klapaAZ Alkmaar gol + AS Monaco - HSC Montpellier over 9,5rr ako: 1,75
W tamtym roku puściłem Dallas handi -1 za 500 zł, skończyło się 0-6. Oglądałem tamten mecz i jestem przekonany że to był fix. Dzisiaj liczę na łatwą wygraną Dallas jako rewanż za tamten mecz
6:2 ????
Rewanż już mieli i również 1;4 w plecy ????W tamtym roku puściłem Dallas handi -1 za 500 zł, skończyło się 0-6. Oglądałem tamten mecz i jestem przekonany że to był fix. Dzisiaj liczę na łatwą wygraną Dallas jako rewanż za tamten mecz
Ale rewanż znów był w Teksasie ????6:2 ????
Rewanż już mieli i również 1;4 w plecy ????
Sampa easy :cash: , Angola duże handi pokryła :cash:Polecam na dziś w singlach:
g.20:30 Sampdoria 1.99 (piłka nożna oczywiście)
g. 20:00 Angola w kosza handi (tu czekam az będzie live i biorę w 1 minucie handi )
g. 3:00 i 5:45 (noc/rano) ręczna Azja,ale to trzeba nastawić budzik. Kazachstan i Chiny, ale trzeba poczekać co wystawi buk, bo np. dziś się totalnie zbłaźnił wystawiając LIVE, że w ręczną South Korea pyknie over 50 goli Singapurowi....ja Dałem under 51.5 po @1.95, nie pisałem niestety. Mecz był rano.
Trzeba polować, ale zobacze jak ustawią linie ze Kazachstan i Chiny nie zdobędą jakiejś tam liczby bramek.
2xBig 2 mapa @1.9 grubo
Big wygra @4.7 płasko
Overpass w wykonaniu liquid to sredniawka, poza tym trochę zniżka formy. A big ostatnio wyglada naprawde przyzwoicie, na tej mapie powinni dać sobie radę spokojnie. Prawie ukradli inferno gdzie liquid jest świetne. Nuke bedzie wtedy 50/50, warto tez spróbować zwycięstwo Niemców
Oni tak niestety w tym sezonie o prostu wygladaja nic nie zostalo juz z tej ofensywnej druzyny, z ktorej napad bral top klubow Europy, ale sa plusy, juz im nikogo nie podbiora. Z Juve oddali jeden grozny strzal i nawet faule przegrali 18-15, tak im sie chcialo awansowac. Poza Mestalla bedzie juz tylko oklep, a taki wynik tez w zaden sposob nie weryfikuje nowego Realu i ponownie nie wiemy nic.Real - Valencia beznadziejny mecz. Szybko ustawiony mecz przez samobój a potem szkoda było oglądać. Valencia chyba zajechana meczami w Lm. Całkowiecie bez walki i pomysłu na mecz.