madman01
Użytkownik
Stłuczony bark, pojechał na badania do szpitalaJaka jest szansa, ze Glika nie zabierze? Jakaś Kontuzja?
Stłuczony bark, pojechał na badania do szpitalaJaka jest szansa, ze Glika nie zabierze? Jakaś Kontuzja?
To zależy, nigdy byśmy się nie dowiedzieli, jakby było, gdy się okaże, że normalnie Glik zagra, ale piłka lubi czasem takie historie, gdzie rodzą się nowi bohaterowie. Byłaby to świetna i życiowa szansa Bednarka. A nie trzeba daleko w sumie szukać, wystarczy przypomnieć sobie nastroje przed meczem z Niemcami na Euro, że gdzie my z Pazdanem na zachodnich sąsiadów, a potem był bohateremJak zabraknie Glika, to będziemy mieli problem...
Ale huinia . To juz napewno z grupy nie wyjdziemyJa pier...
Info sprzed chwili od Jacka Kurowskiego z Twittera, Kamil Glik nie jedzie na mundial, kontuzja barku podczas dzisiejszego treningu...
Czyli w miejsce Glika weźmie tego drewnianego Kaminskiego?Ja pier...
Info sprzed chwili od Jacka Kurowskiego z Twittera, Kamil Glik nie jedzie na mundial, kontuzja barku podczas dzisiejszego treningu...
Przecież na Twitterze to sami łowcy tanich sensacji. Coś się stało pojechał na badania a oni piszą że nie jedzie na MundialJa pier...
Stanowski też potwierdził, że nie jedzie.Przecież na Twitterze to sami łowcy tanich sensacji. Coś się stało pojechał na badania a oni piszą że nie jedzie na Mundial
Myślę, że by pojechał nawet, gdyby miał być niedostępny na Senegal, ale zdrowy na Kolumbię i JaponięStanowski też potwierdził, że nie jedzie.
Edit: Jest opcja, że jedzie a 24 godziny przed meczem z Senegalem go wymienią na innego ewentualnie, gdyby nie zdążyli go doleczyć.
O tym właśnie chciałem napisać a już dziennikarzyny gównoburzę rozpętują w sieciStanowski też potwierdził, że nie jedzie.
Edit: Jest opcja, że jedzie a 24 godziny przed meczem z Senegalem go wymienią na innego ewentualnie, gdyby nie zdążyli go doleczyć.