>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [83]

Status
Zamknięty.
uzytkownik-120277 650

uzytkownik-120277

Użytkownik
marek611 Powoli się rozkręcają chłopaki. Nie wiadomo co będzie po przerwie. Jeśli Houston będzie przegrywać to mam wrażenie, że over jest możliwy, bo nie będzie trzymania piłki. A Westrbook i Shroder lubią pograć szybko nie zależnie od wyniku. Dla mnie no bet. A ogólnie mam wrażenie, że jednak Thunder win. Potem Boston win

matbie 29,2K

matbie

Znawca - NBA
Świetna obrona OKC także zdecydowanie widzę tutaj win OKC. Jednak myślę, że po tym słabym początku można próbować w over 22,5 pkt Georga. Pre było 26,5 a ma tylko 6 pkt 3/10 w rzutach. PG over 22,5 pkt kurs: 1,95 (Unibet)

U 2,7K

uzytkownik-148179

Użytkownik
Ten cały show wokół meczu to skomentuje tak - czubki ???? a jest jakiś John Stockton teraz w NBA? Mój idol sprzed lat ???? czekam na run Rakiet i wchodzę w dodatnie handi na Thunder, ale czy będę miał okazję...

marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Rakiety zakontraktowały Austina Riversa(zwykłego nieudacznika) oczywiście tylko dzięki protekcjom tatusia. Sam Harden meczu nie wygra ;)

uzytkownik-120277 650

uzytkownik-120277

Użytkownik
Tak się składa, że chyba oglądam 8 mecz z rzędu rakiet i parę godzin temu tutaj pisałem do Gazowanego, że robi odważnie grając na Houston. Oni strasznie falują. A czy tutaj wygrywa obrona OKC? Moim zdaniem nie, jak dla mnie Rakiety są bardzo ograniczone w ataku. Jeśli Harden zaczyna pudłować na dystansie to robi się mega dramat. Nie wiem kto wygra, ale od początku no bet ze wskazaniem na OKC i wynik około 220 pkt.
HARDEN CO SYPIE, co za chłopa. Idą na over jednak

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom