>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [82]

Status
Zamknięty.
adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Normalnie - widzisz, że wygrasz mecz tak czy siak - więc wpuszczasz rezerwy - oni są o niebo słabsi (słabsze) od wyjściowej szóstki , dostajesz w dupę w 3 secie ale ogrywasz zawodników (zawodniczki) rezerwowe, ćwiczysz zagrywki , następnie w kolejnym secie wpuszczasz pierwszy skład i wygrywasz mecz za taką sama ilosć punktów plus masz trudny trening odrobiony dla zmienników
To nie jest oczywiste ?
Tylko tu przegrały 3 set do 18 a 4 do 12 po czym tb rozpoczynają od 5:0. To że na jeden set można wpuścić rezerwy to coś normalnego Ale z tego wynika że na 4 wyszedł 4 skład złożony z graczy z gimnazjum.

X 357

xxxl

Użytkownik
Tylko tu przegrały 3 set do 18 a 4 do 12 po czym tb rozpoczynają od 5:0. To że na jeden set można wpuścić rezerwy to coś normalnego Ale z tego wynika że na 4 wyszedł 4 skład złożony z graczy z gimnazjum.
Żeby była jasność ja też nie rozumiem tych zagrywek trenerów jednak - bo ja chciałbym jednak zawsze wygrywać jak najszybciej i pod prysznic ....ale tak wygląda duża część meczów w siatkę - więc mnie to tylko nie dziwi ????

brajanusz 2,8K

brajanusz

Użytkownik
Zastanawiam się nad typem NBA na Boston. Grają na wyjedzie z Minnesotą (którą opuścił ostatnio Butler).
Sota wygrała co prawda 4 ostatnie spotkania, ale z cienkimi zespołami, SAS, Cleveland, Bulls, Brooklyn.
Stąd wysoki kurs na nich.
Boston był stawiany przed sezonem na faworyta konferencji, czy po słabym początku się obudził?
Gramy na nich mocniej?

Otrzymane punkty reputacji: +17
mjaurvcein 25,1K

mjaurvcein

Użytkownik
W meczu Maroko Kamerun jak w tym kawale prawie.
&quot;-Panie sedzio tablica wynikow sie pali
-Tablica wynikow sie nie pali tylko swieci
-Panie sedzio zaraz cala hala sie zaswieci&quot;
Afryka dzika. Najpierw syrena od zegara sobie wyla a teraz pozar maja ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom