>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [77]

Status
Zamknięty.
kris_nh 2,7K

kris_nh

Użytkownik
Kolumbia DNB po takim kursie, warto wejsc mocniej.
Ja mam na razie Kolumbia za 3j, jednak zobacze składy i może pogram singla DNB na Kolumbie mocniej....Tylko obawiam się jednego, jak gram na naszych to wdupiają, jak przeciwko to wygrywają lub remis....Bez zmian w składzie Polski, Kolumbia to weźmie. Ciekawe czy Faken wyciągnie wnioski i zrobi korekty w składzie.

U 0

Usunięty użytkownik 46969

Gość
Troche wiary w Polske bedzie dobrze. Raczej no bet ze wzgledu na milosc do reprezentacji

kris_nh 2,7K

kris_nh

Użytkownik
Moje ostatnie bety na MŚ ( robiłem screeny znajomemu bo niedowiarek) (nazwy plików aby go wkurzyć)
Bilans : 15 wygranych, 3 wtopione....:cool:

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
... pierwszy set 25:16 = 41 pkt gdzie ten luz?
przecież byl o39,5 czyli set minimum do 15, a jakbyś oglądał to w pierwszym secie było juz 15:20 więc na spokoju, nie było np. 24:14 żebym musiał sie martwić o wejście zakładu, kolejne dwa sety wyrównane
nigdzie nie jest napisane że sety musza byc grane na przewagi żeby było na luzie
jak grasz w meczu o2,5 gola i po 30 minutach padną 3 bramki i tak zostanie do końca meczu to typ wszedł na luzie czy było gorąco bo tylko 3 gole?

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Kanade z Japonią można dorzucić czy moga odpuścić, jak sądzicie ?
Im bliżej meczu tym bardziej sie boje o swoj typ bo śmierdzi mi tu tb. Oba zespoły nie grają już o nic i nie wiadomo jak z rotacjami w składach będzie. Ale liczę że Kanada zamknie max w 4 setach
a granie tak małych kursów gdy wszystko jest rozstrzygnięte jest nieopłacalne co pokazał mecz brazylii z argentyną

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom