>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [83]

Status
Zamknięty.
nole 6,1K

nole

Forum VIP
Obyyy ???? Obczajałem trochę i jak dla mnie Carolina Hurricanes nie ma takiego głównego zawodnika strzelającego jak np w Bostonie - Pastrnak.. Noo ale wszystko się może zdarzyć ???? Oglądam i trzymam kciuki ????
Już masz mecz ogarnięty ????

nole 6,1K

nole

Forum VIP
Detroit win @4
Lekutko, bardziej 4fun, liczę ze atlanta zepsuje Max 4 kwartę i odda zwycięstwo
Nie ma takiej możliwosci, aby Ci to weszlo. Atlanta trzyma ich pod pelna kontrola caly mecz na 10 pkt. Nic sie nie zmieni w 4 kwarcie.

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
GREENBAY HOPPERS - FIVE ISLANDS 2 2.60
Coś z dużym kursem próbuje ,ale over prawdopodobny 1,5 i 2,5
jak wyzej podawałem a to taki typ na wiekszy kurs

quinty 2,3K

quinty

Użytkownik
Nie ma takiej możliwosci, aby Ci to weszlo. Atlanta trzyma ich pod pelna kontrola caly mecz na 10 pkt. Nic sie nie zmieni w 4 kwarcie.
Mam zakład bez ryzyka 5 dyszek na uni ???? pograłem sobie za to, bo nie jestem fanem i Detroit, bardziej przeciwko Atlancie.

G 370

golkiper

Użytkownik
nie no gość prze beka... hamulcowy, a ja grałem over, no nic tak się poznaje kolejnych zawodników ???? przez straty kasowe, szkoda bo miał być easy win dla Pistons i fajny kurs 2,05 na over 26,5 było value imo

quinty 2,3K

quinty

Użytkownik
Detroit ⛔
Griffin ci uratował Nole ten mecz, ale mam nadzieje ze nie bedziesz rozliczać typu przed 4 kwarta w momencie gdy przewaga drużyny to nie 30pkt tylko 11 XD

nole 6,1K

nole

Forum VIP
Detroit ⛔
Griffin ci uratował Nole ten mecz, ale mam nadzieje ze nie bedziesz rozliczać typu przed 4 kwarta w momencie gdy przewaga drużyny to nie 30pkt tylko 11 XD
Ten mecz Atlanta musiała wygrać. Mówiłem, że tak będzie i tak jest. Pistons to słabe ogóry.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom