>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [76]

Status
Zamknięty.
piotrex007 119,2K

piotrex007

Użytkownik
Jak zabraknie Glika, to będziemy mieli problem...
To zależy, nigdy byśmy się nie dowiedzieli, jakby było, gdy się okaże, że normalnie Glik zagra, ale piłka lubi czasem takie historie, gdzie rodzą się nowi bohaterowie. Byłaby to świetna i życiowa szansa Bednarka. A nie trzeba daleko w sumie szukać, wystarczy przypomnieć sobie nastroje przed meczem z Niemcami na Euro, że gdzie my z Pazdanem na zachodnich sąsiadów, a potem był bohaterem ;)

tentyp1 523

tentyp1

Użytkownik
Wg mnie nie ma szans aby Glik nie pojechał. Mamy świetny personel, fizjoterapeutów - na pewno przywrócą mu HP ????

mrbrightside 2,6K

mrbrightside

Użytkownik
Ten mecz Andersona z Diego to.są turbojaja . Anderson od 6 ostatnich swoch gemow serwisowowych broni co najmniej brejkpointow albo sie lamie.

prezes96 27,7K

prezes96

Użytkownik
Ja pier...
Info sprzed chwili od Jacka Kurowskiego z Twittera, Kamil Glik nie jedzie na mundial, kontuzja barku podczas dzisiejszego treningu...

madman01 13,9K

madman01

Użytkownik
Trzeba kuć żelazo póki gorące i ładować na Senegal ile się da... ????
Ja pier...
Info sprzed chwili od Jacka Kurowskiego z Twittera, Kamil Glik nie jedzie na mundial, kontuzja barku podczas dzisiejszego treningu...
Czyli w miejsce Glika weźmie tego drewnianego Kaminskiego?

mrbrightside 2,6K

mrbrightside

Użytkownik
Glik to fundament naszej druzyny razem z Lewym . Bez niego nasze szanse spadaja o kilkadziesiat procent na dobry rezultat .
Ja wlasnie wszedlem na onet i pisze ze Glik doznal urazu bo.podczas gry w siatkonoge.. zrobil przewrotke i upadl. No ja nie mam slow siatkonoga i.przewrotka.

madman01 13,9K

madman01

Użytkownik
Glik chciał się popisać, zrobić przewrotkę na treningu ale mu nie wyszło i tym samym sam się wyautował,troche nonszalanckie zachowanie jak na tak doświadczonego gracza..

psychol32 490,9K

psychol32

Użytkownik
Ja pier...
Przecież na Twitterze to sami łowcy tanich sensacji. Coś się stało pojechał na badania a oni piszą że nie jedzie na Mundial

prezes96 27,7K

prezes96

Użytkownik
Przecież na Twitterze to sami łowcy tanich sensacji. Coś się stało pojechał na badania a oni piszą że nie jedzie na Mundial
Stanowski też potwierdził, że nie jedzie.
Edit: Jest opcja, że jedzie a 24 godziny przed meczem z Senegalem go wymienią na innego ewentualnie, gdyby nie zdążyli go doleczyć.

piotrex007 119,2K

piotrex007

Użytkownik
Edit: Jest opcja, że jedzie a 24 godziny przed meczem z Senegalem go wymienią na innego ewentualnie, gdyby nie zdążyli go doleczyć.
Myślę, że by pojechał nawet, gdyby miał być niedostępny na Senegal, ale zdrowy na Kolumbię i Japonię

psychol32 490,9K

psychol32

Użytkownik
O tym właśnie chciałem napisać a już dziennikarzyny gównoburzę rozpętują w sieci

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom