chodzi o ligę japońską ? nie singapur ?Albirex Nigata strzeli
@2.83
chodzi o ligę japońską ? nie singapur ?Albirex Nigata strzeli
@2.83
gdzie to znaleść?Jak coś to STS znowu daje 25zl za zaktualizowanie apki.
@Promo do 23;59
aplikacja mobilna? trzeba pobrać ico?Trzeba zaaktualizować aplikacje i później wejść w zakładke akcje i bonusy. I tam jest aktywuj voucher.
0:0Albirex Nigata strzeli
@2.83
Coś chyba ta promocja nie działa xD.gdzie to znaleść?
ambicje ambicjami ale na Anglie to nie wystarczy, chocby mieli to 1-0 wymeczyc tak sie stanie a pewnie i tak wiecej wtluka bo Kane bedzie chcial pokazac, ze tez potrafi, taka typowa lokata po 1.25 lub Anglia / +1.5 gola w meczu to maks co mozna tutaj zagrac mysleCiekawe czy Panama ma jakieś ambicje przed meczem z Anglią, czy wyjdą jak na Belgie, na zasadzie "i tak przegramy".
Mi tak samo nie działa spowodowane jest to tym, ze promocja skierowana jest do graczy ktorzy jeszcze nie instalowali aplikacji a nie Ci ktorzy już posiadali chociaż dziwne bo napisane jest aktualizacja.Coś chyba ta promocja nie działa xD.
Nie no mnie tam wynik meczu nie interesuje, bardziej zastanawiam się czy będą się czasami zbliżali do bramki angielskiej czy tylko "obrona Panamy" i liczenie na cud.ambicje ambicjami ale na Anglie to nie wystarczy, chocby mieli to 1-0 wymeczyc tak sie stanie a pewnie i tak wiecej wtluka bo Kane bedzie chcial pokazac, ze tez potrafi, taka typowa lokata po 1.25 lub Anglia / +1.5 gola w meczu to maks co mozna tutaj zagrac mysle
Anglia gubi sie w obronie wiec moze cos z kontry Panama bedzie chciala zdzialac, ale raczej pewnie Anglia wygra 2-0 wedlug mnie, chyba ze beda chcieli wiecej nastrzelac, boisko zweryfikujeNie no mnie tam wynik meczu nie interesuje, bardziej zastanawiam się czy będą się czasami zbliżali do bramki angielskiej czy tylko "obrona Panamy" i liczenie na cud.