>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [76]

Status
Zamknięty.
maite-radar 25,5K

maite-radar

Użytkownik
Szkoda, że tych młodziaków niepozabierał, całe szczęście że jest Kurzawa i Kownacki.
Powołanie tego śmiesznego Peszki @ 1,8 księgowane ✅ ????

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Co tam robi peszko? Ja wiem ze robi dobra atmosfere ale on tak nawet minuty nie zaliczy i pewnie dla niego to ostatnia duza impreza to lepiej wziac jakiegos mlodego zeby sie z takim turniejem i atmosfera otrzaskal naeet jakby minuty mial nie grac

gmark 765

gmark

Użytkownik
Anderson ???? ktos jeszcze mysli ze ten mecz nie jest ustawiony? ????
Oczywiscie ze nie jest Anderson ledwo oddycha - poprzednie gemy serwisowe jakims cudem trafial serwisem w linie.
Jezeli przegra tego seta, boje sie ze bedzie krecz.

tentyp1 523

tentyp1

Użytkownik
Anderson haha co za cwel ???? wszystkie piłki które zagrał przy swoim serwisie były darowane Szwarcowi. Łach w ciul z tego gostka

tentyp1 523

tentyp1

Użytkownik
No panowie kto to ogląda to chyba nie jest ślepcem. Anderson przy 5-4 i swoim serwisie oddał gem do 0 (!!!!!!!!!) Szwarcmanowi. Przecież to było widać jak gra takie lewizny... aż się gorąco robi człowiekowi ????
Szkoda tego typu na 4 sety w meczu ????

gmark 765

gmark

Użytkownik
No panowie kto to ogląda to chyba nie jest ślepcem. Anderson przy 5-4 i swoim serwisie oddał gem do 0 (!!!!!!!!!) Szwarcmanowi. Przecież to było widać jak gra takie lewizny... aż się gorąco robi człowiekowi ????
Szkoda tego typu na 4 sety w meczu ????
No dobra ale czy ogladales poprzednie jego gemy serwisowe w meczu? Przegrywal punkt po swoim bledzie i zdobywal nastepny po serwisie w linie - gosc jest zmeczony i nie ma sily grac - bedzie tylko coraz gorzej, mam Diego po 7 i szczerze boje sie ze mi Kevin to skreczuje.

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Mecz andersona przyppmina mi final coria gaudio z 2004. Tam tez coria rzadzil i gladko wygral pierwsze dwa sety. I pozniej role sie odwrocily. Kevin nie wykorzystal szans w 3 i 4 secie. Diego sie nakrecil i raczej tego nie wypusci.

tentyp1 523

tentyp1

Użytkownik
No dobra ale czy ogladales poprzednie jego gemy serwisowe w meczu? Przegrywal punkt po swoim bledzie i zdobywal nastepny po serwisie w linie - gosc jest zmeczony i nie ma sily grac - bedzie tylko coraz gorzej, mam Diego po 7 i szczerze boje sie ze mi Kevin to skreczuje.
Oglądam tę mizerię od początku. Jednak uważam, że ten gem był sprzedany i kryminał się za to należy ;) to było totalne odpuszczenie, gdzie mógł mecz spokojnie zakończyć.
ale teraz to już 4fun oglądam ????

gmark 765

gmark

Użytkownik
Oglądam tę mizerię od początku. Jednak uważam, że ten gem był sprzedany i kryminał się za to należy ;) to było totalne odpuszczenie, gdzie mógł mecz spokojnie zakończyć.
ale teraz to już 4fun oglądam ????
Kazdy ma prawo do swoich opinii.

gmark 765

gmark

Użytkownik
Tak z ciekawości wie ktoś jakie były kursy na Schwartzmana przy stanie 2-0 w setach i 5-3 w trzecim secie?
Stosunkowo niskie chyba 20stki nie przekroczyly - wydaje mi sie ze juz duze pieniadze byly pograne na Schwartzmana - duzo ludzi to pogralo gdy mil BP chyba przy stanie 3-3? Bo kurs wtedy spadal drastycznie - sam wtedy pogralem.

agresornik 50

agresornik

Użytkownik
Co tam robi peszko? Ja wiem ze robi dobra atmosfere ale on tak nawet minuty nie zaliczy i pewnie dla niego to ostatnia duza impreza to lepiej wziac jakiegos mlodego zeby sie z takim turniejem i atmosfera otrzaskal naeet jakby minuty mial nie grac
jak czytam cos takiego to mi sie przypomina paplanina dzienikarzy przed mundialem w korei a potem ten sam scenariusz ze słynnych konferencji za Janasa , ani Peszko tam nie bedzie grał ani ci co by na jego mmiejsce mieli jechać , jak ma robic za pajaca to niech robi lepiej to niz ma byc płacz ze nie walczyli bo sie dziewczynki poobrazaly

anoseven 342

anoseven

Użytkownik
No już chyba Diego tego nie wypuści..
Na fortunie wiem, że można czasem pograć wygraną bez krecza. ???? Na Uni krecz = wygrana/przegrana

gmark 765

gmark

Użytkownik
1003591613468332032
Pani sedzina po stronie Argentynczyka ????
&#39;You think I am not right? OK. You are with me? Thanks,&#39;

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom