>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [82]

Status
Zamknięty.
adik1992 561,9K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Wisla z taką gra i założeniami taktycznymi to z 6 dostanie. Jeżeli faktycznie nie chce im się grać bo nie płacą to nie wiem czy nie lepiej odpuścić niestety. 12 minut gry i każdy sobie w ekipie Wisły.

adik1992 561,9K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Jak można wygrać gładko 2 sety do 14 i 17 a w kolejnych nie istnieć dostawać co chwilę runy po 6 pkt będąc przed meczem wyraźnym faworytem?

U 0

Usunięty użytkownik 130176

Gość
Mika to ukryty zadaniowiec Lube po drugiej stronie siatki, co gosc psuje...

X 357

xxxl

Użytkownik
Jak można wygrać gładko 2 sety do 14 i 17 a w kolejnych nie istnieć dostawać co chwilę runy po 6 pkt będąc przed meczem wyraźnym faworytem?
Normalnie - widzisz, że wygrasz mecz tak czy siak - więc wpuszczasz rezerwy - oni są o niebo słabsi (słabsze) od wyjściowej szóstki , dostajesz w dupę w 3 secie ale ogrywasz zawodników (zawodniczki) rezerwowe, ćwiczysz zagrywki , następnie w kolejnym secie wpuszczasz pierwszy skład i wygrywasz mecz za taką sama ilosć punktów plus masz trudny trening odrobiony dla zmienników
To nie jest oczywiste ?

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
GENEWA 4,5 I 5,5
ANIMES
GENEWA
TAKIE Z HOKEJA
GENEWA POWINNA 4,5 ZROBIĆ ŚMIAŁO A NAWET 5,5 PO KURSIE PRAWIE 2
ANIMES I GENEWE TAK POGRAŁEM 2 MECZE W ZIEMNIAKU
1 KUPON MI WYWALIŁA NORWESZKI ,TRUDNO ,ZNOWU FUL LUDZI POWTAPIAŁO NANICH ,NIESTETY DOBRZE KOMBINUJĄ BUKI ŻEBY NIE STRACIĆ KASE
POZDRAWIAM IDE SPAĆ BO MAŁO SPAŁEM 1 GODZINKE OD 6 DO 7:30 I NIE MOGŁEM USNĄĆ
W MOIM TEMACIE DOSTĘPNE HOKEJE ,ROZŁOŻYŁEM CAŁĄ KASE NA TYPKI RÓŻNE
GENEWE MOŻNA Z HANDI POCISNĄĆ ŚMIAŁO -1 BEZPIECZNIE ,ANIMES TEŻ -1 UMNIE BRAK HANDI ,NAWET NIE MIAŁEM FLOORBALA MŚ ,TYLKO MUSIAŁEM ISĆ DO FORTUNY PUŚCIĆ
MIŁEJ SOBOTY ŻYCZĘ I WYGRANYCH DUŻO
PRZEPRASZAM JAK COŚ ZŁEGO TO NIE JA ,NIERAZ MNIE PONOSI W NERWACH I SIĘ WKURZAM ,NIE POTRZEBNIE ,TRZA PRZEJMOWAĆ TO TAK JAK JEST ,ŻADNEGO WPŁYWU NIE MAMY ,UWALIŁA NORWEGIA CO ZROBIĆ ,NIERAZ PEWNIACZKI ODWALAJĄ
TRZYMAJCIE SIĘ FORUMKOWICZE I SPOKOJNYCH WYGRANYCH !!!! :bow:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom