egreg
Użytkownik
Nie znasz zasad na MŚ, to nie pisz bzdur, poszukaj i poczytaj najpierw ...w przypadku takiej samej liczby punktów trzech drużyn tworzy się małą tabelkę bez meczu z koreą tylko między zainteresowanymi drużynami
Nie znasz zasad na MŚ, to nie pisz bzdur, poszukaj i poczytaj najpierw ...w przypadku takiej samej liczby punktów trzech drużyn tworzy się małą tabelkę bez meczu z koreą tylko między zainteresowanymi drużynami
Over 3,5 ++ na fortuniejak wam rozliczyli zolte kartki?
Hmm ciekawe co to za źródła... raczej wątpię żeby takie były , myślę o jakiś poważnych, a nie ktoś napisał na blogu, albo swojej amatorskiej stronce .Teraz juz sam nie wiem jedne źródła podają że mała tabelka...
gdzie jest taka zasada ?w przypadku takiej samej liczby punktów trzech drużyn tworzy się małą tabelkę bez meczu z koreą tylko między zainteresowanymi drużynami
w googlach szukałem ???? jakieś stronki polskie powołujące się na regulamin. Ale jak pisze Grac Szwedzi dziś przegrali swoją szansę i to niestety da awans Niemcom.Hmm ciekawe co to za źródła... raczej wątpię żeby takie były , myślę o jakiś poważnych, a nie ktoś napisał na blogu, albo swojej amatorskiej stronce .
Oglądałem, też byłem zdziwiony... Trener przyłożył łapę zdejmując Ngapetha i wprowadzając jakiegoś sabotażystę.... Koleś dostał w którymś secie ze 4 czapy pod rząd i grał dalej buhahahahaa : )Ja się mało znam na siatkówce, ale może ktoś mi coś wyjaśni.
Wiem, ze panuje to jedna wielka podnieta meczem Niemców i pewnie nikt nie zauważył, że w tym czasie był mecz Francji z Włochami w siatę. Jak to możliwe, że Francja taka ekipa zajebista prowadzi w każdym secie kilkoma punktami do 20 pkt, a w tym kawałku między 20-25 pkt nagle Włosi odrabiają każdą stratę i nie ma gry Francuzów... Nie ważne, czy 2 pkt do odrobienia, czy 5. Włosi odrabają każdy set. Jak to jest do k.nedzy możliwe ????
u jakiego buka grales te bety na minimalna liczbe punktow w secie?Na dziś gram coś takiego
Kyrgios - Cilic o10,5 w 1 secie @1,75
Djokovic - Chardy o9,5 w 1 secie @1,84
i to też w dublu mocniej
Chardy +1,5 seta @2,55 lekko
Rybarikova @1,75
Pliskova - Rus o20,5 @1,66 wczoraj było 1,94 ????
Brazylia - Polska set z najmniejszą liczbą pkt o40,5 @1,82
Niemcy - Korea set z najmniejszą liczbą pkt o39,5 @1,84 GRUBO
Chiny - Kanada set z najmniejszą liczbą pkt o40,5 @1,9
i z mundialu tak jak pisałem
Niemcy - Szwecja remis do przerwy @2,3 i dw do ht 0:0 @3
dzień na
Co do Szwedów to czuję się jakby Polska przegrała ale sami sie prosili o bramkę, ten faul zupełnie niepotrzebny
Dokładnie, Boateng nie zagra to koreańce napykają goliPamiętajcie że Korea ma jeszcze matematyczne szanse ????
wszystkie typy z lvbetu jakiego buka grales te bety na minimalna liczbe punktow w secie?