nie zdazylem polapac ... a na live juz nie bylo u ruska. mimo wszystko chyba warto wiecej 180 crossa na 23WIększy Checkout Aspinall w Darta, polecam . Gość nieregularny ale potrafi nieźle zakończyć. Jego przeciwnik zazwyczaj schodzi nisko dlatego uważam,że warto 2.05 kurs
148 już zaliczył, raczej ciężko będzie Andersonowi to przeskoczyć
Hurricanes wczoraj przegrali i nie strzelili gola, ale głównie za sprawą Murreya, który wyciągał wszystko jak leci. Bardzo trudny mecz do wytypowania zwycięzcy. Dla mnie wczoraj gracze Caroliny wyglądali całkiem nieźle.Złapałem ten 4 set po kursie @3.80 ???? Uff
Myślicie, że ma ten kupon jakieś szanse? :bomb:????:sun::victory:
Jeżeli Benevento wejdzie to będę bardzo bardzo bardzo bardzo mocno trzymał kciuki za Boston ????Hurricanes wczoraj przegrali i nie strzelili gola, ale głównie za sprawą Murreya, który wyciągał wszystko jak leci. Bardzo trudny mecz do wytypowania zwycięzcy. Dla mnie wczoraj gracze Caroliny wyglądali całkiem nieźle.
Bisceglie - Virtus Francavilla @ under 0,5 gola @ 2,00
Podejrzanie niski kurs jak na 54 min.
Wejdzie na 1000%. Przeciez masz tam 2:0 w 67 min...Jeżeli Benevento wejdzie to będę bardzo bardzo bardzo bardzo mocno trzymał kciuki za Boston ????
Teraz już tak, ale pisałem to dużo dużo wcześniej ????
Buki to dobrze wiedzą jak jakieś wałki lecą ???? Dobrze wyczaiłem ten mecz. Dali kurs w 50 min na over 0,5 gola blisko 1,60... To śmierdzi na kilometr i wiadomo, że jak to Włochy 37 liga to będzie 0:0 ????
Ogładałem 20 min tego meczu i tam nikt nie chciał strzelić gola. To pewne.
Wejdzie na 1000%. Przeciez masz tam 2:0 w 67 min...
To Włochy...największa dziadownia w Europie. Tam, żeby takie Crotone 2 gole strzeliło to potrzebuje na to z 15 meczy ???? ???? ????
Obecnie słabo z moim kontem więc nie mam za co puścić tej kontry ???? Ale będę trzymał kciuki kay:cosmograf puść sobie kontrę za pięć stówek czy coś, przynajmniej zarobisz coś w razie czego Może sam zagram na ten Boston, czuję, że Ci wejdzie na święta ????
Obyyy ???? Obczajałem trochę i jak dla mnie Carolina Hurricanes nie ma takiego głównego zawodnika strzelającego jak np w Bostonie - Pastrnak.. Noo ale wszystko się może zdarzyć ???? Oglądam i trzymam kciuki ????Oglądam jaki wpierdziel u siebie dostaje Pistons. Atlanta to wygra z palcem w odbycie ???? Katastrowe gra dziś Detroit.
Myślę, że Boston to wygra dzis.