>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [82]

Status
Zamknięty.
mjaurvcein 25,1K

mjaurvcein

Użytkownik
Mysle ze bedzie mala burza w szatni i cos sie zmieni w ich grze. Dwoch podstawowych podloszowych Slaska ma po 3 faule. Jeszcze kaaaaaawal meczu.
Chromik +9.5 @ 3.30

matbie 29,2K

matbie

Znawca - NBA
Lecimy na hardcore Ceske Budejovice vs Slovan u21 typ: Budejovice win kurs: 25 (Unibet) jest 23min i 0:0
Hehe kurs spadł do 7,5 na Budejovice a obstawiłem to za 20zł po kursie 25 i nawet przy 0:0 dają cash out 43 zł xD pewnie i tak Slovan to wygra
Było 0:4 także bez sensacji ???? ⛔

matbie 29,2K

matbie

Znawca - NBA
Panowie i Panie tak przy okazji, apropo tej akcji. Widzę, że odzew jest stosunkowo mały. Trochę mnie to niepokoi. Nie zamierzam tutaj nikogo oceniać ani przeceniać. Z tego co widzę to są tutaj różne klasy finansowe, po kwotach za jakie gracie wnioskuje, że nie biedujecie. Myślę, że to nie będzie ujma na honorze jak większość z nas przeleje obojętnie jaką kwotę. Każdy niech się dorzuci tyle ile chce, bo tylko chęci potrzeba w tej sytuacji. Wiem, że potraficie także nie bójcie się pomagać, bo różnie w życiu bywa. Święta idą warto dorzucić swoją cegiełkę:time:

quinty 2,3K

quinty

Użytkownik
⛔
2 mapa ENCE @1.6 + borussia -1 @1.45 = ako @2.32 grrrrubo
Na trainie optic rzadko wygrywa, i to bardzo. Dokładam do tego borussie, która mocarna w tym sezonie, a do tego mała wpadka w LM ostatnio plus Freiburg bez kilku zawodników. W najgorszym przypadku myślę że zwrot, bo remisu tutaj nie widzę
✅
I siedzi!

Otrzymane punkty reputacji: +5
zderzok 3,5K

zderzok

Użytkownik
Polecam na dziś w singlach:
g.20:30 Sampdoria 1.99 (piłka nożna oczywiście)
g. 20:00 Angola w kosza handi (tu czekam az będzie live i biorę w 1 minucie handi )
g. 3:00 i 5:45 (noc/rano) ręczna Azja,ale to trzeba nastawić budzik. Kazachstan i Chiny, ale trzeba poczekać co wystawi buk, bo np. dziś się totalnie zbłaźnił wystawiając LIVE, że w ręczną South Korea pyknie over 50 goli Singapurowi....ja Dałem under 51.5 po @1.95, nie pisałem niestety. Mecz był rano.
Trzeba polować, ale zobacze jak ustawią linie ze Kazachstan i Chiny nie zdobędą jakiejś tam liczby bramek.

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
FLOORBAL MŚ GODZINA 15:30
TERAZ ZAPODAŁEM 50 MIN PRZED MECZEM
Australia - Estonia OVER 10,5 1.40
Australia - Estonia OVER 11,5 1.60
Australia - Estonia OVER 12,5 1.90
Australia - Estonia -7,5 2 1.70
Australia - Estonia OVER 13,5 2.40
Estonia INDYWIDUALNIE OVER 10,5 2
POWINNO BYĆ PIĘKNE STRZELANKO
MOŻNA POGRAĆ 1 TERCJA NA GOLE Z FORTUNY
SZWAJCARZY DALI ZAROBIĆ PIĘKNIE TERAZLICZE NANICH
5-11 ✅ overki ✅
handi ⛔
indewidualnie estonia 10,5 ✅
1 tercja 3-1 też siadło jak ktos grał 3,5 taka linia była w fortunie
Dziękuje że mogłem pomóc ,wkońcu moja dziedzina
Szkoda handi ,ale gole zarąbiście i indywidualnie Estonia :bow:

p-z. 177,4K

p-z.

Użytkownik
Jeśli ktoś gra na Lvbet, to polecam zagrać Ligę Rosyjską. Anży vs Ufa - Powyżej 3,5 kartek po kursie 2.40 ta ich gra jest na pograniczu kartki i myślę, że w 2 połowie bedzie ich sporo, a jeśli któraś z drużyn otworzy wynik to już z górki.

zworek 174

zworek

Użytkownik
Czy ma ktos problemy z karta Skrill? Od przedwczoraj nie dziala mi karta, nie moge placic w sklepie ani wyplacac w bankomacie. Srodki na koncie sa, moge robic przelewy czy wplacac do buka, ale nie moge korzystac z karty.
Karta jeszcze wazna rok. Nie jest uszkodzona ani nic.
Jak chce wyplacic z bankomatu to wyskakuje, ze transakcja odrzucona przez bank..
Ktos cos wie?

_black_horse_ 6,7K

_black_horse_

Użytkownik
Czy ma ktos problemy z karta Skrill? Od przedwczoraj nie dziala mi karta, nie moge placic w sklepie ani wyplacac w bankomacie. Srodki na koncie sa, moge robic przelewy czy wplacac do buka, ale nie moge korzystac z karty.
Karta jeszcze wazna rok. Nie jest uszkodzona ani nic.
Jak chce wyplacic z bankomatu to wyskakuje, ze transakcja odrzucona przez bank..
Ktos cos wie?
Wpłac do sts, zrób obrót i przelej sobie na konto :p

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom