uzytkownik-120277
Użytkownik
Błagam nie rozliczajcie za szybko, bo czuję fajną kaskę w powietrzu <3
Nie pograłem, ale pewnie przeczytali mój wpis ????Mamed postawiłeś, Djoko i Zverev się dowiedzieli i teraz dzieją się cuda ????
To nie do końca tak, bo Zverev gra dziś megatenis. Wiele długich wymian pada jego łupemTo jest wlasnie sport jednego zawodnika. Djokovic ma zly dzien i nagle wszystko szlag trafia ????
Dyspozycja dnia + szczęście. To też jest ważne . Tutaj jeden punkt decyduje o wygraniu meczu.To nie do końca tak, bo Zverev gra dziś megatenis. Wiele długich wymian pada jego łupem
chyba bez szans. 1 gem od zwycięstwa niemca przecież ????Niemiec dowiezie to już do końca, czy siądzie głowa? ????
Na luzie to ogarnia, sam djokovic mu w tym pomaga jak tylko u umieNiemiec dowiezie to już do końca, czy siądzie głowa? ????
Zverev @ 4,35
Nie zaszkodzi sprobowac za lekka stawke. Novak jakis dziwny dzisiaj, a Niemca zlamac bedzie bardzo trudno. Pewnie znow 2x TB, a tam moze byc roznie.
walka będzie, ale wydaje mi się że Szwajcarzy mogą dziś wziąćPanowie co sądzicie o Belgii? Dzadzą radę? Bo zamykają kupon i nie wiem czy brac co dają czy zamykać?