Skąd mogłeś wiedziec że dziś ulubionym zagraniem djokovic będzie uderzenie w siatkę lub w autMega debil ze mnie, bo postawiłem dziś zajebisty kupon z kursem 12 za 100 zł i na pewniaczka dodałem sobie do niego jeszcze Djoko po kursie 1.14 - najniższy na kuponie, który w sumie nic nie wnosił do wygranej i tylko to nie siadło :/ Nie mogę sobie tego darować ????:facepalm::dntlck::sarcastic:
Noo ale nie daje się takich kursów ????Skąd mogłeś wiedziec że dziś ulubionym zagraniem djokovic będzie uderzenie w siatkę lub w aut
Takze tak kolego wiecej pokory .No to zeby ta Twoja pewnosc siebie nie zostala zaorana .
Seta stracił a już płacz.
Djoko 1.90 bet dnia jak nie tygodnia ????
All in
O mialo byc do tego .No to zeby ta Twoja pewnosc siebie nie zostala zaorana .
Na 29 punktów zdobytych przez Niemca w drugim secie 15 to niewymuszone błędy djokovica , więc o czym wogole mowa.Noo ale nie daje się takich kursów ????
ogarną zwycięstwo? Bo mam gruby kupon z ich wygranąNew York Islanders over 1.5 @1.52
1:4 p.o. dwoch tercjach
Watpieogarną zwycięstwo? Bo mam gruby kupon z ich wygraną
To, że spuchł w Paryżu to nawet postawiłem za 5,70 przed meczem, Tam grał z jakimś wirusem, dużo się o tym pisało, ale tuta wyglądał na zdrowego. Djoko miałby nie wytrzymać presji i popsuć 15 piłek w jednym secie? Nie wierzę! Śmierdzi tutaj i to mocno. Kilka dni temu było 2/0 dla Serba. WTF?Ja tez przed meczem bylem pewny, ze Djokovic to wygra, ale w czasie 1 seta widzialem jak bylo 3:3, ze cos sie z nim dziwnego dzieje...od poczatku meczu to on sie meczyl w wymianach, a Zverev najzwyczaj bezblednie prowadzil wymiany no i ten serwis...Niemiec ma swietny serwis.
Djoko zasral sobie w papierach bo widac, ze ten final w Paryzu to nie byl przypadek. Tak jakby spuchl i stracił power na ten final.
Duży over? ????Grają coś Hiszpanie? bo ich over zamyka mi ako