gonza
Użytkownik
Z Newcastle im się udało, z Juve się udało, z YB też, także znając życie znów dziś przyfarcą.Manchester da radę? ????
Pięknie Cedric ????
Z Newcastle im się udało, z Juve się udało, z YB też, także znając życie znów dziś przyfarcą.Manchester da radę? ????
Tylko tu przegrały 3 set do 18 a 4 do 12 po czym tb rozpoczynają od 5:0. To że na jeden set można wpuścić rezerwy to coś normalnego Ale z tego wynika że na 4 wyszedł 4 skład złożony z graczy z gimnazjum.Normalnie - widzisz, że wygrasz mecz tak czy siak - więc wpuszczasz rezerwy - oni są o niebo słabsi (słabsze) od wyjściowej szóstki , dostajesz w dupę w 3 secie ale ogrywasz zawodników (zawodniczki) rezerwowe, ćwiczysz zagrywki , następnie w kolejnym secie wpuszczasz pierwszy skład i wygrywasz mecz za taką sama ilosć punktów plus masz trudny trening odrobiony dla zmienników
To nie jest oczywiste ?
Lube już 8:3 w 3 secie. Jak pisałem...Tia...makaronierze też chcą zarobić ????
Żeby była jasność ja też nie rozumiem tych zagrywek trenerów jednak - bo ja chciałbym jednak zawsze wygrywać jak najszybciej i pod prysznic ....ale tak wygląda duża część meczów w siatkę - więc mnie to tylko nie dziwi ????Tylko tu przegrały 3 set do 18 a 4 do 12 po czym tb rozpoczynają od 5:0. To że na jeden set można wpuścić rezerwy to coś normalnego Ale z tego wynika że na 4 wyszedł 4 skład złożony z graczy z gimnazjum.
19:9. To chyba nie przypadek, że 1 set przegrali, a potem jak w masło...Tia...makaronierze też chcą zarobić ????
Mam nadzieję, że będzie działać dobrze, ale jak coś to nie hejtować - http://tele-wizja.ru/ksw-46/Ktoś ma jakiś stream dla Janusza na ksw dzisiejsze? ????
Fiorentina - Juventus
over 4.5 ŻK @1.64
jednak nie ????4 set Rzeszów kurs 2,5, leciutko puscilem, może znowu makaroniarze zechcą oddać seta
Wisła over 5,5rr + United gol ako: 1,92
I cyk, pierwsza mapka1 mapa ENCE -2.5 @1.8 grrrrrrrubo
ENCE -1.5 w mapach @2.45
3:1Civitanova mocniej 1,6