Typ jest typem , zaklad zakladem , bo tak jak kolega napisal wyzej mozna trafic i nie trafic ale tu chodzi bardziej o analize i jakie sa podane argumenty a na tym forum to slabo to wyglada po przez ; niewiem brak wiedzy , lenistwo , brak czasu, czytam to wiem, te analizy to 80% do kosza na calym forum jeszcze jakos dzial NBA sie trzyma, poprostu slabo to wyglada .umnie jezeli ktos czyta moje analizy to widzi i wie ze gosc ma pojecie i sa tu argumenty i moze sam wywnioskowac czy grac czy nie, czy to go przekanalo , moze porownac ze swoja filozofia gry i zastanowic sie czy jest to wart zagrania czy nie , poprostu nikogo nie naklaniam a wybor zostawiam wam, a zaklad moze wejsc lub nie to jest sport a analiza ma mi dac przewage nad bukmacherem ktora bede umial wykorzystac lub nie.(niemasz wiedzy , niemasz pojecia to bedziesz bardziej pod kreska) Wszyscy podejmujemy decyzje w danym momencie bedac niepwenym tak do konca bo nie jestesmy od przewidywania co sie stanie pod czas meczu a przeciez typujemy wynik koncowy, pozdrawiam.
Ponizej 6,5 pkt @ 1.83 Skybet (2pkt)
T.J. McConnell (Philadelphia)
Obstawianie na tak malej linijce moze miec wielka obawe o ten pick, ale sa ku temu aby zaklad byl po naszej stronie z McConnellem w dzisiejszym meczu BOS vs PHI. Na początek Celtics są jednym z najtrudniejszych przeciwnikow w lidze a tymbardziej usiebie, zajmują trzecie miejsce pod względem skuteczności defensywnej i sa na dziewietnastym miejscu w swoim tempie.
76 maja w obwodzie na dzisiaj Wilsona Chandlera na ten mecz, co prawdopodobnie moze oznaczac również kilka minut mniej dla McConnella. Obecnie jest przewidywany na zaledwie 21,6 minuty w projeced score, a McConnell ma średnio 6,2 punktu na 25 minut w ostatnich pienciu meczach. A przednim do inkasowania punktow sa tacy gracze jak:Embiid,Butler,Redick , Simmons, Chandler a na rowni z nim sa jak Muscala czy Shamet.
Tak trudny mecz moze byc dla tego koszykarza ciezkim meczem do zdobywania punktow a dodac trzeba ze tendencja grajacych jest na under punktowy tego meczu , wiec te argumenty kieruja mnie w strone mniejszej ilsci pkt tego zawodnika ale stawka lekka , bo bardziej bym byl pewny jezeli linia wynosila by tutaj 7,5 - Wesolych Swiat.