Ja mam na razie Kolumbia za 3j, jednak zobacze składy i może pogram singla DNB na Kolumbie mocniej....Tylko obawiam się jednego, jak gram na naszych to wdupiają, jak przeciwko to wygrywają lub remis....Bez zmian w składzie Polski, Kolumbia to weźmie. Ciekawe czy Faken wyciągnie wnioski i zrobi korekty w składzie.Kolumbia DNB po takim kursie, warto wejsc mocniej.
...... over 44.5 pkt set 2 w meczu Polski @ 1.84
... piękny poranek dla Polaków, obyśmy wieczorem mieli takie powody do radości :hp:.over 44.5 pkt 3 set w meczu Polaków @ 1.81
połowa kuponu weszła na luzie. Drugi mecz o 10.
1:0Yokohama strzeli
@2.66 sts
... pierwszy set 25:16 = 41 pkt gdzie ten luz?połowa kuponu weszła na luzie. Drugi mecz o 10.
przecież byl o39,5 czyli set minimum do 15, a jakbyś oglądał to w pierwszym secie było juz 15:20 więc na spokoju, nie było np. 24:14 żebym musiał sie martwić o wejście zakładu, kolejne dwa sety wyrównane... pierwszy set 25:16 = 41 pkt gdzie ten luz?
16:11CS:GO mapa 1 (handicap)
NRG -Luminosity
NRG (-3.5 rund) @1.75 STS
Im bliżej meczu tym bardziej sie boje o swoj typ bo śmierdzi mi tu tb. Oba zespoły nie grają już o nic i nie wiadomo jak z rotacjami w składach będzie. Ale liczę że Kanada zamknie max w 4 setachKanade z Japonią można dorzucić czy moga odpuścić, jak sądzicie ?