na pożegnanie świąteczne z graniem. Mecz Al Shurtah - Naft Al Janoob w kosza Irak. I jak na złość &quot;mecz przerwany&quot; jakieś dziwne rzeczy tam się działy. Jakby ktoś znalazł jakaś informacje związana z tym meczem to daje repute i na piwo świąteczne. Drugie pytanie, po jakim czasie 1xbet daje zwrot jeśli nie ma rozstrzygnięcia meczu w razie czego?
A ogólnie życzę wszystkim wesołych świąt. Jak najmniej gry, a jak najwięcej zysków. Święta bez gry. Zamknąć buki, otworzyć serca :cwl:

mat95tw 129

mat95tw

Użytkownik
Z okazji świąt życzę wszystkim dużo zdrówka przy śledzeniu meczy , dużo szczęścia aby każdy kupon był na zielono oraz spełnienia najskrytszych marzeń i oczywiście wysokich wygranych! ✅????
Pozdrawiam !

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom