Dobry mecz. Aczkolwiek w tym secie Anderson popełnił też proste błędy, a powinien dobić Szwarca. Ciekaw jestem jak sobie poradzi Szwarc, bo biegają obaj panowie lewo prawo non stop ????
Puchnie Anderson. W dalszej fazie meczu bedzie mial jeszcze trudniej z wybieganym Schwartzmanem. Serwis tez juz tak dobrze nie bedzie siedzial co juz widac po nim. Mozna sprobowac Diego po 3.00.
Oglądałem wczoraj na YT sentymentalnie mecz z Soderlingiem z 2009 roku ???? Nie oszukujmy się, powtórki nie będzie, ale wtedy to nawet Nadal nie grał źle, tylko Soderling miał taki dzień, że wszystko siedziało mu ????
Oglądałem wczoraj na YT sentymentalnie mecz z Soderlingiem z 2009 roku ???? Nie oszukujmy się, powtórki nie będzie, ale wtedy to nawet Nadal nie grał źle, tylko Soderling miał taki dzień, że wszystko siedziało mu ????
I jedno i drugie Wiem, że usunięte kiedyś było, bo sam szukałem jakiś czas temu i potem przez przypadek widziałem, że kanał, który subskrybowałem (grandslam highlights III, czy jakoś tak) dodał skrót tego meczu, a i cały mecz też znalazłem