prezes96
Użytkownik
Berlin naBerlin Volley @3,25 (siata)
Hannover @3,85 (ręczna)
Hannover na
Wesołych Świąt!
Berlin naBerlin Volley @3,25 (siata)
Hannover @3,85 (ręczna)
1w Hiszpanii ov 1.5 do przerwy @ 2,20
za dużo tego...Jeszcze ten typ i swięta
Levante over 3,5rr do HT 3,46
trochę ich przeceniłem ale pecha co nie miara, prawie cała 3 tercja na 1 gola do overa gdzie były sytuacje, do tego prowadzili w 2 tercji 1:0 i dostali gola na 17 sekund przed końcem.. 2 małe szczegóły które mogły odmienić sytuację o 180stopni no ale cóż.KHL 17:00
Dziś widzę tu wysoki wynik oraz jakieś przełamanie gospodarzy, czy uda im się wygrać to nie wiem ale widzę duże value w graniu na tercje, wystarczy że jedną wygrają i będzie profit a może być lepiej
Slovan Bratysława - Mietałłurg Magnitogorsk
over 5.5
@2.20
Slovan wygra 1 tercję
@4.35
Slovan wygra 2 tercję
@4.20
Slovan wygra 3 tercję
@4.30
Mecz już opisywałem w temacie. Ja ze swojej strony polecam under 219 w meczu Indiany oraz można próbować handi w stronę Indiany -12,5 np. Kursy ok 2 myślę że warto mecz o 23.Wizards wczoraj grali grali 3 dogrywki Suns i z marszu polecieli do Indinapolis (niby nie daleko ok. 800 km). Na odpoczynek i sen mają kilkanaście godzin gdyż grają w sesji popołudniowej. Kurs na Indianę śmiesznie mały.
W Niemczech un 3.5
W Hiszpani ov 2.5
@ 2,60
Vallecano - Levante
Typ: Levante over 1.5 goli
@2.40 lvbet
Hoffenheim @3,00
81' 1:1
Trento 38:36 :bow:Trentino 4. set @2,05
przy 7:5 dla Monzy
Wiem, wiem, ale to już było puszczane bardzo na szybko, bo to na live :/ A na live co chwilę coś zamknięte, ale usunięte z oferty i chciałem szybko ????Crotone mega słabe, zwłaszcza na wyjazdach, uważam, że jest duża szansa, że 3 punkty zostaną Stadio Ciro Vigorito.
Co do NHL to się nie wypowiadam, nie moja bajka.
PS. Czemu nie rozbiłeś tego kuponu? Aż żal tego podatku.