>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [82]

Status
Zamknięty.
tentyp1 523

tentyp1

Użytkownik
NHL 22
Vancouver Canucks vs Dallas Stars
Vancouver OT
@2
W tamtym roku puściłem Dallas handi -1 za 500 zł, skończyło się 0-6. Oglądałem tamten mecz i jestem przekonany że to był fix. Dzisiaj liczę na łatwą wygraną Dallas jako rewanż za tamten mecz

nole 6,1K

nole

Forum VIP
Mysle, ze over 5,5 kartek w Madrycie to dobra opcja za 1,45 do dubla z czyms.
Tam jeszcze bedzie sie kotłować coś czuję i kartki polecą.

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Aston Villa Antigua-Greenbay Hoppers over 2,5 1.60
Flamengo RJ-Atletico Paranaense 1 1.50
Flamengo RJ-Atletico Paranaense over 1,5 1.30
Flamengo RJ-Atletico Paranaense -1 1 1.70
LOROS UNIVERSIDAD-ESTUDIANTES TECOS over 2,5 1.70
LOROS UNIVERSIDAD-ESTUDIANTES TECOS 1 1.40
LOROS UNIVERSIDAD-ESTUDIANTES TECOS -1 1 1.60
AC COLINA-DEPORTES RENGO UNIDO over 1,5 1.20
AC COLINA-DEPORTES RENGO UNIDO 1 1.60
AC COLINA-DEPORTES RENGO UNIDO over 2,5 1.60

verno 761,6K

verno

Znawca - Hokej
NHL 19:00
Ottawa Senators v SJ Sharks
Ottawa -1
@4.35
✅✅ 6:2 ????
W tamtym roku puściłem Dallas handi -1 za 500 zł, skończyło się 0-6. Oglądałem tamten mecz i jestem przekonany że to był fix. Dzisiaj liczę na łatwą wygraną Dallas jako rewanż za tamten mecz
Rewanż już mieli i również 1;4 w plecy ????

Otrzymane punkty reputacji: +11
zderzok 3,5K

zderzok

Użytkownik
Polecam na dziś w singlach:
g.20:30 Sampdoria 1.99 (piłka nożna oczywiście)
g. 20:00 Angola w kosza handi (tu czekam az będzie live i biorę w 1 minucie handi )
g. 3:00 i 5:45 (noc/rano) ręczna Azja,ale to trzeba nastawić budzik. Kazachstan i Chiny, ale trzeba poczekać co wystawi buk, bo np. dziś się totalnie zbłaźnił wystawiając LIVE, że w ręczną South Korea pyknie over 50 goli Singapurowi....ja Dałem under 51.5 po @1.95, nie pisałem niestety. Mecz był rano.
Trzeba polować, ale zobacze jak ustawią linie ze Kazachstan i Chiny nie zdobędą jakiejś tam liczby bramek.
Sampa easy ✅:cash: , Angola duże handi pokryła ✅:cash:

Otrzymane punkty reputacji: +8
adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Kalisz - Łódź set z najniższą suma pkt o39,5 @1,86✅
Rzeszów- Legionovia set z najniższą suma pkt o39,5 @1,8✅
Fakel- Trentino set z najniższą suma pkt o39,5⛔ @1,78
Aachen-11,5 @1,85⛔ siatka Niemcy
Poczdam-10,5 @1,8✅ siatka Niemcy
Hiszpania -4,5 @1,75✅ ręczna
Tak to widzę na dziś.
4/6 dobry dzień ????

Otrzymane punkty reputacji: +5
U 0

Usunięty użytkownik 130176

Gość
Uros Kovacevic jest jednym z najpaskudniej grajacych siatkarzy. Ja gram podobnie poza wynikami oczywiscie.
Nawet nie wyskakuje z rozbiegu by w posagowej posturze wbic gwozdzia, wpycha, sciaga i wciska te pilki. Master of dirty games ???? i Giannelli wiedzac o tym wpieprza go w najwieksze bagno, a ten lewa reka jeszcze to wygrywa na wysokosci nosa, niebywale! Asy jednak siedza jak trza!

quinty 2,3K

quinty

Użytkownik
Big 2 mapa @1.9 grubo
Big wygra @4.7 płasko
Overpass w wykonaniu liquid to sredniawka, poza tym trochę zniżka formy. A big ostatnio wyglada naprawde przyzwoicie, na tej mapie powinni dać sobie radę spokojnie. Prawie ukradli inferno gdzie liquid jest świetne. Nuke bedzie wtedy 50/50, warto tez spróbować zwycięstwo Niemców
2x ⛔
To było big jakie znam najlepiej.
Nikt nie gra nic oprócz tabsena, a ten widząc że jego team nic nie strzela sam próbuje brać grę na siebie i bardzo często jest entry fragiem. Ogólnie to wlasnie problemy z aimem przesądziły, smooya i tizian mieli niezliczone ilości pojedynków w których mieli przewagę pozycji a przegrali, szkoda. Jakby choć trochę lepiej grali to myśle że Ez. Biorąc pod uwagę ze obie pistolki przegrane i tak niezły wynik

D 86

dzordan89

Użytkownik
Real - Valencia beznadziejny mecz. Szybko ustawiony mecz przez samobój a potem szkoda było oglądać. Valencia chyba zajechana meczami w Lm. Całkowiecie bez walki i pomysłu na mecz. A Real obrońcy i pomocnicy między sobą i długa piłka na skrzydła i podanie znów do tyłu.

U 0

Usunięty użytkownik 130176

Gość
Real - Valencia beznadziejny mecz. Szybko ustawiony mecz przez samobój a potem szkoda było oglądać. Valencia chyba zajechana meczami w Lm. Całkowiecie bez walki i pomysłu na mecz.
Oni tak niestety w tym sezonie o prostu wygladaja;) nic nie zostalo juz z tej ofensywnej druzyny, z ktorej napad bral top klubow Europy, ale sa plusy, juz im nikogo nie podbiora. Z Juve oddali jeden grozny strzal i nawet faule przegrali 18-15, tak im sie chcialo awansowac. Poza Mestalla bedzie juz tylko oklep, a taki wynik tez w zaden sposob nie weryfikuje nowego Realu i ponownie nie wiemy nic.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom