p-z.
Użytkownik
Sacramento Kings 4.00
Pacers -9.5 pts & under 218.5 w meczu @3.8 Unibet
Wydaje mi się, że to solidny bet na dzisiaj i jak możecie to polecam pograć. Wizards po ciężkim i długim meczu z Suns gdzie zagrali 3 dogrywki do tego Pacers nie mają zbyt szybkiego ataku i powinni grać swoje nie podkręcając tempa, a zmęczeni Wizards raczej nie narzucą tutaj jakiegoś run and ball żeby się to skończyło w okolicach 220 pkt. Pacers potrafią dobrze bronić i mają dość głęboki skład czego nie mogę powiedzieć o WW dlatego uważam, że w pewnym momencie Indiana tutaj odjedzie i takie hc jest do ogarnięcia. Dobra pierwsza 5 do tego naprawdę solidna ławka po stronie gospodarzy i to powinno tutaj zaważyć: Evans prawdopodobnie będzie dostępny w tym meczu, a oprócz niego z ławki zawsze wejdzie: Sabonis, Joseph czy McDermontt i Indiana wtedy wcale nie traci tak wiele na jakości bo Ci zawodnicy potrafią zagrać dobre zawody. Lepiej zbalansowana ekipa Indiany powinna nie mieć dzisiaj większych problemów przeciwko zmęczonym i kiepsko grającym w tym sezonie Wizards.
Miles Turner +14 pts i wygrana Pacers @2.62 1xbet
To też moim zdaniem do pobrania na ten mecz bo Wizards nie mają na niego centra i spokojnie może ogarnąć te 15 punktów.
Juz nie wejdą na parkietIrving poniżej 33.5 @2.1
Walker poniżej 32.5 @2
Przewaga kosmiczna, irving 23 pkt i na razie na ławce, jak wejdzie to na pare minut i myśle ze te 10 Max dorzuci a potem juz siądzie na lawke do końca, bo nie liczę ze szerszenie nadrobią na tyle żeby uniknąć w tym meczu garbage time. Analogicznie z Kembą
E; oczywiście obaj na parkiecie, ale typy podtrzymuje
0-3 :champagne::cash:????:bow:GREENBAY HOPPERS - FIVE ISLANDS 2 2.60
Coś z dużym kursem próbuje ,ale over prawdopodobny 1,5 i 2,5
jak wyzej podawałem a to taki typ na wiekszy kurs
Nhl wygrana
1:30 start
TORONTO MAPLE LEAFS - DETROIT RED WINGS 1 1.60
TORONTO MAPLE LEAFS - DETROIT RED WINGS -1 1 1.70
TORONTO MAPLE LEAFS - DETROIT RED WINGS 11 tercja over 1,5 1.70
TORONTO MAPLE LEAFS - over 2,5 1.30
TORONTO MAPLE LEAFS - over 3 1.40
TORONTO MAPLE LEAFS - over 3,5 1.70
TORONTO MAPLE LEAFS - DETROIT RED WINGS over 5,5 1.60
TORONTO MAPLE LEAFS - DETROIT RED WINGS over 4,5 1.30
00:00 start
GREENBAY HOPPERS - FIVE ISLANDS ovr 2,5 1.70
GREENBAY HOPPERS - FIVE ISLANDS over 1,5 1.30
over 1,5 bezpieczny moim zdaniem
Golden State Warriors - Los Angeles Clippers
+234 pts @1.92 Unibet
Tutaj overek też do pobrania powinni zrobić taką linie.
https://forum.bukmacherskie.com/threads/typy-dnia-24-12-2018-poniedzialek.154679/#post-6771445
Los Angeles Lakers - Memphis Grizzlies @2.8
W podrozy bylem ????mjaurvcein pierogi lepisz?? ????
no dzis to raczej nic ciekawego nie bedzie chyba ze sie myleW podrozy bylem ????
Mimo, ze nie jestem wierzacy to tradycje szanuje i w wigilie i swieta nie pracuje ????no dzis to raczej nic ciekawego nie bedzie chyba ze sie myle
pobieram ???? oglądasz?Deajeon Bluefangs @ 3 set @ 1,70
GRUBOOO !
No mówiłem Ci, że ta Carolina wyglądała już mocno z Pingwinami noc wcześniej.pobieram ???? oglądasz?
a wczoraj lipton z tym Bostonem :/
2 patyki przeszły koło nosa niestety :/ A już je czułem ????No mówiłem Ci, że ta Carolina wyglądała już mocno z Pingwinami noc wcześniej.
Boston bardzo bierny wczoraj, nie potrafili nic przyatakować w 2-3 tercji.
Deajeon Bluefangs @ 3 set @ 1,70
GRUBOOO !