>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [83]

Status
Zamknięty.
otekos 2,7K

otekos

Użytkownik
WIększy Checkout Aspinall w Darta, polecam . Gość nieregularny ale potrafi nieźle zakończyć. Jego przeciwnik zazwyczaj schodzi nisko dlatego uważam,że warto 2.05 kurs
148 już zaliczył, raczej ciężko będzie Andersonowi to przeskoczyć :p

P 254

pablo95

Użytkownik
WIększy Checkout Aspinall w Darta, polecam . Gość nieregularny ale potrafi nieźle zakończyć. Jego przeciwnik zazwyczaj schodzi nisko dlatego uważam,że warto 2.05 kurs
148 już zaliczył, raczej ciężko będzie Andersonowi to przeskoczyć :p
nie zdazylem polapac ... a na live juz nie bylo u ruska. mimo wszystko chyba warto wiecej 180 crossa na 23

nole 6,1K

nole

Forum VIP
Złapałem ten 4 set po kursie @3.80 ???? Uff
Myślicie, że ma ten kupon jakieś szanse? ▶:bomb:????⚽:sun::victory:
Hurricanes wczoraj przegrali i nie strzelili gola, ale głównie za sprawą Murreya, który wyciągał wszystko jak leci. Bardzo trudny mecz do wytypowania zwycięzcy. Dla mnie wczoraj gracze Caroliny wyglądali całkiem nieźle.

cosmograf 1,8K

cosmograf

Użytkownik
Hurricanes wczoraj przegrali i nie strzelili gola, ale głównie za sprawą Murreya, który wyciągał wszystko jak leci. Bardzo trudny mecz do wytypowania zwycięzcy. Dla mnie wczoraj gracze Caroliny wyglądali całkiem nieźle.
Jeżeli Benevento wejdzie to będę bardzo bardzo bardzo bardzo mocno trzymał kciuki za Boston ????

nole 6,1K

nole

Forum VIP
Bisceglie - Virtus Francavilla @ under 0,5 gola @ 2,00
Podejrzanie niski kurs jak na 54 min.
✅
Buki to dobrze wiedzą jak jakieś wałki lecą ???? Dobrze wyczaiłem ten mecz. Dali kurs w 50 min na over 0,5 gola blisko 1,60... To śmierdzi na kilometr i wiadomo, że jak to Włochy 37 liga to będzie 0:0 ????
Ogładałem 20 min tego meczu i tam nikt nie chciał strzelić gola. To pewne.
Jeżeli Benevento wejdzie to będę bardzo bardzo bardzo bardzo mocno trzymał kciuki za Boston ????
Wejdzie na 1000%. Przeciez masz tam 2:0 w 67 min...
To Włochy...największa dziadownia w Europie. Tam, żeby takie Crotone 2 gole strzeliło to potrzebuje na to z 15 meczy ???? ???? ????

cosmograf 1,8K

cosmograf

Użytkownik
✅
Buki to dobrze wiedzą jak jakieś wałki lecą ???? Dobrze wyczaiłem ten mecz. Dali kurs w 50 min na over 0,5 gola blisko 1,60... To śmierdzi na kilometr i wiadomo, że jak to Włochy 37 liga to będzie 0:0 ????
Ogładałem 20 min tego meczu i tam nikt nie chciał strzelić gola. To pewne.

Wejdzie na 1000%. Przeciez masz tam 2:0 w 67 min...
To Włochy...największa dziadownia w Europie. Tam, żeby takie Crotone 2 gole strzeliło to potrzebuje na to z 15 meczy ???? ???? ????
Teraz już tak, ale pisałem to dużo dużo wcześniej ????
To teraz ręce mnie będą boleć, bo będę mocno trzymał kciuki za Boston ????

uzytkownik-120277 650

uzytkownik-120277

Użytkownik
cosmograf puść sobie kontrę za pięć stówek czy coś, przynajmniej zarobisz coś w razie czego ;) Może sam zagram na ten Boston, czuję, że Ci wejdzie na święta ????

cosmograf 1,8K

cosmograf

Użytkownik
cosmograf puść sobie kontrę za pięć stówek czy coś, przynajmniej zarobisz coś w razie czego ;) Może sam zagram na ten Boston, czuję, że Ci wejdzie na święta ????
Obecnie słabo z moim kontem więc nie mam za co puścić tej kontry ???? Ale będę trzymał kciuki :eek:kay:

G 370

golkiper

Użytkownik
myślicie że jest szansa żeby Griffin rzucił 18 pkt w 2 płowie ? grałem over 26,5 i sie nie za bardzo znam to dużo jak na lidera,nawet grajacego piach ?

cosmograf 1,8K

cosmograf

Użytkownik
Oglądam jaki wpierdziel u siebie dostaje Pistons. Atlanta to wygra z palcem w odbycie ???? Katastrowe gra dziś Detroit.
Myślę, że Boston to wygra dzis.
Obyyy ???? Obczajałem trochę i jak dla mnie Carolina Hurricanes nie ma takiego głównego zawodnika strzelającego jak np w Bostonie - Pastrnak.. Noo ale wszystko się może zdarzyć ???? Oglądam i trzymam kciuki ????

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
HOKEJ ANGLIA 18:15
COVENTRY BLAZE - MILTON KEYNES LIGHTNING 1 2
WESOŁYCH ZDROWYCH ŚWIĄT I SZCZEŚLIWYCH ,SPĘDZENIA Z RODZINKĄ
POZDRAWIAM
⛔
1:30 start
TORONTO MAPLE LEAFS - DETROIT RED WINGS 1 1.60
TORONTO MAPLE LEAFS - DETROIT RED WINGS -1 1 1.70
TORONTO MAPLE LEAFS - DETROIT RED WINGS 11 tercja over 1,5 1.70