>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [83]

Status
Zamknięty.
zuchman 4,2K

zuchman

Użytkownik
Sonic booom +9.5 @1.90
Dla mnie ten kurs to nieporozumienie, na chyba ze skład gości bez pierwszej s5.
GL
Bars kazań Over 1.5 @2.30
Znowu mają 5 na 3 wiec moze wykorzystają, a później wyrownaja. Oraz faworyci per.
GL
3-2 :cool:

gazowana-smietana 1,6K

gazowana-smietana

Użytkownik
Witam Witam, na dziś tasiemka i uciekam, do wieczora

NYK vs Bucks under 233.5 - chora linia jak na taką porę gry. Chora. :gift:
Rakiety win
Boston win
GSW do ht
@ 5,65

marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Wietnam - Korea Północna BTS @1,91
Mecz wprawdzie towarzyski ale znając temperament obydwu drużyn ataki będą non stop i kilka bramek powinno wpaść.
Można lżej spróbować over 1,5 do HT @3,2
w pierwszej połowie totalna kopanina, może zaczną coś grać w 2 połowie ale widząc ich &quot;umiejętności&quot; piłkarskie szczerze wątpię ????

marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Wietnam - Korea Północna BTS @1,91
Mecz wprawdzie towarzyski ale znając temperament obydwu drużyn ataki będą non stop i kilka bramek powinno wpaść.
Można lżej spróbować over 1,5 do HT @3,2
w pierwszej połowie totalna kopanina, może zaczną coś grać w 2 połowie ale widząc ich &quot;umiejętności&quot; piłkarskie szczerze wątpię ????
✅ jakoś tam tego BTSa wykręcili ????

Semtex 264,1K

Semtex

Użytkownik
Boston Celtics - Philadelphia 76ers
Celtics &amp; under 223.5 @3.15
https://forum.bukmacherskie.com/threads/typy-dnia-25-12-2018-wtorek.154680/#post-6771770
Houston Rockets - Oklahoma City Thunder @1.95
Seria wygranych Rakiet cały czas bazuje na ~40 pkt Brodacza co mecz i dzisiaj uważam, że to nie wystarczy. Thunder bronią teraz lepiej niż na początku sezonu czy w poprzednim roku gdzie posypała się ta defensywa po kontuzji Robersona. Przy kolejnej kontuzji CP3 znowu więcej roboty dla Hardena bo ta gra wygląda zawsze tak samo gdy wypada jeden z tej dwójki drugi musi sam prowadzić ten okręt. Na Spurs to starczyło ale z OKC myślę, że już się nie uda.
Eric Gordon +17.5 pts @1.87

Prosty schemat gry rakiet Harden idzie na jedynkę, a Gordon wchodzi na dwójkę więc zawsze odda kilka rzutów więcej do tego on nie wchodzi w jakieś długie posiadania piłki i nie bawi się kilkusekundowe kozłowanie tylko dość szybko oddaje te rzuty i zawsze ma dobry procent zza łuku.

K 0

kropson1988

Gość
Siatkówka Rosja Superlegue :
Dinamo Moskwa - Novokuybyshevsk
Novokuybyshevsk +2,5 handi setowe przy wyniku 23:14 dla Dynama w pierwszym secie @3,85 w Betsafe . Sprawdzałem h2h wiem wiem to żaden wyznacznik ale poprostu na flashscore na 11 meczy miedzy nimi tylko 2 z nich konczyly sie 3:0 dla Dynama wiec uwazam , że kurs jest fajny i duza szansa wejscia tymbardziej , że to siatkowka i kazdej druzynie moze sie przydarzyc gorszy okres i seta powinni ugrac . Zobaczymy , powodzenia i Wesolych Swiat !!
A i drugi typ siatkowka Turcja kobiety Ankara Karayollari - Besiktas , wygra Besiktas przy stanie 2:0 w setach dla Ankary i w trzecim 12:16 @2.04 w Betsafe. Czuje 2:0 &gt; 2:3 .

uzytkownik-120277 650

uzytkownik-120277

Użytkownik
Kurw... Spóźniłem się z tym underem. A wejdzie jak w masło prawdopodobnie. Za dużo jedzenia w domu i człowiek o takim typie zapomniał ????
Coś będziesz grać jeszcze dzisiaj gazowana-smietana ?
Ciekawa rzecz, wiadomo, że nie ma co gapić się na statystyki, ale od 99 roku, nie padło więcej niż 226 pkt w meczu Boston - Fila, Gdy Boston gra u siebie. ????
Najchętniej w każdym meczu dzisiaj zagrałbym under ze względu na 1.porę 2. święta i jednak jakiś tam prestiż pojedynku, ale gdzieś pewnie zrobi się strzelnica

gazowana-smietana 1,6K

gazowana-smietana

Użytkownik
Kurw... Spóźniłem się z tym underem. A wejdzie jak w masło prawdopodobnie. Za dużo jedzenia w domu i człowiek o takim typie zapomniał ????
Coś będziesz grać jeszcze dzisiaj gazowana-smietana ?
Ciekawa rzecz, wiadomo, że nie ma co gapić się na statystyki, ale od 99 roku, nie padło więcej niż 226 pkt w meczu Boston - Fila, Gdy Boston gra u siebie. ????
Najchętniej w każdym meczu dzisiaj zagrałbym under ze względu na 1.porę 2. święta i jednak jakiś tam prestiż pojedynku, ale gdzieś pewnie zrobi się strzelnica
Ja uderzam jeszcze win Rakiet i Bostonu

K 0

kropson1988

Gość
Siatkówka Rosja Superlegue :
Dinamo Moskwa - Novokuybyshevsk
Novokuybyshevsk +2,5 handi setowe przy wyniku 23:14 dla Dynama w pierwszym secie @3,85 w Betsafe . Sprawdzałem h2h wiem wiem to żaden wyznacznik ale poprostu na flashscore na 11 meczy miedzy nimi tylko 2 z nich konczyly sie 3:0 dla Dynama wiec uwazam , że kurs jest fajny i duza szansa wejscia tymbardziej , że to siatkowka i kazdej druzynie moze sie przydarzyc gorszy okres i seta powinni ugrac . Zobaczymy , powodzenia i Wesolych Swiat !!
A i drugi typ siatkowka Turcja kobiety Ankara Karayollari - Besiktas , wygra Besiktas przy stanie 2:0 w setach dla Ankary i w trzecim 12:16 @2.04 w Betsafe. Czuje 2:0 &gt; 2:3 .
2x ⛔ bez magii Świąt ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom