Chcesz zobaczyć FAME 29 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu FAME 29 - zawalcz o Pay Per View od Superbet!
Nie masz konta w Superbet? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
To zależy, nigdy byśmy się nie dowiedzieli, jakby było, gdy się okaże, że normalnie Glik zagra, ale piłka lubi czasem takie historie, gdzie rodzą się nowi bohaterowie. Byłaby to świetna i życiowa szansa Bednarka. A nie trzeba daleko w sumie szukać, wystarczy przypomnieć sobie nastroje przed meczem z Niemcami na Euro, że gdzie my z Pazdanem na zachodnich sąsiadów, a potem był bohaterem
Glik to fundament naszej druzyny razem z Lewym . Bez niego nasze szanse spadaja o kilkadziesiat procent na dobry rezultat .
Ja wlasnie wszedlem na onet i pisze ze Glik doznal urazu bo.podczas gry w siatkonoge.. zrobil przewrotke i upadl. No ja nie mam slow siatkonoga i.przewrotka.
Glik chciał się popisać, zrobić przewrotkę na treningu ale mu nie wyszło i tym samym sam się wyautował,troche nonszalanckie zachowanie jak na tak doświadczonego gracza..
Stanowski też potwierdził, że nie jedzie.
Edit: Jest opcja, że jedzie a 24 godziny przed meczem z Senegalem go wymienią na innego ewentualnie, gdyby nie zdążyli go doleczyć.
Edit: Jest opcja, że jedzie a 24 godziny przed meczem z Senegalem go wymienią na innego ewentualnie, gdyby nie zdążyli go doleczyć.