jungu 6-0JIANGSU SUNING U23 - HENAN CONSTRUCTION U23 over 2,5 1.40
GUANGZHOU EVERGRANDE U23 - CHANGCHUN YATAI U23 over 1,5 1.40
3-2Bars kazań Over 1.5 @2.30
Znowu mają 5 na 3 wiec moze wykorzystają, a później wyrownaja. Oraz faworyci per.
GL
jakoś tam tego BTSa wykręcili ????Wietnam - Korea Północna BTS @1,91
Mecz wprawdzie towarzyski ale znając temperament obydwu drużyn ataki będą non stop i kilka bramek powinno wpaść.
Można lżej spróbować over 1,5 do HT @3,2
w pierwszej połowie totalna kopanina, może zaczną coś grać w 2 połowie ale widząc ich "umiejętności" piłkarskie szczerze wątpię ????
Ja uderzam jeszcze win Rakiet i BostonuKurw... Spóźniłem się z tym underem. A wejdzie jak w masło prawdopodobnie. Za dużo jedzenia w domu i człowiek o takim typie zapomniał ????
Coś będziesz grać jeszcze dzisiaj gazowana-smietana ?
Ciekawa rzecz, wiadomo, że nie ma co gapić się na statystyki, ale od 99 roku, nie padło więcej niż 226 pkt w meczu Boston - Fila, Gdy Boston gra u siebie. ????
Najchętniej w każdym meczu dzisiaj zagrałbym under ze względu na 1.porę 2. święta i jednak jakiś tam prestiż pojedynku, ale gdzieś pewnie zrobi się strzelnica
mam to w takiej świątecznej tasiemce, miałem grać over brodacza, ale okla wiadomo, że solidna defensywa i odpuściłem, myślę że u siebie to wezmąChcesz grać rakiety? Odważnie, w zasadzie brak CP to nie wiem czy plus czy minus. Chyba poczekam dzisiaj na coś na live
2x bez magii Świąt ????Siatkówka Rosja Superlegue :
Dinamo Moskwa - Novokuybyshevsk
Novokuybyshevsk +2,5 handi setowe przy wyniku 23:14 dla Dynama w pierwszym secie @3,85 w Betsafe . Sprawdzałem h2h wiem wiem to żaden wyznacznik ale poprostu na flashscore na 11 meczy miedzy nimi tylko 2 z nich konczyly sie 3:0 dla Dynama wiec uwazam , że kurs jest fajny i duza szansa wejscia tymbardziej , że to siatkowka i kazdej druzynie moze sie przydarzyc gorszy okres i seta powinni ugrac . Zobaczymy , powodzenia i Wesolych Swiat !!
A i drugi typ siatkowka Turcja kobiety Ankara Karayollari - Besiktas , wygra Besiktas przy stanie 2:0 w setach dla Ankary i w trzecim 12:16 @2.04 w Betsafe. Czuje 2:0 > 2:3 .